- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- Milyen videókártyát?
- Ízléses, masszív és praktikus mikrotorony jött a Jonsbo műhelyéből
- VR topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
snowdog
veterán
válasz
dancsuri #17987 üzenetére
Azért mert a megtervezett útvonalat már a processzor számolja ki. Keress egy lassú gépet (mondjuk egy 200 MHz-es HTC Artemis-t), és terveztess vele egy Budapest-Madrid útvonalat, és nézd meg mennyi ideig tart neki kiszámolni. És ne a leggyorsabb opciót válaszd, ami valószínűleg végig autópálya lenne, hanem a gazdaságost. Aztán vacsorázzál meg, fürödj le, nézd meg a TV-ben a főműsort, majd ezt követően nézd meg hol tart a géped a tervezésben.
Na ezért kell legalább 300-as proci.
És visszatérve az Omniára, ha azt szeretnénk, hogy felízzon a proci, akkor egyben terveztessük meg vele a tengerpartra vezető útvonalunkat, majd állandóan térjünk le róla (eltévedések, tankolás, pihenők, stb), aminek következtében állandóan újraszámolja a lehetséges variációkat. Na ezzel lehet ösztönözni a procit a melegedésre.
-
-
PCI-E
csendes tag
válasz
dancsuri #17893 üzenetére
Végig nézegettem. Ezt a fájlt próbáltam telepíteni rá :" 2_LANG_sunnysoft_certified "
de valamit kiírt,ráadásul német az OP rendszer és semmit nem értek belőle :S Ráadásul 2 hete van Omniám.
6.1 es windows van rajta,a német verzió...
Valaki segítsen,hogyan húzzam újra az egészet!Felőlem törlődhet minden csak legyen kezelhető az omniám... -
válasz
dancsuri #17860 üzenetére
Köszi, ahogy elnéztem a topikját biztos
am: egyelőre még nem akartam-rok ROM-ot frissitgetni.. annyira régi lenne ez a ROM?
Csak nem olyan kaki..max annyi, hogy mivel englis, nem vágok mindent elsőre.Egyébként tervben van az Anzo féle rom, olvasgattam is hajnalban a PDAclubon a topikját, de csak a 15. lapig jutottam.. és van 95
igaz, lehet lépek egy-két nagyobbat, csak úgy voltam vele, jó az elejétől látni, mik voltak a problémák.. igy a 15.oldal környékén még akad benne pár.
No meg emellett még át kellene nyálaznom a ROM-frissítés témát is.. nincs kedvem levélnehezéket csinálni az omiból.. 40ért vettem... és nekem ez nem egy olcsó mulatság volt
(a k770-esem kivéve mindegyik telcsim (E- SE) 20e körül volt.. igaz, pana számlásra.. és igaz, nem is PDA-k voltak
)
Mondjuk a ROM csere lehet nem olyan necces mint pl egy két telcsit függetleníteni anno.. SE telcsivel jártam úgy,hogy menet közben valamiért megállt, aztán már csak boxal lehetett életett lehelni bele.
Szóval ahogy átolvasom ezeket is, majd nekiesek.. jah.. meg majd miután vettem hozzá egy adatkábelt, mert sajna az az egy nem volt hozzá
Mondjuk igy, hogy már jobban ismerkedek vele, valszeg alkudtam volna az árából.. mert mondta a srác, hogy most lett cserélve benne a digizer -vagy hogy is irják- nem lesz vele gondom egy darabig. Mondom magamban, ok ez még jó is, mert olvastam hogy ez be szokott dögleni..
Aztán pár nap után.. (egy hét) amikor háttereket váltottam stb, láttam meg, hogy a kijelző alsó részén fehér háttereknél látszik egy fehérebb ...folt...
Lehet hibásan, de én arra gondolok, hogy valamitől megreccsenhetett az érintő, és az megnyomhatta magát a kijelzőt, és attól van.. javítsatok ki ha nem...(és ezért volt cserélve az érintő..)
Nehéz lefényképezni, de ITT az első két képen látszik valamennyire.De ha már ezt a rom dolgot nézem.. látom az infos képernyőt, meg valahol olvastam is a Phone verzióról.. ez mit takar? külön van valami "drivere" a telefon résznek? Abban is van frissités?
SzaboZE
"Az igo-t nem fogod tudni transzportálni nagyobb kártyára :-("A fene.. tartottam tőle.. pedig jó lett volna még egy 8-as sdhc-t beledobni.. bár egyelőre elég a belső 8 is.. max több zenét tudnék rakni rá..
Valahogy azonosíthatóak az sd-karik?Vagy az IGO-s kártyák nem mezei SD-k?
snowdog
"Ez így nem teljesen korrekt, ugyanis át lehet tenni, csak nem fog működni. "
Hahahaha... "hüüüüleeeee"ez fáájt , de jó volt
Biztonsági másolat készítés céljából lenne némi értelme másik SD-re másolni, de akkor már inkább célszerűbb PC HDD-re kitenni.
Ez utóbbi megy is a Naviextras Toolbox-al. PC-re frankón kirakja. abból vissza lehet rakni..(az eredeti kártyára biztosan..) -
SzaboZE
addikt
válasz
dancsuri #17766 üzenetére
Kipróbáltam én is, de nem tudtam megbékélni ezzel a felülettel. Időnként annyira lelassult a telefon, hogy másodpercekig nem tudtam, hogy a kattintást egyáltalán érzékelte-e. A 6.1-es menü sokkal gyorsabb, nekem megfelel egyelőre. Egy picit még várok, míg a 6.5-re is egy rendesen optimailzált rom kijön
Addig meg spb.
-
clippy
tag
válasz
dancsuri #17749 üzenetére
figyi, össz-vissz a telóra 2 azaz kettő progit tettem fel, 1 totalcommandert amit +bántam mert nem lehet használni és 1 azaz egy IGO8 teljes európa térképpel (a gyáriban nem volt ukrajna térkép és arra szükségem van mivel oda járok ki), ennyi.. az összes többi beállítást a telefon adta, és azt használtam, nem progiztam szét az agyát a telónak semmilyen SPB Mobile Shell vagy hasonló progit nem tettem rá ergo nem "csesztem" szét a mobilt.. most is olyan mint a "gyári" ezért vettem zokon a beszólásokat.. próbáltam a magam módján mindent.. +oldottam segítség nélkül.. max újra kell beállítgatnom de mint mondtam ez jó idő és igazából a HR elött segítséget és ötletet nem kaptam.. +oldottam és ennyi..
Az IGO8 kb fél éve van külön memórián azóta nem piszkáltam és nem is nagyon használom mert qrva sok időbe tellik mire betájol.. de mind1.. a telót szinte csak telefonra és néha fotózásra használom.. 1 hete még a 8 gigásra mentette utána nem ezért kértem a segítséget... +oldódott De NEM a TI segítségetekkel.. szegény ember gondolkodjon és csinálja amit tud .ezért mondtam, h a hszekben NEM volt köszönet. csak leugatás.
-
clippy
tag
válasz
dancsuri #17747 üzenetére
Sz.ted mitől csesztem volna L.? mint fentebb említettem fél éve semmilyen beállítást progit stb. nem csináltam a telón? és kb 1 hete váltott át "saját memóriára"? de biztos neked is igazad van és telefonálás közben L.nyomkodtam v.mit ... szeretem amikor az userre lehet hárítani mindent.. majd 1 éve nem kérdeztem semmit itt mivel anno végig olvastam mindent és érdekes módon minden ment.. az nálatok fel sem merül, h a gép hibája lehet? ..ehhh látom a fórum nem arra van, h segítsünk a másikon hanem leugatni, h tuti az ő hibája mert L.baxott v.mit.. sirály.. "segítsünk 1másnak?" a nagy túrót.. ledöngöljük oszt tiszta a kezünk mert "Mi qrva okosak vagyunk"... ámen..
asszem ebből a topicból elegem van...segítséget nem kaptam csak beszólást.. UFF -
clippy
tag
válasz
dancsuri #17734 üzenetére
A poen az, h semmit nem telepítettem a gépre, kb fél éve nem telepítettem a gépre semmit.. magától hülyült +...
2 progit tettem rá az igo8-at és a total commandert ennyi de ezeket is több mint fél éve..és most hülyült +....szal nem "crack-elt" progi a hibás mert azt azonnal észrevettem volna... hmmmm
-
clippy
tag
válasz
dancsuri #17724 üzenetére
Igen régen a belső 8 gigásra mentette...... my storage2= a belső 8 gigás memo a kis 100 megás memo a "my storage" (oda menti most) .... A Beállítások(setting)/kapcsolat(connect) usb kapcsolat/ activesinc vagy memokártya ott írja ki, hogy ha gépre kötöd akkor melyik memoriát lássa, akkor olyan mint 1 pendrive..
-
Steve006
csendes tag
válasz
dancsuri #17696 üzenetére
Hardver Resettel is (felvesz-lerak gombok nyomvatartása, ugye?) próbálkoztam, de nem jut el addig... T-logó fenn van percekig, miután elsötétül minden, csak a reset gomb megnyomásával lehet újraindítani, ismét a logóig...
Nem buheráltam romot, nem attól kell lennie... -
mityku
aktív tag
-
_ak_
addikt
válasz
dancsuri #17658 üzenetére
Komolyan nem menne sim nélkül GPS? Eleinte nekem sem volt sim kártyám hozzá, de szerintem a GPS működött, bár erre most ezek után nem mernék mérget venni. Az viszont igaz, h repülő üzemmódban nem lehet bekapcsolni a vevőt, mire rájöttem erre...
dellelverve: az a baj, h legtöbb dolog amit említesz relatív, így nem sokat tudunk mondani. ill erős napsütés mellett szerintem is elég gyengén lehet látni, de eddig csak ritkán fordult elő ez.
-
jenci1984
tag
válasz
dancsuri #17647 üzenetére
Tehát akkor a cabot bemásolom a telefon memóriájába valahova és ott feltelepítem.
Bocsi de még nem csináltam ilyesmit azért kérdezek sokat, nem szeretném elrontani azért kérek pontos eligazítást(hova is másoljam halál pontosan és hogy is kell telepíteni)!
Eddigi segítségedet is nagyon köszönöm! -
jenci1984
tag
válasz
dancsuri #17645 üzenetére
Természetesen ezt tudom ezért is írtam hogy tuti codec baki van!
Ezt a tcpmp_Omnia_Phenom ha jól láttam 3. verzió a legfrisseb honann tom leszedni, és a telepítésében is segíthetnél.
Köszönöm!UI.: ilyet találtam:Tcpmp_Omnia_Phenom_3_Plus_Finger_Menu.zip ebben egy .cab van
-
Galant
tag
válasz
dancsuri #17611 üzenetére
A my storage-ben is van igo8 uninstall.A storge cardon a 2577-es mappában az autorun is egy fehér kocka.
Autoupdateben ezt írja ki:A newer version of the program is available on the storage card.Do you want to upgrade now?
Már teljessen össze vagyok zavarodva és 1 órán belül kéne a navi! -
Doris Lune
tag
válasz
dancsuri #17561 üzenetére
Az Operában se műxik a dolog, jó nagy parasztvakítás, hogy okos a progi, sajna, csak molyol, molyol, de nem csatol még 21 kb-ot sem. De lehet, hogy a Rom miatt van, ami régebbi, a progi meg új.
Köszi a linket, körülnézek, gondolkodtam Romcserén, de ami visszatart, hogy ez magyar, s tulajdonképpen most a problémák megoldódtak rajta, s minden megy, gyors is ez a rom, használható, ezért még halasztom kicsit. -
gurabli
őstag
válasz
dancsuri #17504 üzenetére
Huha, ez nem jó hír
Az új tel, amim lesz, az ha minden igaz, akkor gyári rom-al lesz (gsm üzletben vette a tulaj, nem a három szolgáltató valamelyikétől), de nem cserélt rajta semmit.
Ha itt lesz nálam a tel, akkor megírom, hogy melyik rom van rajta. Ha jól tudom, akkor nem biztos, hogy egyből fel tudom rakni az új romot (Anzo), vagy?Remélem nem sűrűn szokott rosszul elsülni a rom csere. Laptopról fogom csinálni, Win7 32-bit. Ha mégis, akkor még menthető a tel és drágán?
-
benecz
tag
válasz
dancsuri #17431 üzenetére
Nah,itt a tcpmp tesztben találtam linket ahol le lehet szedni a progit.
Az akkumulátor általában mennyit bír?Jó lenne ha egy 2 napig elmenne,és nem kellene naponta tölteni...Te,ezzel a google ökörséggel ne idegesíts,mert 1000oldalt kidob az igaz,de órákon át lehet nézegetni annyi az átverős oldal ahonnan soha az életbe nem tudod letölteni.,....Jobb ha van az embernek egy bejáratott oldala,ahonnan mindent le tud szedni.
De akkor a nagy WM mobilnak ilyen nincs......vagy van? -
Luissimo
veterán
válasz
dancsuri #17395 üzenetére
"én itt megpróbálok segíteni de van aki zokon veszi. Bocs ha valamelyik hozzászólásommal megbántottalak"
EZT NEMÉRTETTEM, szerintem te kissé fordítva ülsz a lovon, pajtás !!
És nem kell az leiromlassan duma sem, nem vagy értelmi fogyatékosok körében, tehát nemkell ez a stílus.Fogalmam sincs mi zavar téged a hozzászólásom pontos értésében, de gondolom, valaki majd egyszer megmagyarázza mit akartam írni !!
Olyan dolgokat vettél magadra , ami nem rólad szólt, látod "hókutya" rögtön vette a lapot, hogy ő volt idecitálva!!
gyengébbek kedvéért: hó = Snow, kutya = dog !!
Hátha összerakod és leesik végre.
ha nem aludj rá egyet... -
Luissimo
veterán
válasz
dancsuri #17385 üzenetére
MIVAAAN ??
Milyen zok??
Nanemán?
Frontvan, basszus?
milyen sértődöttséget tapasztaltál a soraim közt, neadjisten a betűim közt??
nemértelek, kristálytisztán, márneisharagudj, most énvoltam a legközelebb, hogy valakire megsértődj??
Az oxios memori -t én pl. fogom, lefuttatom, felszabadít néhány megabájtot , aztán köszöniszépen eltűnik a balfenéken.
nem fut sehol háttérben és nem is lapul ott !És van még egy ilyen hasonló "eltakarítónéni", ugyhívják, hogy CleanRAM !
de ezt már meg sem merem említeni, csak lábujhegyen...de mindenki aztcsinál , amit akar, ebben igazad van.
Én is minden 2-3 nap kikapcsolom a telefont.
Csak felhoztam példának hókutyánk multkori véleményét, hogy semmi értelme nincs kikapcsolni a telot ...Non capisco...
-
Luissimo
veterán
válasz
dancsuri #17375 üzenetére
nana, van itten egy kutyatagunk a hóból, aki esküszik mindenre, hogy ő sosem kapcsolja ki a zomniáját ("mért is tenném, az a dolga, hogy belegyen kapcsolva"...) és esküszik mindenre, hogy neki nincs memoriaszivárgása.
Na, azt a ROM-ot kéne megszerezni, mert nekem a htc-n is komoly fogyások tapasztalhatók néhány nap után (sajnos ugyfest ez a WinMob áldásos hatása...)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged