Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
adam_
senior tag
Hogyan tudok Omnián csak teló rész ROMot frissíteni?
-
adam_
senior tag
Szerk: Inkább úgy fogalmaznék, hogy valamelyik képet megjeleníti ez a Mobile Word, valamelyiket meg nem, és iszonyatos lassan tölti be alapból ezt a doc-ot... Azon gondolkoztam, ha számítógépen átkonvertálom pdf-be és úgy töltöm fel az Omniára, úgy jobb lenne a helyzet?
-
adam_
senior tag
Omniára rátettem egy doc-ot, amiben van elég sok kép is, viszont az a baj, hogy a képeket nem jeleníti meg, ha megnyitom Mobile Wordbe, ami alapból rajta van a készüléken. Melyik programmal lehetne gond nélkül megnyitni az Omniára feltöltött képekkel is tarkított dokumentumot, melyik az a jó, szöveges dokumentumot kezelő program rá?
-
adam_
senior tag
Van egy Omniám, már 2 éves, és két elég zavaró hiba jelentkezik nála.
Az egyik az, hogy egyszerűen az Omnia egyik kis szegletében a kijelzőnél meghalt az érintőpanel, nem reagál, ha ott nyomkodom, csak mellette kell megnyomni egy picit, hogy a szélén érzékelje ugyanazt az érintést...
A másik pedig az, hogy amikor telefonálok valakivel, az illető mindig azt mondja, hogy súg a háttérben valami ("mintha fújna a szél") amikor beszélek vele, és néha minden második szót hall csak meg.
Ezeket a problémákat hogyan lehetne orvosolni?! Szervízbe kéne vinnem a telefont? Sajnos már nem garanciás, ezeknek a dolgoknak a helyretétele nekem kb. mennyibe fájna? Nem hiszem, hogy pl. az érintőpanelt én itthon magamtól megtudnám úgy bütykölni, hogy jó legyen, a másik telefonnálási problémához pedig még csak annyit fűznék hozná, hogy nem szolgáltató gond, mert másik telefonba, ugyanezzel a SIM-mel tökéletes megy a beszélgetés, nincsenek sistergések, kiesett szavak a kommunikáció során.
Azon gondolkozom, hogy felrakok egy új ROM-ot, talán az segítene a telefonálási problémámnál, bár az még a kijelzős problémát ugyan úgy nem oldaná meg... Mit tanácsoltok?
Előre is köszönöm a tájékoztatást!
Üdv,
adam_ -
adam_
senior tag
Ha kezd besz@rni a kijelzőm, de csak egyik részén, azzal mit lehet kezdeni, szervíz? .. és ennek mennyi a költsége? ..vagy egyéb alternatívák?
-
adam_
senior tag
válasz
logarithm #19388 üzenetére
És ilyenkor mit lehet csinálni? Mostanában mondjuk amikor kikapcsol, én pedig visszakapcsolom a készüléket elég érdekes ingadozik az akku töltöttség kijelzője, egyszer 50% majd felmegy 60%, aztán egyszer le 40%-ra, össze vissza, elég érdekes.. Phone részt kéne frissíteni, ha igen, pontosan hogyan? Vagy milyen más alternatívák vannak a probléma megoldására?
Előre is köszi a választ!
-
adam_
senior tag
Ha az Omniám egyik pillanatról a másikra kikapcsol, azt miért csinálja? Aksi szórakozik? Mondjuk most töltön van, feltöltöm full-ra kíváncsian várom, hogy akkor is csinálja-e ezeket a jelenségeket, mert miután kikapcsolt emlékszme, hogy olyan 40%-on lehetett az aksi töltöttsége... de még semmi üzi sem volt, hogy az akkumlátor lemerül vagy ilyesmi, régebben mindig kiírta, miután kikapcsolt, most meg váratlanul, így egyik pillanatról a másikra, magától!
-
adam_
senior tag
Szintén 28227_PFC_HUN ennél a ROM-nál a főmenübe kint a Favorite Contacts-nál miért csak azokból a nevekből enged válogatni, amik nem a SIM-en vannak? Amelyik a SIM-en van név, telefonszámmal, azokat nem látja ez a Favorite People Plug-in (AppStar Titanium)...
Mellesleg ilyen pluginokat hogyan lehet beszerkeszteni oda a főmenüs görgetősávba, ergo ha feltelepítek egy programot, azt hogyan tudom odaszerkeszteni, hogy így görgetéssel, egyből a főmenüből el tudjam érni? Van egy Favorit Programs menü is, de nekem az se nagyon akarja azt csinálni amit szeretnék!
Előre is THX!
-
adam_
senior tag
válasz
HartgeH3-2.8 #18932 üzenetére
28227_PFC_HUN Én ezt az anzo féle ROM-ot használom, viszont alapból sehol sem találom a Phone részt, ahová be lehetne pötyögni a számokat. Ez talán valami bug lehet, vagy csak én vagyok ennyire vaksi?
Mellesleg, ha valóban nincs benne ilyen, milyen alternatívák vannak a telefonszám bevitelére (SPB-t nem akarom feltenni
)?
Előre is köszönettel!
Szerk: A telefonálási hibára meg rájöttem, a köcs** Trémobil megint egyírányúsította az Omniám. Pedig már annó küldtem nekik szkennelt képeket a csekkekről, hogy én ugyan befizettem az összeset, erre ma meg azt mondták, hogy a januári még hiányzik... Hát kapnák be!
-
adam_
senior tag
ROMfrissítés után nem enged SMS-t írni, telefonálni, holott 3000 ezer Ft van az egyenlegemen. Viszont engem tudnak hívni, SMS-eket megkapom, csak reagálni nem tudok rá, SMS-nál azt írja, hogy "Fizessen elő a szolgáltatásra", a telefonálásnál pedig azt mondja be, hogy "Ön az adott írányba nem kezdeményezhet hívást..."! T-Mobileos vagyok, és a készülék és T-Mobileos, nem kártyafüggetlen! Mi tévő legyek?
Phone részét kéne frissítenem, esetleg, ha igen, azt hogyan kell? Ez az Omnia hibája lehet amúgy, vagy szolgáltatós?
-
adam_
senior tag
Köszi mindenkinek a segítséget!
-
adam_
senior tag
Minden simán megy a frissítés folyamán, viszont GrandPrixnél miután érzékelné a PDA-t a Detect gomb lenyomása után ilyen hiba jelenik meg:
[Nagyban!]Mi lehet a hiba?
-
adam_
senior tag
válasz
HartgeH3-2.8 #18919 üzenetére
Írtam neki privátot! Köszi!
-
adam_
senior tag
válasz
HartgeH3-2.8 #18917 üzenetére
Köszi, hogy erre reagáltál, de amiket leírtam, arra is reagálhatnál, addig nem állok neki a frissítésnek, mert nem szeretnék semmit sem elrontani.
-
adam_
senior tag
Nekiállnék első alkalommal frissíteni a ROM-ot az Omniámon! Windows 7-em van, ezen tudok frissíteni csak.[link] Ezt a leírást nézem, szerintem elég jó, egész átfogó. Ez alapján fogom majd megcsinálni magát a frissítést!
Viszont lenne pár kérdésem. Alapból HI1-es ROMom van az Omnián, gondolom ez a gyári T-Mobileos ROM változata. Azt olvastam, hogy erre egyből egy szervíz ROM-ot kell rátenni, én ezt választottam: i900_HUN_XDHK2 Ezt miután feltettem a készülékre, melyik ROMot ajánljátok, melyik a legjobb most, ami végleges, nem ilyen teszt fázis alatt lévő, és lehetőleg magyar? Én amúgy ezzel szemezek[link], de ha tudtok jobbat, kérlek írjátok meg, melyik az?
Ha ROMot frissítek, utána nem lesznek szolgáltatói gondjaim, úgy értve, nem lesz gubanc T-Mobileos szolgáltatómmal, tudok majd ugyan úgy hívni akárkit, sms-t írni...etc?
Telefonomról viszont lementettem a PIMBackuppal az összes adatom (telefonkönyv, sms-ek...) majd ennek a későbbi visszaállítása hogyan lehetséges?
Ennyi kérdésem lenne így elől járóban! Előre is köszönöm a segítségeteket!
Üdv,
adam_ -
adam_
senior tag
Egyik pillanatról a másikra a My Storage könyvtárát az Omniám átnevezte My Storage2-re... ebből kifolyólag (gondolom én) csomó program nem indítható, újra kell telepíteni. Viszont visszanevezni se engedi a My Storage2 mappát sima My Storage nevűre. Mi tévő legyek, miért csinálta ezt? Találkozott már valaki hasonló jelenséggel?
-
adam_
senior tag
Mennyibe kerülhet illetve hol tudnék ilyen fülhallgató kimenet átalakítót az Omniámhoz venni? Mivel a mostani kontaktos lett sajnos.
-
adam_
senior tag
Valaki leírná, hogy mi az AS-es szinkronizálás fontosabb lépései, ha a telefonkönyvembe akarom átírni a telefonszámokat +36-al kezdődőekre?
Valamint egyes telefonszámok SIM-en mások pedig a telefon memóriájában vannak, nem lehetne valahogy egységesíteni, hogy vagy mind a SIM-en legyen, vagy mind a teló memóriájában?
Köszi!
-
adam_
senior tag
válasz
snowdog #16011 üzenetére
Aham, értem. Köszi szépen, majd nekiállok akkor XP-s gép alatt frissíteni. Ha meg elakadnék, majd leírom a panaszom. Office 2003 vagy 2007, vagy ez mindegy?
Meg ha már itt tartunk, akkor így egységesíteni szeretném az egészet, mert egyes számok a teló memóriájában mások pedig SIM-en vannak, elég nagy a káosz. Erre valami ötlet?
-
adam_
senior tag
válasz
snowdog #16008 üzenetére
Köszi szépen, de most spec. ezzel az a baj, hogy Xp-n még menne is, de Win7-en nem mükődik az AS-em, fogalmam sincs, hogy miért nem.
Amúgy ez az Outlookos átírás pontosan hogyan működik, azt leírnád nekem?
Meg ha már itt tartunk, akkor így egységesíteni szeretném az egészet, mert egyes számok a teló memóriájában mások pedig SIM-en vannak, elég nagy a káosz. Erre valami ötlet?
-
adam_
senior tag
Nincs valami jó kis telefonkönyv szoftver Omniára, amellyel például megoldható az összes telefonszám egyidejű átírása? Mert ugye a T-nél +36-ot kell minden szám elé írnom 16.-tól, és egyesével elég macerás, mert van egy jópár mobilszám a telefonkönyvembe.
-
adam_
senior tag
Már korábban erről kérdeztelek titeket, hogy mi a teendő, de most újra felmerült ez a fajta probléma. A lényeg annyi, hogy az omniám egyik pillanatról a másikra nem talál meg egy fájlt, és ennek következtében vagy nem, azt nem tudom, hogy miért, de a My Storage eredeti könyvtárat átnevezi My Storage2-re és az eredeti My Storage mappa pedig megmarad egy üres Inbox232423434... című mappával. Azt említenem sem kell, hogy a My Storage-ban található programok ezután nem indulnak, úgy ismeri fel őket, mintha fent sem lennének, csak ott az ikonjuk, de nem indulnak el. Próbáltam átnevezni a My Storage2 mappát sima My Storage-ra, de nem engedi, pedig valaki írta itt a fórumon annó, hogy az megoldaná a problémát. De hát még átnevezni se lehet, a programok feltelepítésével szépen egyesével megoldódna a probléma, de azzal ki akar bibelődni minden egyes alkalommal amikor előjön a hiba?!... hát én nem. Mi lehet a gond, hogyan lehetne ezt orvosolni?
Köszönettel,
adam_csaresz002: Érdekes, hogy nekem is valamit megjavul, ha össze vissza csinálok rajta mindent, sorba újraindítás meg ilyenek... de hát ez nem állapot, a probléma gyökerét kéne megtalálni már.
-
adam_
senior tag
Ja meg van olyan problémám, hogy pár naponta a Resco Keyboard az Omniámon egyszerűen meghal, eltűnnek a karakterek, vagy ilyen hülye jelek jelennek meg rajta, vagy egyszerűen nem is hozza elő a billentyűzetet, ilyenkor újra szoktam telepíteni, és megjavul. De ezt miért csinálja?
-
adam_
senior tag
válasz
snowdog #15377 üzenetére
Egyedül nagyon para van, hogy valami kis apróságot elrontok, és elromlik az egész.
Nekem olyan ember kéne, aki pikkpakk megcsinálja, nagyon hálás lennék, egy sörre minimum a vendégem lenne.
Természetesen még lenne pár kérdésem is a készülékkel kapcsolatosan, amit jó lenne tisztázni, elmutogatni rajta. Igazából csak ezt szeretném.
-
adam_
senior tag
Budapesti emberke segítene nekem ROM-ot frissíteni az Omniámon? Én félek nekiállni egyedül... vendégem egy sörre utána.
-
adam_
senior tag
Valaki találkozott már hasonló jelenséggel? Egyesével újrarakni a progikat eléggé macerás, de lehet most csak úgy lesz jó...
-
adam_
senior tag
Ezen a linken is [link] valami ilyesmiről lehet szó, csak sajnos annyira nem tudok angolul.
Csak itt valami RkbdOpt fájl nem található az illetőnek nekem meg az EkbdOpt nem, bár tudnám mik ezek a fájlok...
Huh és még egy érdekes jelenség is történik ezeken felül nálam. A MyStorage könyvtárat átnevezi MyStorage 2-re... ezmiez?!
-
adam_
senior tag
Az alábbi hibaüzenet kapom amikor megnyitok egy pár programot az Omnián (van, hogy hetekig jó, de most perpill megint ezt csinálja, nem értem):
" Az "EkbdOpt" fájl nem megnyitható. Vagy nem rendelkezik megbízhatóságot jelző tanusítvánnyal vagy egy komponensei közül nem található. Amennyiben a probléma továbbra is fennálna, próbálkozzona a fájl újratelepítésével vagy visszaállításával."
Ezt követően az adott program el sem indul, pl.: Én a Resco Keyboardnál és az Operánál tapasztaltam ezt. Úgy érzékeli mintha le lenne törölve... Egy-két újraindítás után pedig visszaáll az egész, és semmi baja a rendszernek és ezeknek a programoknak. Vagy úgy oldodott meg, hogy az adott progit újratelepítettem, és utána a többit is már jónak látta.
Ezt miért csinálja a készülékem, holott én nem töröltem le semmilyen fájlt, sőt még a rendszerbe se nagyon turkáltam, nemrég volt hard reset is. Mi a teendő? Újabb HR-t nem szeretnék... -
adam_
senior tag
Van valami klassz kis böngésző Omniára, ami jobb a beépített Operánál? Néha nekem picit lassú, holott van is internetjel, maximum erősségű, erre be se hozza a honlapokat, holott IE behozza, vagy ha be is hozza akkor lassan...
-
adam_
senior tag
Most mindent kilőttem Nodataval, wifin vagyok és a beépített MSGert használom. Remélem az nem fizetős...
-
adam_
senior tag
Nodata.cabról kérhetnék egy közvetett letölsi linket?
-
adam_
senior tag
válasz
Kombat #14626 üzenetére
Na majd megnézem, holnap mindenesetre csomagot váltok, mivel szerintem elég tré ez a Mix a T-Mobile-nál...
De lehet, hogy azért tünt annak, mert ez a hülye mobil net az utolsó hónapokban leszívta folyton az egyenlegem...
Amúgy ez az a fölső asztalon megjelenő kis E meg azt hiszem G betű az azt jelenti, hogy a neten van?
-
adam_
senior tag
válasz
Kombat #14624 üzenetére
És az e-mailek fogadását meglehet úgy oldalni, hogy csak akkor kérje le a maileket, hogy ha ingyenes wifi kapcsolatot talál az Omniám? Mert akkor ezekszerint a maileket eddig mobilnet segítségével szedte le... de mondjuk annak még nem kellett volna ennyire leszívnia az egyenleget.
-
adam_
senior tag
Miket kell az Omniaban beállítani, hogy semmilyen módon sem tudjon olyan szolgáltatásokat(mobilnet,különböző programok auto updatejei) magától elindulni, ami az egyenlegem csölkenését eredményezze?! Csak ingyenes wifit szeretnék használni, és csak valóban az SMSek küldése és a telefonálás fogyassza az egyenlegem...
Valamint az alapból beépített Win Live Messenger nem szívhatta le a pénzem? Wifiről neteztem... tudtommal nem voltam fent a mobilneten
-
adam_
senior tag
válasz
Csabee. #14612 üzenetére
De hát wifiről netezem... csak a mailjeimet szedi le a mobilnetről, gondolom én mivel azt bárhol megkapom, ahol még nincs wifi sem, ott is... Mi tévő legyek, löjjem ki a mobilnetet? Mondjuk már akkor léső... Hogyan tudom ellenőrizni, h valóban a mobil net szívta le a zsét?
-
adam_
senior tag
Egy nagyon-nagy segítségre, tájékoztatásra lenne szükségem, mert fogalmam sincs, hogy mit művel a telefonom és a T-Mobileos szolgáltatóm...
Adott egy Omnia és egy T-Mobileos Mix előfizetés 2860Ft-os havonkénti egyenleggel. Nov. elején néztem az egyenlegem, rajta is volt a pénz szépen, aztán másnap néztem és akkor már csak 1600Ft volt rajta, holott csak 2SMS-t küldtem T-Mobileos hálóba. A mai napra meg már csak 200Ft az egyenlegem, pedig max. 6 SMS-t küldt és 3 percez beszéltem...
Kérdezném, hogy mi vette le ennyire az egyenlegem, ha nem használok semmi extra szolgáltatást a Tnél, csak Omnian MSNezek a beépített progival wifin, néha updateli az időjárást szintén wifin valamint az e-mailjeim is erre futnak be, heti 5-6 max. Egyebet tényleg nem csinálok, és még sincs már pénz a telón...
Tudom T-Moboleos topic, de lehetséges, hogy közrejátszana valami extra szolgáltatást amit sikerült aktiválni az Omnián és ezáltal húzza le az egyenlegem? Netán a Win. Live MSG fizetős lenne?! :S
Nagyon köszi a segítséget!
adam_
-
adam_
senior tag
Azt hol lehet beállítani, hogy a készülék bekapcsolása után egyből a legújabb SPB Mobile Shell-t hozza be, és ne az eredeti Omnia Today képernyőjét? Valamint létezik a legújabb SPB-hez magyarosítás?
-
adam_
senior tag
Ha valaki felhívja a telefonszámomat, akkor az Omniám egyszer kijelzi, egyszer meg nem, hogy hívnak. Tegnap is kerestek ötször és abból egyszer jelezte ki a készülék, hogy hívnak... Ez most készülék (Omnia) vagy szolgáltatói (T-mobile-os) probléma? Mi a megoldás rá? Valaki már találkozott hasonló jelenséggel? Mert engem eléggé idegesít.
-
adam_
senior tag
Létezik Omniára valami klassz kis messenger progi, ami ugyan úgy müködik mint PC-n és tudom vele használni a windows live-os accomat is? Most nem a beépített messengerről beszélnék, mert azzal még egyszer sem sikerült bejelentkeznem normálisan...
-
adam_
senior tag
Az Omniám elég érdekesen értelmezi a Wi-fi jel vételét, és az adott jelre való csatlakozást is. A kollégiumunkban van internet, vezetéknélküli, és a szobatársam laptopja gond nélkül meg is találja a jelet, fel is csatlakozik rá (persze néha ott is előfordulnak szakadozások, de ez most lényegtelen, a net alapjából valamikor gány, de most már jó szerencsére...). Az Omniám viszont megtalálja a jelet, maximum erősségűt, erre nem tud soha felcsatlakozni, vagy ha nagyon ritkán sikerül is neki, akkor is 1-2 percre, utána szakad az egész... Ez alatt persze a haverom gépéről gond nélkül megy a net, szakadozás nélkül. Ennyire gyenge lenne az Omnia wi-fi jelet fogadó egysége, vagy valami más egyéb szoftveres probléma áll az ügy hátterében, mi tévő legyek? Szeretnék netezni az Omniával, de ilyen bosszantó "hibák" mellett nehézkes. Arra viszont jól emlékszem, hogy amikor az egyik gyorsétteremben megtalálta a wi-fi jelet a készülékem, fel is csatlakozott rá, és olyan jó volt élvezni, hogy rendesen tudok netezni az Omniával... az volt talán az egyetlen alkalom amikor jó volt, örültem is neki, mert nem csak a bosszúságot okozta!
Köszi előre is a tippeket, jó tanácsokat!
adam_
-
adam_
senior tag
Milyen "rendszerkarbantartó" program létezik Omniára, amivel pl. a felesleges fájlokat, registryket tudom törölni, és minden egyéb szolgáltatás is bele van építve... olyan mint pl.: PC-n az EasyCleaner nevű szoftverecske.
Valamint milyen internetes böngésző program van, ami lejátssza az internetes videókat is, pl.: youtube-ról, és stabil, megbízható?
-
-
adam_
senior tag
A java (*jar) alkalmazások kezelő felületet hol tudom elérni az Omniában? Mert elindítok egy *jar alkalmazást, indul is, de a következő alkalommal maga a *jar fájl eltűnik, pedig fent van, mert ez a java kezelő alkalmazás látja...
Szerk: Meglett időközben!
-
adam_
senior tag
Hát az egyik wifis jel az egyetemen van, ami nyitott, nincs jelszóval védve, a másik pedig a kolis ami le van védve jelszóval, de beírom neki, és akkor is kiépíti a kapcsolatot, mint az első esetben, de egyszerűen a böngésző nem hoz be honlapot. Már a koliba egyszer sikerült behoznia a honlapokat, de utána egyszerűen a második próbálkozásnál már nem volt jó az Opera. Ismétlem, a kapcsolatkezelőnél mindkét esetben kiépíti a wifi kapcsolatot. Original gyári ROM van rajta, tavaly Karácsony óta, azóta nem frissítettem rajta ROMot.
-
adam_
senior tag
Amikor talál wi-fi jelet a telefonom, rá is csatlakozik, felépíti a kapcsolatot, de amikor belépek az Opera böngészőben egyszerűen csak tölt alul a kis csík, de nem hoz be semmiféle oldalt, pedig van internet kapcsolat. Ezt miért csinálja, hol a hiba?
Ajánljatok valami klassz böngészőt, ami gyors, nem töri szét a képet, kezeli a videós portálokat is (pl youtube, indavideo és társai...)?
-
adam_
senior tag
Melyik a legjobb MP3 lejátszó program Omniára? Lényeg, hogy kézzel is kezelhető legyen. Valamint a legújabb SPB Mobile Shell-be hogyan lehet témákat tölteni és telepíteni?
-
adam_
senior tag
Hogyan és mivel lehet hosszú neveket is bevinni a névjegyzékbe? Mert eléggé "idegesítő", hogy korlátok közé van szorítva a bevihető karaktermennyiség...
Előre is thx!
adam_
-
adam_
senior tag
Ha abszolút nincs már pénz a telefonom, akkor nem is lehet már ilyen "szolgáltatást" igénybe venni?
-
adam_
senior tag
Hogyan lehet visszahívásos SMS-t küldeni az Omniával? Mert amikor tárcsázok valakit, utána nem tudom beírni a kettőskeresztet, mert nem tudom felhozni a billentyűztet...
-
adam_
senior tag
Nálatok is kifagy (illetve sokat tölt, és nem csinál semmit) amikor rámentek az időjárás widgetre a legújabb Spb Mobile Shell 3.0.1-ben? Rosszul telepíthettem fel, vagy mi lehet a gond?
-
adam_
senior tag
Ilyen "lopásgátlós szoftvernek" pl. Wimp [link] van valami értelme, érdemes feltelepíteni az Omniára?
Meg még a legújabb SPB Mobile Shellben az időjárás widgetre rákattintva rengeteget tölt, még mindig a "szerverek" rosszalkodnak, vagy nálam van a gubanc?
-
adam_
senior tag
-
adam_
senior tag
válasz
erdoke #10819 üzenetére
Hát nem tudom, hogy nálam lehet-e a gubanc vagy sem, mivel küldtem egy "teszt-emailt" de a telefonom semmi áron nem akarja letölteni, folyamatosan felhasználónevet és jelszót kér, hiába írom én be neki... nem tölti le... Jó lenne amúgy is, ha ezt automatikusan csinálná, mármint jelszó és felhasználónév kérés nélkül. Hotmailes (windowslive) fiókról van szó.
-
adam_
senior tag
válasz
Viktor0610 #10817 üzenetére
Értem köszi! Rákötöttem az Omniát ActiveSync-re és nem akarja befrissíteni az SPB-be pl. az időjárási részt, pedig régebben automatikusan saját magától befrissítette azt is, most meg nem csinálja meg. Amúgy ha rámegyek a kis időjárás Widgetre, csak tölt-tölt és nem csinál semmit, legújabb SPB Mobile Shell van fent, 3.0-ás. Nem tudom miért csinálhatja...
-
adam_
senior tag
válasz
Viktor0610 #10815 üzenetére
Köszi szépen, az e-mail címes beállításos kérdésemre is tudnál válaszolni?
-
adam_
senior tag
De úgy nem olyan drága, ha lekér egy e-mailt naponta, nem?
T-mobile-nál vagyok... Ja, azt hozzátenném, hogy nem az Outlook fiókhoz szeretnék csatlakozni, hanem az egyszerű windowslive.com-os e-mail címemhez, ezt hogyan kell megoldani? Mert itt kér mindenféle domént, és hasonlókat is...
Itt tenném fel azt a kérdést is, hogy az mennyibe kerül ha egész nap folyamatosan fel van kapcsolódva az internetre, pontosabban a web 'n walk-ra (pl. e-mail lekérés miatt) szóval elég elhanyagolható adatforgalom mellett, az mennyibe kerülne?
Valamint az SPB phonebookjában hogyan tudnám átírni a neveket hosszabbra, azt írja, hogy a SIM nem engedélyezi, hogyan lehetne átállítani, hogy a teló memóriájába mentse, ezáltal hosszabb neveket is megadhassak ott?
-
adam_
senior tag
Az hogyan kivitelezhető, mit kell beállítani ahhoz, hogy az Omniám fogadja az e-mailjeimet is? És ez mennyibe kerül?
-
adam_
senior tag
Mindjárt fogom "formatálni" az Omniám, és ezen folyamat után mik azok az alapvető programok, alkalmazások amiket mindenképp ajánlott feltelepíteni a készülékre? Ezen felül keresek olyan programot/programokat amelyeket telefonkönyv, névjegyzék létrehozására szolgálnak, ujjal könnyen "vezérelhető", audió, videó lejátszó programot, amik elég sok típust lejátszanak, és ti is előszeretettel használjátok (akár MP3 hallgatásra is megfelelnek), valamint képnézegető/szerkesztő program sem ártana, amit még használnék. Mik ezek? Elég sok programnál nálam előnyére szolgálna, ha ujjal könnyedén vezérelhető lenne. Valamint ha "formatálom" az Omniám, akkor a bluetooth-os fogadás is megjavul, ami most jelenleg nem igazán működik?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest