Hirdetés
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Projektor topic
- OLED TV topic
- Apple asztali gépek
- Máris befutott a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
David75
őstag
Tudom hogy ez nem az s8300 topic-ja de ott nem kapok rá soha választ.
Pár kérdésem lenne: Az egyik hogy tényleg van ebből feketébe? A másik hogy zenét fülhalgatón keresztűl milyen szépen játszik le? menyire hangos? Youtube videokat lehet vele nézni? -
Dare2Live
félisten
válasz
sziporka)) #11393 üzenetére
nem egy hasonló szakértelemmel rendelkező ember csinált téglát a telefonjából.
Meg hát rom frissítés után se álom a tel, pl szolgáltatód http IPjét portját tudod? Mer annélkül net problémás....
szóval óvatosan, utánanézve.
-
polonic
félisten
válasz
sziporka)) #11389 üzenetére
Akkor a frissítés mindennél egyszerűbb lesz számodra, ha betartod a leírást, nem lesz gond.
-
Csabee.
nagyúr
válasz
sziporka)) #11386 üzenetére
jó, félreérthető volt
de azért illik emlékezni hogy milyen oprendszered van! én szerintem xp, de lehet hogy Vista-d lesz! meg bekapcsolásnál kiírja és vannak egyéb ismertetőjelek is!
-
erdoke
titán
válasz
sziporka)) #11386 üzenetére
Nade nem tudod, hogy otthon WIndows XP, Vista vagy 7 fut?
-
sziporka))
csendes tag
Viccesek vagytok nagyon!!!! Tudom, hogy kell megnézni, hogy milyen a win.....CSAK ÉPP NEM VAGYOK OTTHON!!!!!
Így meg elég nehéz........., de azért köszi a bólcs hozzászólásokat!!!
-
Csabee.
nagyúr
válasz
sziporka)) #11373 üzenetére
ha azt sem tudod hogy milyen win-ed van akkor ne csináld meg egyedül! jobb az ha valaki segít! mert így nehéz lesz neked egyedül megcsinálni.
-
pinyti
csendes tag
Kicsit módosult a dolog. Az MS3 nem hajlandó témát váltani sem. (Tools/Theme). Átáll feketére, de abban a pillanatban visszadobja az alap kéket...
-
pinyti
csendes tag
Sziasztok!
Feltettem a 6.5-ös DXID1-et (eddig a 6.1-es winmo-val volt fent). Alapvetően megvagyok vele elégedve, mert így hogy fent van minden, amit használok, még így is marad cca 40MB szabad memória. Viszont az egérmutató eltünedezésén kívül nekem van mégegy kicsit bosszantó bug. MS3 fut alapban, de van rajt pocket plus is, ez utóbbi csak az "x-es bezárás", és az akkuszintkijelző csík miatt. MS3 nekem fekete háttérrel fut, emiatt a settings/theme-nél a színséma a legalsó szürke. Beállítom, oké (szürke is lesz) , viszont ha visszalépek olyan, mintha újra az alap zöld lenne beállítva. SR esetén szintén elefelejti ezt a beállítást, így az MS3 háttere kék, az alap today pedig zöld lesz (ez utóbbi mondjuk nem érdekelne, ha az MS3 maradna fekete). Találkozott már valaki ezzel a nemkívánatos fícsőrrel, vagy csak engem tisztel meg ezzel a folytonos állítgatással?
-
HagaNRG
őstag
Sziasztok!
Egy ideje az SPB Shell alatti alap időjárásjelzés New Yorkon akadt meg.
Hiába nyomok a Change City-re, nem akarja átteni a kiválasztott városra.
(ráadásul magától bár frissít netkapcsolat esetén, egyébként hiába nyomok a refresh gombra, csak simán kilép a főmenübe, nem tölt le új adatokat.)Kérlek segítsetek!
-
-
Skynet258
veterán
válasz
És Omniát vettél? Minek?
-
polonic
félisten
válasz
Most ezt nem mondod komolyan?
-
legiaap
félisten
válasz
Start->Sajátgép->Jobb klikk->Tulajdonságok és majd ott kiírja
-
Csabee.
nagyúr
válasz
sziporka)) #11370 üzenetére
win7-ed van? mert akkor én tudok segíteni egyszerű nagyon
én is budaörs környékén lakom!
-
szasza_1
senior tag
Hogy lehet azt megcsinálni, hogy a Bluetooth headset-el ne csak a telefon hívásokat halljam, hanem pl a zenét vagy a filmek hangját is? Mert az telefon hangszóróján keresztül szólal meg.
-
sziporka))
csendes tag
Sziasztok! Szeretnék az Omniámon Rom frissítést csinálni, elolvastam mindent, de nem nagyon merek hozzányúlni, valaki Pesten, vagy Pest környékén tudna esetleg segíteni? Ha minden igaz akkor legutóbb a budaörsi szervizben egy HI1-es romot tettek fel rá.
Köszi előre is! -
Enjoy
addikt
válasz
szelepemelo #11364 üzenetére
Hali!
Szerintem vedd fel a kapcsolatot a Nav N Go-val telefonon vagy emailben.
Hallottam már róla, hogy más is járt így, és csak annyit tett, hogy odament a pesti kirendeltségükhöz és ott a srácok miután megvizsgálták,h eredeti cuccról van szó, rányomták újra az eredeti fájlokat a kártyára. (végülis ezt egyfajta szervizelésnek is lehet venni)
Szóval mindeképpen ajánlott felvenni velük a kapcsolatot. (más ötletem nincs) -
bmeszaros
csendes tag
No, most hogy elküldtem a hsz-t most a soft reset után már magától átnevezte saját tárhelynek a 2-est és ki is lehetett választani a fényképezőben.
mi a rák lelte?
minden jó ha jó a vége
viszont más kérdés: nekem mégy gyári a ROM-om HH9.
Hogyan érdemes frissíteni, hogy a gar ne vesszen el?
lehet házilag, vagy inkább szervíz?és most melyiket érdemes? nem kísérletezni akarok, valami kiforrott jó
version kéne. -
bmeszaros
csendes tag
Üdv mindenkinek
Tavaly szeptemberben vettem egy pannonos omniát.
Eddig néhány fagyáson kívül nem volt vele gondom,
most viszont nem találom a 8GB-os belső háttértárat.
Legalábbis a fényképező nem látja és az összes eddigi
kép is eltűnt látszólag.
A rendszerben a memóriánál látom, foglaltsága nagyjából
annyi amennyi lennie kell kb 6GB szabad a 8-ból.
Az oda telepített programok sem indulnak.Saját tárhely néven van egy üres könyvtár,
viszont megjelent egy Saját tárhely2 nevű is,
abban van minden ahogy lennie kell, viszont
a fényképezőben nem lehet ezt kiválasztani,
csak a sima saját tárhelyet.
A sima nevűt kitöröltem, de a másikat (2) nem tudom átnevezni
erre, így egyelőre meg vagyok lőve.Soft reset nem segített
Van valakinek ötlete hogy mi a megoldás?
-
szelepemelo
csendes tag
Szisztok!
Tudna valaki nekem segíteni mert véletlen beletöröltem az IGO mappába és így már egyáltalán nem indul el.
-
Csabee.
nagyúr
iphone-on gyorsabb a net.. jobb a safari?..
-
AS
félisten
Itt a forgatós videó
Wm 6.5 rom:
link -
Csabee.
nagyúr
válasz
Viktor0610 #11352 üzenetére
hát erre gondoltam, mint ha normál telefonon jönne az sms, és nem vonná egybe az egészet..
-
-
AS
félisten
válasz
Csabee. #11349 üzenetére
Igen van forgatós videó is, azt majd holnap felrakom.
Hát az igen érdekes, én Samsung fényképezővel veszem fel 640*480 30 fps ben ( yotubb azt szereti vagy HD-t)
És 3 perces lett zenével együtt 20 mb-t többi kisebb.
Windows Movie Maker 2.6 tal csinálom , ami vistahoz vagy win 7 hez jó.
-
Csabee.
nagyúr
mivel csinálod a videót? és youtubra mekkora méretű a feltöltött videód? én a fényképezővel csinátlam múltkor egy 4perces videót és sajnos 1,2gb lett a mérete.. mivel tudnám optimalizálni?
widgeteket levideóznád a kedvemér hogy milyen? és mennyire akadnak?
illetve ha elforgatod a készüléket, hogy reagál rá a titánium skin? szenzor érzékenység stb..?: ) -
AS
félisten
És itt a 3. videó, jobb minöségü mint másik 2
6.5 rom videó:
linkMicrosoft csak időhúzásnak találta ki a 6.5 öt... mert nem lettek kész a 7.0 val....
Még mindig a Spb.Mobile.Shell.v3.0 , legjobb felület szerintem.
-
legiaap
félisten
Kérdés:
Akinek a 6.1.4-es új rom van fenn az válaszoljon már nekem, hogy a Task Managerben az App. fülön belül, mi az a Phone?
Ha rámegyek, hogy close All azt nem zárja be... -
tsaby76
aktív tag
válasz
Dare2Live #11338 üzenetére
Én a 6.1.4-est javaslom, kiforrott gyors, úgy néz ki a készenléti idő is rendben van.A 6.5 is jó, de 256M ramhoz fejlesztették, a 128-ba nagyon "cipőkanalasan" fért bele.Amúgy stabil, gyors, nagyon jól kezelhető, csak falánk.
Én teszteltem mindkettőt, de a 6.1.4. maradt! -
-
-
AS
félisten
Itt a 2. Windows 6.5 videó:
link
(javítása az elsőnek) -
AS
félisten
Itt az első videóm a Omnia WM 6-5 romrol! nézzétek meg lesz még.
link -
-
legiaap
félisten
Akiaz új 6.1.4-es romot használja segítsen nekem egy kicsit.
Letöltöttem, két widget-et.
A My Storage-re szedtem le .wgt kiterjesztésűek.
De hogy kell kirakni őket a tuday-re?
Rámegyek a tuday-en a widget beállításai ikonra, de nem szerepel azok közt amiket leszedtem.
Ötlet esetleg? -
Csabee.
nagyúr
igo sys.txt-m így van megírva! minden működik, de az utolsó bejegyzés szerint nem kéne elfordulnia a szenzor miatt! de mégis ha forgatom a készüléket, forog az igo is!
ti láttok benne hibát?
[folders]
app="%SDCARD%/iGO8"[interface]
skin="ui_igo8"
resolution_dir="400_240"
vga=1[rawdisplay]
class="landscape"
screen_x=400
screen_y=240maxzoom2d=6000000
show_exit=1[interface]
maxzoom2d=6000000
show_exit=1[debug]
queue_length=200[registry]
oninit1="HKCU\ControlPanel\MotionSensor\AutoOrientationWORD:0"
onexitreset1="HKCU\ControlPanel\MotionSensor\AutoOrientationWORD:1"
-
Gaabbaa
aktív tag
válasz
Csabee. #11314 üzenetére
Ha kézire van állítva akkor be tudod tenni egy gombra (nállam pl. a jobb felső gomb, rövid lenyomása) a képernyő forgatását. Nekem is nagyon tetszett először ez a automata forgatás, csak sajna ha futtatok egy progit és elfordítom a telefont
, akár véletlenűl, akár direkt, akkor vagy lefagy az adott program vagy kilép.... Egy idő után elegem lett és kikapcsoltam az auto képernyő forgatást!Sajna kevés olyan progi van ami menet közben "tolerálja" a képernyő forgatást....
-
Gaabbaa
aktív tag
válasz
tomek8210 #11287 üzenetére
Valóban jól tudod a fizikát
de ez csak akkor számítana ha rásütne pl. a nap a telefonra. Ha autós tartóval használod és nem fordítod direkt a kocsiba besütő nap felé a telefont (meggyőződésem hogy nem teszel ilyet) akkor teljesen mindegy hogy milyen a színe a hátlapnak, attól még ugyan úgy fog melegedni.... A telefonban lévő proci így is úgy is melegszik, és a hátlap így is úgy is meggátolja azt hogy a telefon és a hátlap közötti levegő megrekedjen, és egy igen jónak mondható hőszigetelést biztosítson.... (ez is fizika: a levegő rossz hővezető
.....) Szóval még mindig csak azt tudom javasolni, hogy ha van klíma a kocsiban akkor próbáld a telcsi felé irányítani az egyik légterelőt, az biztos segíteni fog valamelyest a helyzeten!
-
Gaabbaa
aktív tag
válasz
Tocika #11302 üzenetére
elírták, vagy Te nézted rosszul a kiírást... Max annyi lehet hogy egyikhez van NAVI SZOFTVER (igo8) a másikhoz nincs.... Érdemesebb Igo nélkül venni mert általában csak egy "light-osabb" verziót szoktak adni a szolgáltatók. Magát a navi szoftvert bárhol megveheted, ill. stb...mindenki érti mi a másik verzio...
-
Gaabbaa
aktív tag
válasz
matyics #11305 üzenetére
igazad van, de az emberek 90% előbb kérdezni szeret és csak utána olvasni... nekem valahol a 8000. hozzászólás körül lett meg a telefonom, viszont akkor már nyomon követtem a fórumot kb. 4000 hozzászólás óta... (tudtam már egy ideje hogy ilyen telót akarok csak a "manna" nem volt meg hozzá).
-
Gaabbaa
aktív tag
válasz
Csabee. #11308 üzenetére
Szerintem azért csinálja neked ezt mert be van kapcsolva az automata forgatás.... Ha azt kilövöd akkor nem fognak a programok "szétesni" ha nekiállsz forgatni a telefont. (start/settings/system/motion senzor/manual. De ahogy írtad az előbb, az igo-hoz is van egy sys beállítás amiben le van fixálva a program képe így nem tud elfordulni, még akkor sem ha be van kapcsolva a forgatás (motion senzor).
-
Csabee.
nagyúr
válasz
erdoke #11307 üzenetére
hm az okés, iphonon is így megy szerintem.. vagyis majd fog menni az amigo..
És egyébként a telefonálás az okés, de ha felveszem, akkor elfordul a képernyő és szétesik az igo..:
mit lehet tenni? olvastam már hogy fix-re lehet állítani a képet, de nem jött még össze,konkrét infot tudtok adni? vagy másoljam be a sys txt-met hogy hogy néz ki?
-
Csabee.
nagyúr
3óra IGO használat után 20%os az akksi! igaz most töltöm hogy legyen feltöltve!
IGO közben amúgy a telefon funkció ugye működik? de akkor a gps megszakad? vagy hogy is van ez?
-
matyics
őstag
válasz
polonic #11303 üzenetére
Hát, igen. Amikor én vettem az Omniát, akkor előtte végigolvastam az egész topic-ot.
Igaz akkor még csak 2000+ hsz volt, de ha most is valaki elolvasná az utolsó 2000 hsz-t, szinte nem lenne mit kérdeznie és rengeteget lehetne tanulni is belőlük, szerintem.
De ez van, egyszerűbb ugyanazokra a kérdésre válaszolni a régieknek ezerszer, mint az újaknak olvasni. -
Tocika
aktív tag
Sziasztok!
Most szeretnék venni egy ilyen telót és a vodánál láttam olyat ez a készülék gps-nélkül is van! Mert kétféle Omniát láttam , az egyik gps-el a másik anélkül.
Ez létezik? vagy csak elírtak valamit?
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Formula-1
- alza vélemények - tapasztalatok
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autós topik
- Napelem
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Xiaomi 12 Pro 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 12T Pro 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S21 Plus 8/256GB, Normál, Káryafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 3600 / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD + 1TB HDD
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest