Hirdetés
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikesgabor
aktív tag
Köszönöm szépen a válaszokat.A neten rengeteget nézegettem az s3 vs s2 képeit/videóit és arra jutottam,hogy az s3 képei egy picit élesebbek,de kb annyival több is a zaj.Valamint a színek egy picit hidegebbek.Kb ennyi a jelentősebb különbség amit fel véltem fedezni.A videóknál az a "picivel élesebb" viszont már jelentősen érezteti a hatásál sokkal részletesebb a videója és hát amit én FHD-ban imádok,hogy ott már jelentős a zoom.Kár hogy az S2-ver ilyen téren kicsesztek.A hidegebb színek viszont ott már megfordulnak és melegebb lesz.(tényleg csak az autómatika lehet)
Az a gondom,hogy tényleg jelentősen jobban kellene teljesítenije,hogy tudja feledtetni velem az 4.8" okozta drabális méretet.
Nekem ez a méret egész egyszerűen már nem tetszik és a használhatóság rovására is megy. -
mikesgabor
aktív tag
Azt hiszem azt jelenti,hogy cserére szorul az aksi,vagy az usb csati szorul cserére.(Mitha már olvastam volna a fórumon valahol),de mindjárt valaki pontosabban megmondja.
Somatom
Teljesen egyet értek.Igazad van.Csak próbálok fejlődni.
Az S2 mint említettem nagyon is vállalható képeket/videókat csinál,de azért vannak hiányosságai,mint a FullHd közbeni zoom hiánya.stb...
Ezért szeretnék mást.
Én is úgy hallottam,hogy az S3 még jobb képeket csinál,de a 4.8" az már nekem túl nagy.A 4.3-at még tudom használni zsonglőrködés nélkül.
Az S4 mini jó volna(az a teló szerintem nem egyszerűen jól néz ki,hanem egyenesen remekmű),de amit optika,szenzor,stb... néven beleraktak az egyenesen kritikán aluli.Kompromisszum.Maradok az S2-nél.
-
mikesgabor
aktív tag
válasz
Burt1793 #43774 üzenetére
Már többször bonyolódtam vitába ezzel kapcsolatban,hogy "inkább vegyél egy kompaktot".
Itt nem szeretnék belemenni.Nyilván egy negyedakkora szenzortól ne várjunk csodákat,de én akkor is egy telefonnal akarok elérni eredményt pont.
A SGS2 képei/videói már olyanok voltak,ha egy tv-re kitettem akkor is élvezhetőek maradtak.Rendes fotót nem nyomtattam belőlük,de fotót egy már egy G300-as képeiből is rossz szájíz nélkül lehetett nyomtatni. -
mikesgabor
aktív tag
Hát eléggé megoszlanak a vélemények.
-
mikesgabor
aktív tag
válasz
galaxys80 #43751 üzenetére
Ha csak szigorúan a kamerát nézzük tehát fotózási és VIDEÓZÁSI képességet,megéri váltani S2-ről S3-ra?
Mennyivel teljesít jobban az S3?Ha egyáltalán jobban teljesít.
Leszögezném S3 eddig nem volt a kezemben,tehát csak a ti véleményetekre tudok hagyatkozni.
Szeretném,ha objektíven elfogulatlanul tudnátok válaszolni. -
mikesgabor
aktív tag
s2 plus
Valakinek van tapasztalata vele? -
mikesgabor
aktív tag
válasz
Just_Reboot #43748 üzenetére
Pedig úgy halottam rosszabb teló mint az s2.Nekem nem egyszer mondták már,hogy a telefonkönyv is alig akar megnyílni rajta.
Burt1793
Akkor én,hogy adtam el 33 ért ha 30 a plafon?Egyépként szerintem nem rossz teló ez még a mai világban sem.
-
mikesgabor
aktív tag
válasz
szaniszlokar #43739 üzenetére
Szerinten is 35 a reális.37 ért tedd fel és akkor még 2 tud alkudni.Én 33-ért adtam el az a frontlencse kivételével jó állapotban volt.
-
mikesgabor
aktív tag
Még valami az s2pus-t lehet csatlakoztatni háttértárként?
-
mikesgabor
aktív tag
és az s2 plus-ról mik a véjemények?
Mennyivel/miben jobb-rosszabb?
A Broadcom SoC jól teszi a dolgát?Ha jól sejtem ez nem is melegszik annyira.
és ez a Broadcom VideoCore IV?Ezt nem ismerem.
Érdekes módon mintha képeket egy lehelletnyivel jobbat készítene.
[link]
Mintha a színeke szebben eltalalná? -
mikesgabor
aktív tag
válasz
#79335424 #43726 üzenetére
Köszönöm szépen.
Akkor inkább nem bántom.
Kár,hogy ezen a ponton csúszik el a telefon,de aki ilyet akar ezzel együtt kell élni.
Ilyen szempontból egy andero 200-nak is jobban örülnék,de akkor meg a fullHd dolgokkal és a kamerával lenne gond.
Érdekes,hogy egy 1GHz egymagos 512Ram andero 200-as telefon röhögve viszi az előbb említett játékot.
Ez van.Együtt kell élni.
Köszönöm. -
mikesgabor
aktív tag
Igaz ezt amúgy is forrófejű teló,de ahogy én észrevettem pl a gps-nél jobban melegszik mint egy 3d-s játéknál.Ebből én arra következtetek,hogy nem a gpu okozza a melegedés nagyrészét.(hozzátenném,volt már több olyan teló is a kezemben ami jobban melegedett.
A kernel cserével még várnék.Előbb megpróbálok valami alternatív megoldást keresni.Ha van olyan.
Az biztos,hogy a game booster meg a többiek itt nem jönnek be,mert nem a memória kevés.Azok pedig csak azt segítik.
Előre vetíteném,hogy a teló még nincs meg.(nagy hiba volt,hogy eladtam),de nagy erővel gyúrok rá,hogy megint szerezzek egy legalább olyan jó állapotút.
-
mikesgabor
aktív tag
Gyári Jb rom és ebben is kellene húzni.Szerintem egy pici már elég lenne.
-
mikesgabor
aktív tag
gpu overclock
Valaki csinálta már?
Meddig lehet húzni a telóban büntetlenül?
Úgy halottam,hogy míg a procinak több biztonsági "áramköre" is van a gpu-nak nincs és ezzel ki lehet nyírni.Konkrétan az a gondom,hogy van egy játék amit nagyon szeretek/szeretnék az a gt racing,de a mail400-as nem boldogul el vele.Főleg egyes pályákon.
Ezért szeretném egy picit feljebb tornázni a gpu órajelét.
Fel tudna valaki homályosítani,hogy ez lehetséges-e és ha igen akkor hogyan?
Nagyon megköszönném -
mikesgabor
aktív tag
Felteszek még egy buta kérdést 4g/lte készüléket nem lehet kapni használtan?
-
mikesgabor
aktív tag
Feltehetek egy buta kérdést?
Ha veszek egy SGS2 lte készüléket akkor is ide írjak ha kérdésem van?Még valami az lte ugyanúgy nem tud zoomolni fullHd-ben,mint a i9100?
-
mikesgabor
aktív tag
Sziasztok.
Az érdekelne,hogy van-e olyan S2,aminek a fényképek közepén nincs piros folt.A másik hogy nekem az éjszakai felvételek nem sikerültek.
A fő gond videófelvétel közben jelentkezik.Nem feltétlen csak lámpafénynél,hanem gyenge fényviszonynál is,hogy nem tudom pontosan hogy magyarázzam el.Megpróbálom remélem érthető leszek.Felvétel közben villog a kép.Mintha felvétel közben a softver váltogatná az éjszakai módot és a normált.
Egyszer világosabb egyszer sötétebb.Néha de általában sötét és néha kivilágosodik a kép.Általában kb 6-7 másodpercenként világosodik ki a felvétel 1-2 másodpercre,de van hogy 2-3 másodpercenként felvillan.
Nem csak a felvétel lejátszása közben,hanem már a felvétel közben is.Remélem érthető voltam.
Találkoztatok már ezzel a problémákkal? -
mikesgabor
aktív tag
válasz
TheBomberman #43290 üzenetére
Ez az isten vagy
Köszönöm
De már nem foglalkozok vele.Holnap megyek Debrecenbe kórházba.Előzetes hírek szerint egy kb hétre.
Szurkoljatok nekem,nagyon meg fognak kínozni! -
mikesgabor
aktív tag
Sziasztok.
Valahol olvastam a fórumon valaki belinkelte,de most sehol nem találom.
Azt az oldalt ami taglalja,hogy mi az ami törölhető a system mappából és hogy mi mit csinál.
Tudna valaki segíteni? -
mikesgabor
aktív tag
Na most mit csináljak?
bootlop
Bejön a Samsung Galaxy S2 utána ujra indul és ujra és ujra stb...
Semmit nem csináltam csak ujraindítottam.A CMW-be sem enged belépni. -
mikesgabor
aktív tag
válasz
salgocomp #43240 üzenetére
Hát úgy terveztem,hogy egy hoszabb véleményt írok a 2.3.6 stock GB-ról.
Én nem rég vagyok ebben a témában.Mi sem bizonyítja jobban,hogy az első androidos telómon 4.0.2-volt.
Akuról annyit,hogy nem tudom az enyém mennyire mérvadó 1,5 éves aksi van a telómban.Fél nap alatt mobilnet nélkül is simán lemeríthető.
A mostani tapasztalatom alapján !nekem! pontosan 4 órával bírt többet intenzív használattal.Készenlétiben viszont sokkal nagyobba különbség.Minimális használattal szerintem 3 napot simán elmenne.Kis játék vagy net,kis fénykép/videó stb másfél két nap.Memória sokkal több marad,de mivel az JB-ben is van elég ezért a működési sebességen ez nem változtat szinte semmit.Viszont a JB-hez képest tényleg nagyon nagyon "fapados".Viszonylag hamar ráált a kezem,de voltak dolgok amiket nem tudtam megszokni.
Pl.:
A alkalmazások telepítésénél a telepítés,mégse,indítás gombok pont a másik oldalon vannak.(többször rosszra nyomtam.egyszerűen nem bírt ráállni a kezem)
Lehúzva az értesítési sávot kevés gyorsbeállítási lehetőség van és ezen az atya úr istenért sem tudsz változtatni,mert minden app ami tudna minimum 4.0-át igényelne.Widgetekbe persze ki lehet rakni,de abból én mér kinőttem
De van még jó pár apróság,mint a képernyő elforgatás.Nem fordul.Pattan.
De akkorát,hogy a nyakad is megrándul tőle.
A játékok appok ugyanúgy futnak se gyorsabb,se lasabb(már ami elindul)Szóval egy szól mellette,sok sok ellene.
Úgy indultam neki,hogy nem nagyon számít mennyivel puritánabb,ha sokkal jobban bírja vele az aku,akkor ezt használom,mert így használhatóbb a telefon.
Na most az aku,ha nem is olyan sokkal,de jobban bírja,de annyival puritánabb,hogy már meg attól vált számomra használhatatlanná.
(Sosem gondoltam eddig erre!de most ez is eszembe jutott "úr isten mi van ha valaki ezt meglátja")
Persze nem ennyire vészes a helyzet,de nekem már zavaró.
-
mikesgabor
aktív tag
Őt kell a CSC-be tallózni?
GT-I9100-MULTI-CSC-OXXKJ3_HOME.tar.md5 -
mikesgabor
aktív tag
Na nem történt meg,csak itt most elég nagy vihar van és ki tudja?
Ha ilyen előfordulna kezdhetem elölről? -
mikesgabor
aktív tag
Kipróbálnám rajta a 2.3.3 gyári rom-ot.
Ennek milyen hátrányai vannak,gyerek betegségekre gondolok? -
mikesgabor
aktív tag
válasz
randras_83 #43222 üzenetére
Azzal kezdtem 3 fájlos repart 4.1.2.Majd root Philz kernel-el.
A 2 éves sim miért befolyásolja a műkdési sebességet?
Tudom,hogy miért tölök!!!!
Azért,hogy a rendszer partition minnél kisebb adat legyen.Minnél kevesebb az adat a system-ben annál simábban fut a rom.Ez szerintem tény.
Csak az a gond,hogy hiába törlök a systemből nem annyival szabadul az üres hely.EZ HOGY LEHET? -
mikesgabor
aktív tag
és erre mit tudtok mondani?
"Amiket keszedtem azt írja,hogy összesen 249,3Mb,de a systemben még mindig azt írja,hogy 54,61 free 449,33 used."
Ezt nem értem????
Kb 41Mb free vel kezdtem,akkor most ez mi? -
mikesgabor
aktív tag
mi az a governor?
-
mikesgabor
aktív tag
Hihetetlen.
Most egymás után játcottam a két telefonon a játékkal és a g300 sokkal SOKKAL jonban futott.
Egy grammot nem szaggat és sokkal kisebbet kell fordítani a kilyelzőn is a kanyarodáshoz.
Valaki mondja már meg mi az isten nyiláért nem szaggat egy 10000Ft-os telefonon és ezen miért??????????????????????????????????????? -
mikesgabor
aktív tag
Még valami.Amiket kiszedtem nem törölten csak kivettem.Amiket keszedtem azt írja,hogy összesen 249,3Mb,de a systemben még mindig azt írja,hogy 54,61 free 449,33 used.
Ez hogy lehet?Kiszedtem a .odexeket és dalvic cache-t is ürítettem.
Ha valaki segít privátba leírom,hogy miket szedtem ki.Azért nem ide mert,ha képeket rakok hosszú.
Valaki segít?
Jövőhét kedden megyek kórházba 1 hétre és nagyon kellene a teló! -
mikesgabor
aktív tag
Pontosabban csak a Montreali pálya (eddig)!
De miért.
Így élvezhetetlen! -
mikesgabor
aktív tag
Azért piszok kíváncsi lennék,hogy a GT racing miért szaggat a telefonon,mikor a g300-on nem szaggatott.
Erre van valami okos ötlet???????????? -
mikesgabor
aktív tag
Lenne egy más természetű kérdésem.
semmilyen .apk-t nem tudok telepíteni.
Ott a telepítés gomb,de nem reagál rá,ha megnyomom.Minden más működik.
Működik a vissza,görgetés stb.Csak a telepítés nem mintha az a része a képernyőnek halott lenne.
(persze nem az) -
mikesgabor
aktív tag
válasz
galaxys80 #43178 üzenetére
Nem tudom ez az eltérés mit takar.
De kocsmáros voltam JÓ PÁR ÉVIG és tapasztalataim alapján néhány eltérő kultúrában ez pont így működik!
Nem tisztelik a nőt és tudják hogy más igen,és ezt ki is használják.Pont a lány a csali.
Rengetegszer láttam ilyet és ehhez hasonlókat.
De attól még persze lehet,hogy a te esetedben ez csak véletlen. -
mikesgabor
aktív tag
válasz
#79335424 #43158 üzenetére
Igazad van.
Én is minél többet használom annál zavaróbb.Egyszerűen nem tudja a szemem megszokni.
Igazad lehet,hogy ebből a felbontásból nem lehet büntetlenül elvenni!
De az akksi tényleg jól bírja vele.
Talán egy hosszabb videózásra ilyesmi lehet használni.Az értesítési sávból könnyen lehet vezérelni. -
mikesgabor
aktív tag
Csak kíváncsiságból rátettem a Pixel Battery Saver-t.Egész nap nyüstöltem.Főleg játék és az aku még mindig 68%-on van.
De még ha legkisebbre veszem a pixelek kikapcsolását akkor is egy kicsit zavaró,de legalább kiválóan merül.
Ha valaki le szeretné tölteni még csak véletlen se a play ről.A legújabb nagyon szar. -
mikesgabor
aktív tag
A másik.
Azt mondják 2. valahanyas androiddal eszik a teló a legkevesebbet.
Gondoltam azért mert az még nem nagyon használja a két magot,DE ha a merülés 40 valahány százalékáért a képernyő felelős akkor a 2. valahanyas androiddal miért bír ki "napokat"? -
mikesgabor
aktív tag
Sziasztok.
Tudnátok linkelni egy olyan MAGYAR oldalt ahol le van írva hogy a tárcsázóba milyen kódokat lehet beírni?
20 perce keresgélek,de nem találom meg(pedig egyszer találkoztam vele)
Hogy mi van most? -
mikesgabor
aktív tag
Érdekes mintha lasabban,merülne és úgy néz ki,hogy az energiatakarékos mód mostmár nem zabálja.
-
mikesgabor
aktív tag
Azt hittem elgurulok a nevetéstől.
Mióta nálam van produkált már egy két érdekes dolgot.Ma feltettem egy gyári rom-ot,utána el kezdtem beállítani/feltelepítgetni a dolgokat.
Lemerült 12%-ra.Bevittem a szobába feldugtam tölteni.Kb kicsit több mint fél órát volt rajta jött egy hívás és közben lehúztam a töltőről.A hívás befejeztével meg látom 52%-on van az aksi.
Nem dugtam vissza hanem letettem az asztalra.15 perc múva megnéztem 61%-on volt.
Ej
Rá 20 percre megnéztem.70%-ot mutatott.
Vártam hátha felmegy 100-ra,de utána már csak 69% jöttMiért?
Valaki tapasztalt már ilyet? -
mikesgabor
aktív tag
Bocs nem "lezáró" feloldó.
-
mikesgabor
aktív tag
Sziasztok.
Az lenne a gondom,hogy a lezáró képernyőre nem tudok gyors ikonokat kirakni.
Van olyan gyári JB rom amiben nincs benne? -
mikesgabor
aktív tag
Teljesen igaz amit írtál.Ezen már elég régen átrágtam magam.
Ezen a telón lehet állítani a képernyőmódot.Akkor itt hogy változik a merülés?
Akkor minél fakóbb annál jobban szívja az aksit? -
mikesgabor
aktív tag
-
mikesgabor
aktív tag
Sziasztok.A proci órajelét lejebb lehet állítani büntetlenül?Akksi időben számít valamennyit?
Vagy tökmindegy mert a képernyő meríti a legjobban? -
mikesgabor
aktív tag
Sziasztok.
Ha jól látom akkor ez a teló csak a GB romokkal merült frankón?
Van olyan rom ahol a gyári kamerája egy kicsit fel van turbózva és az akksit egy picit jobban kíméli? -
mikesgabor
aktív tag
Tulajdonképp mi is az a .odex az apk melett?
-
mikesgabor
aktív tag
Ezt nem értem!
A Root Explorer system mappában azt írja 478,22MB used 25,73MB free
Ez hogy lehet? -
mikesgabor
aktív tag
Teljes siker!
KÖSZÖNÖM MINDENKINEK
-
mikesgabor
aktív tag
Hát akkor tuti én vagyok a hülye,de nekem nem.
Akkor amit linkeltem azzal kell recovery módban rootolni
-
mikesgabor
aktív tag
Akkor ez jó?
Ezt rakjam fel? -
mikesgabor
aktív tag
Már megnyomtam előtte a fel-t.
De most jöttem rá,hogy nagyon hosszan a bekapcs gomb. -
mikesgabor
aktív tag
Kipróbáltam a download módot.
Hangerő le,bekapcs,home.
Csak ki akartam próbálni.
Hogy lépek ki belőlle? -
mikesgabor
aktív tag
válasz
Kékes525 #43010 üzenetére
Na vissza értem.120Km szakadó esőben.
Oké értem már,miért nem dobsz egy linket.Köszönöm.
Átolvasom,de mielőtt letöltenék és nekilátnék ide kiírnám,hogy mit is akarok csinálni pontosan,valaki pedig ellenőrízze már le,hogy nehogy elb.sszak valami.
Egyépként annó a huawei g300-at annyi volt rootolni,hogy letöltöttem a rom-hoz való progit,összedugtam a géppel,kettöt kattinottam és kb 10mp.Újraindult és kész.(rootolt lett) -
mikesgabor
aktív tag
Mi az a bootloop?
Csak mert elég sok helyre ki van írva,hogy "fixed".
Pont az enyémekre nincs -
mikesgabor
aktív tag
http://www.mediafire.com/download/j8eddlchnyc2gd7/PhilZ-cwm6-XXLS8-FOP-4.01-signed.zip
http://www.mediafire.com/download/y2j1a1mfvbvdjgh/PhilZ-cwm6-XXLS8-FOP-4.01.tar.md5
Gondolom ez az xxls8 ez az alapsáv verzioja.Ami nekem i9100xxls8,de miaz a -FOP?
De ebből is találtam az xda oldalán vagy 5 verziót melyik kell nekem?Vagy mindegy?Ez a tar.md5 ez mi?Erre ugye nincs szükségem?
-
mikesgabor
aktív tag
ÁÁÁ
Az odin megvan.Az biztos.
Már teljesen bele bonyolódtam,pedig csak egyszer kellene belejönni.
Most honnan tudom letölteni a nekem való PhilZ kernelt/xxx-signed.zip-et és honnan tudom hogy nekem melyik kell? -
mikesgabor
aktív tag
Már úgy értem,hogy ezeket találtam.
CF-Root-SGS2_XX_OXA_KG3-v4.1-CWM4.zip
CF-Root-SGS2_XX_OXA_KG5-v4.1-CWM4.zip
CF-Root-SGS2_XX_OXA_KG6-v4.1-CWM4.zip
CF-Root-SGS2_JP_XSG_KG5-v4.1-CWM4.zip
CF-Root-SGS2_UH_MUL_KG7-v4.1-CWM4.zip
CF-Root-SGS2_XX_OXA_KH1-v4.1-CWM4.zip
CF-Root-SGS2_XX_OXA_KH3-v4.1-CWM4.zip
CF-Root-SGS2_XW_XEU_KH4-v4.1-CWM4.zipEbből melyiket válasszam?
-
mikesgabor
aktív tag
Sziasztok.
Honnan tudjam melyik kernelt kell letölteni a rootoláshoz.
Gondolom a 4.1-es ek kellenek,de azon belül? -
mikesgabor
aktív tag
oké
nekiesek,majd lesz valami -
mikesgabor
aktív tag
Meg még valami.Nekem úgy tűnik a youtube videók alapján,hogy a 4.1.2-vel a kamera lasabb lett és mintha a beállítási lehetőségek is redukáltabbak lennének.
Ez igaz? -
mikesgabor
aktív tag
Tudna segíteni valaki hogy rootoljam a telót?
Mit honnan töltsek le és mit csináljak vele?
Android 4.1.2
Alapsáv l9100xxls8
Kernel 3.0.31-889555 -
mikesgabor
aktív tag
Erre valami elmés megjegyzés.
Értem én,hogy elsőre tényleg hülyén hangzott,de akkor is ezt produkálja.
-
mikesgabor
aktív tag
Nehogy valaki másnál is kivágjam a bisztosítékot!
1 napja vettem a telefont.Semmit nem csinálok vele csak be van kapcsolva a kijelző és 2-4 percenként merült az akksi 1%ot.
Mióta KIKAPCSOLTAM az energiatakarékos módot 10 percenként merül 1% ot.
Alvómódban/kikapcsolt kilyelzővel.3 óra alatt MERÜLT 1%-otX akták
!!!DE EZ VAN!!!
-
mikesgabor
aktív tag
???
köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest