Hirdetés
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
shifty!
senior tag
Én magam kiöregedettnek érzem a 4.1-et, sok olyan appot használok, amik 4.2-től visszafele nem kompatibilisek - főleg XDA-ról valók. A gyári ROM nem rossz, de még a kipucolt verziók sem teljesen sallangmentesek, és a kamera-kijelző páros ugyan a gyári alatt jelenik meg a legszebben, én a LP frisseségét, kibővült funkcióit- főleg az RR alatt - hasznosabbnak érzem.
-
törölt tag
Igen, csak az a fura, hogy gyári a töltőd. Valami sztem nem stimmel vele. Korábban egyszer már tapasztaltam ilyet egy noname töltővel. Haveromnak szintén van egy S2 -je, szintén vmi szerzemény töltővel. Múltkor rádugtam az enyémet, mert már nagyon muszály volt, erre ugyanígy megbolondult. Gyorsan lehúztam. Kérdeztem, tőle hogy tapasztalt -e hasonlót az övén, mondja, hogy igen. Hát, mondom, gratulálok, okos vagy, komám! Nem gondolod, hogy ez így nincs rendben?
Szóval a jelenség ismert, de gyári S2 töltőkkel még soha nem tapasztaltam. -
Sokka
aktív tag
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Samsung Galaxy A8 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMTÁS! Dell Optiplex 7050 SFF asztali számítógép - i7 7700 16GB RAM 256 SSD Intel HD 630 Win10
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest