- ASUS blog: hódítsuk meg az online tabellákat ROG egerekkel!
- Egy 2,4 milliárd dolláros Alphawave-üzlettel erősített a Qualcomm
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- Az NVIDIA vezére szerint a brit AI mögött nincs megfelelő infrastruktúra
- Ventilátorokkal bővült az ASUS Prime termékcsaládja
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
nfsu17
veterán
válasz
AlmaZoli #15483 üzenetére
ezt nem lehet tudni.
de akiknek ICS, meg GB alatt is állandóan SoD-olt, azoknak a JB alatt teljesen eltűnt. Legalábbis ezt írták. Valakinek a fél telóját kicserélték még ICS korban és semmivel nem lett jobb. Valakinek meg ICS-el is jó. Most már közel 2 hónapja nekem is jó ICS-el, pedig semmit nem csináltam.
Igazából nincs egységes álláspont, nincs hivatalos samsung hibabejelentés erről. Ha bejelented szervízbe, hogy ez van, akkor kicserélnek ezt azt és akár meg is javulhat.1-et tudok tanácsolni.
Mielőtt szervízbe vinnétek, egy JB-t (csak gyári) mindenképp érdemes kipróbálni, sok vesztenivaló nincs vele. Ha továbbra is sod-ol, akkor lehet a hw-ben keresni a hibát. De azt szerintem el lehet mondani, hogy a JB elég sok telón megszüntette ezt.beast27
Nekem rootolva sincs, fél év alatt mégis volt 4x. De ez számomra az elhanyagolható hibamennyiségbe tartozik.
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged