Hirdetés
- OLED TV topic
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Powerbank topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kompakt vízhűtés
- Hobby elektronika
- Azonnali informatikai kérdések órája
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
szerzol
senior tag
válasz
proly01 #16398 üzenetére
Én azóta használom amióta kijött az LSJ, semmi gond vele és szerintem a bluetooth kapcsolódáson javítottak, mert a HF1000-es samu kihangosítóm minden funkciója működik, az LSD-vel meg nem ment minden.
Szerintem aki szereti a Stock-ot annak teljesen jó.
Beállításokat meg csináld meg kézzel, bár nekem a Telenoros beállítások megmaradtak és független a telóm.
PhilZ-em nincs, mert nem rootoltam pittel, mert igy is szmúúsz alacsony hőfokon. -
proly01
őstag
Szeretném megkérdezni,hogy stock ból most melyik a legjobb vagy ami jó?
Pl az újabb nordic az LSJ használja valaki vagy a németet?
Nekem még a spanyol van fent de mostanság rosszalkodik elég rendesen aztán váltani szeretnék a napokban valami újabb kiadású JB-re.
Esetleg LSD hez az új PhilZ -t be tudná linkelni valaki vagy a nordic LSJ hez?Bár attól félek a nordicban nem lesznek benne a t-s beállítások... -
csabám
addikt
Speedmod K5-6:
- Security patch: fix stack memory content leak via UNAME26 from S3 Update9 source code -
Jadro
veterán
válasz
islorinc #16381 üzenetére
tölsd le a marketból: online nandroid backup. Ezzel tudsz teljes mentést csinálni a rendszeredről. (root kell hozzá.) Ezután leszede még a Nandroid managert amivel pedig szépen vissza tudod tenni a mentést egészben, vagy akár egyes tételeit is. (Pl wifi kapcsolatok, call logok, Bluetotth kapcsolatok, appok stb.)
Mindehhez nem kell kimászni recovery menübe sem.
-
islorinc
tag
Teljesen hallott a telefonom, nem tudom elindítani!
A következő instrukciókat kérném Tőletek:
Hogy tudok full backupot csinálni most?
Gondolom ezekután jön a full reset, wipe és társai és ODIN
Ezekután hogy tudok visszaállítást végrehajtani?
Ezeket kérem mondjátok el.
Köszönöm!
-
hr2
őstag
válasz
laszlolczka #16391 üzenetére
Ezt a linket még meglehet említeni, hogy tudják miről van szó.
S3-n működik, én nem próbáltam, nem is fogom, nem izgat az ilyen. -
laszlolczka
őstag
[link].Ezt próbálta már valaki?
-
logarithm
őstag
válasz
bAtt001 #16387 üzenetére
Én most erre vagyok kíváncsi SuperNexus 2.0
Mára ígérte a build 4.0 -
busman
veterán
4.2.2-ből mit érdemes még felpróbàlni?
-
bAtt001
addikt
válasz
islorinc #16381 üzenetére
olyat hogy lementesz mindent felrakod az új rendszert és ott visszaállítod tudtommal nem lehet. titanium amúgy elég korrekt appok/sms-ek/call log menthető vele. kontaktok mennek gmailbe így csak a beállítások vesznek el. de majd kijavít aki szokott ilyet csinálni. én szeretek formázni mindent
(#16382) hr2 preload-on mi van? azt sosem töröltem még
-
islorinc
tag
válasz
bAtt001 #16380 üzenetére
Na akkor ez az, amit nem tudok végrehajtani, ugyanis jelenleg nincs a birtokomban olyan tudás, ami alapján TELJESN mentést tudnék készíteni a telefonról.
Erről tudtok adni egy linket valahol, ahol le van írva ahogy az ODIN telepítés is e fórum elején?
Tehát hogy kell full mentést csinálni a telóról. (A titaniumot nem igazán érzem komplettnek...más ötletet szeretnék...ami a teljes rendszert, adatokkal, settingekkel együtt menti!)
Köszi
-
islorinc
tag
válasz
laszlolczka #16377 üzenetére
Már csak egy kérdés. a full wipe törli az adatokat??
-
Romeo619
senior tag
válasz
D-Phrag #16366 üzenetére
Áh nem, leírtam az igazat, hogy a szilikon toktól lekopott meg megvan repedve a keret.
Igen nekem a fényes van és így elégé blődül néz ki, hogy egy csomó helyen mintha smirglivel szedték volna le. A durva az az, hogy már tokon keresztül is látszódik ha meg leveszem...augusztus óta van rajta a tok 2er ha levettem...ártani nem használ jónak nem rossz ez a tok...
-
islorinc
tag
válasz
laszlolczka #16375 üzenetére
Köszi
1. Mitől lehet a fent részletezett fagyás?
2. Simán rátölthetem ODIN-nal az új rendszert a mostanira?
3. Ha a Sammobile-on végignézem a listát, honnan látom, hogy mely verzióban mely nyelvek vannak benne?
-
islorinc
tag
De jobb? vagy újabb, stabilabb?
-
islorinc
tag
De a kettes ponthoz még annyit, hogy amennyiben jól bebootol, utána stabil, de a bootolások 60 százaléka viszont freeze-el végződik..
-
D-Phrag
senior tag
válasz
Romeo619 #16364 üzenetére
Most akkor te tényleg hazudtál? Beégésre hivatkoztál a leveledben?
Amúgy a lyukacsos kemény tok is okozhat "lepergést"? Én azt akarok most használni, mert valamivel csak akarom védeni. Mivel te írtad, hogy ez szilikon toktól lett..
Ja és neked a fényes vagy sötét keretes az S2? -
islorinc
tag
Srácok.
Két kérdésem van.
1. Felraktam a Spanyol 4.1.2-es ROMot, de sokan a Nordic-ot említgetitek. Jobb az? Érdemesebb esetleg azt feltenni helyette?
2. Tök jól működik, egyetlen apróságot leszámítva, hogy kb. 3 újranditásból kétszer lefagy a boot közben, tehát bejön a kezdőképernyő, de hiába nyúlok hozzá, nem mozdul semmi és nem reagál semmire..majd újraindul 2 perc után...vagy ha nem indul újra (vagy nem várom ki), akkor ki kell venni az aksit és várok a csodára, hogy vagy megy rendesen, vagy nem. Mi lehet az oka?
-
Romeo619
senior tag
válasz
Romeo619 #16357 üzenetére
Tisztelt x y!
Köszönjük, hogy hozzánk fordult.
Sajnálattal értesültem arról, hogy kellemetlensége származott a készülék használata során.
A leírt jelenség szervizes beavatkozást igényel. Javasoljuk, vegye fel a kapcsolatot szerződött szerviz partnerünkkel, akik segítséget nyújtanak Önnek a hiba kivizsgálásában és javításában.
Mobil szervizpontok: http://szervizpont.samsung.huBízunk abban, hogy válaszunk teljes körű és hasznos volt Önnek. Amennyiben további segítségre van szüksége, az Ön szíves rendelkezésére állunk e-mailben, a honlapunkon megtalálható online chat szolgáltatásunkon keresztül, vagy a díjmentesen hívható 06-80/726-7864-es ügyfélszolgálati telefonszámunkon.
Üdvözlettel,
Samsung Electronics Magyar Zrt.
ÜgyfélszolgálatNa akkor igénylem az az onsite szervizt máris
-
baderoli
tag
Sziasztok! Ha a telefonon van offline térkép és ahol vagyok ott nincs semmi, se térerő,se wifi, csak műhold,akkor tudok navigálni? Illetve milyen offline gps app-ot ajánlotok? Köszi!
-
pavika
tag
válasz
laszlolczka #16359 üzenetére
Köszi! Már megy is fel.
-
Muffi
aktív tag
válasz
laszlolczka #16359 üzenetére
Enis ezt használom full stock kernellel viszont rootolva van es semmi bajom vele! Atomstabil!
-
laszlolczka
őstag
.Hátha valakinek szüksége van rá.Én ezt használom-hiba nélkül.I9100XWLSJ_I9100OXXLS7_NEE_Deodexed_Stock.zip
-
edgelaszlo
senior tag
válasz
busman #16346 üzenetére
nem volt még olyan VK romom ami ne bolondult volna meg egy-két hét után sajnos...sem GB, sem ICS, sem JB...nekem is kezdett vicceskedni, tegnap feltoltam a 7.4-et, most nyugi van, de félek vihar előtti csend ez....ICS óta nem láttam FC-t, most három app is így zárul....
-
Romeo619
senior tag
Sziasztok,
Él még a samunak az a szolgáltatása, hogy házhoz jönnek? Nem vagyok benne biztos, hogy itt olvastam de ha jól emlékszem akkor ha az ezüst keretről felpattogott a festék(króm) akkor azt is házhoz jöve cserélik?!
Nos levettem róla a szilikon tokot és lás csodát mintha körömlak lemosóval mosták volna le. rajta benne maradt a tokban az ezüst. mit ne mondjak tokba van és lejön róla.
Valakinek volt ilyen?
-
busman
veterán
Neat4.4 alå milyen kernel ajánlott? Speedmod 5.5-öt is láttam valahol..
-
BigT
senior tag
Valaki tud olyan app-ot, ami a viber üzeneteket lementi és vissza is tudom állítani? olyasmi kellene, mint egy sima sms backup, nem a titanium féle verzióra gondolok...
-
beast27
senior tag
Nekem működik normálisan csak az a wifi probléma van vele amit írtam de majd fel rakom a 7.4-et hátha meg javul
Szerk
Mi a különbség a 7.3 és a 7.4 között? -
busman
veterán
válasz
maggi1886076 #16345 üzenetére
Persze, mint mindig. ..ráadásul a tárcsázót, telefonkönyvet is baromi lassan nyitja meg.
-
busman
veterán
Vk- val màsodszor fagyott ki teljesen, így mennie kell..érdekes mert a"portolt szarokkal" nem
tapasztaltam ilyet. . -
Rotor82
aktív tag
Sziasztok!
Linkelnétek nekem egy jó kernelt Omega v20-ra?
Kernel csere előtt kell csak a wipe cache/dalvik? Vagy utána is?
Valamint kell előtte valami biztonsági mentést csinálni recoveryben?
Köszönöm a válaszokat előre is! -
mycso
veterán
Frissítve/aktualizálva: Samsung Galaxy S2 (i9100) gyári visszaállítás
-
simixox
csendes tag
-
saril
senior tag
válasz
INFINITYzz #16326 üzenetére
nagyon jó! nekem most kezd beállni rá az android 4.1.2 sok samsung app tiltva de 8 órahosszás trackingel gps bekapcsolva ugye 8 órahosszán át meg pár óra wifizés és fél óra játék utána estére 37%os akku volt
-
zoleeno1
veterán
válasz
INFINITYzz #16326 üzenetére
kereső: [link]
-
INFINITYzz
tag
Sziasztok, valaki valami véleményt, esetleg régebbi képet, tapasztalatot tud mondani a gyári 2000mAh akksiról?
Előre is köszönöm
-
mycso
veterán
válasz
simixox #16323 üzenetére
Ha most rootolva van, akkor triangleaway progival nulláznod kell a számlálót, ha el van mászva. Ezt download módba rakva látod.
Ezután, akár menüből is csinálhatsz egy gyári visszaállítást.
Majd mehet fel odinnal a gyári t-s rom.
Ha megvan, itt már nem feltétlenül kell a wipe cwm-ből, esetleg akkor, ha nem bootolba be. (bootloop)
Ha bebootolt, akkor csc ellenőrzés, és szükség szerint beállítani TMH-ra. (ez factory resettel jár). A kód, lehet itt sem műxik, viszont play-en van Csc Changer program.Bocsi linkelgetni most nem fogok, mert telefonról vagyok.
-
szemesi69
addikt
http://www.4shared.com/rar/E5Io7ZFl/I9100-XWLSJ-31-file.html
Ha valakit érdekel 3+1 fájl by spitya
-
simixox
csendes tag
Tehát akkor sorban:
1, recoveryben wipe data/factory reset (akkor ez ugyanaz mint a hard reset?)
2, egyböl download modba rakom odinnal rápakolom a LP7-es t-mobile-os ROM-ot
3, első indításnál ismét hard reset(szóval gondolom megint recovery wipe data/factory reset)
4, product code ellenőrzés...
ezután hogyan tudom nullázni a számlálót? (vinném szervízbe!) -
nggabi
félisten
=========================================
XEH ICS 3 fileos, repartos [link]
========================================= -
fecosrac
tag
2011.07.27. a dátum az akkun.
Viszont ezt az asztalon készített "tesztet" kipróbáltam és tényleg púpos kicsit. Billeg.
Ez nem normális? -
nggabi
félisten
egy XEH-es repartos ics-t csak letoltam nektek
ha mégecce beszól valaki nem kaptok majd repartos xeh jb-t amikor kijön
-
fecosrac
tag
Sziasztok!
Olvastam pár oldalnyi hsz-t de nem találtam választ a problémámra, 16 ezernyit viszont nem szívesen böngésznék át ezért inkább kérdezek.
Akku problémám van....
kb. 2 héttel ezelőttig semmi problémám nem volt a telóval. 1 napot simán kibírt. De akkor történhetett valami. Progi frissítés vagy Én nem tudom micsoda, de azóta max. 3-4 órát bír a telefon. A szörnyű az, hogy ha a mobilhálózatot átváltom csak GSM-re és kikapcsolom az adathasználatot, az se segít jelentősen. Nem fut semmi a háttérben (olyan ami eddig nem ment).
Az már csak hab a tortán, hogy egyik pillanatról a másikra is képes lemerülni. Ez alatt értem azt hogy az akksi állapota mutat 25-30%-ot, amikor elkezdek mondjuk böngészni, majd pár percre rá már behal a telefon mert teljesen megadja magát az akksi.
Fura Nekem ez a hirtelen jött akku probléma, ezért arra gyanakszom hogy nem egyedi a jelenség.
Ha tudna valaki segíteni, azt nagyon megköszönném.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X3D 64GB DDR4 500GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus GIGABYTE 850W
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP ProBook 430 G3 laptop Pentium 4405U CPU (hibás)
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép játékra! R9 3900X / X570 / 6700XT / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest