Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- LG LCD és LED TV-k
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ASUS notebook topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hobby elektronika
- Bronzos ATX 3.1 tápok a be quiet! névjegyével
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
hello28
aktív tag
Sziasztok
Valaki tud nekem segiten hogy az 1sz hozzászolás gyári beaáálitas vissza állitasa végig olvastam az egészet van egy rész amit nem értek tud nekem valaki segiteni:?0, természetesen mindenféle dolgot, ami fontos/szükségünk van rá lementegetjük a telefonról
1, sim kivesz, majd restart és a tárcsázóba: *2767*3855# (hard reset)
2, letöltjük a megfelelő romot: [link]
3, ODIN-t indítjuk, a telefonunkat, pedig download módban csatlakoztatjuk: [link]
4, telepítjük a romot: [link]
5,/a, első indításnál csinálunk ismét egy hard resetet:*2767*3855#
/b, lehet nem indul el, csak bootloop --> recovery-ben indítsuk újra és: wipe data/factory reset, wipe cache partition: [link] majd jöhet az "a" pont.
6, ellenőrizzük le a product kódot: *#272*imei# [link]
A többi infó: *#1234# [link]; telefon névjegye
7, esetleg ha ODIN-ból pakolgattunk custom romokat és a számlálónk nem áll "0"-án, akkor egy JIG segítségével nullázzuk.5a es b menüpont nem értem hogy wipe data factory reset wipe cache partition ezek közül valamelyiket kell használni vagy csak itt kell ujra inditani ha nem tudom
És a számláló 0 áll azt hol kell megnézni igaz jig az nincs gondolom azt meg kiszurják ha nem 0 áll ugye?
Köszi a segitséget elöre is
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Xiaomi 15 Ultra 512 GB Silver 34 hó garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A52s 5G Snapdragon
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 dokkoló (5TW13AA) (DisplayLink)
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest