- Milyen TV-t vegyek?
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Milyen házat vegyek?
- Milyen videókártyát?
- E-book olvasók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- Brutálisan ütős játékélményt mutatott be a 8K Association
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Aktív témák
-
zack
nagyúr
válasz
Khelben #43268 üzenetére
Szerinted ennek milyen hír illetve infó értéke van?
Én nem azért írtam be, hogy bárki is überelje a készenléti időmet, hanem azért, hogy aki LPX gyári odexed + Dorimanx kernelt akar, az tudja, hogy nem rossz üzemidőben.
Mellékesen 6 nap készenlét mellett 2 óra kijelzőhasználat...Mit mondjak. Napi 20 percet ment a kijelződ. Én még akkor se tudom levinni napi 20 percre, ha nem nyomkodom. -
Picco
addikt
válasz
Khelben #43010 üzenetére
apex-el hasznalom a telefonom az elso hettol kezdve.
egyebkent Arcanis tokeletesen megfogalmazta a valaszt.
mod: annyit kiegeszitesnek h eloszor akkor ereztem igazan a nexus utani vagyat amikor feltettem a cm10-et, aztan most megvettem a nex7-et es azon a feluleten sem valtoztatnek semmit(igen, atmeretezhetoek a widgetek, az nekem is fontos)
a tarcsazo, a contacts ugy minden nagyon izleses szamomra.(#43012) APC ADAM 1-2 nap es megjon, ne izgulj, hamarosan nagy lany leszel
-
Arcanis
aktív tag
válasz
Khelben #43010 üzenetére
Még ha csak a launcher lenne a baj a touchwiz felülettel, akkor azt mondanám, nem szempont.
De
A touchwiz teljes egészében "elrontja" a telefont, pontosabban teljesen elfedi a gyári holo felületet. (lockscreen, system ui, statusbar, dialógus ablakok, minden... ;-( ... az ördög műve : )
Arról nem beszélve, hogy egy framework-res helyett kettőt kell a rendszernek használnia (több Ram igény) -
Rotate
veterán
-
borsodika
őstag
válasz
Khelben #41245 üzenetére
Én azért mégis csak kernelt cserélnék biztros ami boztos. Nekem sima CF root van fent és ezalatt már wipeoltam és nem lett gond.
Grande Ale: Amikor kiszivárgott a 4.0.4-es gyári és mindenki tette fel, ment a wipe és sorra hullottak a telefonok még itt is. És később derült ki, hogy a bugos kernel okozza.
-
Picco
addikt
Aktív témák
- Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint
- Asztalos klub
- Xbox Series X|S
- Milyen TV-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Milyen házat vegyek?
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- Samsung Galaxy XCover7 5G 128GB 6GB RAM Dual Mobiltelefon
- Apple iPhone 11 64GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- iPhone 13 256GB Független Kék Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4223
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bowers-Wilkins Pi7 S2 (2195084)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AKCIÓ! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest