Hirdetés
Aktív témák
-
kungzi
veterán
-
Varszegig
veterán
-
Richard!
addikt
-
kecsetihunor
aktív tag
-
kecsetihunor
aktív tag
Nem értem, miért kell ennyire elbonyolítani egy ilyen egyszerű dolgot is.
Minek kell Siyah kernel? Hátha nem is akarja használni, személy szerint nagyon ritkán használom, nincs szükségem rá. Minek ezért progi? Hogy egye a memóriát?
Amit a telefon tud gyárilag, azt tudja. Nekem is volt hasonló problémám, hogy meg se nyikkant a telefon mikor rádugtam MTP-vel, és a megoldást az előbb leírtam.
Legegyszerűbb, legolcsóbb, leggyorsabb
-
C.Brigante
veterán
Most csinalta velem is ugyanezt! A 11.1 frankon egy hulladek.... Nekem elsore felallt a rendszer, aztan camera inditasra tonkre baszott mindent. Utana marcsak logoig ment es nem allt fel. Ppfffff
Ja es valami cefetul tekerte a professzort mert majdnem kigyulladt a kezemben. (term. Full wipe volt elotte)
-
crane75
senior tag
Szia, ez egy mod, ami korábban fenn volt az XDA-n. Most is ott van de nem lehet letölteni, döglött a link. Engem is nagyon érdekelne, éppen a hívásrögzítés miatt...
Használ egyébként itt valaki megbízható, csipogásmentes hívásrögzítőt? Nekem a CallRecorder és a Total Recall is csak a bejövő hangot veszi, akárhogy állítgatom, az enyémet nem -
Rotate
veterán
LPB óta nincs új, viszont valszeg elsején jön a hivatalos
xcbiker:
Sygic, iGo (de ez hivatalosan nincs), Google Navi (ehhez mobilnet kell, útközben tölti le a térképeket) hirtelen ezek jutnak eszembe
Ha megfelel akkor felesleges változtatni, minimális plusszal jár, nem veszítesz semmit ha vársz hivatalos frissítésrede ha hajt a kíváncsiság, akkor sem bonyolult megoldani a frissítést
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Linux kezdőknek
- Diablo II: Classic és Resurrected
- MWC 2025: Előrendelhető a Nothing Phone (3a)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A04S /// Újszerű // 27%-os ÁFÁS számla + 1 Év Garancia
- Huawei Nova 10 /// 8+128 GB // 27%-os Áfás számla
- Független Xiaomi 14 512 GB fehér telefon még 25 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro - 128 GB, ezüst + bőrtok - kártyafüggetlen
- Samsung A53 5G 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest