- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- RAM topik
- Házimozi belépő szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Májusi hardverszeánsz
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Hunfiu12 #9014 üzenetére
Azt sem írtad, hogy megnézted a rutinokat, de nem találtál megfelelő feltételt hozzá, így honnan tudja a "paraszt" nézted már azt is, de nem jutottál előre
szóval lehetne direktben bixby rutin segítséget kérni, de ugye még azt sem dobta senki, hogy azzal talán lehetne próbálkozni, csak én
Én biztosan nem fogok mások helyett ilyeneket nézegetni, mert egyrészt nem vagyok rutinos benne, másrészt nekem tökéletesen megfelel az érintésre megjelenő AoD - okosóra rulez, azon látom a fontos értesítéseket - és csak egyetlen bixby rutinom van: töltőre csatlakoztatáskor bedobja a vezetékes és vezetéknélküli gyorstöltés ki-be kapcsolhatóságát, így alkalomhoz tudom bármikor igazítani.
Amúgy pedig MacroDroid és Tasker szélesebb körben tud működni, ha éppen a kívánt módosítást a rendszer engedélyezi számukra. Nem tudom, hogy az AoD ki-be Samsungon ilyen-e, de ha bixby-ben nem találtál erre lehetőséget, akkor MD-nél bekérdeznék a helyedben, mert ott kaphatsz ehhez segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- iPhone 15 Pro Max / Natural Titanium / 256GB / Gyári kártyafüggetlen (156)
- iPhone 13 Pro / Sierra Blue / 256GB / Gyári kártyafüggetlen (142)
- iPhone 13 Pro / Graphite / 128GB / Gyári kártyafüggetlen (143)
- iPhone 12 / Blue / 256GB / Gyári kártyafüggetlen (147)
- iPhone 13 Pro / Sierra Blue / 128GB / Gyári kártyafüggetlen (152)
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P73 - i7-9750H I 32GB I 256SSD I 4K I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Gamer / irodai szék noblechairs ICON TX
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest