Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Bluetooth hangszórók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gaming notebook topik
- Milyen videókártyát?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kakuk.tamas
addikt
Nálatok milyen a kijelző? [link]
-
-
Gardaai
senior tag
-
Opat
csendes tag
válasz
anarkigabi #1782 üzenetére
Február 12-én rendeltem Németországban egy Lime színűt, március 4-re ígérték. 17-én már meg is érkezett.
-
Kasya
nagyúr
válasz
TODI1111 #1775 üzenetére
Ezzel mukodik a SHealth teljesen, csak kicsit mókolós. Részletesen.
-
-XadAnuX+
őstag
Sziasztok,
Kérdezem azoktól a fórum társaktól, akik feltették az új SW-t, hogy valakinek van negatív tapasztalata vele?
Válaszotokat köszönöm előre is -
anarkigabi
csendes újonc
Sziasztok!
Február 19-én este rendeltem meg Samsung oldaláról a készüléket, azzal az információval, hogy március 05-en kezdik meg a kiszállítást, ami egyébként hétvégére esik.
Kinek mi volt a tapasztalat? Hamarabb jött a készülék, mint ahogy azt előre megbecsülte a honlapjuk?
Köszönöm szépen.
-
Zototh64
őstag
válasz
TODI1111 #1775 üzenetére
Szerintem ez egyáltalán nem kérdés, hogy nincs jobb hívásrögzítés a natív módnál.
Legalábbis az én sok éves tapasztalataim alapján Huawei és Samsung telefonokon.Én most az ILO-t használom, meglátom, hogy a rögzítésen kívüli dolgok hogyan muzsikálnak.
Jobban örülnék, ha Odinnal felrakható lenne az XID (Note 20 Ultrán azt használtam, kevesebb is volt cirka 1 Gigával a rom mérete), de állítólag egyelőre az Odin-os történet halott az S23 Ultrán. Illetve a teló lesz utána halott. -
TODI1111
veterán
válasz
Pythoncobra #1776 üzenetére
A készüléken OXM rom van ami multi csc-t tartalmaz. A fentebb említett INS, SEK, ILO az országokhoz tartozó csc (régió) kódok.
INS: India
SEK: Ukrajna
ILO: Izrael
Gyárilag nálunk EUX van ami Európa. Mivel a GDPR miatt az EUX nem tartalmazza a gyári hívásrögzítő funkciót így ha ezt átállítod másra ahol engedélyezve van akkor bekerül a beállításokba.
BusinessGuy fórumtárs pedig [itt] leírta az átállítás menetét. Az átállítás nem töröl semmit, minden adat megmarad a készüléken. -
Zototh64
őstag
válasz
Pythoncobra #1776 üzenetére
Ezek a régiókódok, amikre át lehet a mi OXM telóinkat állítani.
INS India
SEK Ukrajna
ILO Izrael -
TODI1111
veterán
Mivel szóba jött a gyári natív hívásrögzítés, kiegészíteném az eddigi tapasztalatom. Nem akarok vitát generálni, hogy miért jobb mint bármelyik alkalmazás. Nagyon sokan csak úgy mondanak véleményt, hogy nem volt tapasztalatuk (mert nem próbálták ki) a natív hívásrögzítéssel. Személy szerint én kipróbáltam több alkalmazást is , de közelébe sem érnek a gyári lehetőségnek amióta GDPR korlátozás van..Akinek megfelel az alkalmazás használja azt.
Három csc-t próbáltam mindhármat EUX-ról. A saját tapasztalat a következő:
INS:
Natív hívásrögzítő tökéletesen működik van hívásazonosító és spam védelem. Viszont akinek galaxy watch4 vagy 5 órája van annak nem fog működni a vérnyomás és EKG funkció.
Az alkalmazást le lehet tölteni az áruházból, de nem lehet működésre bírni. Ez a saját tapasztalatom, de van itt akinek működik.
SEK:
Natív hívásrögzítő tökéletesen működik de nincs hívásazonosító és spam védelem. Ellenben a vérnyomásmérő és EKG funkciók is működnek.
ILO:
Natív hívásrögzítő tökéletesen működik van hívásazonosító és spam védelem. A vérnyomásmérő és EKG funkciók is működnek. -
garrotter
tag
Sziasztok!
Van valahol olyan beállítás, hogy ha zsebben van a készülék, akkor hangosabban csörögjön? Nme szeretem, ha leesek az asztalról, mikor hív valaki, de így nem hallom, ha utcán vagyok, a teló pedig a nadrágzsebemben. -
-
hdman
őstag
Az osztrák Samsungtól vettem, hát a garanciakezelésük nem túl szívderítő...
Felhivtam 3 service partnert, előadtam,hogy mi a baja az 1 napos telefonnak,mindenhonnan elhajtottak, pedig felajánlottam, hogy odaviszem, nézzék meg, aztán kérek egy új készüléket. Aztán írtam nekik nekik emailt, ma megint beszéltünk telefonon, sőt chateltunk is. Mindenképpen csak úgy tudom visszaküldeni, hogy ők küldenek egy retour papírt és azzal adható fel. Ha megjött nekik a csomag, akkor elvileg kapok egy új telefont. A kolléga elmondása alapján 1-4 nap alatt küldik a válasz emailt, amiben benne van a visszaküldéses cucc. Bezzeg a spamet már aznap délután tudták küldeni
-
rhunseeker
tag
-
TODI1111
veterán
válasz
Dr.FantastiK #1733 üzenetére
Én megvettem régebben az általad ajánlott alkalmazást is és egy csomó másikat is kipróbáltam. Hidd el, tapasztalat, hogy egyik program sem tud úgy rögzíteni mint a natív gyári rögzítő.
-
Kasya
nagyúr
válasz
rhunseeker #1752 üzenetére
SES-ben nem rakjak fel? Mintha valaki azt irta volna korabban.
-
rhunseeker
tag
Hát, ezzel a whitestone fóliával most eléggé ráfaragtam.
3 helyen voltam, köztük a Samsungnál és a Mediamarktban, sehol nem vállalják feltenni
-
TheMartin03
aktív tag
Köszönöm mindkettőtöknek!
-
Kaba
veterán
válasz
TheMartin03 #1744 üzenetére
Ajánlott levélben jön. Kb. 10 nap.
-
Teal'C
veterán
válasz
TheMartin03 #1744 üzenetére
7-10 nap. Átvevős, nem dobják be csak úgy.
-
TheMartin03
aktív tag
Sziasztok!
Aki megigényelte már a lepecsételt garanciajegyet, és esetleg meg is jött neki, attól szeretném megkérdezni, hogy kb mennyi az átfutási idő? Igényléstől postai érkezésig? Vagy mit fogok én erről kapni? Postás fog simán kopogni? Vagy kapok erről bármit? -
Kasya
nagyúr
válasz
S23-on is mukodik, ugy hogy nem csak a "kihallatszo" hangot veszi fel?
-
pg1966
senior tag
válasz
Nyilván egyszerűbb telepíteni egy plusz progit, mint az alapból fent lévőt használni, ami szépen meg is jeleníti a híváslistában a felvett hangot, meg vissza is tudja játszani.
-
Teal'C
veterán
válasz
Szerintem szinte mind1 miben rögzít nem a drogkartel tárgyalására kell, csak emlékeztetőnek.
-
Teal'C
veterán
válasz
rhunseeker #1728 üzenetére
Képről nekem az jön át hogy bár a falból nem lóg ki annyira viszont vastagabb, így én pl nem tudom jól elpakolni a Tab s8u táskájába mert ugye az vékony mint a Tab is a gyári még pont elfér. Persze ez megint egyéni preferencia. És azért a gyári az mégiscsak gyári.
-
*RLaci*
addikt
válasz
Na ezért most fogsz kapni a megmondó emberektől
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Vótmá [CUBE] kövesd végig a szálat, ha érdekel
-
-Maci-
addikt
Nah, kipróbáltam. Lőttem 3x3 képet a különböző kép lágyítás beállítással.
Hát én nem látok különbséget a képek között.
Azon gondolkoztam, hogy talán ki kellett volna kapcsolnom a kamerát minden kattintás előtt?Mert én csak simán a feladat váltóval lépkedtem a kamera és beállítás között.
Elvileg akkor a "magas" beállításnál kellene, hogy legszebb legyen a kép? -
Zoolee19
senior tag
válasz
MikeWazowski #1729 üzenetére
Ha megfizetik akkor természetesen ajánlott termék lesz a youtuberek közt.
-
spect80
senior tag
válasz
MikeWazowski #1729 üzenetére
mi mindenben? gyorsabban tölt? mert ez csak 1 paraméter.
-
Teal'C
veterán
válasz
rhunseeker #1726 üzenetére
De ha annyiba kerül mint a gyári akkor nem értem? Széle hossza egy így nehezebb elrakni is. Nem kötözködés!
-
rhunseeker
tag
Most érkezett meg ez a kicsike
-
TODI1111
veterán
válasz
Dr.FantastiK #1723 üzenetére
Igen? Hogyan? Az EUX csc-nél hiányzik a natív hívásrögzítés lehetősége a telefon beállításoknál.
-
pg1966
senior tag
válasz
Dr.FantastiK #1723 üzenetére
Hát én EUX-nál nem találtam!
-
S e t h
nagyúr
A regalaxy vonatkozik aksi cseréjére is?
-
Crow
tag
válasz
csubííí #1676 üzenetére
Király!! MiUI-nál minden reset után újra be kellett állítani. Instant idegbaj
Megkérdezhetem, hogy melyik ez a két launcher?
Kb. két éve én elég sokat kipróbáltam, akkor nekem ez lett végül a befutó, emlékeim szerint támogatta a képernyő aljára rendezést is. Végül persze nem használtam, mert halálra idegesített, hogy az idióta gyári ROM miatt újra és újra be kellett állítani alapértelmezettnek. -
Crow
tag
-
Crow
tag
válasz
csubííí #1701 üzenetére
Igen, ilyesmiben gondolkodtam volna én is, hogy készítek több oldalt, alulra rendezett ikonokkal. És igen, a sorrend valóban variálható a mappákon belül, de az elhelyezkedés nem, ott mindenképp felülre csoportosítja az ikonokat. Ez a problémám. Most a GoodLock-os HomeUp! Popup folders funkcióját használom, ekkor a mappa ikonja fölött (u.abban a pozícióban) nyit meg egy kicsi (3x3-as, nem állítható méretű) felugró ablakot, benne a mappa tartalmával. Ez így egész használható, de jobb lenne, ha szélesebb lenne, mert így kevés app ikon fér el benne és lapozgatni kell a mappán belül. A pöttyökre bökést ismerem. Köszi a tippeket.
-
-Maci-
addikt
Valaki be linkelné nekem, hogy honnan tudom letölteni a GoodLock modulokat(azokon kívül, amiket felkínál)?
Szerencsétlenkedek itt vele... -
brainticket
aktív tag
ezt a töltőt vettem végül a telóhoz, jó gyorsan tölt, meg vagyok vele elégedve, egy német tesztben is dícsérik, azt írja ideális töltő az S23 Ultrához.
[link] -
csubííí
senior tag
Most jutott eszembe, hogy a gyári launchernél is van két lehetőség, hogy az elérhető dolgok és mappák is az alsó részen legyenek.
1. Ha alkalmazás és kezdőképernyő van beállítva, akkor csinálsz másik oldalakat. Azokon az ikonokat, mappákat úgy rakod alulra ahogy akarod, mappákon belül is variálható a sorrend.2. Ha csak kezdőképernyő van kiválasztva, akkor szintén ugyanúgy variálható minden. Ami kell alulra az oldalakon, oldalirányú (vízszintes) lapozás van, nincs külön alkalmazás lista.
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Robotporszívók
- Tőzsde és gazdaság
- Autós topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- OpenWRT topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2051
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- 24 GB-os RTX 4090 - HP OEM - garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest