Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Autós kamerák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Apple MacBook
- Házimozi haladó szinten
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
donnie.d
aktív tag
Tetszettős telefon, tény.
De sokallom az árát, s valahogy ez a 200mpx sem győzött meg. Lehet talán teszek vele próbát majd egy vagy másfél év múlva, amikor majd kiforrja magát a készülék. -
-Maci-
addikt
válasz
FіkuszKukіsz #1091 üzenetére
Abban nincs ilyen modul. Legalábbis én nem találom.
-
S e t h
nagyúr
Előrendelés hetében nem számítottam arra, hogy a samsung oldalán leadott rendelés gyakorlatilag 24 órán belül teljesül, ráadásul a preferált színben.
-
xhege
veterán
válasz
FіkuszKukіsz #1091 üzenetére
Milyen hasznos dolgokat használatok a Good Lock alkalmazásban?
-
-Maci-
addikt
Sziasztok,
Valakinek sikerült már belőni az edge lighting+ modult a Nice Lockhoz?
Nekem itt is azt írja, mint S21U-n: túl új a telefon szoftvere ehhez a modulhoz.
Akinek sikerült, honnan töltötte le? -
Gardaai
senior tag
EU-n belül, de kintről rendelt termék esetén számíthatok valami hátrányra? Ausztriára gondolok.
-
klooo
tag
Na megrendeltem ma én is a vodánàl. Addig addig rágodtam az ára miatt, hogy lehet lecsúszok az előrendelési akcióról. Nem volt nekik 512gb-os csak 256-os, így az ügyintéző csaj megrendelte a központi raktárból. Kérdeztem, hogy lejár az előrendelési akció holnap, hogy mi van akkor ha nem ér ide? Annyi mondott, hogy valakivel beszél, hogy felgyorsítsa és reméli ide ér időbe. Valakinek van ilyennel kapcsolatban valami tapasztalata? Nem vagyok túl derülátó..
-
leslien
nagyúr
válasz
Sirandrish #1076 üzenetére
még egyszer nyomj rá ilyenkor a kijelzőre és akkor látni fogod a teljes igazságot...
-
Gubu0101
veterán
válasz
Sirandrish #1076 üzenetére
Ilyen es ennyi hasznalat mellett 3 napot kibir a foldom is
-
wong kok wah
senior tag
Én nem várom a frissítést, nekem így jó ahogy van. Biztos, hogy nem fogom addig feltenni amíg nem olvasok róla tapasztalatokat...
-
TODI1111
veterán
-
leslien
nagyúr
kíváncsi leszek mikor lesz frissítés... remélem üzemidőt nem rontják el...
-
xhege
veterán
Köszönöm mindenkinek! Megnézem az ajánlásokat!
-
TODI1111
veterán
Mi a szar benne? Szinte a megjelenése óta használom, nálam tökéletesen működik.
Ha már az értesítéseknél tartunk akkor a [ProfReminder] alkalmazást is tudom ajánlani annak akit inkább a hang és rezgéses értesítés érdekel.
Szintén nagyon testreszabható (hang, rezgés, idő...) és minden alkalmazáshoz használható elmulasztott esemény emlékeztető.
Pár kép erről is.
-
TODI1111
veterán
Én erre a készülékre is feltettem az [aodNotify] alkalmazást. Nálam ez vezérli az AOD-ot is. A végtelenségig testreszabható, úgy és azt jelzi amit akarsz. Néhány kép a beállításokról.
-
xhege
veterán
Nálatok minden ok az értesítésekkel? Én kínlódik, mert nem tudom úgy beállítani, hogy minden beérkező értesítésnél bekapcsolódjon a kijelző, és lássam a tartalmát…
-
-
Bagoly81
aktív tag
válasz
Caineevo #1052 üzenetére
biztos úgy lehet ahogy mondod. de márcsak-1, vagy 2 nap és annyi?. s22 ultra után nemsok ujdonság van a kézbe veszed, ha használod akkor kb mintha 2 generációt ugrott volna a gép ( kis túlzással), de jóval pattogósabb a rendszer, és a fényképezője sem egy amöbát fényképez elsőre. eddig őrülök. bár a felár az nagyonsok..
-
Caineevo
tag
válasz
garrotter #1038 üzenetére
Érdekes, hiszen csak az 512-eshez jár a 30 ezres ajándékkártya, és az 512est meg előrendelési akció miatt 609999-ért adják, ha 256ost veszel alapból sem jár ajándékkártya, kicsit meg voltak kavarodva szerintem
A számlán 512es van, ahhoz meg a kasszánál alapból adják az ajándékkártyát, mivel az 512eshez jár. Az okospultban meg már levitték a 2 akció miatt az árat 509999-re (szerk: kimaradt, hogy 0FT-ot érő telefon beszámítás esetén), mire a kasszához érsz. -
Bagoly81
aktív tag
ma voltam a mediában ismét jobban rákérdeztem erre a kedvezményre, hosszas várakozás után csak sikerült az eladóknak is képbe kerülni, szoval a dupla tárhely , 100e kedvezmény( elég volt egy telefont felmutatni inkább vissza adták mert 0 forintot ért), és a 30e forintos mm es ajándék kártya ténlyleg van. számlát nem lehet kérni, igy a cégek kiszárva. köszi az utbaigazitás a többiektől.
-
Crow
tag
Most került át "Úton" státuszba a rendelésem, szóval valószínűleg igazad lesz, és holnap ér ide. Viszont érdekes módon nekem nem a GLS, hanem a Raben hozza, úgy tűnik (tracking link az ő oldalukra visz). Kik ezek amúgy?
Annak ellenére, hogy elég gyakran rendelek online, velük még sosem volt dolgom. A nevükkel is csak Samsungos topicokban találkoztam eddig, de idáig azt hittem (ne kérdezzétek miért), hogy őket a nagyobb méretű háztartási gépek kiszállításával szokta megbízni a Samsung.
-
bigdigit
addikt
válasz
Pythoncobra #1037 üzenetére
Ergo a telód 30 és levonnak a végösszegből még 100-at.Vagyis -130 összesen.Szerintem eléggé érthető.
-
Teal'C
veterán
válasz
Elit3Zotya #1036 üzenetére
Igen. Magsafe kompatibilis tehát minden magsafe eszköznek jónak kell lennie.
-
leslien
nagyúr
válasz
Pythoncobra #1037 üzenetére
máskor jobban olvass utána... MM ban !
Ses, Samsung majd csak a előrendelés után lesz.. -
garrotter
tag
Most értem vissza a MediaMarktból. Arénában nem volt készleten (ill. egy lefoglalt volt, amit a weboldal készletnek jelzett), csak megrendelni tudták volna, Árkádban volt. Okospultnál, azt mondták, hogy nem lehet céges számlát kérni, és az ajándékkártya csak akkor jár, ha nem tudják a tárhely duplázást. A 100 000-et az okospultnál vonják le, a leadott telefon értékét a pénztárnál. A pénztárnál (a pénztáros nem tudott még a telefonbeszámításról sem, vezetői segítséget kért), lehet céges számlát kérni (ha nem gond, hogy a leadott készüléket saját néven adod le, a számlán csak Foxway Buy-back tételként jelenik meg), viszont az ajándék kártya csak magánszemélynek jár (ez a weboldalon is így van írva).
-
Teal'C
veterán
válasz
Elit3Zotya #1029 üzenetére
Én ilyet rendeltem, sajnos megint nem enged Magyarországra rendelni de hátha találsz máshol. [link]
-
válasz
Elit3Zotya #1029 üzenetére
Milyen autós töltőt / tartót használtok?
-
petymeg
addikt
Mediamarktos vásárlásnál nem lehet elhozni a telefont, hanem megrendelik és be kell érte menni megint.
-
Elit3Zotya
addikt
Esetleg van valami áttetsző tok az ultrára, ami vékony de odatapad a kocsiban a töltőhöz..?
-
Crow
tag
válasz
TheMartin03 #990 üzenetére
Maga a fólia (MM-es) alapvetően nem rossz. 2 dolog miatt nagyon megosztó a userek körében: Az egyik, hogy nem tudod tükörnek használni
(kikapcsolt képernyővel a fény felé fordítva "narancsosan" töri a fényt, ami egyébként használat közben viszont egyáltalán nem látható / nem zavaró). A másik, hogy pl. egy üveg-, vagy mezei PE fóliához viszonyítva sokkal puhább az anyaga. Ezt úgy kell elképzelni, hogy ha körömmel megbököd, akkor egy ideig, átmenetileg ott marad a körmöd lenyomata (kis árok). Ez a rugalmasság ütés-elnyelésnél előny. De van egy olyan negatív velejárója is, hogy jobban tapad hozzá az ujjad, érezhetően nehezebben siklik rajta, mint az üvegen. Utóbbi szerintem megszokható (nekem az volt), de sokan vannak, akiket nagyon irritál. Ha ezeken túl tudod tenni magad, akkor jó lehet a ClearPlex. Az S23U esetében leginkább azon áll vagy bukik a dolog, hogy hogy viseli a fólia és a ragacs a kijelző ívét (amiről sajnos már vannak negatív visszajelzések). Ill., hogy a S-Pen használatát mennyire nehezíti meg a tapadós felület. Előbbit nem fogod tudni kipróbálni MM-ban, az utóbbit talán.
-
Kasya
nagyúr
Nekem Hilux-szal (2019) tokeletes.
Gari jegy:
Írtam a Samsungnak a gari jegy miatt hetfon. Ma hozta a postas ajánlottal a kézzel kitoltott gari jegyet. Egyben a szamlan, amit fentebb is emlitettetek, az is tartalmazza az IMEI-t.Felesleges volt Kincsess aggodasa. Nem telt 1 percnel tobbe a gari jegy kikérése sem.
-
wong kok wah
senior tag
Megjött a ReGalaxy visszaigazolás is.
"Kedves !
A SAMSUNG REGALAXY PROGRAM PROMÓCIÓRA történő jelentkezésed ellenőrzése sikeresen megtörtént.
Az általad megadott adatok alapján jogosult vagy a ReGalaxy programra.Samsung Galaxy S10, S20, S21, S22 vagy Note20 szériás készüléked bruttó 100 000 Ft értékig felújítjuk!
Egyedi ReGalaxy kuponkódod:" -
MrCsiT
addikt
válasz
wong kok wah #976 üzenetére
kakukk..
Arról írok.
(amúgy nem 427e, hanem 429.517 volt az ára, de azért volt öröm az extra akció miatt az 517e helyett). Családon belüli diákka van, tehát tiszta vásárlás volt és van is helye a maradványnak az oktatásnál erre-arra.)
Egy Bluetooth kérdés: Toyota 3-as Priusban ha csatlakoztatom a mobilt, akkor bár a kapcsolat létrejön, nincs hang.
A kapcsolat beállításainál van egy "Hang" opció egy jobbra húzós csúszkával, de az off állásban van, és hiába húzom át, visszaáll kikapcsoltra.
Van órám is amin lehetne beszélni és Bluetooth kapcsolattal csatlakozik a telóhoz. Mivel olvastam olyat, hogy talán az óra kavar be, az órát kikapcsoltam, de ugyanaz maradt az "eredmény".
Ezen az android verzión egy Fold 3-nál ugyanezt tapasztaltam (majd jött ez a teló) de jó lenne valami megoldás.
Próbáltam még a Foldon Bluetooth resetet, semmi javulást nem adott.
Mi lehet a probléma? -
-Maci-
addikt
Sziasztok,
Most lakom be az ultrát.
Sehol sem találom, hogy zárt képernyőnél is szinkronizáljon és értesítsen.
Értesítések bekapcsolva, auto szinkron (a redőnyön )be.
Ha küldök magamnak egy emailt, akkor kapom meg, mikor feloldom a képernyőt. Az értesítő hang is csak ekkor szólal meg.
Hol is lehet ezt beállítani?SZERK.
Meg van -
https://shop.samsung.com/hu/track-order
Ide ha beírjátok a rendelés számát, illetve az e-mail címet, ami a fiókhoz van társítva, akkor le lehet tölteni a számlát. Fontos , hogy csak akkor működik, ha kijelentkeztek a fiókból.
-
Bilux
veterán
Most jött meg a garancia papír Samsungtól
-
S e t h
nagyúr
Ehhez a készülékhez melyik fólia a javasolt, ami bevált?
Nem nagyon láttam itt, hogy nagyon a samsung fóliát ajánlották volna, pedig korábban az minőségi volt. -
Havka76
csendes tag
Rosszul tájékoztattak. Bármit beszámítanak, nem feltétel az sem, hogy bekapcsoljon. A legtöbb régi telefon 0Ft, de a -100e úgy is jár. Pólusban vettem így, én is belefutottam olyan eladókba, akik nem voltak képben, de volt ott olyan is aki fejből tudta az összes részletét a promónak.
-
leslien
nagyúr
válasz
wong kok wah #998 üzenetére
lesz még tavasszal kupon akció...
most inkább örüljünk a jó telonak... -
xhege
veterán
válasz
wong kok wah #998 üzenetére
Az igazat megvallva én azért fizettem ki 2 db-ot előre, mert az Erste-nél 5% moneyback volt Samsungnál történő vásárlásra. Bár utólag az apróbetűst elolvasva azt valószínűleg nem írják jóvá, mert kedvezménnyel vásároltam. Mindenesetre ez volt a szerencsém, hogy előre fizettem.
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- EAFC 25
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Autós kamerák
- Automobilista 2
- Asustor NAS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Automata kávégépek
- További aktív témák...
- Nothing phone (2) - Fehér 12/256 Gb
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Sky Blue, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Kék, Garanciális
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest