Hirdetés
- Hobby elektronika
- Milyen videókártyát?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen TV-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ILO ROM-ra mennyire jönnek a frissítések? Megkapja minden hónapban, vagy a korábbiakhoz hasonlóan (Note 10+), csak 2 havonta jön rá frissítés?
-
Tin
veterán
Kapcsold be a RAM Plus-t és akkor mindegy. +8GB a maximum. Mellesleg az S21U-t sokáig használtam kikapcsolt RAM Plus-al, nem nagyon fogyott el úgy sem sosem. A 23U-ban meg 2x olyan gyors a tárhely is, szóval nem okozhat gondot. Szóval elég a 8GB, főleg hogy "ingyé vót", de azért ha magadnak vennéd, azt mondanám, hogy 12/512-est. Nekem a 256GB-os S21U-ról azért néha le kellett mentenem a nagyobb videókat a használat során.
-
Sziasztok,
S21U-ról váltok S23U-ra, viszont 256GB-os verziót kaptam csak a cégtől. Nekem 12GB RAM van, ez ahogy látom 8GB-al érkezik. Érezhető a 4GB memória hiány vagy sem az újabb modellnél?
-
Gardaai
senior tag
válasz
Lajmund #3191 üzenetére
Bixby rutinokat szoktam erre beállítani. Vagyis bocsánat, most már Üzemmódok és rutinok néven találod meg a Beállítások tetején.
Megnyitod, alsó sávban Rutinok és ott adj hozzá egy egyedi rutint. Rengeteg mindent be tudsz állítani.
Nekem pl. fotó alkalmazásra van. Ha megnyitom, akkor ne keljen vesződni a fényerővel, dobja fel 90%-ra, ha kilépek pedig visszaáll arra ahol volt. -
Lajmund
őstag
Arra van lehetőség hogy különböző alkalmazásoknak pl játékoknak külön fényerőt állitsak és meg is jegyezze hogy ne kelljen minden alkalommal beállìtani játék előtt? Amúgy a telo elég ütős plusz xiaomi után ez a rengeteg beállítási lehetőség lenyügöz. Nem bírok betelni vele.
-
Capella
senior tag
válasz
Dr.FantastiK #3180 üzenetére
A DuoNetre 413 forintot fizettem eddig havonta. Márciustól ez is emelkedik az inflációs 14,5 %-kal, de így is fillérekért lesz a mostani MultiSIM 3 ezréhez képest.
Egy SIM kártya jár hozzá. Nekem egy routerben van, pontosabban egy USB LTE modemben. Ezért nálam az eSIM nem játszik, nem tudom az lehetséges volna-e vele, de nem is érdekel.
Ez nekem ennyi, de már sok éve nem köthető rá szerződés, csak MultiSIM-re. Most is a 2017-es szerződéseim élnek hűség nélkül. 12 GB adaton osztozok a DuoNettel havonta 3 ezerért, ami wifi mellett egyelőre elég. -
kerobi
senior tag
válasz
Dr.FantastiK #3166 üzenetére
Ez igy ebben a formaban nem igaz. A motorolanak sokkal jobb dexhez hasonlo rendszere van. Pl:edge 30 fusion.
A dex nekem nem megy 4k 60 fps ben ezen az s23 ultran.
A dex nem teszi az mx playert full scrrenbe mar evek ota.Xiaomim volt ketto is mindketton kesve erkezett az uzenet. En nem vennek mar szupereros xiaomit sem.
Ami telo tetszik:
Sony A1 IV
oneplus 11
pixel 7 proA honoron huawein nincs google kar ertuk.
-
NvidiaRTX
őstag
válasz
Gardaai #3181 üzenetére
Egy érdekes kérdésem lenne hozzátok.
Jelenleg 500 megás otthoni netem van és "pillanatok" alatt lejönnek a nagyobb méretű dolgok gondolok itt 100GB+ játékokra.
Szóval... izé.... hova kell 1400-nál több??
Ráadásul egy telefonon??
Mit szedsz le 1TB-os szex site rip-eket vagy mit??Már bocs de nálatok elgurult valami.
Máshol 50 megás ADSL NET a max ő meg azért nyavajog mert nem tudja a 600k-s telója az 1,7Gb-es sebességet.
Na most húzok el ebből a topic-ből.
Bocs emberek de ez már nekem is sok.Wifi 6... én még mindig csak a Wifi 5-nél tartok és nekem már az is bőségesen sok.
-
Gardaai
senior tag
-
Gardaai
senior tag
válasz
Mennyit használod egyik, másikat?
Tök jól hangzik meg minden, de csak ezek szerintem nem indokok egy 600K-s telefon mellett.Mióta bejött a Dex próbálgatom mire lehetne használni. Sajnos nem találtam eddig célt neki. Mióta van Windows - Samsung sync app, azóta meg főleg elveztette minden létjogosultságát számomra.
Toll meg 10/1 alkalommal ha kell, akkor is szöveget jelölök ki, ahonnan amúgy nem lehetne kézzel. De ez megint csak én vagyok. S21U mellé is vettem S Pen-t. Ott van mindig a billentyűzet mellett, ritkán használtam, de akkor nagyon kellett. Nem mintha máshogy nem lenne megoldható, csak kényelem. Többi funkciója? Még talán a fotózás, screenshot kijelölés, fordítás. Ha meg nagyon unatkozom, akkor nagyítgatok néha.Én inkább ezeket mondanám előnyöknek:
- nincsenek reklámok gyári appokban sem
- (talán) nem lopják el minden adatod
- hosszú ideig szoftvertámogatás
- rengeteg mégis átgondolt funkciók (többi gyártó inkább csak bedobálja a rendszerbe, aztán működik ahogy működik)
- jobb szervíztámogatás (volt már mindkettővel ügyem)
- minőségibb kiegészítők (de ezzel együtt jóval drágabbak is)Ez megér ekkora felárat? Döntse el mindenki magának. Szerintem átlag felhasználónak nem.
Mellesleg soha nem volt Xiaomi telefonom saját részre, csak tesztelgettem őket, de látatlanba meg merném kockáztatni, hogy jobban működik az eszközök közötti kommunikáció mint a Samsungnál. Próbáltam nem egyszer kialakítani egy ökoszisztémát Samsungnál, de iszonyatosan nehézkesen működik a continuity. Ha tudom, hogy másolgatni kell, az almás eszközeimet használom. Azért nem kolbászból van a kerítés, attól, hogy elmondhatod miket tud(na) a telefonod papírforma szerint.
-
takcslajos1
tag
Bár a képernyővel pechem volt, wifi gond nálam pl. nincs, csak a hírekből meg innen értesültem róla, pedig wifi6 van két helyen is, ahol rendszeresen vagyok. Az egyik helyen a Telekom adja a modemet és routert ugyanazon hardverben, itthon pedig Mesh hálózatba van kötve 2db Xiaomi Mi AIoT AX3600 router, és semmilyen eldobálós vagy egyéb hibával nem találkoztam egyik helyszínen sem (ahogy a sávszélesség is megvan gigabit a tesztek alapján).
Biztosan nem hardveres természetű esetleg a hiba, és sajnálatos módon eléggé sok százalék érintett? Kijelző kapcsán beragadt zöld pixelről jópár helyen lehetett olvasni az S22 Ultránál, nálam piros volt az utódmodellnél, de lehet, hogy ez is érint/fog érinteni jópár felhasználót.
-
Capella
senior tag
válasz
TODI1111 #3172 üzenetére
Sajnos manapság már nem akkora buli a MultiSIM, ha most akarsz előfizetni. Hacsak nem korlátlan Gigaerős előfizetésed van, amihez ingyen is adják. Naja, a korlátlan amúgy sem olcsó.
Egyébként meg kétféle MultiSIM előfizu van, 990 Ft/hó okosórához, és 2990 Ft/hó laptophoz, tablethez. Az meg elég húzós, összemérhető pár giga havi előfizetéssel.
Nekem szerencsére még DuoNet van régről, ami már jó ideje nem köthető, és a Magenta1 alatti GB duplázás is megszűnt új előfizetésre pár éve. -
spect80
senior tag
válasz
De van. Huaweinél már akkor volt type-c desktop mode, amikor a Samsungnál erre még külön eszköz kellett. Igaz azt nem tudom, hogy a Honor örökölte-e.
Motorolanak pedig van stylusos telója -
TODI1111
veterán
válasz
'. . elvegre azer van Multi SIM -unk ,, ugyebar !!'
Már akinek, mert multisim csak egy szolgáltatónál van ha jól tudom. Telekom?
-
thomas92
aktív tag
válasz
bandigyerek #3165 üzenetére
Nem isten számomra a Samsung sem. Mondtam, hogy saját vélemény, nem kell egyet érteni vele, de én ezt tapasztaltam. Ugyanúgy, ahogy más leírta az ő meglátását, én leírtam az enyémet.
-
kuk@c
tag
CSC cseréhez info:
A CSC csere előtt vegyétek ki a SIM kártyákat.
Most megcsináltam újra így, megmaradt a Telekomos beállítás is.
@
-
Dr.FantastiK
őstag
a LEGFONTOSABB : Nincs se DEX se S-Penhez hasonlo akarmi semelyik masik gyartonal sem !!
.
emiatt a Samu szamomra a Legjobb ,, persze 2-ik ''kubikos'' telonak hasznalok egy Xiaomi Mix -et is ~ !! ~
. . elvegre azer van Multi SIM -unk ,, ugyebar !! -
bandigyerek
senior tag
válasz
thomas92 #3163 üzenetére
Erre ne vegyél mérget. Volt LG, samu, xiamiau, Huawei, Honor telefonom. A Xiaomi is egy a sok közül. Mindnek megvan a maga nyűgje. Vagy elfogadod, vagy nem. Neked a Samsung az Isten, szerintem meg nem. Most az Ultrát nyúzom pár évig. Előtte Mi 11 lite volt. Az is jó volt a maga nemében, de hogy szar lenne a MIUI az messze nem igaz.
-
-
TODI1111
veterán
válasz
NvidiaRTX #3160 üzenetére
Az a baj, hogy repülő üzemmódban senki nem ér el. Ne zavarjanak üzemmódban pedig akik számomra fontosak elérnek, mert ahogy e.vid fórumtárs is írja, történhet olyan dolog amikor fontos lehet az elérhetőség. (persze ha az embernek nincs családja, nincsenek gyerekei és barátai akkor nem fontos ez a funkció)
-
thomas92
aktív tag
válasz
NvidiaRTX #3127 üzenetére
Én vezeték nélkül töltöttem az elmúlt években a telefont, legtöbbször úgy, hogy lefekvéskor feltettem, reggel levettem.
Amikor a Bixby Rutinnal jött a lehetőség, hogy 85%-ra szabályozzam a töltést, akkor beállítottam, hogy reggel 7-ig csak 85-ig menjen, majd utána feltöltse a maradékot, ha úgy adódik.
Most vettem az Ultrához egy 45W-os töltőt, lehet átszokom arra, hogy amikor megyek be irodába (és nem home office-ban vagyok), akkor reggel felteszem a 45-W-osra tölteni kábelen és tölti, amig tölti (kb. felmegy 100-ig ilyenkor is).
Ha HO-ban vagyok akkor ráteszem vezeték nélkülire, mert akkor ráér csorgatni az akkuba és random kapacitáson van olyankor az akku, kb. 40-70% között. Nem különösebben figyelek erre, használom, ahogy jól esik.
@Abel: nincs mit
-
csubííí
senior tag
válasz
TODI1111 #3144 üzenetére
Tudom, tudom mi az
. Vették nélküli vezetékes is van itthon.
Én úgy vagyok vele (mobil) , hogy mivel nincs rá szükségem éjjel, minek legyen bekapcsolva, a PC sem megy egész nap, sem a TV nemhogy éjjel. Mi szükségem lenne rá?Nem vagyunk egyformák, mindenki máskép csinálja és más a szokása, és jól is van ez így.
-
TheodoriK
csendes tag
válasz
NvidiaRTX #3116 üzenetére
Hogy teljesen őszinte legyek én is utálom a tokokat és a fóliát is... de erre most rögtön rá került a gyári fólia mert pont annyira utálom a mikrokarcokat is főképp a kijelzőn. Így most duzzogva de használom mindkettőt. Szívem szerint egyiket se tenném. De féltem és mivel kivételesen hosszú távra tervezek a telefonnal így védem is.
-
rjg
őstag
válasz
TODI1111 #3134 üzenetére
Szerintem ez hülyeség. Én simán venném, csak pár év Xiaomi után kíváncsi voltam, a Samsung mit tud (S2, S3 és S4 után váltottam) és végre összeraktak egy jól eltalált készüléket. Amit szerintem a kérdezőnek mérlegelnie kell, a fent írtakon túl (forma, S-Pen) az a Xiaomi kisebb akkuja, az esetleges melegedése, illetve a terméktámogatás hossza, ami egyértelműen a Samsung mellett szól.
-
Elit3Zotya
addikt
válasz
petya2012 #3131 üzenetére
Szerintem mind a 2 jól sikerült.
Fotóban a 13 pro jobb, de videóban meg a 23 ultra, és zoom is nagyobb.
Aksiban a 23 ultra jobb(a legjobb kb csúcs android fronton, 14 pro max szint) de a 13 pro sem gyenge és gyorsabb a töltés is.
Dobozban sokkal több mindent találsz a 13 pro esetében, töltő/tok és a fólia sincs lesajnálva róla, de nincs s pen.
13 pro kerámia hátlapos, ami sokkal jobb mint a gorilla vicc üveg.
Kijelző papíron már jobb a 13 pro-ban, de élőben tuti meghurkázná az s23 ultra, az extra fényerő módban. Az biztos, hogy mind a 2 nagyon jó ebben is.
Teljesítmény ugyan az, mind a 2 brutál gyors, one ui szerintem kiforrottabb, de a miui 14 sem rossz már.
Saját vélemény, lehet más máshogy látja. -
Zototh64
őstag
válasz
NvidiaRTX #3138 üzenetére
Hát, nem.
Soha nem volt még akksi gondom, se teljesítmény csökkenés.
Számomra áthallásos egy kicsit (a tervezett avulással), hogy hirtelen kitalálták, hogy így a jó.
Az én gyakorlatom nem ezt mutatja, és még sokan vannak így ezzel.
Amire igyekszem figyelni, hogy cca 15% alá ne merüljön. -
Mr X
veterán
válasz
NvidiaRTX #3138 üzenetére
Ezeréves félinfók alapján akarnak okosak lenni sokan. Kezdve a csepptöltéssel, ami már nincs. Aztán ott van az, hogy a 0% az nem valós nulla töltöttség, ahogy a 100% sem a teljes kapacitása az akkunak. A töltőelektronika levezényli a folyamatot szépen. De páran fel akarják találni a kereket.
-
petya2012
őstag
Sziasztok
Azt szeretném kérdezni a hozzáértőktől,hogy melyik lenne a jobb a s23ultra vagy a xiaomi 13 pro?
-
pg1966
senior tag
-
-Maci-
addikt
válasz
NvidiaRTX #3122 üzenetére
Én mindig öv tokban hordtam és fogok is minden telomat.
Viszont az álló tok (milyet linkeltél is) szerintem szar. Nem tudsz benne leülni és felvenni/bekötni a cipődet.
Nem sajnálnám rá a pénzt, de ekkora méretben (teló szilikon tokkal simán be/ki menjen) épp egy 4000Ft-osat találtam erre. Tök jó. -
NvidiaRTX
őstag
Új téma:
Teló feltöltése.
Fel szoktátok tölteni 100%-ra? Vagy még előtte leveszitek vagy használjátok az akku kímélő cuccot ami csak 80%-ra (vagy mennyire) engedi tölteni?
Megéri ezzel foglalkozni mondjuk akkor ha egy nap max egyszer van töltve a teló?
És mi a jobb? Ha vezeték nélkül 45W-al feltöltöm vagy ha órák hosszat van 15W-al töltve vezeték nélkül?
Kíváncsi vok a véleményetekre. -
thomas92
aktív tag
Ma már elérhető a Simple-nél a biztosítás S23 szériára.
-
thomas92
aktív tag
válasz
Én se szeretem a bombabiztos bumszli tokokat, de azért tokot én is szoktam használni, nekem most a Spigen Airskin nagyon bejött, mert nem sokat ad hozzá vastagságban. Otthon többször van, hogy tok nélkül használom, nyilván ilyenkor én is figyelek, hogy milyen felületre kerül, ahogy te is írtad, pl. betonra nem, az érdes, nagyon szilárd felületeket én is kerülöm.
A fóliákat szintén nem csípem, de az S22-vel megjártam a karcokat tekintve, így erre a gyári fóliát most ráraktam rögtön, ezzel a fóliával nincs bajom.
Én azért használok azért minimális védelmet, mert gyűlölöm, ha karcos lesz a telefon hátlapja, képernyője, és hiába vigyázom rá, de bárhol összeszedhetek valami bosszantó karcot.
-
NvidiaRTX
őstag
válasz
petymeg #3118 üzenetére
Na most itt jön az a kérdés, hogy hogyan HORDJÁTOK a telót?
Mert ha csak úgy belenyomod a zsebedbe akkor simán el tudom képzelni, hogy annak a szorítása miatt keletkezik rajta zsebkarc.
De mi van akkor ha én szembe megyek ezzel és öv tokban hordom a telót?
Tehát egy ilyenben: [link] (ez csak egy példa)
Mivel ezek nem nyomódnak össze a mozgástól így esélytelen hogy megkarcolódjon a teló.
A kameradudor kopás ellen is van megoldás több is. Ott kezdődik hogy megnézem hova rakom le a telót. Nyilván ha betonra vagy kemény felszínre rakod le akkor készülhetsz a kopásra de ha okosan csinálod ahogy én is akkor szépen az öv tokomra teszem rá ha éppen nem hordom magamon.
Ugye hogy lehet vigyázni arra a telóra?
Dehát az nem elegáns ha így használod...miért az mennyivel elengánsabb ha rajta van egy bumszli tok meg egy 2mm-es üveg fólia?
Otthon sem dobom le a telót csak úgy a polcra hanem szépen megy a helyére a vezeték nélküli töltőre. -
TODI1111
veterán
válasz
"Ha olyan helyen dolgozok ahol veszélyben van a telóm akkor veszek egy munkahelyi strapatelót aztán hajrá azt nem kell félteni."
Azért vettem ilyen készüléket, hogy kihasználjam a tudását. Hiába vennék egy munkahelyi strapatelót ha fele ennyi tudása nincs. Ezért van rajta egy gyári fólia és egy [spigen Tough Armor] tok és hajrá.
-
e.vid
senior tag
-
Eladásnál sokat segít a makulátlan állapot az biztos, bár én is erősen fólia ellenes vagyok, sőt még tok ellenes is
. Párom legalább tokot használ a telefonjára, egyébként ha nem esik ki a kezetekből aránylag szép állapotú tud maradni.
A kijelző fólia nélkül szinte azonnal karcolódott zsebben s22 és s23 esetében is.
-
petymeg
addikt
válasz
Én is fólia ellenes vagyok, de az S22-vel megszívtam. Fólia nélkül használtam, (mint előtte a Note9-et vagy 3 évig karc nélkül), de a szuper Gorilla glasson 1 hónap alatt keletkezett 2 pici karc. Utána már raktam rá gyári fóliát, észre sem lehet venni. Tokot meg a kiálló kameradudor miatt is érdemes.
-
válasz
Van aki vigyáz a cuccaira van aki meg csak használja
engem szét b…na az ideg ha egy 4-600k-s teló összekarcolódna netán összetörne a kijelzö, hátlap egy leejtés miatt, és az még a pénztárcámat is megviselné
eladásnál is előbb vesznek meg egy szép állapotút mint egy karcosat
bár az én telómat örökli a gyerek 3 év múlva, majd ő lezúzza de tőlem egy szépet kap -
NvidiaRTX
őstag
válasz
TheodoriK #3115 üzenetére
Én még egy darabig azt is terveztem, hogy tok és fólia nélkül fogom használni mert egyszerűen elveszik a felhasználási élmény ha egy tokot kell fogdoznom...
Nem tudom van-e gyárilag fólia a telón mert nem újonnan vettem hanem kipróbált és ezen van fólia de annyira rossz hogy az S-Pen-t szó szerint rá kell nyomni hogy működjön, mintha karcolni próbálnám a kijelzőt olyan érzésem van a használata közben.
De persze a legtöbb esetben miért védi az ember a telóját? Hát amikor eladja "féláron" írhassa azt, hogy karc mentes. Tehát a következő tulajnak teszek azzal jót, hogy megkímélem a telót ő meg újszerű állapotban használhatja majd ismétlem FÉLÁRON.
Mert valljuk be ez a teló nem tartja az árát.
Boltban 600k aprón meg 400k a zsír új bontatlan teló.. hogy a fenébe? Hová tűnik az a 200k?
Na mind1 már többször megfordult az agyamba, hogy leveszem róla a fóliát mert az leesés ellen amúgy sem véd és talán még a mély karcok is átütnének rajta.
Üveg fólia meg... hajjaj... akkor inkább semmi ne legyen rajta...
És akkor vannak olyanok akik ráteszik azokat a bumszli nagy armor tokokat te jó Isten... hát olyan lesz a fogás a telónak tőle mint valami bazári játéknak.
Ha olyan helyen dolgozok ahol veszélyben van a telóm akkor veszek egy munkahelyi strapatelót aztán hajrá azt nem kell félteni.
Most őszintén ha 3 évig nem cserélném le ezt a telót már akkor sem érne sokat akkor meg nem mind1 már hogy karcos vagy nem? -
kuk@c
tag
Kipróbáltam amiket írtatok, de csak az lett a jó, ha visszaállítottam EUX-ra.
INS, ILO-t próbáltam, egyikkel se ment a telekom.
@
-
TODI1111
veterán
Egyszerű csc váltásnál még nem hallottunk ilyen problémáról.
Első körben én a következőt csinálnám.
Beállítások - Általános kezelés - Visszaállítás - Hálózatbeállítások visszaállítása. Ez minden hálózatbeállítást visszaállít. (a WiFi-t és a bluetooth-ot is) . Sim kártyák ki majd recoveryből egy wipe cache. -
Capella
senior tag
Ilyen hibát még egyik CSC váltásnál se hallottam. Ha a többieknél jó, kérdés nálad mi okozta.
Válts vissza EUX-ra ideiglenesen, vagy nézd meg ILO-n.Egyébként azt pedzegettem volna, hogy minden szempontból az ILO a legjobb, ha váltani akarunk. Nincs funkció korlát, és viszonylag hamar frissül OTA-n.
Vagy tapasztalt valaki valamilyen anomáliát ILO-nál? -
DefJamHUN
aktív tag
Ma en is tulajdonosa lettem egy 12/512nek és az első kérdésem az lennd, hogy a galériában nem lehet lecserelni bixbyt, google lensre a kepkeresesnel?
-
Taci
addikt
válasz
Senser87 #3052 üzenetére
Ez még csak most került a szemem elé, lehet már kitárgyaltátok, de hátha hasznos azért valakinek most is:
Galaxy S23 Wi-Fi connection issue has an easy temporary fix, here’s how it works
just go into your Wi-Fi router’s setting if it supports Wi-Fi 6 and disable Wi-Fi 6Tehát a routerben kell (ideiglenesen) a Wi-Fi 6-ot letiltani. Persze kérdés, mikor fogod tudni, hogy végre javítva van a hiba, és visszakapcsolhatod...
Csak hogy miben veszed észre esetleg a Wi-Fi 6 hiányát:
Wifi 5 has a theoretical maximum data transfer speed of 6.9 Gbps. In real-life experience, the 802.11ac standard has an average data speed of about 200Mbps.
Wifi 6, in contrast, is a much better option in terms of speed, especially when it comes to congested networks. It uses 1024-QAM modulation and boasts a theoretical maximum of up to 9.6Gbps. The difference between Wifi 5 and Wifi 6 speeds per device is not so vast. Wifi 6 is invariably faster, but the real speed advantage comes when multiple devices are connected to the Wifi network. The exact number of connected devices that will cause a significant drop in speed and internet strength for Wifi 5 devices and routers will hardly be noticeable using Wifi 6.Tehát jelentős visszaesést a sebességben csak akkor fogsz észrevenni (a Wi-Fi 6 kikapcsolásával), ha több eszköz is csatlakozik a routerre.
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B360M-HDV i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB ZALMAN S3 TG NJOY 500W
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest