Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
garrotter
tag
válasz
TheMartin03 #210 üzenetére
Szintén. Kihúzom, nem ismeri fel, visszadugom kb. fél percre, csatlakozik, onnantól felismeri, de a galériában a mozdulatokra nem reagál.
És fura, hogy zöld telefonhoz fekete a toll és a vége is, így elüt az ezüstös szélétől.
-
garrotter
tag
válasz
Sirandrish #383 üzenetére
Tőlük vettem, nincs fólia rajta
-
garrotter
tag
Ilyen menüpontok vannak valakinél?
https://www.youtube.com/shorts/TamZj40QaII -
TODI1111
veterán
válasz
torrente777 #391 üzenetére
-
Mr X
veterán
Üdv!
Én is becsatlakoztam egy zöld 256GB-s Ultrával. S22 Ultrát váltott. Bár nem saját ötlet volt, asszony szeretett volna egy S22 Ultrát, így az enyém ment neki, én meg kaptam egy S23-at.
-
TODI1111
veterán
válasz
torrente777 #389 üzenetére
Ez egy X aktás eset.
-
Tin
veterán
válasz
BusinessGuy #384 üzenetére
Fóliában egyetértünk, nekem nagyon bejött, hogy van rajta. A Note 20 Ultrán is volt, eladáskor 1 évesen már éreztem, hogy cserélhető, ezen is van pár karc, de asszonynak megy a teló, és van tartalékban fólia, szóval ha akarja, majd lecserélem neki.
A game optimizing service be volt kapcsolva. Performance módon. A Labs-os "áteresztés" nem volt bekapcsolva, szóval a GOS felügyelt mindent. És 25W-os Samsung töltőről ment bypass módban. Mindkét játék maxra volt rakva, 60 fps simán. Valamelyik asszem a PUBG elvileg tud 90-et, de én nem játszottam vele. A fent említett tokban langyos volt a telefon a játékok után (kb 1.5-2 óra).
-
Tin
veterán
válasz
Sirandrish #382 üzenetére
Majd használd. Nekem volt Note 20 Ultrám, a szögletes szél néha hátrány, mert nehezebb fogni. A kijelzőt nézni viszont jobb így. A Snapi mindenképp előny, akkuidő szintén, teljesítmény szintén, szóval bika darab. Látványos előrelépés.
-
TODI1111
veterán
válasz
torrente777 #371 üzenetére
-
leslien
nagyúr
válasz
Sirandrish #383 üzenetére
gyári fólia+ ez van nekem rajta..
-
BusinessGuy
őstag
Megmondom őszintén, s21 ultrámon nekem is 2 éves a gyári fólia amivel adták. Ráadásul ha igaz amit akkor irogattak dupla fólia van rajta...Az ütéstöl nyilván nem véd de a karcokat állja, nekem annyi elég, cserébe nincs gagyi hatása mint a sima hidro es egyéb tpu fóliáknak, és az ujjlenyomat is működik nem úgy mint sok üvegnél. .Emiatt vettem az s23u-ra is, a felrakásból egyet én is elcsesztem mert túlbonyolítottam a közepét, nem szabad csak ésszel pár sika azt sem teljesen a két ragasztós oldal széléig. A másodikat felraktam seperc alatt bubi és hiba nélkül.
Frankó eredmények a mérések, game optimizing service be volt kapcsolva? Az egy fos ami nagyon visszaveszi a telefon tudását, generációk óta vaj van vele a samsungokon....De most kikapcsolható. Végső esetben adb-vel kiírtható .
-
Sirandrish
legenda
válasz
Juhaszatti #364 üzenetére
-
balintka
addikt
Kíváncsi vagyok én a MM-os fejleményekre.
-
Mediamarkt tele van jól informált szakértő eladókkal…
Sokszor hallgattam végig milyen süket dumát adtak elő egy-egy termékről a szerencsétlen laikus vevőnek.
Persze tisztelet a kivételnek,de a legtöbb azt sem tudja mit csinál,cserébe legalább magabiztosan tudnak hülyeségeket beszélni. -
TODI1111
veterán
válasz
torrente777 #371 üzenetére
Ezt nem próbáltam.
Akkor jobb az INS. mert abban van működőképes hívásazonosító és spam védelem.
-
dvtkfan
senior tag
Ha valakinek még kellene...
EGYEDI KUPONKÓDOD
DMV-3K3P-56AC-6DGL -
-FreaK-
veterán
Bementem MM-be megkérdezni, hogy mennyit adnának az S21U és S22U-ért. Fogalmuk nem volt az akcióról.. Én mutattam meg nekik a honlapjukon hogy mi ez. Így értelem szerűen semmit nem tudtak mondani.. Majd holnap bent lesz a vezető, talán ő majd kideríti. Nézték az e-maileket is, meg az akciós termékekről kapott céges doksikat is, semmi.
-
undercover
őstag
Nem vagyok egy fólia expert.
Vettem egy neoflex solid készletet, de azt láttom ehhez még folyadék is van. Ezt ilyen bonyolult lenne felrakni?
-
TODI1111
veterán
válasz
Azért kevesebb mint 20 mert ez sima 23. Az ultrára nagyobb tok és fólia kell ezért drágább is.
-
tabletta
tag
válasz
Sirandrish #358 üzenetére
Nem kínlódtam rendeléssel, kuponokkal, hanem bementem az Y szolgáltatóhoz és megvettem. Tettek rá valami 230 mikronos regenerálódó fóliát, nem egészen egy tízesért.
Szilikon tok 2.990, de ha veszel még valamit, a legolcsóbb ingyen. A fólia profi, az ujjlenyomat olvasó tökéletes, remélem sokáig bírja majd. Így az egész használható, ha kell később a tok is cserélhető. -
kiszu
senior tag
Igen, abban teljesen igazad van, hogy nagyon nem kéne követni az Apple-t és egy kurva fólián is nyerészkedni.
Annyiban még különbek, hogy elorendelesi idoszakban dupla tarhelyet adnak, meg regalaxy, meg kupont kaptak akik fel voltak iratkozva az unpacked esemenyre igy - 20 e lejott a tartozékbol is, amit egy tokra, vagy tolto+ foliara el lehet loni.
Ha így nézzük még mindig különbek.
Elorendelesi idoszakon tul meg nem azok -
Tin
veterán
válasz
Üvegfóliát felrakni a világ legegyszerűbb dolga. Csak ez az Ultra topik, a Samsung pedig még mindig erőlteti a hajlított kijelzőt, erre meg azért elég nehéz olyan üveget rakni, amivel nem kell pacsmagolni. Ha sík lenne a kijelző, szót se szólnék, menne fel az üveg fél perc alatt.
-
válasz
Elit3Zotya #363 üzenetére
Általában nekem is azért is csodálkozom, hogy ezen semmi pedig Zack és a tesztje szerint ugyan úgy karcolodik. Mindegy, tettem rá én is az előbb említett Panzert.
-
Juhaszatti
addikt
válasz
Sirandrish #348 üzenetére
-
Elit3Zotya
addikt
-
Noukoum
veterán
válasz
Valószínűleg nem segít, de csak nálunk ekkora pofon az árazás a jövedelmi szint változása miatt.
Kerülhetne ez a készülék 3-400 ezer forintba (kedvezményekkel), úgy hogy kétszer akkora a jövedelmünk. Akkor azért kevésbé lenne teher hogy pluszban kell fizetni a tokért és fóliáért. (Pedig még az is nagyon messze lenne a nyugati életszínvonaltól.
)
A trend ellen a pénztárcáddal tudsz szavazni, de nem véletlen veszi mindenki ezeket a készülékeket hiszen ezek a legjobbak még így is.
-
Tin
veterán
válasz
Sirandrish #358 üzenetére
A kapitalizmus ilyen, Vigasztaljon, hogy vehetsz rá gyárit, bár én rendeléskor egy csomaggal rendeltem, és már 1 hónapos a szállítási határidő, ha most rendelek, de kettőből sikerült egyet felrakni, aztán meglátjuk, feltépi-e a tok. Ha nem, akkor nincs vele bajom. De az tény, hogy egy új telónál alapból átvizsgál az ember mindent, hogy működik, és csak miután tuti jó, azután kezdi el belakni, na most ez úgy néz ki, hogy tehetsz fel rá fóliát, és ha mégse jön be, azt buktad. Nem értem, miért kell ezt így.
Na mindegy, amúgy nyugodtan vedd meg, mert a telefon maga igen jól sikerült. Mondom ezt S21U tulajként, aki maximálisan elégedett azzal, ez viszont tényleg egy nagy lépés előre akkuidőben és teljesítményben. Itt már tényleg nincs semmi kompromisszum. Csak az a retkes fólia.
-
TODI1111
veterán
BusinessGuy fórumtárs [csc csere] írását, hívásrögzítés miatt kiegészíteném egy picit.
A fórumtárs az INS csc-t ajánlotta mivel azt használja (én s22 ultrán SEK-et használtam) ezért első körben erre állítottam át. A mai napon viszont ezt is SEK-re tettem ,mert mindkettőnél van ami nem működik és ezért nekem a SEK a megfelelő.
INS:
Natív hívásrögzítő tökéletesen működik van hívásazonosító és spam védelem. Viszont akinek galaxy watch4 vagy 5 órája van annak nem fog működni a vérnyomás és EKG funkció.
Az alkalmazást le lehet tölteni az áruházból, de nem lehet működésre bírni.
SEK:
Natív hívásrögzítő tökéletesen működik de nincs hívásazonosító és spam védelem. Ellenben a vérnyomásmérő és EKG funkciók is működnek. -
Tin
veterán
válasz
Engem a fólia zavar. Nem azért, mert plusz pénz, hanem azért, mert fel kell rakni, és plusz macera. Mintha benzin nélkül vennéd át az új luxusautód, aztán vegyél egy kannát, sétálj el a kútra, és aztán töltsd meg magad, majd menj el, és még tankold is tele.
Ez sz@rrágás, ahogy a töltő elhagyása is. Csak utóbbi legalább biztos van otthon, fólia viszont nem valószínű. Nem tudom, miért fájna a Samsungnak fóliával kiadni, mert akinek nem kell a gyári, az leszedi egy húzással, és rak rá másikat, de akinek megfelel, az meg örül.
#352 kiszu: az Apple mikor nem volt sz@rrágó? Nekik az az üzletpolitikájuk, hogy megfelelő pénzért az anyjukat is. De ennyire azért nem kellene követni őket. Egy fólia és egy töltő nem kerülne semmibe a Samsungnak, de ha akarja, miattam számolja fel érte azt a felárat, amibe neki kerül.
-
válasz
Elit3Zotya #351 üzenetére
Egy hétig volt nálam a telefon mindennapi normál használt mellett fólia és tok nélkül, teljesen karc mentes.
Szóval lehet túl élesen nézel akkor rá.#347Hát kiderül idővel. Mondták az üzletben, ha nem menne ki a buborék vagy ragasztó nem szívódik fel nyugodtan vihetem vissza. Egy próbát meger.
-
Sirandrish
legenda
válasz
Elit3Zotya #351 üzenetére
A 2 éves S21Um kijelzője meg eközben makulátlan állapotban nevetgél, mert a gyárilag rárakott fólia azóta is köszöni szépen jólvan...
Bár már könnyen maszatolódik, de könyörgöm...adták a telóhoz 2 éve.. -
kiszu
senior tag
válasz
Miert, pl az Apple ad mellé tokot, foliat, toltot?
Nezd meg egy 256gb iphone 14 pro mag árát.
690.000ft on nyitott tavaly es egyiket se adták hozzá ott se -
Elit3Zotya
addikt
válasz
De végre van ggv 2, ami már attól karcos lesz, hogy csak ránézel.
Használni nem is mertem addig, míg megnem jött a fólia és tok. -
xhege
veterán
válasz
Inkább picit többet
-
Sirandrish
legenda
válasz
Elit3Zotya #344 üzenetére
Erősen gondolkodom egy Ultra beszerzésén, de ez már kezd kicsit nekem is sok lenni. Oké, töltőfej nincs..nem érdekel mert van gyári Samu dou padom amivel wireless tudom egyszerre tölteni a telót meg az órát, de azért 500-550K körüli összeg kifizetése után még tényleg költsek el minimum 20K-t, egy normális fóliára meg tokra?
-
Elit3Zotya
addikt
válasz
Sirandrish #341 üzenetére
Semmi nincs.!
így tudsz külön venni külön csomagolással együtt, a környezet érdekében.. -
bigdigit
addikt
Amit tapasztaltam ha jobb is a telefon térereje nagyon minimális lehet az eltérés elődhöz képest . Max 1 pálcika plusz de ingadozó. Sajnos otthon és munkában is rossz a helyzet ilyen téren.
-
Sirandrish
legenda
Lenne egy kérdésem. Gyárilag van bármiféle fólia a kijelzőn (mint pl az S21U-n), vagy nincs?
-
kiszu
senior tag
Ha valaki a kuponos rendelgetos folyamataban rendelt s23ultra smart view tokot, de nem kell neki, (fekete és zöld is jó) akkor megvenném vagy cserélném.
Én frame tokot rendeltem ami ugye egy hibrid tok 2 hatlappal (átlátszó és bőr), de elkapkodtam. Akar csere is lehet, az enyém a jövő heten erkezik a telefonnal, tehat bontatlan lesz. De ha valakit erdekel az enyem majd, csere nelkul is, akkor írjon rám -
Crow
tag
Az eddigi tesztek és visszajelzések alapján nagyon szimpatikus az S23U, gondolkozom rajta, hogy benevezzek egyre. Ami leginkább visszatart ebben, az a mérete. Soha nem volt korábban Ultrám / Note-om, és elképzelni nem tudom, hogy a hozzám hasonló, kisebb termetű (~170cm, 60kg) emberek hogy képesek ekkora péklapátot bepréselni az (első) farmerzsebükbe
Most az S23+ -hoz hasonló méretű telóm van, de sokszor azt is határesetnek érzem. Normál körülmények között elvan a zsebemben, de ha épp mélyre kell ülni (pl. kocsiba, fotelbe), akkor nem ritka, hogy a felső éle beékelődik a csípőcsontom alá
Nem kellemes érzés... Ill. arra is volt már példa, hogy új nadrágomat szabóhoz kellett vinnem zsebnagyobbításra, mert a teló harmada-negyede kilógott belőle, és kocsiba be/kiszállás közben állandóan kiesett.
Ti hogy vagytok ezzel? Hogy tudjátok kényelmesen hordani? Sokat számít vajon ebből a szempontból ez az extra 6-7mm magasság a "normál" méretkategóriához képest?
Egykezes használat egyébként szintén esélytelen lenne nálam - a mostanit sem érem át teljesen keresztben, ez meg 4mm-rel szélesebb - de a Samukon elég korrekt az egykezes mód, szóval azt még talán meg is oldanám vhogy... -
Zoolee19
senior tag
Mai napon én is hozzá jutottam, sajnos 512-es akcióról le maradtam így maradt a 256-os.
-
Addig kajtattam fólia után amíg végül egy ilyen Panzert találtam. Ragasztó kell alá szóval még nem száradt ki, de anyaga (és ára miatt) remélem jó lesz. 13 volt a fólia és addig nézelődtem amíg az eredeti barna bőr tok is megtetszett szóval azt is beujitottam, bár az jó kérdés meddig lesz rajta.
A fóliára mindenesetre kíváncsi vagyok, a toll szépen megy rajta és jó érzés tapintásra is remélem tartós is lesz. Annyi, hogy az ujjlenyomatot újra kellett tanítani, mert vette, de nem olyan simán, mint eddig. -
-
Tin
veterán
válasz
BusinessGuy #322 üzenetére
Kösz neked is, reméljük a legjobbakat. A fólia maga rendben van, a felhelyezés is megoldható, csak nehézkes, de másodjára sikerült szöszök nélkül. Ha azt mondjátok, jó ez így, rendelek majd még 1 csomaggal, hogy legyen, ha mégis feljönne. Tokból egyelőre nem akarok újat, mert az UAG ára még az egekben van, ezzel meg amúgy is elegánsabb a telefon.
-
Tin
veterán
Érdemes vetni egy pillantást a lenti ábrára.
A teló kedden jött meg, akkor feltöltöttem maxra, nem költöztem rá, de befrissítettem minden alkalmazást, SIM még nincs benne. Akkor délután nyomkodtam 1-2 órát, futtattam teszteket, majd wifin hagytam 90% körül. Néha ránéztem, ebből az jön le, hogy standby-ban kb 3 óránként fogyaszt 1%-ot így. Tegnap próbálgattam valamennyit a kamerát, volt még teszt, ma ráment a fólia, és durván 2 órányi PUBG + Fortnite, mindkettő max beállításokkal. Ez viszont USB PD töltővel, bypass módban. Ezek a időszakok nem is szerepelnek az akkustatisztikában, csak a játéknak azon részei, amikor töltött a telefon (betöltő képernyők, amikor leszedte a játékot). Ez a kis pukli, kb 47%-ról töltött vissza 50%-ra.
Tudom, hogy ez annyira nem reális teszt, de legalább látszik a készenléti fogyasztása, ami nevetségesen durva. Kb 8-10%-ot merül 24 óránként. De ez még mindig az első feltöltés utáni állapot, 4 nappal később. Szóval nagyon baráti.
Slusszpoén, hogy most közvetlenül 2 óra gaming után, amiközben langyos a tok, lefuttattam egyből egy Geekbench-et: 1365/4847. Egy teljesen "meleg" telefonon. A telóm full hidegen első futásnál 1587/5297-et produkált, szóval az egymagos vis [kép] szaesés ugyan megvan, de még mindig baromi erős, a többmagos teljesítménye viszont nem sokat esett vissza.
Ez egy jól sikerült telefon lett.
(a képet a következő hsz-be tettem, mert a telefonon szerkesztéskor szétesett az egész)
-
secretgarden
aktív tag
Nem lenne rossz, csak tennének már bele végre egy rendes méretű akkut (Samsung M51-ben évekkel ezelőtt már 7000mAh akku volt, és nem volt igazán vasgatabb) meg rendes gyorstöltést. Miközben OnePlus, Oppo, Xiaomi már 100W (vagy még magasabb) töltésnél járnak, Samsung még mindig 45W-al szerencsétlenkedik. És persze a nem éppen olcsó árba nem fér bele a dobozba egy töltő sem... Kissé abszurd... Szerintem.
-
bigdigit
addikt
Ma elnéztem SES illetve SESTORE-ba. Elég érzékenyen érintett, hogy lesz ledes tok is hamarosan. Én meg,hogy legyen valami már vettem egy smart tokot. Remélem hamar lesz még el tudják tőle állni. Az már volt valahol lesz Dome glass üveg is és ismét fel is rakják. Addig mivel más nem volt felkerült egy általuk vágott valami. Elég gáz mert még a tokban is bele akad a kezem Edge panel esetén. Alulról még elmegy de oldalról gáz.
-
hardver1985
tag
Vezeték nélküli töltési teljesítmény 15 W nem erőltettek meg idén se magukat.
-
Lajmund
őstag
Nagyon tetszik a telefon. Földi halandonak van esélye olyan kuponokat szerezni amivel le lehet vinni 494 ezer forintra? (512/12) És szerintetek pár honapon belül be van rá esély hogy ennél olcsobban is be lehet huzni?
-
aTe014
aktív tag
Én attól tartok, hogy ennyi kedvezmény nem vonható össze egyszerre azokból, amit írtam. A tárhelykedvezménnyel lehet nem élhetek majd.
De holnap délelőtt kiderül, ha esetleg addig valaki bemenne egy MM-ba egy S22 Ultrával megérdeklődni, azt megköszönném.Egyébként kb. 200ezret ér az S22 Ultra a Samsung hivatalos oldalán és az istyle-nál is, tehát ha mindent össze lehet hozni a 4 db kedvezményből, akkor 280ezer körül lenne az 512GB S23 Ultra.
(Az ajándékkártya 5 évig felhasználható bármire, az is azért jó kis kedvezmény.) -
Kasya
nagyúr
válasz
TODI1111 #313 üzenetére
Igen, UAG Monarch. Sokkal szorosabb, mint a korabbiak. Alig tudtam beletenni a telefont. Masszivabb a telefonon, mint a regiek.
Spigen HD foliaval, ami a Speedshopnal kapható 2db-os csomagban. Kisebbek lettek 1mm-rel a szegelyek, nem nyomja fel a tok. Az S22U-nal le kellett vagnom a sarkából, itt nem kell.
-
törölt tag
Igen, nem tökéletes (mi az?)
De sok gyakorlati szempontot figyelembe véve (egy telefon mindig nálad van, zsebben elfér, állandóan online, ha akarod) simán fölülír néhány akceptálható részletkérdést és a vásárlók többségének már eszébe sem jut hogy külön fényképezőgépet vegyen hétköznapi felhasználásra. -
Na ma meglestem alaposan Mediamarktban az Ultrát.
Hát eszméletlen fluid a rendszer,villámgyors,még egy apró akadással se találkoztam,ez tényleg jól meg lett csinálva.Nekem a kamera teljesítményével sincs bajom.
Erre már én is azt mondom csúcs telefonhoz méltó teljesítmény.
De milyen jó hogy megfogdostam és nem rendeltem meg vakon netről.
Ez nekem túl hatalmas tepsi,ezzel én nem tudnék (igazából nem is akarnék már) megbarátkozni.
Számomra több hátránya lenne mint előnye.Viszont MM televan gyári tokokkal és fóliával ha valakinek esetleg gyorsan kell és van a közelben MM.
-
CapriBoy
tag
Szép, jó, méltó utód.
-
törölt tag
Egy újabb, meglehetősen éles szög a dedikált digitális kamerák koporsójába.
A főkamera, ezzel a képminőséggel és a 85° látószöggel már tökéletesen helyettesít egy milc gépet. -
Tin
veterán
A leszedett fóliát néztem, elég vastag, és jó minőségűnek tűnik, egyedül a mérete morcosított el. A közép nagyjából eltalálva, ha azt mondod, hogy nem szedi fel, akkor rendelek majd még belőle tartalékba. A felrakás nem volt annyira vészes, de azért az USB dugós rögzítés szerintem jobb, mint ez a hülye ragasztós.
-
janeszgol
félisten
Méltó csúcstelefon a cég nevéhez.
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bezámítás! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest