Hirdetés
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S23 és S23+ téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
jUUh
addikt
válasz
Wheelbarrow #10690 üzenetére
Sajnos vagy nem sajnos, most ugyanazokat lehet csak beállítani, ami a sima zárón van. Tehát a főképernyőt hosszan lenyomva Háttérkép & Stlíus (Wallpaper and Style) aztán a bal oldali képre kattintva testreszabod. GoodLock-kal lehet változtatni gondolom(?)
-
papi77
addikt
válasz
Én sem találom!
-
Juhaszatti
addikt
válasz
Az óra stílusát sem találtam meg, a zene adatai meg már nem olyan piciben látszanak mint eddig, hanem baromi nagyban, tök feleslegesen.
Remélem az AOD-ra is van valami GoodLock modul, ebbe még nem ástam bele magam. -
ndlx
aktív tag
válasz
Wheelbarrow #2479 üzenetére
Nagyon köszi, érdekes, hogy egy átfókuszálástól jobb lesz, még ha nem is tökéletes.
És igen, egyetértek, nem elegáns.Arra leszek kíváncsi, végül bevállalják-e, vagy sunnyognak tovább, illetve hogy szoftveresen ezzel tudnak-e valamit kezdeni.
-
ndlx
aktív tag
válasz
Wheelbarrow #2477 üzenetére
Jól látom, hogy a második, alsó képen jelentősen jobb a helyzet?
Az elsőn meg mintha nem is banán lenne, hanem már karika homály...
-
válasz
Wheelbarrow #2474 üzenetére
Azt tudjátok, ugye, hogy a 9:16 képarány nem adja vissza a teljes szenzorméretet? Tesztképeknél érdemes 3:4 arányúra állítani a képet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Samsung az S22 összes hibáját orvosolta, majd benyújtotta a számlát.
- Iphone 13 Pro 128gb
- iPhone 15 Pro Max 256GB 90% Akku, gyári garanciás !
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium - 1ÉV GARANCIA- Kártyfüggetlen, 96% Akkumulátor, IV51
- ÚJ aktiválatlan Bontatlan Apple iPhone 16 512GB Black ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy S24 szériás okostelefonok - GYÁRTÓI garanciával
- 104 - Lenovo Legion 7 (16IRX9) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T560 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest