Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • qltsar

    addikt

    válasz gabo91 #3887 üzenetére

    Hasonlóan voltam én is. S21 FE volt ami még Snapdragonos, de nagyon nem jött be, annak idején visszavittem, ezen kívül meg más SD-s nem volt, és én is Samsungot akartam munka és Watch 4 miatt.

    eMAGon amúgy van most galaxis kupon, 5% kedvezmény, tehát 310 az S23.

    Legutóbb amikor az S21FE-t vettem, azon Strong&Unique Kft-s matrica volt, ők az egyik cég akik a SES-t üzemeltetik, a másik a Bravophone Kft..

    Ha ezek a matricák rajt vannak a dobozon, akkor biztosan hivatalos garanciád van, ha nincs, akkor még lehetséges, hogy "közvetlenül" a Samsungtól szerezték be, vagy ha a samsung.hu / com -ról rendelsz akkor nem lesz ilyen matrica a dobozon, mivel az nem disztribútortól származik.

    Viszont GW4-et is eMAG-tól vettem, ott nem volt matrica, viszont amikor szervizeltetni kellett ment ki Romániába. Gyorsan megvolt, ráadásul a szerviznek utánanéztem, és hivatalos Samsung szervizpartner, de ettől még fura volt, hogy nem a TMX-nek ment itthon, de igazából örültem is neki.

    Aquanál van chat ott meg tudod kérdezni, anno nekem válaszoltak is ilyen jellegű kérdésre, csak megkérdezed, hogy bolti, vagy gyári garancia vonatkozik a készülékre és megírják.

    Én ilyennel használom a Spigen fóliát, értelem szerűen a 23+ változattal: [link]

Új hozzászólás Aktív témák