Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• GoodSpeed

addikt

válasz Luck Dragon #6071 üzenetére

Hogy hardveres hiba volt e?
    Ha szoftveres, akkor idővel várható a javítása. Ha 3-4 hónapig csinálja, hogy hetente akár 2x is újraindul magától, akkor esélyes, hogy hardveres a dolog. Ha meg nem, akkor vagy a sec.update volt a felelős - most lassan napokon belül esedékes az új, ami pl javíthatja is -, vagy valamelyik telepített alkalmazás. Utóbbiakkal nehéz a dolog, ha véletlenül az okozná...
    van jelenleg 212 alkalmazás a készüléken, ezek egy része gyári, de mindegyikre jellemző, hogy rendszeresen frissítve vannak. Oké, van köztük olyan is, amely pár havonta frissül csak, de hetente akkor is kijelenthető, hogy tucatszámra kapnak update-eket.
    Csak a legvégső esetben fordulok ilyesmivel szervizhez, pont azért, mert nem szeretném magamat jól megszívatni, hogy egy hardveresen kifogástalan telefont küldök fel, hogy ott legyen szétkapva. Az kettővel előbbi telefonomat is eladtam szervizelés után! Nem szeretem a javított készülékeket! :( Régi beidegződés ez nálam. Sosem bíztam benne úgy mint egy gyáriban.

Új hozzászólás Aktív témák