Hirdetés
- Milyen széket vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen notebookot vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Luck Dragon #5998 üzenetére
én örülnék, ha végre bekerülne az ébresztéshez igazodó 100%-ra töltés. néha jól jönne.
-
-
GoodSpeed
addikt
válasz
Luck Dragon #5996 üzenetére
Pixel Shift
-
-
Skod
aktív tag
Már tesztelik A54-en a 6.1 stabil béta verzióját.
link -
-
GoodSpeed
addikt
ez milyen ikon? Újraindítás után megjelenik, de el is tűnik.
Szerk: megvan.
-
-
Csápájev
őstag
válasz
Luck Dragon #5990 üzenetére
Úgy tudom olyat is vett,mert erre figyelt.
A kérdés viszont még mindig áll, samsung store tud ezen segíteni pl?
(látás sérült,úgyhogy nem olyan egyszerű neki programokat tenni pc-re stb.) -
-
-
GoodSpeed
addikt
válasz
Luck Dragon #5984 üzenetére
Igen, az:
Arra is gondoltam, hogy esetleg a téma sérült. Aztán arra, hogy milyen alkalmazásokat tettem fel (amik frissültek is, és nem a Google Play-ből valóak):
Adguard (átállítottam világosra, utána ki is kapcsoltam a próba erejéig, és újraindítottam)
Antutu (Galaxy Store-ból van), leszedtem. Persze az is elképzelhető lenne, hogy egy alkalmazás hibásan működött, elállította, utána az alkalmazásfejlesztői észlelték, javították, csak az eszközök maradtak úgy.Az is felmerült bennem, hogy a sec.update-nek is lehetne köze a dologhoz, de az egyfelől már régen volt, másfelől meg másoknál is jelentkezne. Igaz nekem ez csak belépéskor látszik (egy pillanatra), meg ugye Google Files-ban (és itt csak ma vettem észre).
Bankos applikációk, Google Authenticator, meg minden ilyen biztonsági alkalmazás aktiválva van rajta, szóval FR-t ezért sem akarok. Ha az FR nem oldaná meg akkor semmi.
Jó lenne egy olyan dolog, mint Windows-ban az SFC /Scannow
Viszont ha nem sérülés, hanem tényleg valamelyik suttyó app állította el, akkor ugye az nem fogja megtalálni, mert nem hiba, hanem átállítás. Más kérdés, hogy lövésem sincs már, hogy hol lehetne ezt visszaállítani...
Aztán azért sem akarok FR-t, mert abban biztos vagyok, hogy:
1. Nem én állítottam el
2. Senki sem fért a telefonomhoz, és egyébként is biometrikus azonosítás, PIN kód, minta mindennel védve van.
3. Az előző kettőből fakadóan biztos, hogy valamelyik app, de lövésem sincs melyik lehetett, na most ezek az applikációk általában azért vannak fent, mert használom. Van 212 alkalmazás, de ebben a számban benne van a rendszeralkalmazásoké is, a többi meg olyan, amiket használok. Has nem tudom, melyik, akkor vélhetően visszakerül az is amelyik elrontotta. Szóval annyira nem oké, max ha egy alkalmazás fel, egy újraindítás!Ahhoz meg nincs türelmem.
Arra nincs lehetőség, hogy komplett biztonságimentést végezzen az ember? Tehát, hogy lementeni úgy, hogy még Adguardban is benne maradnak a statisztikák stb, és aztán FR után, ha nem mégis szükség van rá, vissza lehessen állítani?
-
Csápájev
őstag
Sziasztok
Egy ismerősömnek van ilyen telefonja és arra panaszkodik, hogy egy éve nem frissült. A beállításokban azt írja a készülék, hogy a legfrissebb szoftver van rajta, de ez nem igaz. Android 13 még mindig. Szerintetek mi lehet a megoldás? Emagos vásárlás volt. -
-
GoodSpeed
addikt
válasz
Luck Dragon #5982 üzenetére
De itt meg nem látszik ez a változás:
Tehát ha ma nem nézek be a Google Files appba, akkor nem is veszem észre. Itt például ki is van kapcsolva a színpaletta:
Van esetleg valami tipped, hogy ezt hogyan lehet visszaállítani, vagy pl Good Lock fent van Nálad is? Itt sincs átállítva semmi:
[kép] [kép] [kép] -
-
-
GoodSpeed
addikt
Egy újabb érdekes dolog. Bizonyos alkalmazások ikonjai a Google Files-ban nézelődve megváltoztak, mintha egy új dizájnelvet követnének:
A fentebbi képen a legtöbb Samsung saját alkalmazás, tehát ha nem lennének kivételek, akkor azt gondolhatnánk, hogy a Samsungnál történt egységesítés, de: feltűnnek olyan alkalmazások is az új "dizájnnal", amelyek kiadói nem a divatozásról híresek, pl: Penny, Alza, stb...
Ez nálatok is így van? Vagy összefügg a másik problémával, és valami rejtetten átállította nálam ezeket is?
-
GoodSpeed
addikt
Arra már nem emlékszem, hogy bármelyik akkori telefonomra - 1999 óta van mobiltelefonom - ráírták volna, hogy pl mekkora az akkumulátor kapacitása. Motorola M3888 volt az első, akkora NiMH akkumulátorral, mint Balaton csoki!
Baterie pro Motorola AMIO/ D520/ D560/ M3188/ M3888 / Ni-MH 650 m | Mironet.cz
no azt írja 650 mAh, azért az lényegesen kisebb mint az 5000. Ellenben azt kiírták, hogy várhatón 168+ óra.
Persze nem bírt volna egy ilyen telefont meghajtani egy ennyire gyenge akkumulátor. A Nokia 3210:
Nos én csak azt állítom - de nem tudom kivitelezni, mert az e-SIM már rá van programozva, nagy macera lenne, hogy a szám továbbra is elérhető legyen fizikai kártyával, aztán megint vissza - ha nem lenne eSIM beprogramozva, és nem lenne az A54-ben fizikai SIM sem, akkor:
bekapcsolt wifivel, 3G-4G-5G adatkapcsolattal, + Bluetooth-szal, NFC-vel stb - meg lenne az a 168 órás készenléti idő jó eséllyel, meg persze alig használt kijelzővel.
Illetve azt is mondom, ha alig használod a kijelzőt, most csak ott vannak az imént felsoroltak bekapcsolva, plusz benne a SIM-ek, nem lesz több akárhogyan NEM használod a kijelzőt, mint három nap. Ebből a két állításból meg az jön le konklúzióként, hogy a kijelző után - nyilván ha nem használod a kijelzőt, akkor kizárja, hogy pörgesd a CPU-t - a SIM szolgáltatás a második legtöbbet fogyasztó úgy, hogy mai szemmel nevetséges kapacitású akksikról a buta telefonok némelyike több mint egy hétig futott.#5975Viktor0610: Amúgy erről jut eszembe. Idén megcsúszott a Google az Android 14-gyel, nyár vége felé kellett volna megjelenni, augusztusban vagy szeptemberben, és hát késő ősz lett belőle, hogy mi van akkor ha a Google változtat az évek során, és azt mondja, hogy nem kell minden évben új főverzió, hanem csak két évente? A Samsung meg vállalt négy fő verziót, és nem úgy mint autóknál, a három év vagy 100 000 km esetén.
Az Android 4.x-nél lett meg az első okostelefonom, illetve táblagépem. Ha visszaemlékezünk az elején még nem az volt, hogy Android 4-et rögtön az öt követte, hanem alverziók: 4.1, 4.2, 4.3, 4.4 és utána az 5.0. Aztán álltak át 6.0, 7.0 stb rendszerre. Vagy ha nem is mondja azt, megcsúszik, de úgy, hogy 1 évet kell várni a kiadással. Pl az Android 5.0-nál is úgy jött ki, hogy voltak vele gondok rendesen. Ez is egy OS. A világ talán legnagyobb csúszása a Vistáé volt, az konkrétan három évet csúszott s végül kiadták félkészen!
-
unravel
őstag
válasz
Luck Dragon #5974 üzenetére
Nem rossz.
Ilyenkor nincs vaku, ugye? -
-
unravel
őstag
Nektek mi a fotós tapasztalat az éjszakai móddal?
Kell vagy nem kell? -
-
cs.zs.
veterán
válasz
GoodSpeed #5964 üzenetére
A legnagyobb fogyasztó nem a sim-kártya, hanem a kijelző. A régi butatelefonoknak nem volt 5-6-7" nagy fényerejű érintőkijelzőjük, bekapcsolt wifivel, 3G-4G-5G adatkapcsolattal.
Azóta sokminden bejött a képletbe, ami egy Nokia 3310 idejében még nem is létezett. Volt neki egy aprócska színtelen kijelzője, meg egy Hurdy-Gurdy csengőhangja, és csókolom. Ennyi elég volt a sikerhez. -
GoodSpeed
addikt
válasz
Viktor0610 #5969 üzenetére
Inkább 4 főverzió + 1 év biztonsági frissítés. Ugyanis a 4 főverzió = 4 év a +1 -évvel meg megvan az 5 év.
-
válasz
balazs1956 #5968 üzenetére
4 főverzió + 5 év biztonsági frissítés: [link].
Droid 17-ig frissül. -
balazs1956
senior tag
Sziasztok!
S20fe-t cserélném le , mert 2024-ben kap utoljára biztonsági frissítést.
Ha veszek egy új A 54G-t az meddig kap még biztonsági frissítéseket?
Nem akarok csöbörből a vödörbe kerülniElőre is köszönöm szépen
-
GoodSpeed
addikt
válasz
Öcsielvtárs #5966 üzenetére
Ez az. Ráadásul okostelefonoknál még ott van az is, hogy azok is bírják 4-5 napig kártya nélkül mint a régi telefonok. A régi, hagyományos telefonoknál 2004 körül volt az, hogy kapcsoljuk ki a Bluetooth-t, hogy extra órákat nyerjünk. Nálam nincs kikapcsolva a Xiaomin sem.
-
GoodSpeed
addikt
Igazából valamilyen megoldás arra kellene, hogy az okostelefonok készenléti idejét jelentősen rontja ha van bennünk SIM kártya... ami azért érdekes, mert 20 évvel ezelőtt több mint egy hetet is bírtak a "buta" telefonok úgy, hogy volt bennük nyilván SIM kártya. Viszont a jelenség létezik, mert nálam a Xiaomiban nincs egyetlen SIM kártya sem, hát lehet megugorja a 168 órát, ha nem használom egyáltalán, de ha azt nem is, megtriplázza az A54-ét. 4-5 napot bír ki. Most komolyan úgy fogok rátekinteni következő feltöltés után mintha eladtam volna, és csak magában lógni fog bekapcsolva a WiFi 6-on és megnézem mennyit bír ténylegesen, aztán lefotózom és megmutatom!
-
válasz
posacenere #5948 üzenetére
Good Lock "Home up" moduljában van ilyen opció (Home screen -> Apps list). Sajnos a tetején egy fix részen van pár "priority app", amit nem tudtam kikapcsolni (nem használom).
-
Szabolcs22
tag
válasz
jotzo01 #5879 üzenetére
Baseus L54et vettem meg, egy Sound magic e10-el működik, de az autóban lévő Jvc fejegység aux bemenetével nem. Erre valaki ötlet vagy próbálkozott már valaki ugyanúgy autóba gyári Samsung usb c-jack kombóval? Mert tud ugyan Bluetooth-ot a rádió, csak kíváncsi lennék hogy milyen a minősége vezetékkel össze kötve.
-
GoodSpeed
addikt
Bár a megoldás még nincs meg, találtam jó, további finomhangolható funkciókat, amiket korábban nem kerestem, de így hasznomra válnak:
Sokszor használom tripodon ha HBO-t nézek pl, így az elforgatás hasznos számomra.
Valamint a rácsot segítségével több hely van a Widgetek és az ikonok számára. Persze kicsi a kijelző, szóval arany középút kell. -
Nálam meg megjavult a kamionban a bluetooth kapcsolat. Már nem szaggat. CsinaltM egy rendszer optimalizálót, vagy mi a csoda a neve és a végén kapunk egy kék mosolygó fejét. A legutolsó nagy rendszerfrissites óta nem volt jó. És ezért vettem külön egy androidauto-adaptert egy vagyonért
ejnye samsung!
-
GoodSpeed
addikt
Arról tettem be ide képeket. Meg is lett állapítva, hogy gyenge
-
GoodSpeed
addikt
Extend Unlock, ha belemegyek akkor magyarul van, azt hittem, hogy ezt a Good Lock rakta bele, de azt is meg a Wonderlandot is leszedtem.
-
GoodSpeed
addikt
válasz
GoodSpeed #5956 üzenetére
Jól emlékeztem... ebben az a szívás, hogy már letöltöttem az imént egy világos témát, hátha helyreállítja... persze, hogy nem csinálta meg, de ezt a csíkot még azt sem tudom, hogy milyen elem néven kellene keresni, vagy hogy hogyan lehetne FR nélkül megoldani... FR-t csak ezért biztosan nem fogok csinálni
Szerintem van rá esély, hogy a kettő közül valamelyik cseszte el, de egyikben sem állítottam senmit, csak el lettek indítva egyszer. Ha uninstallálom őket, attól még simán úgy is maradhat.
Az érintésérzékenységet érdemes bekapcsolni, vagy jobban merül úgy? -
GoodSpeed
addikt
Amúgy téma elállításnak tűnik, csak az a baj, hogy alapértelmezett téma az aktív, és nem is töltöttem le másik témát!
Nekem is csak most tűnt fel, mert a Youtube így jött be:Újraindítás óta remek!
Csak akkor meg előkerült ez a gond, ami nyilván ugyanahhoz vezethető vissza amikor a képernyőzáron az óra és az ikonok elállítása ugyanezt eredményezte, csak azt sikerül visszaállítani!
-
GoodSpeed
addikt
Szerintem ez a csík is fehér volt korábban:
Ez nálatok fehér?
Hol lehet ezt visszaállítani? -
TeeJay
félisten
válasz
GoodSpeed #5920 üzenetére
Már írtuk párszor hogy nem pálcikára hasonlítunk térerőt hanem cellmapper mehet rá és
-dBm értéket nézz mert a gyártó simán beállíthatja hogy gyenge dBm értékre is 5pálcát rakjon más gyártónál az meg 3pálca leszLapozz vissza csináltam képet Snapdragon 720G vs Exynos 1380 egymás mellett és +-1-2 dBm eltérés volt ami kb. észrevehetetlen
-
posacenere
csendes újonc
válasz
Viktor0610 #5951 üzenetére
Nem tudtam, de utánaolvasok, köszönöm a jelzést!
-
válasz
posacenere #5946 üzenetére
Azt amúgy tudod, hogy az OTP-nél már van Google Pay?
Szóval nem kell a Simple appal szórakozz. (Csak a Simple widget kapcsán jutott eszembe.) -
GoodSpeed
addikt
válasz
posacenere #5946 üzenetére
Köszi, az időjárás Widget az mi?
-
posacenere
csendes újonc
válasz
Viktor0610 #5947 üzenetére
Rendben, köszönöm
-
válasz
posacenere #5944 üzenetére
Úgy láttam, nincs függőleges görgetésre opció.
-
GoodSpeed
addikt
válasz
posacenere #5944 üzenetére
A képeket nem igazán sikerült linkelni.
-
posacenere
csendes újonc
válasz
Viktor0610 #5943 üzenetére
Ha az alkalmazások képernyőgombjára megyek a kezdőképernyőn (1. kép), akkor bejönnek az appok.
Ezután csak vízszintesen lehet lapozgatni, nem pedig egy oldalon jelenik meg az összes app (2. kép).
Ki lehet ezt kapcsolni, hogy függőlegesen lehessen görgetni? -
válasz
posacenere #5942 üzenetére
Nem teljesen értem, mire gondolsz?
Van alkalmazásfiókos és anélküli kezdőlap elrendezés.
Alkalmazásfiók esetén vízszintesen tudsz görgetni az appok között, a másik verziónál pedig minden alkalmazás ikonja a főoldalon van, itt mappákba rendezheted az ikonokat, ha nem akarsz görgetni. -
posacenere
csendes újonc
Sziasztok, korábban már volt kérdés, de nem láttam rá választ, hogy megoldható-e az, hogy az appokat ki lehessen rakni 1 db legördülő lapra, csak egy oldalra?
Jelenleg több lapra rendezi az appokkat és nem találtam olyan opciót, hogy ne kelljen lapozgatni. -
GoodSpeed
addikt
válasz
Luck Dragon #5939 üzenetére
Köszi, azt hittem, hogy euró van csak úgy nagyon sok lett volna. 😆
Idehaza ultra árak:
-
fogselyem
senior tag
válasz
Luck Dragon #5939 üzenetére
Ott meg nincs euro?
WTF!?!?!? -
-
GoodSpeed
addikt
válasz
Luck Dragon #5937 üzenetére
Ez milyen pénznemben van?
-
cs.zs.
veterán
válasz
GoodSpeed #5935 üzenetére
Tegyük hozzá, hogy a gyorstöltés továbbra is csak azokat a felhasználókat érdekli, akiknek az intenzív fingatás miatt estig sem bírja ki a telefon. Evidens, hogy ők konnektorhoz kerülve minél hamarabb minél több kakaót akarnak beleszuszakolni.
Nem kizárt hogy ők vannak kevesebben.Jómagam azok közé tartozom, akiknek egy átlagos telefon simán bírja estig. Éjjelre ráteszem töltőre, reggel maxon leveszem. Ezzel a felhasználási móddal valóban elég a 10-15 wattos töltés is.
-
GoodSpeed
addikt
válasz
fogselyem #5934 üzenetére
Az nem jellemző rám, hogy rögtön elsietve az elsők között vásárolnék telefont. Az A54-nél is vártam félévet, hogy mérséklődjön az ára. Addig már a cikkek és tesztek is 5 hónaposak lesznek kb
.
Viszont az A55-re abszolút nem érné meg átugrani, nem fog hozni olyan forradalmi újítást. Szerintem a tárhely is lassú lesz. Szóval én úgy vagyok vele, hogy vagy marad az A54 sokáig vagy S24+ ott azért 7 éves szoftveres támogatás az bizony 2031-ig szól, és Android 14-gyel jött meg, tehát megkap még az Android 14-en kívül 6 főverziót + 1 év sec update-.et azaz Android 20-ig támogatott. De ez még nincs kőbe vésve. Pl az imént beleolvastam az S24 Ultra-ról készült cikkbe.Főbenjáró bűn ugyanakkor egyszerre kispórolni az adaptert a csomagolásból és a gyorstöltést a telefonból: számos kínai rivális végez az S23 Ultra egyórás töltésénél háromszor gyorsabban, és több év használat után sem jutott a Note7 sorsára. A 15 wattos vezetékmentes töltés felett is eljárt az idő: túl lassú, hogy praktikus legyen, akárcsak a fordított töltés 5 watton.
+
Kontra: Drága indítás, töltő, tok és fólia semerre
Azért ne csessze már meg, hogy vesz az ember egy 750K-s Ultrát, és nem tesznek rá gyárilag fóliát. Ja meg persze semmi mást sem. A töltési sebességen nem vagyok így kibukva, sok(k)ba kerülhetett a Samsungnak a Note 7-es szívás. Bár lehet, hogy Xiaominál is ebben az ársvában már meglesz az 5 vagy esetleg 7 év... csak más az ökoszisztéma. Most van ez az átnevezett MIUI, HyperOS néven ez mire kiforrja magát, az + 1-2 fő verzió.
De ez csak így átfutott rajtam, esélyes, hogy az A54 marad, de az A55-re szinte biztosan nem mozdulok rá.
-
GoodSpeed
addikt
Egyébként arra is gondoltam, hogy a 33W névleges, és felvesz 33W-ot, amiből lead 31-et mondjuk. Csak akkor ugye ha így lett volna - de nem igazolódott - kérdés lenne, hogy pl a Samsungnál a 25W is névleges e. Most majd lehet megnézem Samsunggal a dolgot. Mert ott is pattog a labda, hogy:
1. Nem e vesz fel többet, pl 27 wattot és lead 25-öt és akkor tényleges.
2. Nem e vesz fel 25W-ot, és akkor lead mondjuk 23-at, akkor névleges
3. Egyáltalán képes e felvenni 25-öt, mert ha azt hozza a mérés, mint Xiaominál, hogy felvesz a csúcson mondjuk 22-23-at, lead 21 körül akkor még csak nem is névleges...Köszi, kíváncsi leszek Nálad mit mutat
-
cs.zs.
veterán
válasz
GoodSpeed #5924 üzenetére
Hétvégén ha mindenki otthon lesz, és ezáltal az LDNIO töltő is, ráteszem majd a 33W-os Note 12S-re is, meg a max 20 wattot felvevő Lenovo tabletre is, meglátjuk mit mutat. Lenovoról írták valahol cikkben is, hogy mindenféle szabványú töltést szeret, ez díjazandó.
Majd referálok. -
GoodSpeed
addikt
Igen, ez amikor mértem is ott volt bennem. Elmondom mire gondoltam: felvesz 35 wattot és lead 33 wattot. Ezzel szemben 30 alatt vett fel, és nyilván az alatt is adott le. Szóval ezzel kalkuláltam. Arra viszont nem számítottam, hogy nem veszi fel a 33 wattot sem, nemhogy 35-öt. Akkor mire fel 33 wattos? Az akkumulátor töltöttsége 40% körül volt amikor rátettem, a hőmérséklete is bőven ideális állapotban. Mert mondjuk nyáron amikor a hőségről bejöttem, ingzsebben 40 fokos akkumulátornál, természetes, hogy visszább vesz, sőt az is, hogy feleannyival tölti mint egyébként.
-
kbyte1024
veterán
válasz
Luck Dragon #5919 üzenetére
Kitartás
Más bajom nekem se volt az A54-el, de ahogy Bog irta "csoffadt" exonos soha többet
-
GoodSpeed
addikt
válasz
kbyte1024 #5915 üzenetére
Ez a térerő dolog érdekes, mert sajnos Hajdúszoboszlón - legalábbis a fürdőnegyednek ezen a részén - eléggé gyenge a Telekom térerő alapból, Xiaominál sem volt sokszor erősebb mint 2-es:
De úgy éreztem miután olvastam az itteni hsz-eket, hogy gyengébb A54-nél mert sokszor csak 1-es, de most éppen ugyanúgy 2-es, mint Xiaominál.
E hó 5-én mentem ki a berettyóújfalui lakásomba - ritkán járok ki -, így esett, hogy mióta megvan az A54, csak egyszer, ebben a hónapban járt kint, és ott végig, stabilan, és maximálisan hozta a 4-es térerőt:
[Re:] Samsung Galaxy A54 - türelemjáték - PROHARDVER!5392.HSZ:
Van itthon Hajdúszoboszlón egy Alcatel 2019G típusú telefon is, szintén Telekom kártyával - minden kártyánk telekomos - és hát húzott egy meglepőt:
4-es azaz maximális térerőn dagonyázik ugyanebben a szobában. Tehát van három készülék és két lakás. Ebből az elsődleges lakásban a három készülékből, a Xiaomi és a Samsung okostelefonok, és nagy az egyetértés közöttük, abban a tekintetben, hogy egységesen viszonylag gyenge közepes térerőt detektálnak folyamatosan. Aztán van a harmadik, hagyományos, senior telefon, ami azt mondja, hogy 4-es a térerő. Megjegyzem: az okostelefonok hangminőségére, és 4G+ valamint 5G-s adatátvitelére nincs panasz, de hanghívásnál is WiFi-re csatlakoznak fel előszeretettel.Összességében, mivel a Xiaomin is 2-es térerő jelzés, nálam az a panasz, hogy a Samsung Galaxy A54 az Exynos 1380-as SoC miatt gyengébb térerőt jelezne nem igazolódott. Sőt, hipochondraikus volt, mert olvasás után jött ez az érzés, aztán visszanéztem a Xiaomi-s topicban közzétett képeimet:
[Re:] Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred? - PROHARDVER!4187-es hsz pl
és tisztán látszott, hogy bizony a Xiaominál is gyenge volt. Így nem kellett kivenném a másodlagos kártyát és berakni a Xiaomiba, mert hála a fotózásos szokásomnak, van rá bizonyítékom, hogy gyenge volt azzal is a térerő... na meg az újfalui példa is nagyon beszédes! -
-
kovacss72
aktív tag
válasz
Viktor0610 #5910 üzenetére
Szívesen!
Az előugró értesítés stílusa 'rövid' kell hogy legyen, ez viszont már tényleg bug. -
kbyte1024
veterán
-
cs.zs.
veterán
válasz
GoodSpeed #5907 üzenetére
A jobb oldali eszközzel azért nem pontos a mérés, mert az azt mutatja, hogy a töltő mekkora teljesítményt vesz fel a konnektorból. Annak egy (kisebb) része a töltőben hővé alakul, és a nagyobb része valóban bemegy a telefonba.
Tehát ha azon 27 wattot látsz, akkor biztos lehetsz benne, hogy 27 wattól kevesebb megy az eszközödbe. De egy kb-támpontnak már jó. -
-
GoodSpeed
addikt
No én megcsináltam a méréseket, nem az A54-gyel, mert a Xiaomi volt az, ami töltő nélkül legelészett az éterben, de beszédes, mert ugye ez 33w-os töltővel készült:
Látszik a hőmérséklet az akkumulátor töltöttségi szintje, a szoftveres mérés és a hardveres mérés is. 30W fölé nem ment
Grat, hardverben erős a cucc!
-
kovacss72
aktív tag
Sziasztok!
Én tegnap váltottam A54 -re. Már One UI 6.0 -val érkezett, 1 biztonsági frissítést kellett rá telepíteni.
Viszont felugró ablak értesítések nincsenek egy alkalmazásból sem, pedig minden beállítást ellenőriztem. Egyedül a bejövő hívás ébreszti fel a kijelzőt.
Most olvastam, hogy sokaknál a One UI 6.0 -val jelentkezett ez a probléma, megoldás egyedül a downgrade 5.1 -re vagy várakozás a hibajavításra.Nincs erre valami egyszerűbb megoldás?
-
kbyte1024
veterán
válasz
Luck Dragon #5903 üzenetére
Azért figyelek rád
a végén még elkanászodsz
-
kbyte1024
veterán
válasz
Viktor0610 #5902 üzenetére
Nekem nem jött be ez az exonos főleg a térerő probléma miatt. Még a Oneplus nord 3 van képbe. Holnap meglátom melyiket rendelem meg.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest