Hirdetés
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nyomtató topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Hobby elektronika
- Milyen TV-t vegyek?
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
GoodSpeed
addikt
Amúgy ez is tetszik:
Meg ez is:
viszont nekem már kezd kicsit fájni a fülem. De általában sok fülhallgató esetében is probléma ez nekem.
-
-
-
Angel2014
addikt
válasz
Luck Dragon #7395 üzenetére
Mindent fordít...Mindent felismer...
-
-
Angel2014
addikt
válasz
Luck Dragon #7390 üzenetére
Töltsd le a PDF -et.. vagy csak nyisd meg. Tartsd a középső alsó gombon kockán a a kezed. Behozza az inteligens funkciókat. Fordító / Kijelölés/ majd meghallgatás.
Nyilván a csajt és a sebességet is lehet állítani valahol.
-
Angel2014
addikt
válasz
Luck Dragon #7390 üzenetére
Idáig is volt nem applikáció nélkül...?
-
Van olyan applikáció ami bármilyen böngészőben vagy PDF anyagot képes felolvasni ?
-
-
GoodSpeed
addikt
Amiben az a vicces, hogy írja, hogy biztonsági frissítés:
Vagy az van, hogy lusták átírni a dátumot a maira, vagy az, hogy március 1-ig volt egy listájuk, nem végeztek vele, így mindig bepakolnak valamennyit és az ütemterv szerinti dátum marad. Ez megmagyarázhatná, hogy miért volt olyan sokáig pl a januári ... viszont azért a Google Play nem Android OS bonyolultságú cucc, hogy ennyi, és ilyen mértékű melót igénylő biztonsági rés legyen benne.
-
Liller7
tag
válasz
Lord Amper #7383 üzenetére
Igen.Ahogy minden máshoz is van kupon.pl.óraszámlap az órámhoz.....
De hidd el megveszem,ha olyan......
Nem kell ezen fenn akadni..... -
mtm800
senior tag
Google Play frissités.....bár maradt márc 1.
-
-
-
Liller7
tag
válasz
Luck Dragon #7378 üzenetére
Pl.van az órámhoz olyan oldal,ahol kuponkódokat tesznek fel óraszámlapokhoz és a play áruházból le lehet tölteni(ingyen).
Gondoltam hátha van betűtípushoz is ilyen oldal. -
GoodSpeed
addikt
válasz
Luck Dragon #7376 üzenetére
Azért most a második nap, érzékeltem, hogy az egyik kellemetlenség a TWS kapcsán jelen van. Nevezetesen arról van szó, hogy boltban sem veszem le sosem a bukósisakot.
Na most az SBH20-at nem vittem magammal, mert ott nem hallottam a környezetemet, de ha nálam lett volna (illetve a hátizsákomban volt), de ha a sisak alatt mégis ott volt az SBH20 pl buszon, akkor elég volt megnyomni a fizikai gombot, ami a központi részén volt, ahol az akkumulátor és a mikrofon is. TWS-nél fülnél kellene megérinteni a gombot, de ugye az csak akkor érhető el, ha leveszem a sisakot, így marad a telefonon való leállítás ideiglenesen
Chieftec CHB-107 USB HUB-ról táplálvaErről töltődik az okosórám is!
-
-
Liller7
tag
válasz
Luck Dragon #7375 üzenetére
Köszönöm,ezt tudom😊.....én kupon oldalt keresek,ahol van kód betűtípusokhoz🙂
-
-
-
GoodSpeed
addikt
válasz
Luck Dragon #7373 üzenetére
Örülök, hogy segíthettem.
-
-
Liller7
tag
Tudtok olyan oldalt,ahol betűtípusokra van kupon?😊Kösziii
-
GoodSpeed
addikt
válasz
Luck Dragon #7370 üzenetére
Teljesen, és ugye nem is kell külön letölteni, illetve valamit még leszedett emlékeim szerint, nem tudom, hogy mit pontosan majd visszanézem, ha a videót készítem, de rengeteg beállítás van + 1 extra widget, aminek helyet csináltam a második lapon, mert onnan vezérlem általában:
Itt átállítottam, hogy mobilinternet mellett is töltsön lefele. Ezt mindenhol át szoktam állítani, mert annyi mobilinternetem van, hogy el sem bírom használni, így feleleges lenne magamat korlátozni -
-
-
GoodSpeed
addikt
válasz
Luck Dragon #7366 üzenetére
Ja, nekem azért volt kicsit macerásabb, mert bukósisakban (is) hordom
Elsőnek bukósisak levételkor éreztem ,hogy ki fog esni, persze, ki is esett a kezembe
. Azóta már gyakoroltam, meg teszteltem, hogy bukósisakon keresztül is tökéletesen hall a hívott fél!
Viszont még az alapértelmezett harangot használtam csak, meg van még extra támaszték is. -
fogselyem
senior tag
válasz
Luck Dragon #7366 üzenetére
A borostat is?
-
-
GoodSpeed
addikt
válasz
Luck Dragon #7364 üzenetére
Ezt majd egy kicsit gyakorolnod kell Neked is szerintem:
-
-
GoodSpeed
addikt
válasz
Luck Dragon #7362 üzenetére
Ez olyan kérdés, hogy a választ csak akkor tudnám megmondani - és az is szubjektív lenne, mert mindenkinek más a fontos ugye - , ha gyakorlatban használnám.
A Galaxy Buds FE, a Buds2 Pro és a Buds2 összehasonlítása | Samsung Magyarország
Van például aki a vezetékmentes töltésért önmagában bevállalná. Pont tegnap gondolkodtam el azon, hogy ma már a tesztelőknél jelentős részénél is félcmunkát látok, és számos általam követett forrásnál tapasztalom ezt Youtubereknél is, de digitálisan írott sajtóban is.Azt látom, hogy megkapják tesztre a terméket, sokszor doboza nélkül, sokadik tesztelő után, nyomnak rajta egy FR-t, és elkezdik a tesztet, de úgy, hogy mellette még jó pár másik modellt is tesztelnek. Nem arról van szó, hogy nem dolgoznak, hanem arról, hogy sokat, de azt sokfelé, és így keletkeznek hibák, hiányosságok.
Vannak olyan dolgok, amik szubjektívek, és ilyen az, hogy mennyire jó, vagy nem jó a hatásfoka pl a zajátengedésnek, vagy a zajkioltásnak. Példa: ha zajszűrés mellett képes minden hangot kiszűrni (ilyen model azért nincs gyakorlatban azért, ami mindent képes lenne), akkor azt le lehet írni, hogy na ez frankó, teljesen működik. Ha viszont már ez az átjön rajta, akkor ott már ki kell tapasztalnod, hogy mennyire jön át vagy mennyire nem.
Viszont itt van a töltés kérdése. Nekem egyfajta kényszerem, hogy levidózom a kicsomagolást, és az első töltést is. A "teszt írója" viszont nem írta le, hogy x százalékon kapta a bölcsőt, és ez azt jelentette, hogy x óra y percig tartott 100%-ra tölteni. Ha valaki alaposan teszteli, akkor csinálhatna ilyet is, hogy: lemerítettem teljesen, aztán ennyi idő alatt töltöttem fel, sőt kábellel mértem mennyit vesz fel, vagy gyári kábellel ennyit, mérős, harmadik féltől származóval meg annyit. Aztán, megnéztem, hogy USB HUB-ról mennyi idő alatt töltődik fel... Miért fontos ez?
Pl azért, mert a Samsung nem mellékel töltőt hozzá, így ha 500mA-t sem vesz fel, akkor teljesen felesleges töltőt vásárolni hozzá, elég egy USB port. Ha meg gyorsabban töltene (hát erős kétségeim vannak az eredményeket illetően ezen a téren), akkor meg lehet azt tanácsolni, hogy vegyél egy 15W-osat, vagy ha nagyon luxiban tolod, akkor 25W-os Samsungot vagy mást.Aztán ott vannak az A5x cikkek. Ahány cikkíró annyi féle tesztprogram. AnTuTu egyiknél van, másiknál nincs, Háttértár sebességmérés egyiknél van, másiknál nincs. Mert oké, hogy pl nem szintetikus tesztekből áll a világ, de azért ha egy okostelefon 120 000 pontot gurít AnTuTun 2023/2024-ben, arról kijelenthetjük, hogy gagyi, lassú, ha meg 500 000-et, vagy fölötte, akkor az már nemcsak korszerű, de nem is belépő szintű.
Vagy a kedvencem, hogy az A54-nél nem került leírásra a tesztben, hogy:
1. a Google Play-ből nagyon lassú a telepítés
2. Annak az oka, miszerint a szoftveres McAfee védelmet ha kikapcsoljuk, akkor semmilyen gond nincs.Így pl nekem az 11 Lite 5G NE-hez viszonyítva hónapokig csalódás volt a készülék. Mióta tudom, hogy nem hardveres a dolog, azóta a biztonság ára című halmazban van. Erre egy itteni fórumos társunk kiro76 jött rá, és nem az, aki a tesztet írta, aki "profi".
-
-
GoodSpeed
addikt
Az A35-re mondják, hogy A54-gyel egyenlő, mert Exynos 1380 = Exynos 1380 (egyébként a CPU ugyanaz, de vannak eltérések közöttük), és most a Galaxy frissítések csoportban láttam ezt:
Miszerint az A34 is negyedévenként kap csak frissítést, akkor gondolom az A35 is, és ezt nem szokták mondani, hogy A szérián belül ilyen frissítési megkülönböztetés van!
Ja és még egy fontos dolog! Két napja kapták meg ezt:
Igen, a márciusit, miközben mi ma az áprilisit! -
duo
addikt
válasz
Luck Dragon #7336 üzenetére
3 mód.van benne ANC, ANC off, awareness. Működik is mimd.
Igen a zajszűrés kell, biciklin ülve ANC OFF -al olyan szélzaj van hogy borzasztó.
-
GoodSpeed
addikt
Áprilisi patch:
-
Értelek titeket, mindenkinek megvannak a saját preferenciái.
Nekem egy szép óra , (igen hagyományos), ami egyben picit ékszer is.
Bár lehet , ha kipróbálnám újra (már volt régen egy Huawei Band 2 Pro karkötő) , akkor tetszene.
-
junkhead
aktív tag
válasz
Jack Oneill #7351 üzenetére
Igen, egy funkciót hiányolok: korábban szöveges üzenet válaszra első opcíóként a hangüzenetet dobta fel, pl. vezetés közben katt a mikrofon ikonra és ment a válasz.
Pár update-tel ezelőtt ezt kilőtték, illetve macerásabb lett. -
Jack Oneill
veterán
válasz
Luck Dragon #7348 üzenetére
Szamomra erdektelensegbol azota lett letszukseglet, amiota rajottem, hogy ha taskamban a telo, vagy gyerekkel megyunk valahova, akkor azon tudok beszelni es nem a telon. Óriási konnyebbseg, ha melyen a taskamban van a telefon, vagy nyakamban a gyerek.
-
junkhead
aktív tag
válasz
Én sem gondolkodtam benne soha, de nem bántam meg.
Én úszom vele, bár a szenzoros értékekkel vannak fenntartásaim, de gyorsan megszerettem, mindent is látok rajta üziket, híreket stb, spotify, fizetek vele, bár utóbbiban apple watch gyorsabban érzékeli a terminált.
Sokat utazunk, nagyvárosi sétához navigálni jobb, mint telót nyomkodni, rezeg mikor merre fordulj stbstb.
Szóval praktikus és szép is.
Ja fülest is tudod rajta kalibrálni, telót megekeresni is. -
tDr1v3r
veterán
válasz
Most mondanám hogy milyen hasznos mert méri a mozgásodat, alvást és lehet rá rengeteg applikációt rakni, de előbbiekben pontatlan, utóbbit meg jót nem találtam még.
-
-
GoodSpeed
addikt
válasz
Luck Dragon #7343 üzenetére
Az első magát a telefont, az A54-est. A második a fülhallgatókat, a harmadik pedig a bölcsőt. Amúgy engem meglepett az, hogy két ikonra van bontva (egyébként logikus és kellemes meglepi), a Buds FE.Közben elmentem az esőben, bukósisakban Samsungul Környezet hangjai bekapcsolva...
Na hát ez valami fenomenális. Pennyben a csajra ráfordultam, mert azt hittem mellettem áll, és mikor odanéztem, jóval mögöttem voltTiszta Sentinel képesség :XD
A Toocki Type C to Type C Cable 100W PD Fast Charging Charger USB C to USB C Display Cable-lel megtört a jég, miszerint csak Samsung... ja igen, az eredeti SAMSUNG DAC-os USB-Jack az kb meghalt. Ezt elfelejtettem leírni, hogy még ez is ott volt az indokok között. Az kidobott della volt.
Samsungtól megjött emailben a számla.
Most majd nézek egy 140W-os töltőállomást is.
140W GaN Super Fast Desktop Charger A6140C factory/manufacturers/suppliers - LDNIO
Van két eredeti Samsung kábelem és egy szőtt borítással bevont minőségi Toocki kijelzős (ami színben is sokkal jobban megy az én A54-esemhez, hiszen királygrafit), mondjuk a két Samsungnak gondolom 45W az áteresztőképessége.
-
-
GoodSpeed
addikt
válasz
GoodSpeed #7329 üzenetére
Közben befutott, nagyon prémium minőségű a kábel,és 740 Ft volt akcióban, Kínából vámmal együtt 3 nappal előbb érkezett meg Aliról!
22-23W között tölti,❤️ , látható , hogy összhangban vannak az értékek,, masszívan, stabilan csatlakozik. Remek.
Sötétben:
-
Angel2014
addikt
Ma fényképeztem egy alkatrészt és a telefon automatikusan mentette a jegyzetet..sőt fel is ismerte az alkatrészt ez már az inteligens inteligencia?
Nálatok is van??
-
GoodSpeed
addikt
válasz
Luck Dragon #7336 üzenetére
Első tapasztalatok:
41%-on volt a bölcső töltöttsége, eredeti Samsung 25W-os töltőre van kötve az eredeti Samsung kábellel.
Na most írja a felhasználói útmutatóban ha USB-Hub-ról vagy PC-ről töltöm akkor lassabb lehet... Majdnem egy órája töltődik eredeti Samsung fejjel és kábellel...
Ilyenkor nem tudom lekérdezni, hogy hol tart. Mármint menet közben, de tekintve, hogy milyen kicsi akkumulátorokról van szó, hogy 1 óránál tartok kb és még mindig nem töltött fel, hát kijelenthető, hogy az USB port 500 mA-es kapacitása sincs kihasználva. A Sony SBH-20-asom töltési sebességet illetően lenyomja. Bár elvileg ez 30 órára elegendő szuflát nyom bele. 😆Ja igen a Samsung szlovák depóból küldte.
-
-
GoodSpeed
addikt
válasz
Luck Dragon #7333 üzenetére
Anno azért tettem oda előre a gyári töltöttség widgetet!
Jól fog mutatni rajta
Sony-t néztem volna még, de ez illik a Samsung ökoszisztémába, és azon teljesedik csak ki.
Samsung Galaxy Buds FE - rajongok és jajongok - Mobilarena Tartozékok teszt -
duo
addikt
válasz
Luck Dragon #7333 üzenetére
A Buds nem tunik rossznak, de aki esetleg lemarad róla, annak alternativakent tudom ajanlani, hogy nezze meg a philips TAT8506-ot. 6-8ezerrel tobbert ugyan de hosszabb uzemidovel. Szerintem jol szól enyhe V karakterrel, tud vezetekmentes toltest a tokja. Massziv darab. Es kifogástalanul működik az 54-ünkkel
-
-
GoodSpeed
addikt
válasz
GoodSpeed #7331 üzenetére
Ja a másik, közvetlenül a SAMUNG-tól rendeltem meg ma, holnap már szállítják, és gyártó garancia van, ingyenes kiszállítással.
A fehér kódja: SM-R400NZWAEUE
A fekete kódja: SM-R400NZAAEUE
Galaxy Buds FE, grafit | Jellemzők | Samsung Magyarország
Hogyan ellenőrizhető az eredeti Galaxy Buds sorozat | Samsung Magyarország -
GoodSpeed
addikt
válasz
Luck Dragon #7330 üzenetére
Nekem a Sony SBH-20 akkumulátoával van gondom, van hogy akár 1,5 órát is bír, máskor ennek a töredékét. Csütörtökön mentem Debrecenbe, befelé nagyon jól bírta, kifelé már a PowerBank-ról rá kellett töltenem. Ezt megelégeltem, és már azon gondolkoztam, hogy hogy ott Debrecenben nézek egyet, csak nem tudtam, hogy a sok közül hol kellene, meg kivételesen gyalog is voltam.
Olvastam a tesztet róla, van, amit ki kell próbálni, másként nem tudom meg, pl, hogy forgalomban milyen zajtáeresztés képessége. Mert ott fontos ha rolleren állok, hogy halljam ha jön mögöttem valaki, vagy valami. A bukósisakban is tervezem használni, pl kerékpárúton. Ott nem tud kiesni. Illetve boltban is shoppingoláskor, most azt szoktam csinálni, hogy a bukósisakot nem veszem le, hanem kihangosítom a telefont :XD Ezt is megoldja elvileg
-
-
GoodSpeed
addikt
-
Skod
aktív tag
válasz
Luck Dragon #7326 üzenetére
Tökéletesen mondtad.
-
-
Becksman
őstag
Recobol visszaállitottam, devinfo ezt az eredményt mutatja, de még az akkumulátor használati mód tanulását írja..
Reggel fel 5tol számítana amúgy, nem értem miért ír 21 órát.
-
GoodSpeed
addikt
Nos gyári garanciával, holnap érkezik az A54-hez:
Csak USB Type C - Type C kábel jár töltésként hozzá, de van SAMSUNG EP-TA800NBEGEU töltőm is, szóval vagy azzal töltöm (ez valószínű, mert az A54 sem lóg mindig rajta, szóval lesz időrés bőven rá - vagy van Átalakító Vention USB 3.0 (M) to USB-C (F) Adapter Gray Aluminum Alloy Type (VENTh50):
Elvileg ezt folyamatosan aktív USB HUB-on keresztül tudom vele tölteni -
Totis
aktív tag
Sziasztok!
Megvettem a telefont végre múlt hét végén. Az Aqua-ban találtam csak. Mármint elfogadható áron (oldalukon 135e volt). Arra felhívnám azon fórumtársak figyelmét, akik nem adják fel a rendelést online, felszámolónak majdnem 2000.-Ft-t a boltban. Illetve bolt garancia vonatkozik rá. Vagyis oda kell visszavinni az Aqua-ba. Ugyan 2 év...
Üröm az örömben, hogy a T most vitte le az A55 árát 166e.-Ft-re.
Megjött a kinézett Spigen tok is. Viszont a fólia, amit rendeltem valami zselés akármi, nem igazán sikerült. Majd rendelek a megszokott helyről AirGlass-t. Az nekem bevált.Még egyszer köszi a segítséget!
Üdv.:
Totis -
válasz
fogselyem #7311 üzenetére
Szeretném ha az egész töltő adapter és kábele kompakt kivitelben lenne összeállítva.
De lehet ez lesz a megoldás ,hogy két C foglalatos adapter lesz a nyerő . De még nézelődők .
vicces
Ez inkább kábel kérdése nem? Ha maga az adapter képes 65 wattra és megfelelő “Amperre” és” Voltra” is képesÖcsielvtárs
Köszönöm , ezek szerint létezik ilyen -
Öcsielvtárs
aktív tag
válasz
Luck Dragon #7310 üzenetére
Kábel még lenne...
-
Becksman
őstag
válasz
Luck Dragon #7308 üzenetére
A wipe data/factory reset torli az esimet is ugye? :/
-
válasz
Szerintem ilyen nincs. 1 kábel - 1 telefon.
Mi van ha az egyik telefon magasabb feszültséget kér a másik meg már csak csepptöltene 5 voltról -
fogselyem
senior tag
válasz
Lehet, hogy hülyeséget mondok, de szerintem akkor feleződik? a töltési teljesítmény.
Inkább vegyél egy olyan töltőt amin több akár 25 Wattos kimenet van.
-
Milyen megoldást javasoltok arra, hogy egyszerre tudjam a két A54-em tölteni 25 wattal, egy adapterrel és egy kábel segítségével . Egyáltalán létezik olyan kábel ami az egyik vége C másik pedig dupla C végződésű?
-
Becksman
őstag
Lassan egy eve van a telo meg, igazat megvalva kamera rendszer, teljesitmenye nekem tokeletes.. De mostanság az akku egy napnal tovabb nem nagyon megy... Felesefemnek is ugyanez van csak neki fehér, tanacs esetlet van vmi amit érdemes kikapcsolni?? Nyilván hasznalunk messengert stb... De standbyban orankent 1-2% megy le.. Munkahelyen bluetooth fulest szoktam hasznalbi azzal ha este 18kor indulok reggel 6kornjovok vissza 100rol durvan 60-70 kozt vagyok... nem egesz este megy nyilvan a zene..
Köszönöm előre is a tanácsokat
-
Angel2014
addikt
válasz
Jack Oneill #7304 üzenetére
-
net91
senior tag
válasz
Jack Oneill #7289 üzenetére
Köszi.
Nálam az intelligens funkciók inaktívak, ezért a beállításoknál elrejtette a jelenet-optimalizálót , ezért nem láttam.
Hogyan tudom aktívvá tenni az intelligens funkciót ?? -
net91
senior tag
válasz
Jack Oneill #7289 üzenetére
Köszi.
Nálam az intelligens funkciók inaktívak, ezért a beállításoknál elrejtette, ezért nem láttam.
Hogyan tudom aktívvá tenni az itt található beállításokat?? -
Angel2014
addikt
Ennek a telónak pont az a lényege ne merüljön és használat alatt is mint a jégcsapnak kell lennie.
Valami felkerülhetett rá ami a háttérben tekeri.
Ne a gyári visszaállítást használd hanem a recoweryst amihez egy USB C kábel kell a géppel összekötöd Kikapcsolt állapotban a hangerőt pluszt tartod és a bekapcsoló gombot is majd mikor bejött a bekapcsoló gombot elengeded de a hangerőt tartod egy picit még. [link]
Itt csinálsz egy wipe data factory resetet és egy wipe cash partition törlést szóval csak ehhez a kettőhöz nyúlj.
Rebbot system..
Amikor feláll elkezded végigvinni a telód és amikor kérdezi visszaraknád a dolgaidat azt hagyd ki szóval ne kerüljenek vissza rá.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3055
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
- felújított karcmentes Iphone 13 mini 256 GB, kártyafüggetlen zöld
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3051
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest