Hirdetés
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hobby elektronika
- Azonnali fotós kérdések órája
- Fujifilm X
- Milyen széket vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani jó minőségű nem flipes fehér tokot, ami valamennyire véd is? Lehet aliexpress, ebay is.Köszi!
-
dzf007
aktív tag
A54-nél a 2. sim-nél nekem nem engedi only GSM/2G mód kiválasztását, nincs ilyen lehetőség...Csak 4G/3G/2G vagy 5G/4G/3G/2G..Elég gyenge a 4G térerő beltérbe..GSm-re nem vált le..Hogy lehetne csak 2G-re rakni a 2. simet?! Csak 1-es sim-nél van only 2G only 3G stb...
-
GoodSpeed
addikt
válasz
Angel2014 #7089 üzenetére
Nem. A WiFi ikon melletti 6-os nem azt jelenti, hanem annyira nagy dobásnak vélték az 5-höz képest, hogy a Xiaomi és a Samsung is ikonjában külön jelzi, hogy hűha, wow, ez már WiFi6... így aztán a ténylegesen 6 GHz-et tudó WiFi6E-re már nem nagyon van muníció, hogy hogyan is kellene kijelezni, az E betűt mellé írni nincs hely, a GHz-et meg főleg nincs.
Ez most jött szembe, 1994-ből a Facebookon:
1994-ben Magyarországon a bruttó átlagkereset 33 309 forint volt1. Ez az összeg a teljes munkaidőben alkalmazásban állók havi bruttó átlagkeresetét jelenti. A reálkereset indexe ebben az évben 134 volt, ami azt mutatja, hogy az átlagkereset 1960-hoz képest 34%-kal nőt
Akkor ez 3 havi fizuból volt meg. Kaptál érte 1 év garanciát, de azt is úgy relámozva, mintha valami hihetetlenül hosszú idő lenne, ellenben 5 év múlva sem volt kuka, ha volt akksid hozzá, mert szoftveresen nem kellett frissíteni, elérhető voltál ugyanúgy mint ma, FB,Tiktok, stb nem létezett, mobilinternet sem, de SMS az volt -
-
Skod
aktív tag
Holnap startol a 6.1.
-
TeeJay
félisten
válasz
btommi80 #7094 üzenetére
Akkor belépsz és kikapcsolod azt a funkciót amit nem tudom hogy hívnak de azonos SSID-t ad a 2,4 és 5GHz-nek is
Miután kikapcsoldat külön két wifi név lesz
xyz2G meg xyz5G végűre írd át (jelszó maradhat nyugodtan)speciális beállításokban meg átnézed hogy miket lehet még állítani pl fixen 160MHz sávszélesség (80-at használ a telefon úgyis) és próbálod
-
TeeJay
félisten
válasz
btommi80 #7092 üzenetére
Milyen router, melyik frekvencia melyik csatornán vagy, milyen titkosítást használsz?
Abba bele se megyek hogy MIMO vagy Beamforming be van kapcsolva vagy ki. Ezeket végig próbáltad-eNekem tökéletesen hasít a wifi ezzel a telefonnal igaz otthon még csak wifi5 AC router van így 866mbit link maximum az is 5GHz-en viszont 2,4GHz-et nem is használom mivel panel telepen annyi szomszéd wifi van hogy alig lehet 50megabitet elérni rajta
Angel2014:
Wifi6 az 6. generáció másnéven AX wifi
Ha csak wifi6 akkor 2,4 és 5GHz-en AX wifi csatlakozást tud
pl 2 antenna 160MHz esetén ez 2400mbit link 5GHz-en
2,4GHz-en nem tudsz ennyit de mégis több mint az N wifiWIFI6E pedig behozza a 6GHz frekvenciát ahol nem 1darab 160MHz-es blokk van EU-ban hanem 3 egymás melletti így jóval kevesebb az áthallás meg zaj cserébe a magasabb frekvencia miatt még kevésbé hatol át a falakon így bármennyi tesztet láttam általában az jött ki hogy 5GHz-en gyorsabb volt a wifi mint a teljesen tiszta 6GHz frekvencián
Wifi7 BE wifi lesz csak mocsok drágák az eszközök
Na az 2,4-5-6GHz-en is tud egyidőben üzemelni és egyidőben tud küldeni és fogadni is adatot ráadásul ha jól emlékszem ott 320MHz-en 2antenna esetén 5,76GHz linket lehet létrehozni. Ez lesz majd az igazi kánaán már csak pár év kell hogy ne 400ezer legyen egy router -
btommi80
csendes újonc
Sziasztok! Nem olvastam vissza, lehet volt már téma. A kérdésem, hogy nem tudom mivel lehet a gond az A54-el vagy a routerrel, de sokszor a routertől 2 méterre sincs jel nagyon nehezen tölt be oldalakat. Viszont a feleségem A20e-jén meg még 3 helységgel arrébb is rendesen futnak a dokgok. Arról nem is beszélve, hogyha kint vagyunkna házból akkor a gyerekem S21-én a háztól méterekre is van wifi, ellenben nekem a fal mellett kell álljak ahol a router van és csak talán akkor. Ez garis történet lesz?
-
TeeJay
félisten
válasz
Luck Dragon #7087 üzenetére
[link] GFLOPS résznél akkor elírtak valamit
Vadászok geekbench GPU tesztet mit dob -
-
TeeJay
félisten
válasz
Luck Dragon #7081 üzenetére
4nm új gyártás valamint fele akkora teljesítményű GPU és máris nő az üzemidő
-
GoodSpeed
addikt
válasz
andrás47 #7083 üzenetére
Ez egy relatív fogalom
A legjobb tok: Nillkin CamShield Pro Samsung Galaxy A54 5G szilikon tok, fe (speedshop.hu)!!!!44!!! -
andrás47
senior tag
Üdv! Tudnátok ajánlani az A54-hez olyan tokot amitől nem lesz /sokkal/nagyobb a telefon mérete, és elfogadható a tok minősége aliról is jó lehet. Köszönöm
-
Ahhoz képest , hogy marad az akkumulátor kapacitása de nőtt a kijelző mérete és az új Exynos is ott lapul . Meglepően jobb üzemidőt ígér az új jövevény . Pedig az A54 is kiemelkedő üzemidővel bír , legalábbis részemről.
De ez látszik az összeállított listán is.Még pár másik új Samsungot is hozzá csatoltam az összevetés érdekében .
-
Morph33
tag
Nálam a az 1Gb/250 Mbites neten egy TP-Link Archer AX55 wifi6-os routerrel eddig 616/250Mbit volt a rekord, de akármikor mérem, 550Mbit felett van a letöltés.
-
unravel
őstag
Most vettem észre hogy a Clock alkalmazás tud Spotifyjal ébreszteni.
-
TeeJay
félisten
Nem tudom mi történt, még vakarom a fejemet főleg hogy két darab A54-ünk van
Asus AC65P router 1000-es net
speedtest app és mindkettő 300megabit körül mért letöltésre
Most meg nézem és 600-650megabit pedig semmit sem állítottam
Délután is mértem amikor többen használják a wifit panel telepen és megint 600 megabit felett minden mérés minden szerverreFogalmam sincs mi lehet, annyit tudok hogy a routerben a Multi user MIMO és a Beamforming le van tiltva mert úgy vettem észre azzal stabilabb volt a wifi és ugysem használjuk egyidőben ezeket
-
Sziasztok!
Páromnak 125K-ért tudnám megvenni most az A54-et. Ez jó árnak számít? Típushibái vannak? Érdemes megvenni? 3 éves A52-t váltana.
Köszi!
-
-
atua
aktív tag
Második kártyaként használt, belföldi roamingos digi sim kukázva lett a telefonból, az üzemidő nagyságrendekkel jobb lett.
-
-
GoodSpeed
addikt
-
TeeJay
félisten
válasz
Viktor0610 #7062 üzenetére
Kapcsold ki routerben 5GHz Multi user MIMO-t meg Beamformingot és mérd újra
-
GoodSpeed
addikt
válasz
GoodSpeed #7061 üzenetére
Plusz: ASUS routerek - PROHARDVER! Hozzászólások WiFi méréshez infó.
-
-
GoodSpeed
addikt
757 Mbps volt a rekordom A54-gyel. 😆
Fontos a szerver választás, Kecskeméten szoktam, DIGI topicban volt róla szó, hogy két szerver van amelyikkel 600 Mbps felett lehet mérni idehaza WIFI- n keresztül.
DIGI internet - PROHARDVER! Hozzászólások -
-
TeeJay
félisten
Akinek fut a speedtest app a telefonon 1000-es netről AC vagy AX wifi esetén mennyit szoktatok mérni? Lehet hogy az új ROM frissítés óta javult a wifi? Eddig 300-350 megabitet mértem most meg 600 felett ugyanarról az Asus routerről 866mbit AC wifin
-
Liller7
tag
Valamilyen oknál fogva mára meggyógyult az ujjlenyomat olvasó.Tegnap este még egyszer újra indítottam a telefont.
-
TODI1111
veterán
válasz
Luck Dragon #7056 üzenetére
Gondolom az újabb készülékek mindegyikénél benne lesz ez a funkció.
-
-
TODI1111
veterán
válasz
Luck Dragon #7054 üzenetére
Persze, de ha merül pár %-ot akkor újra visszakapcsol. Ez az S24-es szériánál úgy van, hogy csak akkor kapcsol vissza ha 95% alá merül.
-
Lehet, hogy eddig elkerülte a figyelmem, de ha a készülék eléri a 100%-os töltöttségi szintet, akkor automatikusan leállítja a töltést
-
Skod
aktív tag
válasz
Jack Oneill #7051 üzenetére
Én kiegyeznék azzal, ha választható lenne.
-
Skod
aktív tag
válasz
Jack Oneill #7001 üzenetére
Ma olvastam egy cikket ezzel kapcsolatban. Az A55 már igy frissült márciusbam. A régebbi telefonok úgy néz ki nem kapják meg.
-
fogselyem
senior tag
Tok álló, neoprén (univerzális, nyitott, 6.7-6.9" méret) FEKETE GP-100488 a kommentben azt írja az ember, hogy A53-hoz jó.
UNIVERZÁLIS álló tok - FEKETE - POUCH, belebújtathatós, neoprén - 195 x 105mm teljes hosszúság ez meg ugyan az az méret.
-
Liller7
tag
válasz
Viktor0610 #7040 üzenetére
Eddig jó volt,rendben működött.Újrainditottam a telefont,de így sem tökéletes.
-
-
TeeJay
félisten
válasz
Luck Dragon #7032 üzenetére
Mivel kb. semmi újdonságot nem hoz
Emeltek pár MHz-et az A78 magokon, A55 maradt ugyanez
Mali GPU helyett AMD-re váltottak ez jó ideig inkább még hátrány lesz de meglátjuk mit villant majd teljesítményre meg kompatibilitásra
Na meg kapott fém keretet de az emberek 99%-a tokban használja a telefont szóval úgysem veszed észre. Minden más azonos kb. -
TeeJay
félisten
válasz
1976ramones #7028 üzenetére
[link] Neoprene tok amibe befér a telefon Nillkin Super Frosted tokkal együtt lazán
Size 6 azt vedd 10,5 x 19,2 mm legyen!!! Természetesen ha tok nélkül használod akkor lötyögni fog benne akkor kissebbet kell venni de én mindig is ezt vettem -
-
Liller7
tag
válasz
Luck Dragon #7038 üzenetére
Dolgozom,eddig nem volt időm.Újrainditottam,most úgy néz ki jó.Bár nem mindig fogadja el.
-
-
Liller7
tag
válasz
Luck Dragon #7035 üzenetére
Nincs rajta semmilyen fólia.Újraindítom a telefont.....hátha.
-
-
Liller7
tag
Érdeklődnék másnak működik az ujjlenyomat olvasó?Ma délután kezdte hogy nem ismeri fel.Próbáltam +ujjlenyomatot hozzáadni,de 35%-ig megy és tovább nem.
-
duo
addikt
válasz
1976ramones #7028 üzenetére
Szívesen keresek neked valami linket, de TeeJay-nek akartad cimezni szerintem,
mert neki van. Én még csak penteken rendeltem a telót es valamikor húsvét előtt érkezik.
-
-
Csabi1984
addikt
Nehezen tudok vacillálni, hogy A53 vagy A54 a méret miatt. A71-em van és A54 újabb mint az A53 viszont kisebb kijelző méret
-
alratar
addikt
Üdv mindenki!
Huawei okosórám van.
Rá lehet venni valahogy az akkumulátor widgtet, hogy annak is mutassa a töltöttségét?Tudom, hogy ez inkább one ui kérdés, de remélem elfér itt.
-
Angel2014
addikt
Köszönöm
(#7022) Luck Dragon Neked is.
-
TeeJay
félisten
válasz
Luck Dragon #7022 üzenetére
Pont fordítva a Wifi5 (AC wifi) csak 5GHz-en megy Wifi6 (AX wifi) 2,4 és 5GHz-en is mehet és ha 6-os kis ikont mutat fent attól még sajnos nem fogod tudni hogy most 2,4 vagy 5Ghz-en megy-e főleg One Ui 6.0 óta mert kikerült a wifi résznél a linksebesség. Abból legalább ki lehetett volna találni úgy ahogy
-
válasz
Angel2014 #7018 üzenetére
Úgy gondolod, hogy igen . Érdemes lenne utánna nézni a notebook hálózati illesztőprogram(ok) mennyire frissek .
Ha ez nem válna be, akkor ez a topic nagy segítség . Én is itt szereztem meg az infókat . [link]
6-os szám ahogyan tDr1v3r kolléga is írta , wifi 6-ot használ a készülék ami 5GHz is lehet a szokásos 2,4 helyet .
-
TeeJay
félisten
Nekünk kettő darab A54 van mindkettőn Nillkin Super Frosted, egyik kék másik fekete
Nem slim tok de pont az a lényeg hogy a sarkok buci gumisak meg körbe fogja a kijelzőt isEzt még megfejelem azzal hogy aliexpress-ről jó nagy Neoprene tokot rendelek amibe mindig becsúsztatom és elveszik benne a telefon.
Így ha nyáron melózok és izzadok és vizes rajtam a nadrág akkor sem ázik át a telefonhoz meg télen nem fagy szét legalább -
duo
addikt
Sziasztok! Reményeim szerint hamarosan (kiszállítástól függően) csatlakozom egy feketével.
Elkezdtem visszaolvasni a topikot ahogy időm engedi.
Van esetleg valami összefoglalótok?
Illetve tokot milyet/honnan javasoltok? Nillkin frosted.shield vagy hasonló, minél slim-ebb cucc érdekelne.Köszönöm!
-
Angel2014
addikt
válasz
Luck Dragon #7015 üzenetére
Tegnap megvettem a routert most állítgatom..Tudnál abban segíteni hogy megjelent egy hatos az antennában amit felraktál képet abban is benne van ugye az nem baj?
A másik a wpa3 a laptopon nem megy..az minek a fügvénye hálókártya?? Pl nekem a legion Y720 csak AC-és így csak a wpa3 és wpa2 kombót tudom kiválasztani.
-
-
Jabby
őstag
Sziasztok!
Valamikor beállítottam, hogy halkan jelezzen bejövő hívást ha kézben van a telefon.
Pár hete viszont zsebben is halk, nem hallom meg ha hívnak.
Hol állítható ez a funkció? Már nem emlékszem. -
Meglivorn
aktív tag
válasz
Luck Dragon #7012 üzenetére
Köszi de nekem nem a lehúzható menüvel hanem a legfelső statusszal van a nyűgöm
-
-
-
Meglivorn
aktív tag
Tényleg, arra létezik valahol opció hogy fennt a status bar-on ne jelenljen meg a vekker ikon ha van aktív "ébresztésem"?
Ugyanakkor ha kapcsolódik a BT füleshez azt nem jelzi sehol (előzőn még a füles akksi szintjét is mutatta)... -
Helios
tag
válasz
LeviTee #7003 üzenetére
Nekem csak lekapcsolt képernyő mellett viselkedett hasonló módon, tracklog rögzítésnél. (Bekapcsolt képernyővel, alkalmazás használata közben sosem laggolt.) Az javította meg, hogy az adott alkalmazás tulajdonságainál az akkumulátor menüben átállítottam „Nem korlátozottra” a használatot. Tudom, nem ugyanaz a jelenség, de talán a te problémádhoz is köze lehet az energiatakarékosságnak. Egy próbát megérhet.
-
Angel2014
addikt
válasz
Luck Dragon #7006 üzenetére
Köszönöm a válaszotokat
Akkor marad a TP link 18 k-ért. 1 év garival. engedett is a srác.
-
GoodSpeed
addikt
válasz
Angel2014 #7005 üzenetére
TP-Link alá nem érdemes bemenni.
De én ASUS párti vagyok, szóval:
ASUS RT-AX52 router vásárlás, olcsó ASUS RT-AX52 árak, Asus Router akciók (arukereso.hu)
ASUS RT-AX1800U AX1800 router vásárlás, olcsó ASUS RT-AX1800U AX1800 árak, Asus Router akciók (arukereso.hu)
ASUS RT-AX53U router vásárlás, olcsó ASUS RT-AX53U árak, Asus Router akciók (arukereso.hu)
A54-nél könnyű dolgod van, mivel a 160 MHz-et nem tudja, így vannak relatíve olcsón jó ajánlatok WiFi 6-ból is. -
-
Angel2014
addikt
válasz
GoodSpeed #7004 üzenetére
Szia Routerben nem vagy vagytok otthon?
Folyamatosan azt írja a telóm nem megfelelően beállított jelszó. De ezt írtam már korábban.
Régi D-Link kétsávos DIR-842 van most.
Lecserélem most Pl olyan 20 k körül te melyiket javasolnád vagy javasolnátok?
Pl van ez a tenda 16-kért 4 magos processorral
Tenda RX3 Router, Wi-Fi 6, Gigabit dual-band AX1800
Vagy lenne ez a TP LINK 20 k-ért de ez csak dual core processor van.
-
GoodSpeed
addikt
válasz
Az a "poén", hogy Android 7.0 óta (ami 2016 augusztusában jelent meg) a Google ezt favorizálja. Android 14-nél járunk, és ott van a lebegtetés, hogy az A55-től fogja tudni, és egyáltalán nem biztos, hogy azalatt bármelyik modell is képes lenne rá, pl A54...
Ilyenkor látszik az, hogy maga a Google is vissza van fogva azáltal, hogy az operációs rendszerét tucatnyi gyártó terjeszti. Ezek között a Samsung a legengedelmesebb ... a többi az... és ilyenkor lehet sajnálni, hogy idehaza nem lehet kapni Pixeleket, vagy ha lehet is, nem elterjedt.
Itthon is lesz Pixel telefon! - Mobilarena Okostelefon hír
Idén mér elvileg lehet idehaza is kapni majd.
Bár ez még nem hivatalos. -
LeviTee
csendes tag
Sziasztok! Vagy nem tudok keresni a fórumban vagy ritka hiba. Menet közben a GPS lefagy, azt hiszi nem haladok, sebesség nullát mutat, majd 5-10 mp múlva észbe kap és tovább megy. Mindez percenként ismétlődik apptól függetlenül. Térkép, Waze, Sygic mind csinálja. GPS kalibrálva, legújabb frissítések mindenhol. Tipp/tapasztalatban tudtok segíteni? Köszi!
-
törölt tag
válasz
nem rossz dolog ez, asszem pixeleknel igy van. bar, egy honapba egyszer kibirom ezt az hosszabb idot.
-
Jack Oneill
veterán
Uj frissitesi eljaras.
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Linux kezdőknek
- Ingatlanos topic!
- LEGO klub
- iPhone topik
- Építő/felújító topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- További aktív témák...
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9E4MG/A) Ezüst -3 év gari
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest