Hirdetés
- OLED TV topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA® driverek topikja
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Analóg fényképezés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 - az, ami
- Computex 2025: professzionális gyorsítókkal újít az Intel
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Jack Oneill
veterán
Kesz ideg lennek 1 nappal 🤣 Nalam valtozoan 7-10 oras kijelzoidovel, 2.nap este kb 30%-on rakom toltore. Wifi folyamatosan, 2 gmail fiok szinkron, facebook atlag 5 ora hasznalat, messenger es viber folyamatosan.
Van, hogy 2 es fel napot is elmegy, de az mar necces. Viszont en 60hz hasznalom, alacsony manualis fenyeron, 4G halozaton. Es ami szinten szamit, hogy az ujjlenyomat olvaso csak akkor aktiv, ha feloldom dupla koppal a kijelzot. -
válasz
unravel #5188 üzenetére
Az egyik érv mellette a 120Hz volt a 90Hz-es Xiaomi után! Aztán kiderült, hogy a Streamnél 60-ra áll automatikusan elvileg, de ez már a vásárlás után volt
Szóval 120 Hz-en tolom! Ami viszont érdekes volt, hogy ma olyan laggot nyomott az értesítősáv animációja, hogy újraindítottam a telefont... azóta nem jött elő -
unravel
őstag
60 vagy 120 Hz-en használjátok a kijelzőt?
Én 60ra tettem a több üzemidő miatt, illetve az animációk ki vannak kapcsolva.
-
válasz
Viktor0610 #5185 üzenetére
Azt még mindig nem írtad, hogy a samsung storeból..
Már megvan. Azt hiszem jobb lett a helyzet. Van egy csúszka a beállításokban 0-10-ig. meg lehet játszok vele. Azt állítja, hogy milyen mértékben tördelje fel a hangerőcsúszkát. De persze ezt is valami autista programozta, mert rohadtul nem egyértelmű. Van olyan hogy 2x vagy 3x rányomok a gombra, a hangerőkijelzés változik is csak a hangerő nem. De már sokkal jobb mint eredetileg -
-
-
Angel2014
addikt
Kint a decemberi frissítés.
-
pitiless
senior tag
Tegnap nálam is előjött a GPS hiba. Már gyanús volt, hogy a Waze zoomolgatott, mintha tikkelne, de aztán volt egy utasítás, hogy 650 m után el kellett volna fordulnom, 2 mp múlva már 10 m. És az volt a valós, nyilván túlmentem a kereszteződésen. Restart és AGPS reset után jó lett, de kérdés meddig...
-
válasz
Jack Oneill #5180 üzenetére
Én már el is felejtettem nézni ezt a play frissítést .
-
Jack Oneill
veterán
Nalam is oktoberi a play.
Viszont ilyen app cloud hibaval soha nem talalkoztam, amirol itt irnak. Nakam minden cloud sync le van tiltva, lehet azert, legalabbis a samu cloud. -
válasz
Luck Dragon #5176 üzenetére
Jaja, bocsi erre gondoltam, csak nem fejtettem ki jobban😅
-
válasz
Luck Dragon #5176 üzenetére
Azt hittem, hogy fotózás után félig szürke, hibás képek a fotók alkalmazásban. Nekem valamelyik nap csinálta, restart és elmúlt.
-
-
válasz
lothian #5173 üzenetére
Az nálam szokás szerint oké, arra lennék kíváncsi, hogy pixeles bakit javították e, mondjuk itt:
https://doc.samsungmobile.com/SM-A546B/EUX/doc.html
Még novembernél újabb bejegyzés nincs. -
válasz
Viktor0610 #5167 üzenetére
Melyik app ez pontosan? Én olyat találok hogy fine lock forum samsung.
Nekem is ez a bajom, csak bluetooth hangszóróval. Kicsit több lépésköz jobb lenne a hangerőgombnál. -
Megjött a decemberi! -
válasz
Segnior_Barthez #5166 üzenetére
Nézz rá a Good Lockon belül a Sound Assistant appra.
Azzal akár 100 lépésben állítható a hangerő. -
Segnior_Barthez
senior tag
Helló! A legalacsonyabb hangerő is ordít éjszaka a hitvesi ágyában - nézve egy filmet. A settingsben nincs árnyaltabb szabályzás. Van valami megoldás arra, hogy az alsó hangerőt lejjebb vehessem, léptelthessem? Kösz mágusok
-
válasz
Luck Dragon #5163 üzenetére
Meg torta
-
Hali,
Szürkeimportos, mér nem garis A73-at akartam egy Galaxy Watch 6-al párosítani, az óra kiírta hogy a mobil régió nem támogatott, Mit lehet ilyenkor tenni?
(bocs hogy ide írok, talán ez esik legközelebb hozzá) -
-
cs.zs.
veterán
Én most csináltam összehasonlító fényképeket (már amennyire lehetett, kapkodva)
Nem teszek közzé belőle, de amúgy nehéz eldönteni hogy sírni vagy nevetni kell a minőségbeli különbségeken. Kb a vételárral arányosak a képek.
Az iPhone 14 Pro abszolút agyongyaláz minden mást,
aztán egyértelműen az A54 jön,
a jelenlegi tesztben futottak még a Redmi Note 12S, és a Redmi 9T,
de ezeket inkább hagyjuk...
-
válasz
Luck Dragon #5155 üzenetére
Nos én A54-en néztem meg, nekem nem tűnt rossznak egyáltalán, mondjuk lusta voltam a nappaliba kimenni 4K-s tévén megnézni.
-
-
fogselyem
senior tag
válasz
Luck Dragon #5155 üzenetére
Véletlenül úgy maradt, de mindegy, a katasztrófa már megtörtént.
-
kbyte1024
veterán
Sziasztok egy kis OFF bár a videó minőséget ellenorizhetizek
ja videót nem lehet berakni...
-
-
fogselyem
senior tag
Mindenki örömére itt a büntető jellegű éjszakai 4k-s felvétel amit a 2023 12. 23.-i havazásról készítettem.
Picit még várni kell, mert a YouTube még nyammog rajta.
-
fogselyem
senior tag
válasz
Viktor0610 #5150 üzenetére
A normál látószögű kamerával.
-
Sziasztok! Már az A53/A52s szériákon is kijött a decemberi frissítés. Csak nem visszavonták valami gikszer miatt nálunk egy időre?
-
-
-
Agent T
tag
Sziasztok!
Mi a tapasztalat, Galaxy A54-nél érdemes One UI 6 -ra frissíteni? Olvastam pár hibáról a frissítéssel kapcaolatban. -
válasz
cintula187 #5140 üzenetére
Mikor a családban volt ilyen gond, izopropil-alkohol + fogkefe párossal és fogpiszkálóval kitisztítottam a csatlakozót.
Megjavult. -
fogselyem
senior tag
válasz
cintula187 #5143 üzenetére
A levegővel beljebb fújod a port.
Fa fogpiszkálóval turkálj bele óvatosan a nyílásba, az a legjobb ha még hegyezel a fogpiszkálón rajta egy kicsit.
Majd ha végeztél, porszívóval szivasd meg.
Én minden porszívózásnál megszivatom a nyílásokat a telefonon.A sűrített levegővel, főleg a kompresszorossal óvatosan, mert ha olajos a kompresszor akkor akár olajat is kifújhat.
Nem 100%, hogy kifúj, de benne van a pakliban. -
cintula187
addikt
TeeJay: lehet . sűrített levegőt azt szokták mondani hanyagoljam. akkor porszívó ?
Vendégségben vagyok, most egy bizonyos töltő brick el és kábellel normális sebességben tölt .
-
válasz
Indítsd újra .
-
TeeJay
félisten
válasz
Nincs kosz a csatlakozóban?
-
cintula187
addikt
Sziasztok!
Boldog karácsonyt !
Ha pár órája minden létező otthoni kábellel es töltővel az alábbi üzenetet kapom az annak a jele,hogy irány gariztatni? -
-
-
inbox5100
csendes tag
válasz
Viktor0610 #5134 üzenetére
Device Care -> Storage
-
-
cs.zs.
veterán
-
mirci18
addikt
válasz
bodorjanos #5111 üzenetére
A feleségem most kapott egy A54-et így hosszútávú infóm nincs de én még nem találkoztam beégett telefonnal.
-
inbox5100
csendes tag
Sziasztok! Nemrég vettem észre, hogy elsőre nem mutatja a One Drive és Google Drive tárhelyeket, csak második megnyitásra. Korábban egyszerre láttam mindent.
-
fogselyem
senior tag
Megnéztem a 2023 12. 23.-án a havazásról az este készített 4k-s videómat a 4k-s tévémen, kb. olyan volt a minősége mintha egy kaputelefon és egy krumpli vérfertőző szexuális együttlétéből született szörnykamerával készült volna a felvétel.
Ehhez képest egy vonatszerencsétlenség is esztrádműsor. -
22Dávid22
aktív tag
A RAM Plust kikapcsoltad? Amit írtál, az ez is lehet, a rendszer már kirakta az adott appot a RAM-nál lényegesen lassabb belső tárolón lévő lapozófájlra. Így persze nem tölt újra 0-ról, de a sebességet be kell áldozni.
Egyébként +1 érv a RAM Plus kikapcsolása mellett, nekem úgy tűnik, hogy ha be van kapcsolva a RAM Plus, akkor a rendszer a RAM + lapozófájl kombinációra támaszkodik, viszont kikapcsolt RAM Plus mellett már RAM + Z-RAM van, ami azért egy lényegesen gyorsabb és jobb megoldás.
Aki nem ismerné, a Z-RAM a Linux kernel egyik funkciója, egy elkülönített memóriaterület, amit tömörített lapozófájlként használ a rendszer, jellemzően 3:1 tömörítési aránnyal. Most pontosan nem emlékszem, de azt hiszem, 3 GB-ra állítja be nálunk a rendszer. Ez elméletileg azt jelenti, hogy marad 5 GB "tisztán" használt memória, plusz kb. 9 GB-nak megfelelő Z-RAM, így olyan, mint ha kb. 14 GB lenne a telefonban, gyakorlatilag hátrány nélkül. -
-
Jelenleg így állok a dologga:
Telekom mobilszolgáltatások - 137775 -
cs.zs.
veterán
válasz
GoodSpeed #5123 üzenetére
Nekem a 4000 Ft-os előfizetésemhez ugyanúgy ott van a bekapcsolható opció, azért az összegért, de ugye itt nincs olyan hálózat, így engem nem érdekel / nem érint.
Úgyhogy nem, a gigaerős nettel ez (nálunk) nem automatikus.
A 9000 Ft-os csomag pedig már tartalmazza, mindig is tartalmazta, soha nem jött szóba az 1600 Ft, fellép rá és kész. Az a kártya egy iPhone 14 Pro-ban van, jellemzően Budapesten. -
Jabby
őstag
válasz
22Dávid22 #5095 üzenetére
"Amíg nem tapasztalod, hogy olyan alkalmazásokat zárogat be memóriahiány miatt, amikre szükséged lenne, szvsz fölösleges figyelni a memóriahasználatot.
"
Igen, értem, csak azt furcsállom, hogy a régebben használt, de a háttérben még futó alkalmazások elég lassan nyílnak meg. Pl. Inroreadernek kell 3-4 sec, hogy észhez térjen.
Olyan az érzésem, mintha a rendszer gondolkodna, hogy honnan/hogyan szabadítson fel memóriát, hogy futtatni tudja. -
-
cs.zs.
veterán
válasz
GoodSpeed #5121 üzenetére
5G-nek az égvilágon semmi köze nincs az optikai giga-nethez. Én is magentás vagyok, a legnagyobb net nálunk is elérhető (2000/1000), [kép]
de ez nem változtat azon, hogy a mobil előfizetés tartalmaz-e 5G-t vagy nem.
Az én 4000 Ft-os mobil előfizetésem nem,
az egyik fiam által használt 9000 Ft-os meg igen.
Neki épp jól is jöhet mert Bpesten él, és ott van 5G, mi meg a párommal teszünk rá, mert itt a szabolcsi falucskában amúgy sincs.
(a mi telefonjaink nem 5G-s variánsok)Samu A54-et a hármas számú
gyermekem kapott tavasszal (Telekomtól kihozva), megelégedéssel használja azóta is. Voda hálót használó Netfone kártya van benne, korlátlan beszéd +100GB 5.990.- Ft/hó, és halványlila gőzöm sincs, hogy fellép-e 5G-re. (Bpesten él ő is)
-
válasz
fogselyem #5120 üzenetére
Nincs, mert a Telekom havi 1690-et akar érte kérni, én meg mondtam, hogy hülye azért nem vagyok. Meg Magenta 1-esként azért nem kellene ilyen feltételeket szabniuk,😰 amikor nyáron még a dominosokat is felengedték. Ja igen,akkor sem estem hanyatt az 5G-től, Telekom és Xiaomi csoportban írtam róla.
Csak annyiból volt kellemetlen, hogy szeptember 22-én már lezavartak mindenkit az 5G-ről, akinek nem Gigaerős optikai netje van (nekem csak azért nincs, mert Hajdúszoboszlón az utcámban nincs Telekom egyáltalán, Berettyóújfalu lakásom révén van Magenta 1-esem, oda meg elég a 250-es net, főleg, hogy csak apám használja), így nem tudtam kipróbálni. Xiaominál meg az volt, hogy 2021 nyarán vásároltam, a városban meg 2023 nyaráig nem volt egyáltalán 5G
-
Lakáson belül is jó néha a térerő. Azaz az négyből három pálcika adott . Az egyes a Domino, s kettes a Magenta 1-es eSIM. Mivel mind a kettő a Telekomhoz tartozik, annak a tornyára is csatlakozik folyamatosan, kicsit érdekes az eltérés, meg az is hogy ingadozik.
-
válasz
Angel2014 #5116 üzenetére
Most vagy a készülék van tiltva 1-es SIM-el, vagy csak a SIM. Ha előbbi, akkor mindegy milyen SIM van az egyes helyén, ha meg az utóbbi akkor meg a telefon nincs tiltva... a SIM sem a tied?
Egyébként ha a készüléked van tiltva, akkor is fura, hogy csak az egyik IMEI számot tiltotta a szolgáltató. Meg elvileg onnantól kezdve frissíteni sem tudod, mert a szolgáltatói tiltás a gyártón keresztül (is) megy szerintem.
-
osonte
őstag
válasz
Luck Dragon #5114 üzenetére
Utolsó két telefonom a mostani Samsung előtt (egy köztes iPhone-t leszámítva), Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 13 volt, amiken hibátlanok voltak a közelség érzékelők. Ebben magamnak hiszek, nem a tesztelőnek, viszont olcsóbb Redmim nem volt mostanában, így arról nem merek véleményt írni.
Nem vita, meg sokan írnak sok mindent tesztben, szerencsére mindenki szabadon dönt kinek hisz/mit gondol valamiről.
-
-
osonte
őstag
válasz
Viktor0610 #5112 üzenetére
Egyetértek, a Xiaomi amilyen rossz volt régen ezen a területen, most annyira jó, ráfeküdtek a dologra, gondolom sok volt a panasz.
-
-
fogselyem
senior tag
válasz
Jack Oneill #5107 üzenetére
Az időkép dec. 24.-ére 8, 9 fokot jósol.
Annyira nem vagyok oda a hóért.
-
-
-
https://www.pcwplus.hu/pcwlite/hamarosan-az-android-is-szolhat-ha-csereerett-az-akksid-350841.html
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IPhone 16 Pro 256GB gyári független 2025.03.20.Apple jótállás
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 100% hibátlan 2025.09.30. Apple jótállás
- Gyűjtői állapotú Samsung Galaxy S10e 6/128GB kék
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest