Hirdetés
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mini-ITX
- Autós kamerák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- OLED TV topic
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tDr1v3r
veterán
válasz
bodorjanos #1630 üzenetére
Köszi a tippet, tippeket. (Srácok, nektek is!)
Hosszú, de meguntam igazából. Mac-ről Windows-ra váltottam előző hónapban (macOS fejlődés belassult, Windows-on meg egész jó lett a 11 UX + a Copilot nagyon tetszik), iOS-ről Androidra meg azért mert tetszik a rendszer. Direkt olyan cuccokra váltok hogy ha nem jönne be le tudjam passzolni asszonynak: neki a laptopja régi eleve, a Xiaomi telefonja meg kb használhatatlan sokszor, az új cuccok landolnak nála ha visszaváltok almára (újabb eszközre nyilván). Szifont is ő kapja meg, ha bejön neki kap új akkut és használja tovább. MacBook nővérem lányának megy mert suli mellé jó lesz neki - ha asszonynak nem jön be a szifon akkor a lánynak lesz első telefonja is.
Szifonnal akkut kivéve nulla bajom van, a MBP-mnek meg a kijelző felbontása zavart. Ha ezek nem lettek volna maradtam volna valszeg, de ezek löktek előre hogy kipróbáljak valami újat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Xbox Ultimate előfizetések
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest