Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple MacBook
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Androidos tablet topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen processzort vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
xenos22
újonc
Köszi a részletes választ először is!
"Sajnos" ragaszkodom a 256GB-os fekete A54-hez, így a Yetteles egyelőre így nem jó :/
Telekomnál addig rendben, hogy bármilyen névre vehetek telót (nem tervezek előfizetést venni, dominos maradok a meglévővel), viszont áfás számlához meg kellene adnom cég adószámát stb. már a számlázásnál, viszont erre itt nincs lehetőség. Ha pedig máshogy nyitom meg, ott mindenféle előfizetést rám akarna persze sózni az "Üzleti" címszó alatt. -
cs.zs.
veterán
Telekomnál listaáron olyan névre veszed amilyenre akarod, de érdemes megkérdezni a dominós feltöltős árakat is (nem publikus, nem írják ki, nem tudom mennyi, valaki nyilatkozzon!)
Fekete 8/256 GB 183.920.- Ft,
8/128 GB pedig mind a 4 színben elérhető, 178.640.- Ft
Yettelnél szerencsére publikus a feltöltős ár,
A 8/128-ast 175.990.- Ft-ért megkapod, úgyis független, és olyan névre veszed amilyenre akarod. A színekről itt nincs infó. Április 20-tól érvényes árlista:
Ami még fontos lehet: Telekomnál sokkal olcsóbb a biztosítás, bár azt lehet hogy csak előfizu mellé lehet megvenni. (nem tudom) -
xenos22
újonc
Nekem sajnos inkább magyar vásárlás jöhet szóba, mert áfás számlával kell vennem... bár nem tudom, hogy a telekomnál lehet-e cég adatait megadni a számlázási címnél, esetleg ezt még valaki tudja?
most ahogy nézem csak magánszemély adatait lehet beírni
-
xenos22
újonc
Sziasztok!
Egy pár hete gondolkozom már az A54 beszerzésén, de az ára azért egy kicsit visszatartott eddig (230k), de látom Telekomnál 184-ért már lehet kapni, ami azért jóval barátibb szerintem. Érdemes-e még 1-2 hetet várni, hogy csökkenjen az ára? Illetve az ilyen árukeresős boltoknál vannak még ennél is olcsóbb ajánlatok, van-e köztük megbízható? -
Morph33
tag
válasz
Jack Oneill #492 üzenetére
Beállítások-->Speciális funkciók-->Oldalsó gomb. Innen már menni fog. Amúgy javaslom a kerső funkciót a beállításokban, nagyon hasznos.
-
Jack Oneill
veterán
Sziasztok!
Azt ki tudom valahogy kapcsolni, hogy az oldalso power gombot ha megnyomom duplan, akkor ne kapcsolodjon be a kamera? -
kutga
félisten
válasz
szellemmaszk #479 üzenetére
Az arcfelismerés kissé hit&miss ezeknél a telóknál, van hogy egyből megy, van amikor sehogy sem. Én elsősorban az ujjlenyomatos feloldást használom, az arcot ritkábban. Mivel csak az előlapi kamerát használja, nem valami hatékony módszer.
-
válasz
Jack Oneill #484 üzenetére
na ez jó ötlet volt. én is megtaláltam nagy nehezen.
és közben rájöttem, hogy az adatforgalmat is számolja a telefon csak nagyon el van dugva. az igazi az lenne, ha ki lehetne rakni az aktuális sebességet az értesítősávba. -
Jack Oneill
veterán
válasz
FireFox1996 #488 üzenetére
Es van is értelme? Ha használsz facebookot esetleg, ott erzed a hatását? Nem tudom van-e értelme babralni, mert pl ha sokat hasznalok valamit, csak tobb energia allandoan ujra elohivni, mintha hagynam.
-
FireFox1996
őstag
válasz
Jack Oneill #486 üzenetére
Én külön kezelem, nem bízom automatikusan a rendszerre 🤣
-
Jack Oneill
veterán
válasz
Jack Oneill #486 üzenetére
Gondolok itt arra, hogy a facebook imad a hatterben futni 🤣
-
Jack Oneill
veterán
válasz
FireFox1996 #485 üzenetére
Ezeken vegigmentem, de ezek szerint nem reszletesen, ha talalok ujat.
Hatterbeli mukodes korlatozasokat erdemes beallitani bizonyos appoknak, vagy teljesen felesleges ezzel foglalkozni, mert kezeli a rendszer jol? -
FireFox1996
őstag
válasz
Jack Oneill #484 üzenetére
Az összes beállításon érdemes a legelején 1x végig menni, és kiderülhetnek a számodra újdonságok.
-
Jack Oneill
veterán
Amugy tetszik, hogy 1 het utan meg vannak ujdonsagok, amire rajovok. Most pl veletlenul megtalaltam, hogy a fenyeroszabalyzot ki lehet ugy rakni, hogy elso lehuzasra megjelenien 🤣
-
Jack Oneill
veterán
válasz
FireFox1996 #472 üzenetére
Tovabbra sem csatlakozik. Automatan nem kapcsolja be a Bluetooth-t es manualisan hiaba kapcsolom be, eldobja a tukrozest. Nem tudom, miert mukodott korabban. Youtubot es kepet kirak a tv-re, de tukrozest nem akar. Azt hiszem ennyi, nem probalkozom tovabb, nalam ez nem megy. Persze egy masik tv-n is ki kellene majd probalnom, ha lesz ra lehetosegem.
-
szellemmaszk
csendes tag
válasz
Jack Oneill #481 üzenetére
Koszonom!
Probaltam es nem az igazi. Nem tudom mit csinalok rosszul. A xiaomi ugyanabbol a tavolsagbol, azonnal feloldja. -
Jack Oneill
veterán
válasz
szellemmaszk #480 üzenetére
Probald meg ujra felvenni, nekem vilagositas nelkul pocre megy.
Az ikonmeretet tudod allitani a fokepernyo megnyom hosszan, ahol a widgetek is elojonnek es ott jobb oldalt beallitasok, majd ott tobb meret beallitas is lesz. -
szellemmaszk
csendes tag
Nem hogy sotetbe, nappal is alig ismer fel...
-
szellemmaszk
csendes tag
Tegnap vettem egyet en is. Azt szeretnem kerdezni, hogy lehet allitani valahol az ikonok mereten?
Az arcfelismeo pedig sokszor nem ismer fel sotetben, ez normalis? Pedig bevan kapcsolva rajta, h vilagositsa a kijelzot, mielott felold, h jobban lasson.
Köszi! -
válasz
Jack Oneill #475 üzenetére
köszi! el fog teli egy kis idő amíg hozzászokok.
-
net91
senior tag
válasz
Jack Oneill #460 üzenetére
"A spigen tok meg szépen vedi."
A kamera kilóg a tokból? (Ha leteszed az asztalra billeg a telefon?)
Pontosan melyik tokot vetted? -
na és beléptem a klubba. egy mi 10t lite 5g-t vált, ugyanis az akksija már kezdett gyengülni és a frissítések sem nagyon jönnek már. ezért is választottam a samsungot, mert ez a 4+5 év softver támogatottság bitang jól hangzik. az előző telefonom is úgy néz ki mint a vadi új egyébként.
...
viszont ez a telefon nem egy nagy eresztés...akksi nálam 1 napos így a második napon. a one ui a miui után elképesztően elmaradott. a kamera nem tudom milyen, mert nem nagyon fotózok mostanában. a mi 10t-n is csak 2 év után fedeztem fel a pro üzemmódot
az ujjlenyomatolvasó végülis nem vészes, de a bekapcsológombos variáns a másik telefonomon az mégis csak na!
a kijelző jobb egyértelműen. mivel a szemkímélőt használom így viszont rosszabb. a one ui nem túl jól szabályozza ellenben a miuival.
vettem gyári töltőt is hozzá de az a 25 watt az nincs a töltés végéig meg, csak olykor-olykor. kb a 10 wattos töltőm is megfelelt volna.
a súlya is nagyon bejön, mert alig van neki.fehéret vettem aminek szürke a kerete. műanyag de ennek ellenére nagyon tetszik. nekem egyátalán nem tűnik gagyinak. de nem is nagyon fogom nézegetni, mert..
...vettem rá fekete spigen tokot és spigen üvegfóliát. na ezek nagyon jól sikerültek.
bízok benne, hogy legalább 4 évet kibírok a telefonnal. -
Jack Oneill
veterán
válasz
FireFox1996 #472 üzenetére
Nekem csak a huawei csinálta úgy, de az A54 nem.
-
FireFox1996
őstag
válasz
Jack Oneill #470 üzenetére
Nálam ha elindítom a SmartThings-et, alapból bekapcsolja a bluetooth-ot, mert azon kommunikál a tv-vel. Tartalom átküldés meg a wifin.
-
válasz
Jack Oneill #470 üzenetére
Szerintem igen
-
Jack Oneill
veterán
Kepzeljetek el, most mukodik a smart view. De nem ertem, miert 🤣
Bluetooth bekapcs miatt esetleg? Eddig csak wifi volt. -
Jack Oneill
veterán
válasz
fattila92 #467 üzenetére
Majd beall nehany toltes utan, illetve tanul a rendszer, később szelektalni fog, melyik app alszik, melyik eber. Nalam brutal 2 es fel napos uzemidok jonnek, sok hasznalattal.
Agabe:
Feleségemnek van A52s. En ugy latom, de ő is, hogy az A54 jobb kepeket keszit. Jobban lat sotetben, jobbak a szinek, összességében jobb a kep. -
agabe
addikt
válasz
FattyDove #458 üzenetére
Kamerara kivancsi vagyok egy rokonnak kellene egy ilyen telo.
Nekem van egy 52S -em, annak arkategoriajahoz kepest egesz jo a kameraja (persze nem csucskategoria, de nem is gaz)
Erdekel mit tapasztalt 52S-hez kepest.
Ja es 52S-el nekem meg (szinten yettel) 5G siman jol megy. -
fattila92
csendes tag
Sziasztok újra! Ma egész nap nem merült összesen 15%-ot tegnap este 9 óta, úgyhogy nem tudom mi volt az a múltkori, mindenesetre így nyugodtabb vagyok.
-
Jack Oneill
veterán
-
Morph33
tag
válasz
Jack Oneill #463 üzenetére
A képarányt csak akkor lehet módosítani, ha már csatalkozott a tv-hez.
Nekem van 2 LG WebOS TV-m, az egyik 2017-es, a másik 2019-es, mindkettőn egyből ment a smartview átküldés.
-
FattyDove
őstag
Hol lehet kikapcsolni, hogy ne pittyegjen, csak rezegjen gomb interakciók során? A rezgés mellett van egy ilyen tompa pittyegő hang, amikor írok.
-
janeszgol
félisten
válasz
Jack Oneill #459 üzenetére
Nem a Smart View-ot használod?
-
Jack Oneill
veterán
válasz
Jack Oneill #459 üzenetére
De ezt leszámítva nagyon tetszik a telo 😁 Meg vagyok vele elegedve, a kamera, az akksi, a kepminoseg es a hangzas nagyon kellemes meglepetes.
A spigen tok meg szépen vedi. -
janeszgol
félisten
válasz
Jack Oneill #456 üzenetére
Aspect ratio helyesen van beállítva?
-
Jack Oneill
veterán
Elorebb jutottam a telefon tukrozessel tv-re. A tartalmat meg tudom jeleniteni, de ha tukrozni akarom a telefont, eldob. Tehat youtub videot megjelenit, kepet megjelenit, de ahogy a telefont aksrom tukrozni, eldobja. Nem ertem.
-
janeszgol
félisten
válasz
Jack Oneill #454 üzenetére
Külön van LTE és 5G variáns (SD720G vs 750G).
-
Morph33
tag
válasz
Jack Oneill #442 üzenetére
nem vagy béna, ennyit lehet, mondjuk nekem elég is.
-
FattyDove
őstag
Na vettem en is egyet a yettelnel. Remelem ezen mar menni fog az 5G rendesen, nem ugy mint az A52 5G-n
-
Morph33
tag
válasz
FattyDove #446 üzenetére
6 nap után nem tapasztaltam nagy melegedést, bár a dobozból úgy vettem ki, hogy egyből csusszant a tokba. Lehet a tok tompít rajta, de semmi extra, ez most egy jobban sikerült exynosnak tűnik egyelőre. Mikro-megakadások vannak közbe-közbe, de nem vészes, eddig meg vagyok elégedve vele minden szempontból. Nálam az akksi 1 napot bír, reggel 6:50-kor húzom le a töltőről és éjfélkor dugom rá, akkor van még 15-20% benne, pedig az újdonság varázsa miatt még sokkal többet nyomkodom.
-
FattyDove
őstag
Mennyire melegszik a telefon?
-
Samsung.hu rol rendeltem ma megjött de fel van bontva ez egyik matrica el van vágva és a rajta lévő fólia is olyan mintha utolag lenne visszarakva. Gondolom ez így nem túl oké... A doboz sarka is sérült es kissé szakadt. Tiszta vicc. Valaki visszaküldte és simán újként a samu kiküldi ez azért gáz
-
Jack Oneill
veterán
Csak 3 ujjlenyomat mintat lehet felvenni vagy csak en vagyok a bena?
-
FattyDove
őstag
Amúgy az A52 5G-t megérheti leváltanom erre? Szegényre már nincs garancia és a kijelzője is törött.
-
fattila92
csendes tag
Sziasztok! Nekem eddig nem volt panaszom a telefonra, 3x töltöttem eddig kb. 1 hét alatt, de most egy este alatt (kb este 7 - reggel 6) 15%-ot merült úgy, hogy minden kapcsolat kilőve és egész éjjel az asztalon pihent. Háttérben futó alkalmazás semmi. Elég érdekes
-
Jack Oneill
veterán
válasz
FireFox1996 #435 üzenetére
En azt varom, mikor jutunk el oda, hogy mar csak az ures dobozt kapod meg, de a keszuleket kulon kell meg megvasarolni plusz osszegert😁
-
kutga
félisten
válasz
FireFox1996 #435 üzenetére
Utoljára S20 FE-n találkoztam fóliával.
-
degec
senior tag
Tiszteltem,
Gyárilag van rajta kijelzővédő fólia ( ami rajta hagyható típus, nem pedig a csomagolási védőfólia, mielőtt valaki bekérdezi) ? tudom, mostanában nem szokás gyárilag ráhelyezni, de hátha..
köszönöm..
-
gerigő
tag
válasz
Jack Oneill #424 üzenetére
...
"404. Ez egy hiba.
A kért URL-cím nem található ezen a szerveren. Ez az összes információnk." -
Jack Oneill
veterán
Sajnos a smart view tovabbra sem csatlakozik a tv-hez. Nem ertem. Felesegemnek siman megy. Latja a tv-t, csatlakozik, ki is irja a tv, hogy csatlakozik a telo, majd eldob es ujra a tv musor megy.
-
Jack Oneill
veterán
Még nem volt olyan telefonom, ami tömöríteni a képet 12 mpx-re. Melyik megoldással érdemes képet készíteni? 50 mpx vagy a tömörítéssel?
-
válasz
Jack Oneill #407 üzenetére
Meg eleve:
[Good Lock]
és
[Good Guardians] -
Jack Oneill
veterán
A ketkedoknek 😉
[link] -
Black_Raven
veterán
válasz
Jack Oneill #422 üzenetére
Én abban a hozzászólásban nem az érzést néztem, hanem hogy az adaptív, tényleg az e. Hogy mikor vált át, és milyen gyorsan. De teljesen perfekt. Kapcsold be a Frissitési gyakoriság mutatását, a Fejlesztőiben és láthatod egyből hogy éppen mit használ, a bal felső sarokban. Piros 60 vagy zöld 120. Engem csak ez érdekelt én sosem állok át normál módra, nem számít az akksi hiszen itt is láthatod az akksi beállitását. [kép]
-
Jack Oneill
veterán
válasz
Black_Raven #400 üzenetére
Azert tenyleg van kulonbseg erzetre, probalgatom most.
-
Fecy
tag
válasz
Black_Raven #420 üzenetére
Köszönöm szépen a gyors választ / válaszokat!
-
Fecy
tag
válasz
Black_Raven #416 üzenetére
Ezért is kérdeztem, mert minden tesztben 8gb-t mondanak/írnak. Lehet hogy akkor csak a kiállított telefonok 6gb-s? Ahol néztem akkor ott neked akkor 8gb-t ír. Bocs a sok kérdésért. 🙂
-
cs.zs.
veterán
válasz
FattyDove #417 üzenetére
Az lenne a jó, ha adnának nagy szürke Samsung garijegyet is a számla mellé, egy napon pecsételve. Így tökmindegy honnan van, befogadná a magyar Samsung szerviz. Ha nincs olyan garijegy, akkor bolti garancia.
Nemrég volt egy ilyen problémám, épp Samsunggal. Szoftveres gond volt, nem jöttek rá az egyébként már létező frissítések. Újra és újra alapba raktuk, hátha, de nem. Bevittük Oktogon Samsungba, kérték róla a számlát, meg az említett nagy szürke garijegyet (megmutatták, sosem volt olyanunk).
Ránéztek a számlára, rajta van hogy 24 hó BOLTI garancia, és mondták hogy vigyem a boltba, viszlát...Azóta a telefon hibátlan, minden frissítés lejön már rá,
de a szitun jócskán megdöbbentem.
eMAG sem ad olyat, meg TELEKOM sem.
Telekom a legnagyobb forgalmazó, ha holnap egy politikai döntés miatt kivonulnak, több százezer ember gari nélkül marad? Az is szép lesz. -
FattyDove
őstag
Ha gsm boltbol veszem a telefont, akkor mekkora eselye van annak, hogy lopott es letiltjak? Vagy ezek siman csak fekete importos, afacsalt mobilok? Arab gsm boltrol lenne szo, ami mar vagy 10 eve letezik
-
Jack Oneill
veterán
válasz
EngineerBoy #413 üzenetére
Nem. Ennyit nyomkodtam. De pl most 1 nap 15 ora keszenletnel tartok es 7 ora 5 perc kijelzoidonel, akksi 50%
Akkor ezek szerint van 8GB ram verzio a kisebb tarhelybol is, nem tudtam.
-
cs.zs.
veterán
válasz
Jack Oneill #409 üzenetére
-
EngineerBoy
tag
válasz
Jack Oneill #404 üzenetére
11 óra 30 p kijelző idő, azt hogy?
Filmet is neztel rajta? -
Blac1
aktív tag
Sziasztok!
Érdeklődnék hogy szerintetek ez a telefon előre lépést jelentene egy S20FE-hez képest.
Mibe jobb vagy rosszabb?
Köszönöm. -
aprokaroka87
nagyúr
válasz
Jack Oneill #409 üzenetére
Itt szerepel 128/6 és 128/8-as is
-
Jack Oneill
veterán
válasz
Gondolom, nem lesz mindig ennyi, de lenyugozo.
Mas:
Ki mit preferal jobban? Gesztus vagy funkcio gombok? -
FireFox1996
őstag
válasz
Nagyon jó.
-
Black_Raven
veterán
válasz
-
Jack Oneill
veterán
válasz
EngineerBoy #401 üzenetére
En eddig 2 nap (11ora 30 perc kijelzoido).
-
FireFox1996
őstag
válasz
szellemmaszk #387 üzenetére
Ennél olcsóbban kijössz ha lejjebb görgetsz, és a csomagot kéred (voda sim) , ráadásul samu10 kóddal még lejön 10%. Reggel néztem, és elég olcsón jött ki, csak a szín nem tetszik
-
Black_Raven
veterán
Ha bárki megnézné az adaptív kijelző működését, akkor a Fejlesztői beállitásokban kapcsolja be a: Frissitési gyakoriság mutatását. [kép]
-
EngineerBoy
tag
Milyen uzemidőt értek el a telefonnal?
Új hozzászólás Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen légkondit a lakásba?
- iPhone topik
- sziku69: Szólánc.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- EAFC 25
- További aktív témák...
- Xiaomi Poco F5 Pro 256GB/12GB RAM Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Xiaomi Poco F5 Pro 256GB/12GB RAM Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy A56 5G 128GB Awesome Graphite, Bontatlan, Új, 0 Perces, Szürke, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy A56 5G 128GB Awesome Graphite, Bontatlan, Új, 0 Perces, Szürke, 1 Év Garancia
- Xiaomi Poco M7 Pro 5G 256GB/12GB RAM Silver, Bontatlan, Új, 0 Perces, Ezüst, 1 Év Garancia
- 12 GB-os RTX 4070Ti - garanciával
- Bomba ár! Dell Precision 5530 - i7-8850H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I P1000 I Cam I W11 I Gari!
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra