Hirdetés
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hobby elektronika
- Azonnali fotós kérdések órája
- Fujifilm X
- Milyen széket vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
GoodSpeed
addikt
válasz
Luck Dragon #3496 üzenetére
Androidos telefonok között a SAMSUNG tartja a legjobban az árát, éppen ezért is volt meglepő.
Xiaominál pl 125K-ért vettem a 11 Lite 5G NE-t. 80K-ért volt hirdetve, 65K-t ígértek érte, de nem adtam annyiért oda. Ezt arra mondom, hogy Xiaominál szokták mondani, hogy 1 év elteltével a felét (ha) éri... A Sima 11 Lite 5G-t meg 2021 decemberében 140 helyett 80-ért adtam el (az telekomos volt), mert lesérült, javították ... 140 volt a Telekom kedvezményes ára.
... és akkor most itt van az A54, ami magasabban nyitott mint a 11 Lite 5G 2021-ben, és megy el alig több mint a feléért, úgy hogy, 2028-ig támogatott készülékről van szó. -
Jack Oneill
veterán
válasz
Luck Dragon #3496 üzenetére
Jol ereztem, ugy latom en is, hogy nem sok ertelme van, inkabb hatrany, ha nem jonnek az ertesitesek pl.
-
GEPESZ66
veterán
válasz
Viktor0610 #3489 üzenetére
Fontos lenne,hogy ez esetben legyen olyan gomb a Facebook-on görgetve,hogy vissza az oldal tetejere.
A Firefox sajnos most nem támogatja ezt a bővítményt.
A Samsung igen,de ezt mar a Kaspersky nem támogatja.
A Samsung meg a Facebook-al nem kompatibilis. -
válasz
Jack Oneill #3492 üzenetére
Egyik eszközömön sem szoktam használni. Ezért van a töltő ha kell. Persze ez az én szemléletem. De eme funkció semmi pozitív hozadéka nincs számomra. Mert sok mindent ilyenkor lekorlátoz, persze ezt lehet állítgatni, de ezzel nem akarok szöszölni,.
#3490GoodSpeed
De az durva, hogy 7 hónap alatt lényegében 100K-val olcsóbban is meg lehet vásárolni, 2 év garanciával aprón.
-Szerintem ebben semmi meglepő sincs, Mint márka és annak kategóriáját nézve nem értékálló ,ezt el kell fogadni. Persze itt is vannak eltérések, mert egy Xiaomi ezen a téren sokkal rosszabb vagy Motorola vagy éppen egy Realme. De van a másik véglet az IPhone ahol a négy éves I11-et használtan annyiért vehetsz most mint egy új A54-et. -
válasz
Nem.
-
kbyte1024
veterán
válasz
Luck Dragon #3487 üzenetére
Nem írom le de nagyon sok telot rendeltem kintről 160db felett
egyszer kellett egy volna Realme telot visszakuldeni de azt írták ha nem küldöm vissza akkor visszaadjak a 80%-át. Mondtam hogy jó, és megcsinaltattam a töltő bemenetet, mert az volt a gáz vele, és eladtam👍
És igen ez a Samsung is a Gshopper vásárlás volt. 8/256 105ezerbe állt meg. -
GoodSpeed
addikt
válasz
Nem.
-
Jack Oneill
veterán
Oszinten! Ti hasznaljatok az energiatakarekos modot?
-
GoodSpeed
addikt
válasz
Angel2014 #3473 üzenetére
A második mitől lett garancia nélküli? Mert ha külföldi, akkor is kell lennie rá garanciának, csak külföldön, ami persze innen nem feltétlenül megoldható dolog...
#3479TeeJay:
"Lényeg hogy 256GB alá nem megyek videózás miatt (1080/30p h265) meg van mindkettőbe Samsung EVO Plus 128GB microSDXC kártyám még abból a fajtából ami 60MB-al ír stabilan végig"
Ennek a tárhelyét óvatosan érdemes kezelni, mert ha annyira tartós mint amennyire gyors
Videónál miért 1080p 30FPS-t használsz? Miért nem 1080p 60 FPS-t, vagy amit én 4K30FPS-t?
#3481Luck Dragon:
"Megújuló szerződés , pontok miatt kihoz 1/4 áron egy telefont majd piaci áron vagy az alatt eladja plusz haszonért ?"
Azért nem negyed áron... sok éve vagyok Magenta 1-es. 130K volt
Viszont azt én sem értem, hogy hogyan vannak fent 100-110K-ért új A54-esek Telekom garanciával. Meg abban mi a jó, hogy bekapcsolja, aztán eladja? Ha nem jön be neki, akkor 14 napon belül elállhat a vásárlástól. Oké, márciusban, debütáláskor magas volt az indulóára, 210K. Lehetne mondani, hogy irreálisan magas, de a gyártó ennyiben állapította meg akkor, és úgyis vették, szóval annyira nem irreális. Akkor lett volna az, ha nem vásárolták volna. De az durva, hogy 7 hónap alatt lényegében 100K-val olcsóbban is meg lehet vásárolni, 2 év garanciával aprón. -
-
GEPESZ66
veterán
válasz
Jack Oneill #3459 üzenetére
Én hiába állítom be a Facebooknal,a Médiánál,hogy a linkeket kükső böngészőben nyissa meg,csak a sajatját erölteti.
Sajnos emiatt mobilon nem tudim hasznalni a Kaspersky-t,mivel az a Facebook böngészőjet nem védi.
Állítólag le kellene törölni a Facebook-ot,felrakni a februari verziót,ott beállítani,hogy a külső böngészőt hasznalja,s ezután felfrissíteni a Facebook-ot.
Állítólag így jól migrál a régiből.
De én máshonnan letöltött alkalmazast nem szoktam telepíteni,nehogy ne legyen megnízható.
Vagy tudtok erre mas müködő megoldást?
Nem tudom,hogy amit leírtam,müködik-e? -
-
GoodSpeed
addikt
Nekem is Nillkin lett
Xiaomin is ilyenem van
Nillkin CamShield Pro Samsung Galaxy A54 5G szilikon tok, fe (speedshop.hu) -
kbyte1024
veterán
válasz
Luck Dragon #3483 üzenetére
Ali, Gshopper, Bangood
pl egy xiaomi Band 7 pro-t 10ezer pénzért vettem. De volt hogy a xiaomi 13lite kijott 99ezerert.Arrol jöttem samsungra.
-
calamites
őstag
válasz
terepkigyo #3476 üzenetére
Én amazonról rendeltem x-level tokot. Nagyon vékony, jól tapad, szerintem idővel lesz alin is.
Nem olcsó, cserébe viszont hozza amit elvársz. -
-
kbyte1024
veterán
válasz
Luck Dragon #3481 üzenetére
Nyilván anyagi okok miatt. Nekem pl 10eve lejárt a husegidom. Azóta 1 telot nem hoztam ki a Telekomtol mert Kínából kB 40-50rugoval olcsóbban jön meg.
-
Bennem ilyenkor felvetődik a kérdés , ha kihozza a készüléket , miért kerülnek ilyen sorsra , mármint ilyen hamar eladásra , ahogyan írod is csak egyszer volt bekapcsolva . Megújuló szerződés , pontok miatt kihoz 1/4 áron egy telefont majd piaci áron vagy az alatt eladja plusz haszonért ?
-
TeeJay
félisten
válasz
Nillkin super frosted van nekem, most veszek kéket is és nem adnám ez alá. Árban tökéletes és erről elhiszem hogy védi a telefont ha leesne.
-
TeeJay
félisten
válasz
Angel2014 #3473 üzenetére
Akkor én jobban jártam hardveraprón mert mindkét telefon Telekom 2 év garis, meg is kaptam a garancia dokumentumot és egyik bontatlan másik 1x kipróbált karcmentes volt. Lényeg hogy 256GB alá nem megyek videózás miatt (1080/30p h265) meg van mindkettőbe Samsung EVO Plus 128GB microSDXC kártyám még abból a fajtából ami 60MB-al ír stabilan végig
így a következő telefonig el leszünk ezzel
-
vlevi
nagyúr
válasz
Én egy ilyet vettem. [link]
A hatlapnak van egy egész kellemes tapintása, nem az a műanyag érzés.
Hogy mennyit véd, nem tudom, de szerintem a kamerát nem nagyon, mert nincs az a megszokott vastag perem a kamera körül, kb 1-2 tizedmm hiányzik.
Ezért rendeltem egy ilyet is [link]de ez még nem érkezett meg.
-
GoodSpeed
addikt
válasz
A Xiaomi féle tok nem sokat véd, ha olyat teszel rá, sokkal bentebb nem vagy. Viszont a telefon alapból is bumfordi, tehát nem igen fogsz rá olyan tokot venni rá, amitől kecsesen nézne ki.
-
terepkigyo
csendes tag
Hy,
Tudnátok ajánlani "slim" tokot A54-hez? Tegnap vettem egy ilyen telefont, meg hozzá telefonos standnál egy sima szilikontokot, viszont olyan ormótlan/"dagadt" lett tőle a telefon hogy ihajj. Ma visszamentem több tokot kipróbálni, de sok javulás egyiknél sem volt, egyedül a "nyugger"-tokoknál, de azt azért mégse...
Eddig xiaomit használtam androidos fronton, ők mindig adtak hozzá tokot, és a probléma letudva. Itt viszont meg vagyok lőve picit..
Van esetleg olyan tok, ami nem növeli meg radikálisan a telefon -egyébként sem kicsi- méreteit?
Köszi előre is! -
GoodSpeed
addikt
válasz
Viktor0610 #3471 üzenetére
Pont méregettem ugye ma is a merülést, de az is igaz, hogy a Xiaomin is rajta vannak ezek.
A GSam Battery a legrégebbi Google Play-es vásárlások egyike olyan 2013-ból. Az Accubattery-nek pl az erőssége, hogy látható, hogy milyen volt a hatékonyság, mennyi teljes vagy részleges ciklus volt, és ehhez viszont a készülék életciklusának elejétől telepítve kell, hogy legyen. iPhone-nál pl tudja a gyári szoftver is ha jól rémlik.
#3472Jack Oneill: Még eddig nem jártam vele úgy, hogy blokkolnia kellett volna egyáltalán. De ha blokkol, látszódnia kell az előzményekben.
#3473Angel2014: Red csomag a Vodafone-nál van. -
-
-
GoodSpeed
addikt
válasz
Viktor0610 #3468 üzenetére
Igen, de ennek több oka van:
1. Ja már annó megvásároltam őket...
2. Mindegyiknek van valami erőssége, az Amperének a Widget,és abban a kalibrációt jelző funkciója, illetve a szoftveres áramerősség mérés kijelzése valamint a tény,hogy mindegyik ugyanazt mutatja e aktuálisan
3. Nem merítik észrevehetően az akkumulátort. -
-
-
TeeJay
félisten
válasz
GoodSpeed #3464 üzenetére
Ahogy láttam az első teszteket hogy az Exynos 1480 ugyanúgy ARM v8.x lesz ugyanúgy A78 és A55 magokkal csak 50MHz-el nagyobb frekvencián máris offoltam a szériát mivel jövő ilyenkor lenne már értelmes Hardveraprós ára, teljesítményben semmi pluszt nem adna az A54 meg Redmi Note 9s után tökéletes pár évig. Azt 2020 június elején vettük úgyhogy majdnem 3,5 éves
Luck Dragon:
Párommal mindig azonos telefonunk van, neki is Redmi Note 9s volt és neki is A54 lesz most. Én 115-ért boltoltam bontatlan Telekomos 256GB-os verziót ma meg neki sikerült 120-ért üveggel ajándék tokkal 1x kipróbált Telekomos telefont. 3 évig el leszünk vele, majd váltok ha már normálisabb ARM kerül az Exynos-ba -
GoodSpeed
addikt
18 százalékról 1 óra 10 percet ír teljes töltésnek:
Illetve rögtön kezdésnél csak közben változott pár pillanat múlva 1 óra 9 percre. -
-
-
GoodSpeed
addikt
válasz
Jack Oneill #3461 üzenetére
Nagyon jó, az A50 után az egyik volt amit hiányoltam
-
GoodSpeed
addikt
válasz
Jack Oneill #3459 üzenetére
Most tesztelem de itt láttam egy érdekességet:
Azt mondja, hogy hívóazonosító és spamszűrő nincs miközben a Hiya be van kapcsolva. Most itt külön kiválasztottam a Telefon alkalmazásEzekkel a körmökkel:😁
https://vm.tiktok.com/ZGJKgaQfJ/ -
GoodSpeed
addikt
Azt hogyan lehet megoldani, hogy Facebook applikációból a beágyazott YouTube és TikTok videó ne Chromeban hanem a natív YouTube és TikTok alkalmazásban nyíljon meg?
-
GoodSpeed
addikt
Az A54-ben az egyik SIM számom már eSIM, azt nem igen lehet kiszedni 😁 inkább az lenne a járható út,ha a Xiaomiba beletenném az Alcatelből a harmadik SIM -et.
WiFi-nél teljesült az egyenlőség mind a két készülék az ASUS RT-AX86S routerren volt. Bár tegnap még bevásároltam addig a Samsung 4G-n lógott. Nem könnyű azonos feltételeket teremteni annyira. Ha meg igen, akkor a szazalékok nem egyeznek az eltérő kapacitás miatt, na meg ott van az a tény is, hogy a Xiaomi lassan két éve van folyamatosan használva. -
GoodSpeed
addikt
No most első alkalommal csináltam egy összehasonlítást a Xiaomi 11 Lite 5G NE és a Samsung Galaxy A54-gyel úgy, hogy mind a két telefont 100-os töltöttség mellett szedtem percre pontosan ugyanakkor vettem le a töltőről, így tegnap délutántól össze lehet mérni őket. Most a Xiaomi kicsit jobban bírta, de ugye az nem tartalmaz jelenleg SIM kártyát.
-
GoodSpeed
addikt
N
Jelenlegi árösszehasonlítás a közvetlen előddel:
-
Jack Oneill
veterán
válasz
Viktor0610 #3407 üzenetére
Tegnap frissult nekem a Firefox, sokkal gyorsabb lett.
-
GoodSpeed
addikt
Pár gondolat!
1. Ez most remek ár... mert amikor én rendeltem volna akkor:
2. A NetFone az eltérő a többi operátortól. Fapados, és ez akkor látszik meg a legjobban, amikor valaki részletre akar venni egy készüléket, mert akkor már egy pénzintézettel kerül szerződésbe pluszban. Pl egy tanuló így menetből kiesik, kivéve ha már dolgozik, vagy a szülők nevén fut.
3. Az 5G-t ő sem fogja még használni, mert ha jól emlékszem a NetFone-nál még nem indult el az 5G szolgáltatás
4. A 10 hónap hűség időintervalluma is eltér a többitől, mert vagy 12 hónap, vagy eszköz vásárlás esetén 24 hónap. Egyébként erre az emeléses dologra már tavaly is voltak posztok. -
unravel
őstag
Valahol olvastam, hogy lehet készüléket regisztrálni a samsung oldalon?
Hol lehet?
Egyáltalán van előnye? -
cs.zs.
veterán
Legkisebb gyermekem, aki a Telekomtól vásárolt A54 gazdája, Voda-hálót használó Netfone előfizetéssel éli a hétköznapjait.
Tavasszal, márciusban indult a 10 hónap hűség, akkor a korlátlan beszéd + 100GB adat még 5.990.- Ft volt. (telefont nem vettünk). Azóta az ár 10%-ot emelkedett, ha most akarnék ugyanolyan csomagot, 6600-ba kerülne havonta. Még az is jó.
Megnéztem most, hogy ha a meglévő csomagra kérnék egy telefont, mi-mennyibe kerül.
Újabb hűségről itt nincs szó (de nem lepődnék meg rajta), az oldal ezt köpte ki:
-
GoodSpeed
addikt
https://www.pcwplus.hu/pcwlite/dragabban-futott-be-a-galaxy-s23-fe-mint-a-samsung-igerte-348645.html
Ehhe, jó ötlet volt nem várni rá...de ez az emelés érdekes. Lehet majd az A55 is emelt áron jön.
-
Angel2014
addikt
válasz
Jack Oneill #3436 üzenetére
Tegnap úgy volt ahogy írtam korábban.
Mentem pár megállót a busszal átnéztem a frissítéseket és meg is érkeztem a helyszínre.
Amúgy jövőhétre mondják az Android 14-et.
-
Angel2014
addikt
válasz
Jack Oneill #3434 üzenetére
És kint a play frissítés is. Nekem mintha az vágta haza..
-
Jack Oneill
veterán
Korabban irta valaki, hogy az oktoberi uodate utan rosszabb a beszed hangero.
Sajnos megerositem. Pocsek. Kb 3 perc beszélgetés utan pocsek minosegre valt. -
GoodSpeed
addikt
https://www.pcwplus.hu/pcwlite/oriasi-ingyen-tarhelyet-ad-a-samsung-amikor-a-legnagyobb-szuksegunk-van-ra-348601.html
Egyelőre még az A széria nem kapja meg, de be van lengetve, hogy meg fogjuk kapni.
-
GoodSpeed
addikt
válasz
Jack Oneill #3431 üzenetére
Az imént frissült Galaxy Store-ból és:
Leszedettem vele...már a teszt úgyis megvolt 😁 -
Jack Oneill
veterán
válasz
GoodSpeed #3430 üzenetére
Huaweinel is ez volt. Idegesitett is, hogy ket helyen elerheto az app. De mindegy, honnan frissited, play ugyanúgy kezeli kesobb is a frissiteseket. Torekszem en is egyebkent arra, hogy amit lehet, playbol frissitsem.
Sokkal idegesitobb, hogy neha a playen van regebbi verzio egyes appokbol, mint pl galaxy storeban. -
GoodSpeed
addikt
Amúgy a Galaxy Store-nak mi olyan esetben az értelme, amikor átfedés vagy a saját kínálata és a Google Play között?
Pl GS-on is fent van a TikTok, Facebook, stb ingyenes appok...
AnTuTu-nál volt értelme, mert azt a Google nem engedi fel a Play-be..
Fizetős programoknál meg akkor lenne, ha az adott app, olcsóbban beszerezhető Galaxy Store-ból, mint Google Play-ből...
Bár ugye ha a GS-ből vásárol valaki appot az azt is jelenti, hogy csak onnan töltheti le a jövőben is, és ha használni is akarja, ahhoz Samsung telefon kell..
Nekem minden fizetős applikációm Google Play-ből származik, és így tudom is párhuzamosan használni őket a Xiaomin is. -
GoodSpeed
addikt
válasz
Luck Dragon #3418 üzenetére
Melyik szolgáltatónál vagy? Nekem Telekom-nál még nem volt ilyen tapasztalatom, de majd megnézem, mert lehet a 60 perc sem volt meg
Ez a 60 perces bontás, sok éve volt gyakorlat, akkoriban a Telekomnál is (Hoppá)
Most Magenta 1-ben ingyen dumcsizok mobillal, csak én nem anyám vagyok, nekem a 60 perc kb úgy fog összejönni, ha felhívom róla a másik magentás számomat, és hagyom 60 percig
-
vlevi
nagyúr
válasz
Viktor0610 #3422 üzenetére
Ezzel én is így vagyok, de kívülről nem láttam semmit.
-
-
kiro76
tag
válasz
Luck Dragon #3418 üzenetére
Tudomásom szerint minden szolgáltató 60 perc után bontja a hívást.
-
Angel2014
addikt
válasz
Viktor0610 #3421 üzenetére
Ezt nem tudtam azt hittem az a jó ha nem fut egyszerre sok app.
De nézd ezt csinálja a frissítés után.
-
-
-
Angel2014
addikt
Sziasztok!
Ha kilövitek a futó folyamatokat a bal alsó dupla vonallal akkor nálatok nem vibrálva indul a facebbok és pár app? Sötét fényes és megint sötét ilyen vibrálás szerű indulás. De csak a kilövés után.
Mióta jött ez a frissítés azóta ezt csinálja.
-
vlevi
nagyúr
válasz
Viktor0610 #3414 üzenetére
Hááát, koszt nem láttam, rajta, de erőből belefújtam a speaker lykába, és most úgy tűnik, többszörösére nőtt valamitől a hangerő.
-
Részemről ma sem kíméltem a telefont. Hat órában folyamatosan kommunikáció tartás szakikkal ,ebből fele kihangosítva mint addig míg vagy a telefon vagy a torony miatt ,nem tudom, de óránként megbontotta a hívást. Közben 1,5 óra hotspot adóként üzemelt, míg az adott cégnél lévő wi-fihez meg nem kaptam a jelszót. GPS oda vissza 2x35 Km is volt benne .
Ma 2x töltöttem fel szegényt. De ez a sorsa. -
TeeJay
félisten
válasz
GoodSpeed #3415 üzenetére
Ez semmi, én 11óra SOT-ot hozok össze igaz itthon wifivel folyamatos tiktok nézegetéssel
Tegnapi ROM frissítés óta mintha a wifi is megtáltosodott volna
Este mértem AC 866mbit linksebesség mellett 370megabitet is miközben előtte 300-330között volt a maximum. Lehet ezen is javítottak ezt azt.
A kijelző adaptív fényerő opciót meg már írtam hogy jóval lentebb viszi a csúszkát mint előtte így most már éjszaka kevésbé zavaró.Exy 1380 vs Snapi 778G pedig teljesen jól megvan és a Samsung 5nm gyártás is felér már a TSMC 6nm-el. Exynos-ban GPU meg jobban pörög plusz szerintem a 4 és 5G cellákat is jobban kezeli mert úgy tudom Snapdragon középkategória procik nem tudnak több alacsony frekis cellát összefogni (700-800-900MHz-et míg az Exynos tudja)
djtörök89:
Super AMOLED még sajnos nem Super AMOLED Plus
A szériában még csak Super AMOLED van az meg látod még nem RGB csík szerű hanem egyik vékony zöld másik vastagabb kék a piros meg kis kocka. Emiatt van élességbeli eltérés ha jól tippelek -
djtörök89
csendes tag
Az normális, hogy a redmi note 8 pro ips kijelzője mint ha egy picivel élesebb képet adna? Elvileg ugyanaz a felbontás. Főleg a betűknèl látszódik.
-
GoodSpeed
addikt
Szerintem impozáns
takarékosabb sokkal az Exynos 1380 mint a Snapdragon 778G, tegnap volt utoljára töltőn 😁
-
-
vlevi
nagyúr
Nem tudom mi történt az elmúlt pár napban, de a héten feltűnt, hogy kegyetlen módon lehalkult a telefonálás közbeni hang.
Az értesítések, csengőhang, zene, egyéb minden az rendben van, (azaz, ami a hangszórón szól) de, amikor telefonálok, akkor alig hallani, hogy valaki beszél a másik oldalon. Kihangosítva persze az is jó, de nem akarok kihangosítva telefonálni.
Múlthéten még semmi ilyet nem tapasztaltam, de a héten már alig hallom.
Természetesen a hangerő maxra fel van húzva, próbáltam a hangbeállításokban is nézni, hogy nincs-e valami, de nincs.
Ha én hívok valakit, akkor az, hogy kicsöng a másik oldalon, azt is szinte lehetetlen meghallani.
Vajon mi lehet? -
GoodSpeed
addikt
-
GoodSpeed
addikt
válasz
Viktor0610 #3405 üzenetére
Nálam fent van, csak sosem tudtam rászokni
Pedig próbálkoztam, mert amúgy nem lenne rossz, de nemcsak könyvjezőket, jelszavakat sem tud importálni. Nálam amúgy alap szokott lenni, hogy Windowson, Edge-et használok főként, Mobilon lett volna az, hogy Samsung Browser (ahogyan Xiaominál is kimaradt a MI böngésző), de helyette ha Android, akkor Google Chrome. Fent van az Edge is, de azt sem használom Androidon
#3406Jack Oneill: Lényegében bármilyen böngésző + Adguard for Android.
-
cs.zs.
veterán
válasz
Jack Oneill #3408 üzenetére
Én a telefonokon is és a laptopon is Brave-et használok, hibátlan. A brave-ből indított Youtube is teljesen reklámmentes, annak külön parancsikont is csináltam.
Gyermekeim Operáznak, azt mondják az mégjobb.
A tökéletestől is van jobb ?
-
Jack Oneill
veterán
válasz
Viktor0610 #3407 üzenetére
Valoban lassabb, de nem erdekel, mert cserebe semmi reklam. Amugy egyaltalan nem zavaroan lassu. Adguardot probaltam, ugyanugy mindenhol volt reklam vele nalam. Ismeros ranezett, nem ertette, miert van ugyanugy mindenhol reklam, szoval nekem az nem valt be.
Edge reklamblokkoloja felmegoldas.
Brave meg nem probaltam. -
válasz
Jack Oneill #3406 üzenetére
A Firefoxot ugyan feltelepítettem, mert ritkán ki szoktam próbálni weboldalakat más böngészőben is, de már a Xiaomi 11T-n sem tetszett, hogy nálam lassabb volt, mint a Chrome.
Te nem tapasztalsz ilyet?
A reklámok ellen AdGuardot használok, az rendszerszinten segít. -
Jack Oneill
veterán
válasz
Viktor0610 #3405 üzenetére
Firefox+Ublock Origin meg jobb
Chrome nalam reklámok miatt nem jatszik. -
-
GoodSpeed
addikt
https://pcforum.hu/hirek/26668/samsung-galaxy-s23-hacked-pwn2own-hacker-verseny-mobiltelefon-biztonsag
Samsung Internet Browser kellett hozzá,de gáz a sztori.
-
GoodSpeed
addikt
válasz
Luck Dragon #3399 üzenetére
Már pár hete észrevettem, ezt jelzést mobilarénás cikkben:
Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség - Mobilarena Okostelefon teszt
Az A53-nál nem, de az A52s 5G-nél - ezért is jó, hogy kerülnek be képek az UI-ról a cikkekbe:
Persze ez nekem is csak azért tűnt fel, mert ismerem a problémát. A képen is egyértelműen ez történik, és nem arról van szó, hogy idegen WiFi-t érzékelt, hanem arról, hogy "ismerős", elmentett WiFi-re próbált feljelentkezni, de az nem sikerült. Nekem az sokat segített, hogy másik telefon is eljátssza ezt itthon, és az is, hogy láttam az A52s 5G-s példát. Különben azt gondolhatnám, hogy az agyonbiztosított ASUS RT-AX86S-nél kell próbálgatnom, hogy a MAC szűrést kapcsoljam e ki, vagy:
A Smart Connect szabályt kapcsoljam ki, esetleg a WPA3-mal van gondja?! .. stb...
Az is érdekes, hogy manuálisan simán felcsatlakozik, csak automatikusan nem szokta, tehát a jelszó jó, meg minden más is, ami elengedhetetlen. -
TeeJay
félisten
Az új frissítés óta az adaptív fényerő opcióval minimumra teszi a csúszkát. Nem rossz mert eddig szerintem nem vette lentebb
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest