Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mcs
veterán
Ha valakit érdekel, madarasban rendelhető 256os tárhellyel is 160ért perpill, csak lehetséges, hogy két hetet is várni kell az érkezésére.
-
Tiédetis
senior tag
válasz
cintula187 #995 üzenetére
Főtevékenység
4791 Csomagküldő, internetes kiskereskedelem
Jegyzett tőke
3 millió Ft felett és 5 millió Ft alatt
Alapítás éve*
2023 -
Ledi
aktív tag
Egy sufni GSM ajánlata, ahol semmilyen garanciát nem ír ráadásul a képek sztem az A34-re utalnak.
Na az ilyen "üzlet" ahonnan biztos nem venném meg a telót. -
mcs
veterán
válasz
csaba1203 #985 üzenetére
Na igen...aki olyan helyen tartózkodik több órán keresztül, ahol gyenge a térerő és emiatt folyamatosan kapcsolgat a hálózat 4/5G-ről 2G-re odavissza, akkor az bizony igénybe veszi a procit, és ez jobban meríti az akksit. Ez az összes Samsungomra kivétel nélkül jellemző volt.
-
Becksman
őstag
Kérdés :
Vodanal akarok majd hosszabitassal telot kihozni a54 a kiszemelt. Ma bementem megnyomkodni. De a memórianal 6gb ír. Mellékelem a képet. Akkor ezek szerint a voda 8+128gbal árulja a 6+128 készüléket?Vagy az is lehet hogy a Demó készülék az, de amit adnak 8+128. Nem tudom valaki hozott innen a vodatol?
-
Na csinált a telefon egy heti jelentést. 60hz-es kijelzővel 20 perccel kevesebb kijelzőidő jött ki, mint a megelőző héten ahol 120 volt beallítva
És még mindig nem bír ki egy napnál többet. Minek cseréltem telefont... -
doooo
veterán
De miért kéne mindennapos dolgok esetén nagy különbségnek lennie? Egyik sem gyenge, lényegtelen milyen elrendezésűek a magok...
Alkalmazásfüggő persze, de alap felhasználásnál semmi ok valami drasztikus különbségre. A "tartalék" pedig továbbra is több az Exynosban. A jövőre nézve pl. ez mindenképp előny. -
mcs
veterán
A melegedésen kívül más jelentős különbséget sose tapasztaltam Snapdragon és Exynos között. A mobilhálózat vételi erejében még jobb is kicsivel az A54, mint az A72 a Snapdragon 720G-vel. A wi-fi saccperkábé ugyanaz, a gps is ugyanolyan gyorsan és pontosan pozícionált első próbára, illetve az LDAC fej és fülhallgatóim is ugyanolyan stabilan tartják a BT kapcsolatot max bitráta mellett. A5 2017em és A50em is volt Exynossal különösebb nyűg nélkül.
-
TeeJay
félisten
Ne benchmark pontokat hasonlíts hanem valós videót hétköznapi alkalmazások futtatása esetén simán azonos a két proci pedig az Exynosban több kraftos mag van
Én a mostani szériát kihagyom de nem bánnám ha az A55 már valami ARM V9.2 magos snapdragon vagy mediatek lenne Exynos helyett és vennék hármat is egyből -
cs.zs.
veterán
válasz
stewe780 #979 üzenetére
Pontosan. Amikor a gyárból (vezérképviselettől) kikerül, azt valaki kifizeti.
Teljesen mindegy, hogy Sony TV, vagy LG mosógép, a gyártó vállal garanciát, nem a sorban sokadik kéz, akin átmegy.
Én pedig egy magyar boltban vettem áfás számlával, tehát az áfacsalós trükközést sem emlegetheti senki.De mindegy, ezen ne vitázzunk, ezek után is hajlandó voltam Samsungot venni, csak most szolgáltatótól. Számla, garijegy, bizt szerződés kinyomtatva, dobozába téve. Samsung garijegyem nincs...
-
Teljesen igazuk van miért kéne az áfa csaló trükközős boltok ki tudja hol beszerzett telóit javítaniuk?
csak a samsung mo által forgalmazott telót javítanakaz azért olcsóbb mert tudják az eladók hogy csak bolti gari van rá, ha lenne rendes gari biztos hogy nem olyan árban árulnák
-
cs.zs.
veterán
Kérj vele gyári Samsung garijegyet. Ha az van, nyert. Ha az nincs, nagy valószínűség szerint bukod a garit. Én így jártam.
Elég jónak tűnő magyar boltból vettünk 2022 áprilisában 220.000 Ft-os Samsungot. Nem a név, hanem a jelenség a fontos.
Nem frissült. Elvittük központi Samsung szervizbe (Oktogon), és megnézték a számlát, ami a mi nevünkre szólt, első tulajai voltunk,
és az volt a számlán hogy 24 hó bolti garancia, és nem volt olyan garijegyünk, és át sem vették. Vigyük a boltba, ennyi volt a válasz. Aztán kb másnap a telefon megérezte hogy bajban van, és elkezdett frissülni...
Ki-hogy érzi, szerintem ez eléggé gusztustalan hozzáállás a Samsung szerviztől. Én egy egyszerű vásárló vagyok, és nem loptam a telefont. -
válasz
Jack Oneill #961 üzenetére
Nem az antutu pontokkal van a gond
rosszabb térerő, gyorsabb merülés, melegedés, de ez leginkább az s szériára igaz
a5 2017-ről váltottam s8-ra ég és föld volt a különbség az a5 javára üzemidőben
gyors volt az s8 meg gyönyörű fotókat meg videókat csinált csak nem bírta ki estig ha használtam
mobilneten kb 3h sot-ot tudott -
Gerr0XL
csendes tag
válasz
Jack Oneill #960 üzenetére
Igazad lehet, végül is nem csúcshardvert keresek. Viszonylag régen volt utoljára Samsungom, anno egy Ace 3 -hoz volt szerencsém. Abban kérem még a segítségeteket, hogy a mai Samsungoknál mennyire hangsúlyos a hivatalos szerviz?
Elképzelhető ugyanis az, hogy nem hivatalos partnertől vásárolnám meg a készüléket.
-
-
csaba1203
addikt
válasz
stewe780 #969 üzenetére
Jelenleg egy S10+-ot használok és hidd el megtehetném, hogy bármire lecseréljem....
De sajnos S szériában nincs alternatívája. Sokan vannak így velem együtt és ki kell jelentsem az S10-es széria volt a Samsung utolsó mohikánja.Azóta nem képesek összerakni egy épkézláb felső kategóriás telefont.
Ha valami oknál kifolyólag nekem is váltanom kéne biztosan az A54-et venném és nem ez lenne az első A szériás telefonom. -
csaba1203
addikt
válasz
stewe780 #953 üzenetére
Az S23-ak és S22 banán effektje sajnos nem szoftveres hiba így csak a hw cseréjével tudnák orvosolni az pedig rengeteg pénzébe kerülne a Samsungnak....
Az A54-ben teljesen más az 50Mp-es érzékelő itt egy Sony IMX 766 lett beépítve ami banánmentes képeket tud lőni.
Az elmúlt években elég sok bakot lőtt a Samsung az S szériával, ami az Apple malmára hajtotta a vizet.
Ezek a szoftveres varázslatok csak kozmetikázzák a hibát de nem szüntetik meg.
Személy szerint ebben a 3-400000-es árkategóriában lennének azért elvárásaim. -
stewe780
őstag
válasz
Jack Oneill #954 üzenetére
Köszi!
-
doooo
veterán
Erősebb az S21FE, kétségtelenül. A probléma az vele, hogy egyel kevesebb főverzió frissítést fog kapni (ami még mindig 3-at jelent (!), többet, mint bármely konkurens esetén), mert régebbi modell. Illetve az üzemidő. Abban érezhetően rosszabb ennél.
Cserébe jóval erősebb (de attól még ez is erős és elegendő), meg van zoom-kamera benne, meg pár más, kisebb plusz. -
TeeJay
félisten
válasz
Jack Oneill #961 üzenetére
Szimplán annyi hogy az A34 papíron gyengébb procival is hozza azt mint ami az A54-ben van pedig előbbi 2P6E ez meg 4P4E magos
-
Jack Oneill
veterán
válasz
Jack Oneill #960 üzenetére
Es hozza teszem, ez nem sikerult rosszul Exynox, irja is a teszt. Elvileg meg szovtveresen csiszolnak is rajta. Amugy, soha nem ertettem ezt az Exynox gyuloletet (ezt most nem rad ertem), nekem volt S7edge, ismeroseimnek újabb Samsungok, soha egyik Exynox procival nem volt gond. Tudjatok, mivel van itt gond? Az antutu szamok bűvöletében elunk, az itt a gond.
-
Gerr0XL
csendes tag
Sziasztok.
Jelenleg egy 3 éves Realme 6s -t használok, váltást fontolgatok, és az A54 jó esélyekkel indul nálam. Ami megfogott a telefonban azok egyrészt a kamerás képességek, másrészt pedig a szoftver. Ami visszafog, az a hardver, ahogy a cikk is említi, nagy a szakadék az S és A széria között e tekintetben.
Mit javasoltok, várjak-e még addig, amíg a telefon ára tovább mérséklődik, esetleg vegyem inkább az S21 Fe -t?
Köszönöm.
-
Jack Oneill
veterán
válasz
Tiédetis #957 üzenetére
Egyeduli negatív dolog a virtualis közelség erzekelo. Viszont ha jol teszed a fuledhez (teljesen lefedi a kepernyot) nincs gond. Az elejen nekem sokat hibazott, meg kellett szoknom, de mar tudom hasznalni. Nalam mas negativ dolog nincs. Nagyon tetszik a telo, jo kepeket keszit, jo az akksi, nalam ezek a legfontosabbak.
Gyorstoltes nem erdekel, mindem telonal kerulom, annak sebesseget sokan keveslik. -
Tiédetis
senior tag
válasz
Jack Oneill #952 üzenetére
Szia
Köszönöm az infót.
Készülékre jellemző hibák? -
mcs
veterán
válasz
stewe780 #953 üzenetére
Úgy képzeld el az A54et A72 után, mint egy fizikailag picit csonkított, de vérfrissített utódot. Nekem egyedül fényképezőben bizonyult jobbnak az A72 a természetesebb színeivel, de minden másban határozottan jobb az A54. A gyári flip wallet tokja is masszív, de rugalmas, kevésbé csúszós gumiból van, ami nálam még külön plusz pont.
-
stewe780
őstag
Sziasztok!
Sajnos az A72-m a végét járja... részletek: [link] [link]
S23 és az A54 között gondolkodom. Természetesen az anyagi okok miatt az A54 lenne a befutó.
Na most az van, hogy az S22 fórum tele van úgynevezett "banános" homályosodó képekkel. Egy banán alakzatban homályos a kép, alatta és felette is éles. Ez egy konkrét fotózási szituációnál jön elő: dokumentum fotózásnál. A főkamerával A4-es lapot közelről fotózva, úgy, hogy kitöltse a képet.
Én ilyet gyakran csinálok. Az S23-nál kiküszöbölhető a hiba, ha a zoom kamerára váltanak a fotóhoz. Az A54 esetében viszont ilyen nincsen.
Azt szeretném kérni, hogy az A54 tulajok megtennétek, hogy lőttök egy teleírt A4-es lapot, és megnéznétek, hogy éles-e a kép mindenhol? Nem kell képet beszúrni, meg ilyesmi, elég ha azt mondjátok, hogy igen, vagy nem, vannak területek, ahol nem éles.
Nagyon szépen köszönöm.
S23 fórumból példák a problémára:
[link] [link] [link] -
Tiédetis
senior tag
sziasztok
nejem mate 20 lite készüléke lesz majd cserélve, nem sűgős, de nézelődöm, mivel több kiszemelt is van, nem kívánom a specifikus topicot terhelni a "melyik lenne jobb" kérdéssel, úgyis az adott lenne
Szóval napi használatra lesz, mail, némi netezés, telefonálás és némi fotózkodás, tehát semmi extra.
Szóval érdekelnének a típus nyúgjei, gondolom ennek is vannak, de jó lenne tudni, hogy mennyire befolyásolja a napi életét
köszönöm -
cs.zs.
veterán
válasz
cintula187 #948 üzenetére
Szia,
100 wattos kábelt mi a laptopok miatt vettük, telefonokhoz arra nincs szükség. (legalábbis ehhez a telefonhoz) Meg ugye a telefonhoz adnak gyári kábelt is.
Fél évvel ezelőtt ezek a Baseus kábelek 1200-1300 Ft-ba kerültek, már bánom hogy nem vettem többet.
(1 db 120cm C-C-t vettem, meg 1 db 60cm 3Amper A-C-t)
Kitűnő, minőségi darabok! -
Jack Oneill
veterán
válasz
cintula187 #948 üzenetére
En eddig ezekkel probalkoztam. Ennel kozelebbivel meg nem.
[link] -
-
Jack Oneill
veterán
Nagy a csend! 😆😆😊😊
Remelem azert, mert mindenki megelegedessel hasznalja a telefont. -
zpph044
újonc
sziasztok
holnap csatlakozom egy fekete szinuvel. volt mar A szeria nekem, nagyon megvoltam azzal is elegedve. vettem hozza tokot, meg uvegfoliat is. 25 wattos eredeti samu tolto meg van itthon. remelem 2-3 evig elleszek vele.
-
zozoo83
tag
Már nem 210 hanem 125ért hozzá lehet jutni, így már bőven ajánlott plecsni jár érte!
-
Jack Oneill
veterán
Szerintetek mennyire van hasznalatban a kijelzo, ha a dupla koppos ébresztés aktiv?
-
-
cs.zs.
veterán
válasz
Tsebacsi #934 üzenetére
Szia, a 916-os hsz végén, "81 percnél..." ott van a hidrogél fólia, én azt vettem rá, 2 párat. (2 db az elejére, 2 db a hátára, + itthon még fizettem rá 799 Ft postát, így összesen kb 3000 Ft-ot költöttem fóliákra. 1 hónap alatt jött meg.
A hátulján kezdtük az első próbát, sokadjára se lett jó, ment a kukába. Második nekifutással próba az elejére, az hibátlanul sikerült .
Így a hátán most nincs, de azt most védi a tok, és van még tartalékba 1 db első + 1 db hátsó. Ha most rendelnék, 3 párat vennék, vagy többet -
Sziasztok,
ha jól láttam, gyárilag a telefon fólia nélkül jön, ha így van, tudtok ajánlani bevállt, könnyen feltehető üveget vagy fóliát a telefonra? Az se baj ha esetleg külföldről rendelős.
Valamint kecsesebb átlátszó puha tok érdekelne (Anyukámé lesz a telefon, és zöld, szeretné látni a színét), vagy pedig hasonló színű hátlapos tok.Előre is köszönöm!
-
cs.zs.
veterán
válasz
Becksman #932 üzenetére
Nézd végig még egyszer a 916-os hsz-ben, hány wattot vesz fel a telefon.
20 percnél már 15 watt alatt van. Csak az elején nyomja meg. 60 perc után meg... pfff (minden töltővel pff) 😀Leghamarabb 60 perc alatt megy bele 80%,
egyéb (10-15-22 watt) töltőkkel 80-85 perc alatt 80%.
Utána meg még 20-30 perc szüttyögés pár watton.Estig kibírja, éjjel meg a legkisebb hokival is feltöltődik, vagy akár laptopba dugva is. Erre is volt már példa.
-
Jack Oneill
veterán
Lesznek paran, akik megkoveznek, tudom 🤣 Erezhetoen mas elmeny a 120hz, de hazudik, aki azt mondja, nem lehet a 60at megszokni. Senkit nem kenyszeritek semmire, en kiprobaltam es bizony gyorsabban merult. Eleg sokat hasznalom a telot (8-10 ora kijelzoido), ezert lehet jobban is eszreveszem.
-
válasz
Jack Oneill #928 üzenetére
Ennek fényében én is nekifutok megegyszer a 60 hz-nek. Hátha mégis meg tudnám szokni..
-
Jack Oneill
veterán
Na ennyit a 120hz-rol. Csak ugy potyognak lefele a szazalekok. Ment is vissza normal 60ra. Bocsasson meg, aki szereti a 120at, valoban szebb, jobb, de koszonom, maradok a 60nal, pedig elterveztem, hogy 1 napot kiprobalok, de most tartok ott akksiban, ahol nap felenel szoktam a normal modban. Azota ismerossel is beszeltem szervizben, mondta, hogy anno csinalt egy tesztet ket ugyanolyan telefonnal es bizony jobban merul magasabb refresh rate erteken. Pedig bevallom, tenyleg jobb, fluidabb, de igy nem kell. Teljesen jo nekem a 60 hz.
-
Becksman
őstag
https://www.emag.hu/samsung-szupergyors-tolto-halozati-tolto-25w-feher-ep-ta800nwegeu/pd/DY1FPDMBM/?cmpid=92385&gclid=CjwKCAjwvdajBhBEEiwAeMh1U6d0Ft-9qBMlRyl6r85FIm5RGybj9znaTsx-JGBT-_DWgytAkKboYRoCrCMQAvD_BwE#specification-section
Ahogy nézem itt már a leírás azt írja 5v/9v... De ez nem ugyanaz..
-
Nálam corollaval tökéletesen működik /2022/.
Izgultam is, mert a xiaomim egyes applikációkkal nem ment. A samsunggal pedig minden oké. Mindent az autóról tudok irányítani -
cs.zs.
veterán
válasz
Jack Oneill #917 üzenetére
Jogos hogy azt várod, de olyan nem lesz.
Az egyre nagyobb méretű- és fényerejű kijelzők, az egyre erősebb procik, valamint az egyre nagyobb információmennyiség, nem lefelé fogják vinni a fogyasztást. Ehhez egyre nagyobb akku kell(ene), és már most is 5000 mAh-nál járunk.
Szerintem is fontosabb a jó üzemidő, de ez később is csak órákban lesz mérve, nem napokban. Az LDNIO-szerű töltők nem véletlenül terjednek: legyen nálad 1 db töltő, ami több eszközhöz is jó, mert (sajna) kelleni fog. -
tm5
tag
Sziasztok,
Android Auto-t használ valaki A54-el. Tkp. csak annyi a kérdés, hogy működik-e és milyen autóval párosítva?
Telefon kellene cserélnem hamarosan. A54 az egyik jelölt, de akkor már szempont lett az Android Auto is. Nekem Toyotához kellene. -
FattyDove
őstag
válasz
Jack Oneill #917 üzenetére
1 nap alatt nem jutsz aram kozelebe kb 30 percre?
-
mcs
veterán
Az adott töltőnek tudnia kell a 9V + 2,77A üzemmódot, mint ahogyan az LDNIO is.
Amelyik nem tudja, jó esetben is max 15 wattal tölti majd.
Amúgy 100% elérésekor még a gyári Samsung töltő se fejezi be egyből a töltést, hanem 15 percig marad még langyos, és utána kezd el lehűlni. -
knltuning
tag
Amúgy egy kérdés mindenkihez,ki mit kapcsolt ki vagy optimalizált? Nekem ezek vannak.
Adaptív fenyero ki
AOD ki
Edge panelek ki
Sötét mód be
5g ki (nekem amúgy sincs itt a közelben, de nincs is rá szükségem)
Nem használt programok kikapcsolása vagy törlése
Animaciok csokentese 0.5
Mobil megkeresese ki
Kozeli eszkozok keresese ki
Virusirto nincs aktivalva (alapból nincs bekapcsolva)
Adaptív akkumulátor kezelés ki
Play aruhaz altatasa (ezt egyszer egy videóban láttam)
Bluetooth meg nfc csak akkor van bekapcsolva ha használom. -
cs.zs.
veterán
Visszatérve egy korábbi témához: töltés
Aki nem vett még töltőt, 2x is gondolja meg, mennyi pénzt ad érte,
ez a kitűnő példány nekünk fél éve van meg, 6280.- Ft-tól hazavihető, és sokkal többre képes, mint 1 db nyamvadt telefon töltése. [kép] [kép]
A kábel egy Baseus Jelly 100 wattos 1,2 méteres C-C példány.
Ami a képeken nagyon jól látható: 60-65-70 perc után már csak hangyaf@sznyi teljesítményt vesz fel a telefon, és ez jól látható volt a korábbi töltős próbákkal is, innentől elnyúlik a maradék töltés.
(Ha valaki siet, és 60 perc után lehúzza a töltőről, alig veszít valamit)
Töltés indul 5%-on, [kép]
és bár a töltő sokkal többet tudna, a telefon csak 25 wattot vesz fel: [kép] maradék időnek 78 percet ír ki, és gyakorlatilag eltalálja
10 perc után 26 watton ketyeg a töltés, [kép]
20 perc alatt 36% ment bele, és már csak 14,6 wattot vesz fel, [kép]
aztán fél órára el kellett ugranom,
55 percnél értem haza, a töltés 86%-nál járt, és már csak 12,9 wattot fett fel [kép]
60 percnél 90% 8,1 Watt [kép]
65 perc 92% 5,5 Watt [kép]
70 percnél 94%, 4 Watt [kép]
75 perc 96% 3,7 Watt, [kép] 14 perc maradék idő, de tudjuk hogy ez nem igaz,
77 percnél csináltam egy képet a Navy-Blue kemény tokról [kép] (közben 3,5 Watt)
81 percnél egy közelit a Hydrogél fóliáról, [kép] itt 8 perc lenne hátra, de
ugyanebben a percben készen lett a töltés [kép] ,
miközben még mindig volt teljesítményfelvétel (2,8 Watt). -
mcs
veterán
válasz
FattyDove #913 üzenetére
Nálam tök jól bevált, hogy csak azt kapcsolom be, amire éppen szükségem van, így másfél-2 napra is ki tudom tolni.
Rengeteg olyan emberrel találkoztam már, amelyik a saját hibájából adódóan nem bírt meglenni a telefonjával. Sokan az 1 napon is fennakadnak, pedig az egy teljesen reális üzemidő intenzív használattal. -
mcs
veterán
válasz
FattyDove #910 üzenetére
Vagy lehet ész nélkül használni egy androidos telefont, aztán nyavalyogni, hogy gyorsan merül, belassul, fagy meg egyebek, vagy ésszel belőni, apróságokra odafigyelni, és akkor nem lesz annyira nyűgös a használata.
A rottyra vágásra még a csúcskészülék megvétele se mentség, mert hanyag módon használva idővel az is megfekszik. -
mcs
veterán
válasz
Jack Oneill #906 üzenetére
Jó esetben elég csak a főverziós frissítések után gyárizni.
Amúgy ennél a telefonnál is fennáll az, hogy kizárólag számítógép vagy másik telefon usbjére kötve hajlandó betölteni a belső boot menü a power + hangerő felfelét nyomva tartva? -
Becksman
őstag
válasz
csaba1203 #904 üzenetére
Köszi, jelenleg még note 10 prom van, de valószínű a54 lesz jövő hónapban a váltás. Az a kérdés még, hogy pl a panel adaptivkent van 60hz vagy létezik arra lehetőség hogy fix 60hz? Tudom nem olyan fluid, de nyilván akku időben varatibb a 60hz és nekem speciel elegendő... 120hz lehetőség jelenleg is van és szép és jó, de kb felezik a képernyő idejét mivel itt a note-on fix a 120hz...
-
kreg
aktív tag
Az üzemidővel kapcsolatban szólnék hozzá.Kedden kaptam vissza a telót a szervizböl.(a szoftverfrissitések elmaradása miatt volt benn ugyebár) Utána mentésböl állitottam vissza (majdnem) mindent,és azt vettem észre hogy jóval gyorsabban merül mint a szerviz elött. Szombat délután eluntam,gyári alapra vissza majd újratelepitgettem-állitgattam mindent.Tegnap du 5-kor vettem le a töltőről,azota további nyomkodás,állitgatás után,4 óra kijelzőidővel 70%-on van. még tanulási fázisban van az akksi,de szerintem jó lesz ez...Szóval szvsz kb 8 óra kijelzőidő simán benne van,annyit eddig még egy telom se tudott.
-
Becksman
őstag
https://napidroid.hu/hivatalos-samsung-galaxy-a54-5g/
Sziasztok!
Milyen UFS tarhely van benne 2.2 v 3.1? Több helyen írnak 3.1et, itt 2.2. Most melyik a valid?
-
knltuning
tag
válasz
Jack Oneill #893 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Poco F5 Pro 256GB/12GB RAM Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Xiaomi Poco F5 Pro 256GB/12GB RAM Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy A56 5G 128GB Awesome Graphite, Bontatlan, Új, 0 Perces, Szürke, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy A56 5G 128GB Awesome Graphite, Bontatlan, Új, 0 Perces, Szürke, 1 Év Garancia
- Xiaomi Poco M7 Pro 5G 256GB/12GB RAM Silver, Bontatlan, Új, 0 Perces, Ezüst, 1 Év Garancia
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B360M i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB ZALMAN N4 600W
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix Thor Platinum II 1200W 80+Platinum Prémium tápegység!