Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Black_Raven
veterán
válasz
Black_Raven #398 üzenetére
Most azt nézem hogy mikor megy 120 hz-en és mikor 60hz-en. Érdekes hogy írás közben végig 60hz, de ahogy görgetek vagy vmi funkció van, egyből 120hz, de max 3mp inaktivitás és újra 60hz. Kiváncsi voltam, hogyan műxik az adaptív 120hz. Teljesen jó, amikor"kell"akkor tolja neki.
-
Jack Oneill
veterán
válasz
Black_Raven #398 üzenetére
Szuper
Bocsi. Na de megfogadtam.
-
Black_Raven
veterán
válasz
Jack Oneill #397 üzenetére
Pl.én is irtam neked.
-
Jack Oneill
veterán
válasz
Black_Raven #396 üzenetére
+1 igaz 😉
Amugy azt ki irta itt a forumon, hogy az ujjlenyomat animaciot erdemes kikapcsolni, mert gyorsabb lesz a muvelet, vagy gyorsabban tunik? Kiprobaltam, mintha gyorsabb lenne. -
Black_Raven
veterán
válasz
Jack Oneill #395 üzenetére
Kár ilyenre az időt vesztegetni, próbálgatni. A legjobb ha mindenki úgy használja, ahogy neki a legkényelmesebb.
-
válasz
Jack Oneill #392 üzenetére
így a kettős-koppintás-figyelő dolgozik kikapcsolt képernyőnél
voltaképp előző esetben sem az ujjlenyomat-olvasó működik kikapcsolt kijelzőnél, hanem ugyanúgy a kapacitív réteg érzékeli a megfelelő helyen lévő ujj jelenlétét (majd bekapcsolja az olvasót), mint magát a duplakoppot is... SAME SAME BUT DIFFERENT
-
Black_Raven
veterán
válasz
Jack Oneill #392 üzenetére
Igen az egy jó módszer, ezt eredetileg azoknak irtam aki lusta mint én.
tudod minusz 2 kopp.
-
Jack Oneill
veterán
válasz
Black_Raven #391 üzenetére
Ezt mas is mondta nekem, hogy erdemes kikapcsolni a kikapcsolt kijelzonel is mukodo ujjlenyomat olvasot. Kettot koppintok, miad ujjlenyomat feloldas. Igy nem dolgozik feleslegesen kikapcsolt kepernyonel.
-
Black_Raven
veterán
válasz
Jack Oneill #386 üzenetére
Ha valakit érdekelne.. 3 évvel ezelőtt volt egy A71-em pár hónapig, és leirtam hogy kikapcsolt kijelzőről nekem, mikor lett igazán gyors és pontos a feloldás. Megtaláltam az akkori hsz-em, és most is ezt alkalmaztam. [kép] (Bár a mostani ujjlenyomatolvasó alapból is jobb sztem)
-
cs.zs.
veterán
válasz
Jack Oneill #386 üzenetére
Vágom, persze, én is megértem.
Egyik kollégámnak S10+ van, állandóan játszik, igen munkahelyen, DungeonHunter,,
már délelőtt is tölti, délután is, meg majd otthon is...
És az nem gyorstöltős!De van ennek ellentétje is. Másik kollégámnak valami 100-110-120(?) wattos Xiaomi valamije van, állandóan vagánykodik hogy grafénes akku meg húdefasza-timegmilyen-szarokvagytok, aztán egész nap elő se veszi, mert fél hogy rászáll egy porszem, aztán kb 90%-on hazaviszi este. Az ilyen embernek minek gyorstöltés?
-
cs.zs.
veterán
válasz
szellemmaszk #387 üzenetére
Nem kell kerülni.
2 garis ügyem volt velük 2022-ben, egy sokszázezres laptop és egy olcsó vasaló.
Mindkettőt visszavittem boltba, bolt küldte el a megfelelő helyre. Fullfullos ügyintézés volt, elégedett vagyok. Semmi gond nincs azzal, ha emagos garijegy van valamihez.
De ugyanilyen sokszázezres laptopos garim volt Mediamarkttal is, ők is tök fullosan intézték. Boltban leadtuk a laptopot, utána a boltból hozta a futár, azt sem tudjuk hol javították.
Az is jó volt.Probléma akkor van, ha közben a bolt megszűnik. Ez pedig pontosan ugyanúgy előfordulhat a legkisebbel, ahogy a legnagyobbal is. Vasárnap a tulajdonos eldönti, kedden már nem nyitnak ki.
Hála a magasságos megváltónak, ezt is sikerült már beszopnom, nagyon nagy pénzügyi háttérrel rendelkező boltnál... -
szellemmaszk
csendes tag
Az emagon 180 ezer a 256 gigas feher, ha vkit erdekelne. Es nem sufni gsm van a forgalmazonal, hanem az emag. Keruljem oket a gari szempontjabol, vagy elfogadja a Samsung?
Telekomnal csak feketeben van a 256 os -
Black_Raven
veterán
válasz
Jack Oneill #381 üzenetére
-
törölt tag
válasz
secretgarden #32 üzenetére
Meddig fogja bírni az akkumulátor a 60 wattos töltéseket?
Ja, bocs, kit érdekel, évente veszik 500-ért a következőt
-
Jack Oneill
veterán
válasz
Black_Raven #380 üzenetére
Szombaton moziba mentunk a Duna Plazaba, es tok veletlenul meglattam lent a metro szinten a Duna GSM szervizt. Mondom, ha mar itt vagyunk, ugyis szeretnek foliat, megkerdezem. 4500 felrakassal egyutt.
-
Black_Raven
veterán
válasz
Jack Oneill #379 üzenetére
Hol vetted, és mennyi volt?
-
Jack Oneill
veterán
válasz
Black_Raven #378 üzenetére
Gozom nincs 😃 Megmutattak a sajat telojukon, hogy nez ki, alig lehetett eszrevenni, mondom oke, nezzuk, milyen, tegyuk ra. Annyit tudok, hogy flixibilis folia es vekony, de utesallo.
-
Black_Raven
veterán
válasz
Jack Oneill #377 üzenetére
Olyan mint amit a Mediában árulnak? Mennyi a vastagsága?
-
Jack Oneill
veterán
válasz
Black_Raven #376 üzenetére
Flexibilis folia. Nem is a sima egyszerű es nem is az uveg, tehat nem torik. A ketto kozotti, ütésálló. Ezt ajanlottak, mert uj, nem vastag, blablablabla. Gyakorlatilag alig latom a szélét, de szepen a kijelzo szeleig fedi. Spigen tok rajta, nem gyuri fel. Ujjlenyomat olvasó szepen megy, elolapi kamerat nem zavarja.
-
Black_Raven
veterán
válasz
Jack Oneill #374 üzenetére
Szia! Milyen fóliát rakattál rá, sima vagy üvegfólia? Mérete azonos vagy van hézag vmennyi?
-
cs.zs.
veterán
válasz
szellemmaszk #366 üzenetére
Szia!
Igen, jó hozzá, nyugodtan használhatod.
Nem kell új töltőfejet venned, nem kell a régit kidobnod.
(Mindenkinek van már otthon egy kiskosárral, ez így valóban környezettudatosság - még ha társul hozzá a gyártó részéről egy kis extra nyereségvágy is.) -
Jack Oneill
veterán
-
PeteePeti
őstag
válasz
Jack Oneill #371 üzenetére
Ezen van lyuk a szelfinél!
-
Jack Oneill
veterán
Nehany kep, egy teljesen esti. Szerintem nagyon korrekt. Mivel jobbak, mint a korabbi telom, igy teljesen megvagyok elegedve. Igazi napfenyes kepeket varok mar. Ez egy nagyon korrekt telo.
-
Jack Oneill
veterán
Azoktol kerdeznem, akik raktak ra foliat. Az elolapi kameranak nincs kivagas? Felesegem A52-n sincs es az uzletben az A54-hez is csak olyan volt, amin nincs kivagas. Ugyanugy szep a szelfi, csak furcsallom, hogy ilyen.
-
PeteePeti
őstag
válasz
Jack Oneill #368 üzenetére
Van itthon egy LG UM7600PLB is! Azon is megy a tükrözés nekem!
-
Lalikiraly
addikt
válasz
szellemmaszk #366 üzenetére
Hat én is maradok A54 nél szerintem. Hatha lesz valami jó akció valahol.
-
PeteePeti
őstag
válasz
Jack Oneill #364 üzenetére
Nekem Samsung QN90B-n tökéletesen működik a tükrözés! Most próbáltam!
Milyen TV-re próbálsz csatlakozni? -
Jack Oneill
veterán
Fura jelenseg. Probalnek TV re csatlakozni, tukroznem a tartalmat, de ledob mindig.
-
PeteePeti
őstag
válasz
Jack Oneill #360 üzenetére
Ennyi erővel azon is megy a kukiméregetés, hogy kinek meddig bírja az akksi!
Mindenkinek más a prioritás! Én biztos, hogy nem áldoznám be a folyékony kijelzőt a dadogósra az akksi miatt, mert 120 Hz-en is vígan elvan a telefon egy napot! -
Jack Oneill
veterán
válasz
De ugy gondolom, ezen nem szabad veszekednunk, összevesznunk, mindenki ugy hasznalja, ahogy kellemes es elonyos neki.
-
janeszgol
félisten
válasz
+1
-
Jack Oneill
veterán
válasz
janeszgol #359 üzenetére
En nem ertem ezt a nyavajgast a HZ tema korul. 6,4 colon azon megy ...aszmeregetes, hogy jo magas hz legyen. Ez nem TV. Vasarlastol szamitva masnapig hasznaltam 120 hz-en, majd masnap normal60 hz es kb 5, hangsulyozom 5 percig tunt fel, de akkor is alig, aztan mar rohadtul nem vettem eszre meg annyit sem. Cserebe viszont azt nagyon eszrevettem, hogy nem zuhan az akksi szazalek irdatlan gyorsan, hanem sokkal jobban birja. Szamomra ez fontosabb.
-
PeteePeti
őstag
válasz
Jack Oneill #357 üzenetére
Észre sem veszed, vagy nem akarod észrevenni? Nem ugyanaz a kettő!
Amúgy én például 120 Hz után 60 Hz-et nézve gyakorlatilag agyzsibbadást kapok!Én nagyon látom a különbséget!
-
PeteePeti
őstag
válasz
Jack Oneill #354 üzenetére
És nem bántja a szemedet amit látsz?
-
Jack Oneill
veterán
Na eddig nekem normál 60hz jobban birja az akksi. Tudom, meg az elején vagyok, de latom,amit latok.
-
Jack Oneill
veterán
válasz
Black_Raven #352 üzenetére
Ja, most nezem, csak kikapcsolni lehet.
-
Black_Raven
veterán
válasz
Jack Oneill #351 üzenetére
Törölni?
[kép]
-
Jack Oneill
veterán
Game Launchert erdemes megtartani, vagy torolhetem? Latom, hogy valami jatek közbeni extrakat ad.
-
doooo
veterán
válasz
Jack Oneill #347 üzenetére
Valóban kár. Nem is vitázunk.
Ez a mobil nagyon jó ajánlat (minőségben mindenképp), rosszul senki sem járhat vele. -
Jack Oneill
veterán
Szerintem kar ezen barmilyen vitat inditani. Ez egy kozepfelso kategorias telefon, amitol nem varhatunk el csucsminoseget, viszont amit kapunk, szerintem tobb, mint eleg es nagyon jo. Remek kamerat kapott véleményem szerint, jo alternativa azoknak, akiknek nincs tobb 100 ezruk telefonra, de nem akarnak gagyit. Szamomra nagy megelepetes a tudasa.
-
doooo
veterán
válasz
Black_Raven #343 üzenetére
Igen, nem is mondtam semmit, ami ez ellen szólt volna. A zajjal ha óvatosan bánnak, sokszor jól jön, pláne rossz fényben.
A lényeg, hogy itt a tömörítés ront rajta, ennyi.
-
FireFox1996
őstag
válasz
Black_Raven #343 üzenetére
Ha ezt build.prop-pal lehet korrigálni, mint ahogy szokott, akkor simán megoldható, hog ne tömörítsen annyit!
-
Jack Oneill
veterán
Megjott a spigen liquid air tok is. Tetszik. Jobb a tapadasa a telefonnak, vastagsag elfogadhato.
-
Black_Raven
veterán
Itt a tesztben ezt írja a fényviszonyokról:
"A fotóguruk észrevehetik a Samsung-féle zajszűrést és a telítettség megemelését, este viszont pont jó a visszafogottabb szűrés, amivel a csúcskategória bajuszát húzogató részletességet kapunk jó dinamikaátfogással és elfogadható színekkel. Az éjjeli módra a városban nincs szükség, csak koromsötétben, és nem is rossz az ilyenkor mentett kép, csak egy lépés hátrányban az S23 Ultra csúcsminősége mögött." -
doooo
veterán
válasz
FireFox1996 #339 üzenetére
Ront a minőségen a GDrive. Eleve jellemzőbb a szériára a kicsit zajosabb képvilág, pláne rosszabb fényben, de a tömörítés sokat ront rajta, abnormálisan felerősíti a zajt.
-
Jack Oneill
veterán
válasz
FireFox1996 #339 üzenetére
Szep idoben, nappaili kepekre leszek kíváncsi. Ennel eletlenebb es zajosabb volt a Mate 20. Nem jo fenyviszonyok kozott keszult, a szobában sokkal sotetebb volt, de az A54 kivilagositotta.
-
EngineerBoy
tag
Nekem kevésbé tűnik zajosnak mint az s10+
-
FireFox1996
őstag
válasz
Jack Oneill #334 üzenetére
Nem rosszak a képek. Bár kicsit zajosaknak tűnnek.
-
Morph33
tag
válasz
EngineerBoy #335 üzenetére
Én se tapasztaltam röccenést eddig, pedig a háttérbe még biztos megy az optimalizáció ezerrel.
-
Jack Oneill
veterán
válasz
EngineerBoy #335 üzenetére
Nem tapasztaltam roccenest.
A kepeken nem javitottam semmit, gyari kep. -
EngineerBoy
tag
Alkalmazás váltás közben tapasztaltatok laggot, animáció lassulást, röccenést?
Érdekesek ezek a képek amit feltettél Jack Oneill, akkor valószínűleg az auchanban viccelt meg a teszt készülék, mert ott olyan fakónak tűntek a képek -
Jack Oneill
veterán
válasz
FireFox1996 #332 üzenetére
Par fotot keszitettem
-
Morph33
tag
válasz
FireFox1996 #332 üzenetére
Még nem fotóztam, mert szar idő van itt ls home officeba vagyok. De majd rakok fel később.
-
Morph33
tag
Tegnap este átköltöztem a telóba az OP 7T Pro-mról, elég simán ment, csak elment jó pár óra, mire mindenbe bejelentkeztem és belaktam a cuccost.
Egyelőre minden OK.
Amiről szinte egy teszt sem emlékezik meg, a vibramotor, óriási előrelépés a korábbiakhoz képest, nagyon prémium érzés, a céges telóm 1 A52s, úgyhogy van közvetlen összehasonlítási alapom.
A hangszórója szebben szól, mint a 7T Pro-mé, a kijelzője is jobb, hiába "csak" fullHD+.
Kit mi érdekel? Kérdezzetek.
-
FireFox1996
őstag
válasz
Jack Oneill #329 üzenetére
-
janeszgol
félisten
válasz
Black_Raven #301 üzenetére
Ehhez képest a Rog Phone tesztben a 60 Hz és 144 Hz között 8 óra különbséget mértek. (13 óra vs 21 óra.)
Szóval a szerinted, meg a talán az nem érvelés. Jobb lenne, ha letesztelnéd és utána írnál ide. Én sem használom a 120 Hz-et, mert hülyeségnek tartom. Itt nyígtok az akkuidő miatt, aztán meg nyomjátok a 120 Hz-et a böngészőben. Szóval nálam a 60 Hz a nyerő.
-
FireFox1996
őstag
válasz
Jack Oneill #326 üzenetére
Szerintem az energiatakarékos módot fejeltsd el, nem egy gyors cpu van benne, így hadd dolgozzon!
Inkább aksi beállításánál állítsd be a mély alvós appokat! -
Jack Oneill
veterán
válasz
Black_Raven #324 üzenetére
Na ez a képernyőkep keszites igy szuper, koszonom.
Tetszik ez a telo. Az akksira nagyon kivancsi leszek es a kamerara szep idoben.
Valami egyeb otlet, javaslat a telot illetoen, barmi infó van meg? Gondolok szuksegszeru beallitasra, ami pl akkuidot befolyásol stb. Energiatakarékos modot erdemes bekapcsolni, vagy baromsag, ilyenekre gondolok. -
Jack Oneill
veterán
válasz
Black_Raven #324 üzenetére
Oh köszi az ötleteket
Akkor azt fogom használni.
-
Black_Raven
veterán
válasz
Jack Oneill #323 üzenetére
Ujjlenyomatolvasó nálam aktív, megnéztem 1% akksit evett meg 1 nap alatt. Viszont sokkal gyorsabb ha az ujjlenyomat animációt kikapcsolod.Az oldalsó edge panel kikapcs után nem jön elő tőbbet, az értesitési függönyre meg kirakható a screenshot, ott van a listában, de simitásra is csinál képet.
-
Jack Oneill
veterán
válasz
Jack Oneill #322 üzenetére
Ja még annyi, hogy az állandó aktív ujjlenyomatolvasó működést kikapcsoltam, tehát, csak akkor érzékel, ha koppintással felvillan a képernyő. Másik topikból szakértő kollégától tudom, hogy ha állandóra van állítva, akkor mindig szkennel, azért érzékeli az ujjadat, amikor odateszed, viszont ez elég sok energia. Érdemes olyanra állítani, hogy éledjen fel a kijlező, aztán az ujjlenyomat.
-
Jack Oneill
veterán
Na belaktam a kicsikét
Húú, elfáradtam, de Ő is, mert éppen eszik (energiát).
Így elsőre pár tapasztalat:
Az amoled sokkal, de sokkal szebb, mint a Mate 20 IPS kijelzője. Már sokkal fakóbbnak tűnik a Samsung után.
A telefon nagyon minőségi, szép, számomra egyáltalán nem a középkategória érzetét adja, hanem kicsit a felsőt.
A hang... aztaaa...hát ég és föld, van basszus, erőteljes, stb.
Kamera. Elsőre csak lakásban, rossz fénynél lőttem párat, gépen megnézve bizony jobb, mint a Mate 20. De majd nappal, szabadban kiderül.
Méret. Jó, meg fogom szokni, nekem picit kisebb, mint a mate 20, de ez a káva miatt van csak, nem vészes.
Egyelőre ennyi.
Edge panelt ki lehet kapcsolni, azt tudom, de láthatalanná nem lehet tenni? Azért kérdezem, mert a képernyő mentés miatt jó lenne, ha ott használnám a parancsikont erre a célra és nem az oldalsó fizikai gombokat.
Ja a virtuális közelség érzékelő. Szerintem jól működik, de azért nem olyan biztos, mint egy fizikai. Ha nem emeled el az arcodtól, akkor nincs gond. -
szupi92
tag
Aki használja már egy ideje a telefont tudna véleményt mondani róla?
Köszönöm -
kreg
aktív tag
válasz
Black_Raven #311 üzenetére
A szolgáltatói szoftververzió ugyanez nálam,csak az EUX után 13 0027 következik.
-
cs.zs.
veterán
válasz
Lalikiraly #314 üzenetére
Telekom a szerződéskötés pillanatában azonnal adja, tölti fel az online fiókba.
-
Lalikiraly
addikt
Ez érdekes. Én a vodától hoztam ki anno az A53 at. És azt mondták, hogy csak akkor kapok róla számlát bármit, amikor a törlesztés letelt... A Voda amúgy sajnos csúszik le a lejtőn de durván...
-
cs.zs.
veterán
Az elég fura.
Cégre szól? (van a számlán adószám?) Akkor még érthető is.
Kivettünk a kasszából 210-et (költség), visszaigényeljük az áfát is, és eladjuk valamennyiért, na az a nettó, adózás nélküli pénzkivét.
Ha magánszemély a vásárló akkor már meredekebb.Megéri neki az, hogy 20-22-24 hónap alatt becsorgat 210-et, most meg eladja 140-ért?
Ennyire kell a pénz?? szegényke... -
kreg
aktív tag
válasz
Black_Raven #274 üzenetére
Ez milyen szolgáltató verziója? Az enyém vodás arra még semmilyen frissítés nem volt. Ezen áll most: A546BXXU1AWB2.
-
cs.zs.
veterán
Mert ha valakinek van egy legnagyobb havidíjas előfizetése, amire marha nagy kedvezményt kap, és tök olcsón kihozhat egy telefont - de nincs szüksége telefonra, akkor megéri neki 120-ért kihozni, 150-ért eladni.
Az előfizetése meg ketyeg ahogy van.Simán megveheted. Kérd el a számláját, meg a garijegyét, és ne akadj fenn azon, hogy 30ezerrel kevesebbről szól a számla, mint ahogy te átveszed.
Én 22x 7900-ért hoztam ki Telekomtól. Van aki szerint ezt nekem tökre megéri 150-160-ért eladni, aztán becsorgatnom a 173-at...
-
szupi92
tag
Sziasztok,
Egy kis segítséget szeretnék kérni.
Látom, hogy a hardveraprón új készüléket árulnak jóval a bolti ár alatt. Ez hogyan lehetséges? És miért éri meg nekik eladni? Miért nem viszik csak vissza, ha bontatlan a készülék?
210 helyett 140-150-ért árulják.
Annyiért gondolkodok rajta.
Emellett én is szemezek a telefonnal, és erdekelne a véleményetek.Köszönöm.
Üdv, Bence -
Morph33
tag
Megjött a corporate benefites Samsung webshopból a Clear Case. Bátran ajánlom, nem az a puha össze-vissza deformálódó szilikon, hanem a hátlap és az oldalak is kemények, de nem olyan polikarbonátosan merev, hanem pont jó.
Nem tudom otthon lehet-e kapni, de itt egy példa: [link]
-
Jack Oneill
veterán
válasz
Black_Raven #303 üzenetére
Köszönöm, egyebkent regen samus voltam.
-
Black_Raven
veterán
válasz
Jack Oneill #302 üzenetére
Nyugi jó lesz. Régen én is Huaweies voltam, 3 éve váltottam OnePlusra, most Honor50 volt 7 hónapig. Minden oké ezzel, csak a sok fölösleges Samu/Google cuccot törölni/tiltani kell. Használd egészséggel.
Meg szokni kell, minden máshol van mint Emui/Harmony-n.
-
Jack Oneill
veterán
válasz
Black_Raven #301 üzenetére
Na kivancsi leszek.
Egyebkent megjott 🙂 De sajnos en meg dolgozom, a Felesegem vette at otthon 😆 -
Black_Raven
veterán
válasz
Jack Oneill #300 üzenetére
Nehogy használd 60hz-en, vagy félórát ha számít. Én a 60hz-et bele sem tenném, csak 120hz-en tartanám a gyártó helyében.
Amúgy nem kell kipróbálnod, alapból adaptívon van, és maradjon is azon.
Új hozzászólás Aktív témák
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Wise (ex-TransferWise)
- EAFC 25
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Házimozi belépő szinten
- Milyen alaplapot vegyek?
- Építő/felújító topik
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Xiaomi Poco M7 Pro 5G 256GB/12GB RAM Silver, Bontatlan, Új, 0 Perces, Ezüst, 1 Év Garancia
- Xiaomi Poco F7 Ultra 256GB/12GB RAM Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Xiaomi Poco F7 Ultra 256GB/12GB RAM Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Xiaomi Redmi Note 14 256GB Midnight Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával