Hirdetés
- Azonnali fotós kérdések órája
- Fujifilm X
- Milyen széket vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
xpeg94
csendes tag
Sziasztok!
Telefon vásárlás előtt állok. Az A54-et nem rég fedeztem fel és tettem fel a jelöltek közé. jelzem eléggé átlag felhasználó vagyok, nem igazán értek a tesztekhez. A véleményetekre vagyok kíváncsi, hogy aki látott a készülékről teszteket és használta is már és esetleg a közvélemény tapasztalataival is tisztába van, az összefoglalná nekem, hogy mennyire jó vétel most ez a telefon egy átlag usernek, mindennapi használatra? 150 ezerért megéri az árát? A másik jelöltem a Realme GT neo 3T, de képtelen vagyok dönteni. A hosszabb szoftveres támogatás a Samsung mellett szól, a többi talán a realme mellett. Bár hosszabb távra terveznék vele, nem tudom ez mennyire fontos szempont. Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Új Asus F16 TUF WQXGA 165Hz G-Sync i7-14650HX 16mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 5050 8GB Win11 Garancia
- Gombászkönyvek egyben
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest