Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Szabolcs22

tag

válasz Jack Oneill #1375 üzenetére

Abszolút én is! Pozitív csalódás egyelőre. Az utolsó samsungom egy galaxy s5 volt, de ott a régi típusú tárhellyel, azt hiszem emmc, nagyon kirajzolódott 2 év után, hogy kuka a telefon. Se gyári visszaállítás, se másik rom nem segített rajta! Lelassult mint a dög. Én inkább az akkut tartom elsődlegesnek, szóval lett helyette egy lenovo p2, ami már erősebb volt mint az s5, de nagyon sokáig bírta az akkuja. Ennél kevésbé volt érezhető, hogy elhasználódott a telefon, mert amúgy se volt egy erőgép. Aztán jött a xiaomi, itt éreztem, hogy megjöttünk. Igen 3,5 éves, nem akadozik agyonra, az akku is bírja még mindíg, stb. De sajnos a software támogatást is figyelembe veszem, akkor a samsung jelenleg jobb vétel, mint a poco és redmi széria a 2-3 éves supportal. Erre a samsungra, mégha a saját procijuk is van benne, lehet mondani, hogy tisztességes telefon. De majd 2-3 év múlva kiderül, sikerül e a xiaomit felűlmúlnia!
    cintula187:
    Ezt érzékeltem én is eddig egyszer, hogy a wifire lassan vagy kézileg ment fel.
    Én azzal kezdtem, hogy alapból megcsináltam már a gyári visszaállítást, azaz hard resetet a neten található útmutatók alapján. Nem emlékszem hogy az előtt vagy után csinálta egyszer. Többször újraindítottam az alkalmazások telepítése után a telefont, hadd konfigurálja még magát és egyelőre nem tapasztalom, hogy ne csatlakozna a wifihez, vagy lassabban csatlakozna.

Új hozzászólás Aktív témák