Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tido
aktív tag
Igen, mindenkit kértek, hogy még folytassa, mert akkor lesz az értékelés. Engem pl az érdekel, hogy az új amit küldtek, akkor csak addig kell, hogy menjen-e, vagy akkor újabb két év - mondjuk engem sem zavar., és utána lesz egy egész jó routerem

A másik viszont ami zavar, hogy amikro kérdeztem, hogy a régit hogy lehet átrakni, hogy routerként működjön, arra nem válaszoltak semmit, csak azt, hogy környezetbarát módon semmísitsem meg - noha azért még az a router is jobb mint ami pl a szülőknél van..
Megmókoltam, de engem zavar, mert szerintem sokan azért (is) válalkoztak, hogy utána routerként tudják használni majd...
És nekem is volt pár olyan pillanat amikro mókolás közben megállt az ütő, hogy most téglásítottam - pedig nem tartom magam átlagusernek
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gitáros topic
- BestBuy topik
- aquark: RETRO: Idén lesz 30 éves az első full 3D-s játék!
- Sorozatok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- Playstation 5 játékkonzolok garanciával - FOXPOST AZ ÁRBAN - konzol beszámítás ok! -frissítve 02.16.
- Apple iPhone 16pro 256gb
- Sony Alpha A7II + KIT 28-70 EXPO 20248
- Mellanox ConnectX 4 CX4121A 2x 25Gbit SFP28/SFP+
- Új, felbontott Corsair 48GB (2x24GB) KIT DDR5 8000MHz CL38 Vengeance RGB CUDIMM XMP - 10 év gari!
- FRISS ÁRU!!! Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 3-11. gen.
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- iPhone 14 Pro 128GB 100% (1év Garancia)
- ÓRIÁSI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest