Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tido
aktív tag
Igen, mindenkit kértek, hogy még folytassa, mert akkor lesz az értékelés. Engem pl az érdekel, hogy az új amit küldtek, akkor csak addig kell, hogy menjen-e, vagy akkor újabb két év - mondjuk engem sem zavar., és utána lesz egy egész jó routerem

A másik viszont ami zavar, hogy amikro kérdeztem, hogy a régit hogy lehet átrakni, hogy routerként működjön, arra nem válaszoltak semmit, csak azt, hogy környezetbarát módon semmísitsem meg - noha azért még az a router is jobb mint ami pl a szülőknél van..
Megmókoltam, de engem zavar, mert szerintem sokan azért (is) válalkoztak, hogy utána routerként tudják használni majd...
És nekem is volt pár olyan pillanat amikro mókolás közben megállt az ütő, hogy most téglásítottam - pedig nem tartom magam átlagusernek
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Pro 12.9" M1 256GB 2021 - touchpad keyboard, pencil 2 - full, garancia (116)
- Macbook Pro 14" M1 Pro - 2022 gyártás, 10 GPU, 14 CPU, 32 GB / 1 TERA - garancia (102)
- PS5 Slim 1 TB - Garanciás 2027.04.15
- Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb
- Asus 15.6,core i3 5005(4x2,0Ghz)IntelHD VGA,8-16GB RAM,SSD,,Win.11,Jó akku
- Yenkee YMC 1030 Mikrofon Kit (mikrofontartó kar, kábel, stb.)
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12/ 1TB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF VP249QGR FHD IPS 144Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest