Hirdetés
- Készen áll a tömeggyártásra az SK Hynix LPDDR6-os memóriája
- Monitorok tucatjait hitelesíti az új GeForce driver
- AI-ra hangolta legújabb NUC mini PC-jét az ASUS
- Befutott a régóta várt, sok P-maggal kitömött, LGA1700-as Core sorozat
- Azt hittük, a GeForce RTX 3060 már leköszönt, de úgy látszik, hogy mégsem!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tido
aktív tag
Igen, mindenkit kértek, hogy még folytassa, mert akkor lesz az értékelés. Engem pl az érdekel, hogy az új amit küldtek, akkor csak addig kell, hogy menjen-e, vagy akkor újabb két év - mondjuk engem sem zavar., és utána lesz egy egész jó routerem

A másik viszont ami zavar, hogy amikro kérdeztem, hogy a régit hogy lehet átrakni, hogy routerként működjön, arra nem válaszoltak semmit, csak azt, hogy környezetbarát módon semmísitsem meg - noha azért még az a router is jobb mint ami pl a szülőknél van..
Megmókoltam, de engem zavar, mert szerintem sokan azért (is) válalkoztak, hogy utána routerként tudják használni majd...
És nekem is volt pár olyan pillanat amikro mókolás közben megállt az ütő, hogy most téglásítottam - pedig nem tartom magam átlagusernek
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- E-roller topik
- Valószínűleg késnek majd a Valve új Steam eszközei
- Tőzsde és gazdaság
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hyundai, Kia topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Mazda topik
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Apple MacBook Pro Retina 16" M5 Pro 18CPU / 20C GPU / 24GB / 1TB - 1 Év Apple Garancia
- Samsung Galaxy Flip 7 256 Gb
- Steam Deck 512 Oled (100%os akku)
- Apple MacBook Pro 14 M5 PRO 15C CPU/16C GPU / 24GB / 1TB SSD (MGDR4MG/A) Space Black
- APPLE MACBOOK PRO 14 M5 MAX 18C CPU/32C GPU/36GB/2TB SSD (MGDU4MG/A) SPACE BLACK
- Apple iPhone 13 Pro Max Blue 256GB használt karcmentes 100% akku 6 hónap garancia
- Új állapotban! Lenovo ThinkPad T14 Gen 3 i5-1245/16gb ram/256 ssd FHD+ garancia
- Honor X8a / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- Új Lenovo Thinkbook 14 G7 WUXGA IPS Ultra7 155H 16mag 32GB 1TB SSD Intel Arc Win11 Pro Garancia
- CSX 2x2GB (4GB) DDR2 800 MHz kit
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest