Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- BIOS topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- CES 2026: árad a Panther Lake az Inteltől
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen széket vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Na igen, ezt nem értettem, hogy a LAN forgalmon pontosan mi titkolnivaló van! Ott nem torrentezik az ember, többnyire még jelszavakat sem adsz meg, szóval ez jellemzően mind internetes tevékenység, viszont az internet felé/felől irányuló forgalom meg így is keresztül megy rajta!

-
Treck
aktív tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Azon, hogy az en cuccaim az en routeremen vannak / maradnak, es a helyi halozatom forgalma meg veletlenul sem kerul ra, max a netes forgalom
Mivel a UPC tobb IP-t ad, lehet, hogy azt csinalom majd, hogy direktbe rakotom inkabb ezt is a UPC modemre, igy meregetni ugyanugy tud, de ekkor a netes forgalmam sem megy at rajta (igaz, igy merhet akkor is, amikor hasznalom a netet, es ekkor fals eredmenyt adhat...mindegy, majd meglatom meg, egyelore jo ez a felallas 
-
-
Treck
aktív tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Ertem, koszonom, de ha nem muszaj, direktbe nem kotnem ra a sajat dolgaimat
Bekotottem az altalam leirtak alapjan, mukodik minden, ha majd nem mer vagy ugy latom nem pontosan, akkor majd atkotom 
-
-
Treck
aktív tag
Atfutottam a hozzaszolasokat, es ha jol ertelmeztem, akkor a helyes bekotes ez lenne?
sajat router -> whitebox lan port | whitebox wan port -> szolgaltato modeme
-
Mate
nagyúr
Nekem meg is érkezett a csomag. Most GLS hozta, előzőt sima postás.
-
szente
addikt
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Köszi az infót!

-
OK, nem is kell! Most majd egyszer nekifognak, becsomagolják, aztán ha átadták a szállító cégnek, utána fogsz kapni tracking url-t, benne a tracking number-el, ami az első 1-2 napban nem is működik, de aztán használhatsz más csomagkövető oldalakon is! Várhatóan néhány napot Angliában (Heathrow Airport) fog dekkolni, aztán majd át kerül Németországba, ahol szintén pihenő vár rá pár napig, és onnan kerül Magyarországra, ahol többnyire már aznap, vagy legkésőbb másnap ki szokták vinni! Legalábbis úgy emlékszem, ez volt a menetrend anno, amikor én kaptam!
-
szente
addikt
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Köszi, akkor nem esek pánikba, ha ma nem kapok semmit.

-
-
gyuszaa
őstag
Én is megkaptam a levelet végre, el is felejtkeztem az egészről (jó pár hónappal ezelőtt regisztráltam).
Utoljára a fon routert kaptam hasonlóan ingyen és bérmentve, mikor indult az egész.
Kíváncsi leszek a mérésekre. Látom voltak itt viták a bekötést illetően.

-
szente
addikt
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Ja, az más. Azt hittem teljesen vège lesz.
-
-
szente
addikt
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Ma regeltem.

Csak kètelkedem, hogy kapok meghívót, mert elvileg lassan vège lesz a mókának. -
-
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Oh, ma mar latszik a gls-nel is, tegnap meg ismeretlen volt neki a kovetesi azonosito. Akkor innentol rendben lesz szerintem, egyelore meg nemetorszagban pihen.
-
szente
addikt
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Pedig már èp bevillantbevillant az agyamon, hogy megkèrdezzem nincs e kedved megvállni tőle.

-
-
vargalex
félisten
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Szia!
Igen, értettem. Csak az a kérdés, hogy most ezt is jóváhagyod, azaz élsz a második lehetőséggel is?
-
-
vargalex
félisten
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Szia!
Akkor kérsz egy másodikat is?

-
Nekem is megérkezett az újabb "Final step to receive a Whitebox!" email!
-
-
Zirowe
nagyúr
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Magyar postáé persze nem.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
12/09/14 AM DESPATCHED TOGLS HUNGARY HUNGARY
Amúgy ha felhívom a gls-t még tudom módosítani a címet vajon (hogy ne otthonra, hanem inkább munkahelyre hozzák)?
Mondjuk annyira nem fontos. -
-
Zirowe
nagyúr
Nekem a megadott royalmailes link reggel óta halott, azt írja túl van terhelve.
Elég vicces. :S -
-
szente
addikt
Sziasztok!
Szerintetek még érdemes volt regisztrálnom? Olvastam, hogy novemberben vége a mókának...
-
-
A GLS-nek valo atadas utan nem tudom nyomon kovetni a csomag utjat? o.O
-
Mate
nagyúr
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Szerintem ő saját maga csinált szoftvert akarja tesztelni rajta. Mondjuk ezt majd úgy is elmondja, ha így van

-
-
poli27
veterán
Ha leszedem a firmwaret utánna vissza tudom tenni?Csak mert sos szükségem lenne az eszközre pár napig!
-
Teko001
őstag
Ha bárkinek hasonló gondja lenne: A mobilalkalmazás maximum 29 karakterből álló jelszót támogat, más kikötés nincs viszont
-
adamka16
őstag
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
Én mondjuk másik emaillel jelentkeztem, de most oké mindegyik elvileg.
Igaz bnőm címét írtam be telepítés címeként...
1043ND, meg 2 db n600... szép kis torony lesz
-
-
Mate
nagyúr
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Furcsa a rendszerük. Én 1 emailcímmel jelentkeztem 2x. Gondoltam időszakos jelentkezések. Elsőre nem sikerült, regisztráltam másodszor is. Egy szót sem szóltak. Aztán tavasszal egyből elfogadták mind a két jelentkezést, amiből az egyik egyből ki is zárt a rendszer.
Ezért furcsa, hogy most küldenek egyet. Nem igazán értem, hogy minek. Elvileg egyik jelentkezés aktív, másikat meg lezárták.
Mindegy, kijön és felrakom a polcra. Ha szólnak, hogy mérjek, akkor meg odaadom sógoromnak. Idehaza többet már nem tudok beüzemelni, max. ha lenne digi net, de az meg fene tudja, hogy mikor lesz.
-
-
Mate
nagyúr
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Én tavaly szeptemberben és még előtte fél-1 évvel regisztráltam náluk.
Tavasszal küldték is a kütyüt. Most küldtek megint levelet, hogy részt akarok venni vagy sem. Napokban terveztem írni nekik, hogy már rég részt veszek, ez meghosszabbításra vonatkozik vagy korábbi, dupla jelentkezésre.
Erre tegnap jött a levél, hogy úton a csomag.
Úgyhogy még mindig nem világos, hogy miért küldik.
-
-
adamka16
őstag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Bocs, hogy nem kerestem rá, hogy írt-e már korábban a topikba...
-
-
Zirowe
nagyúr
Ma kaptam mailt, hogy úton van a cucc.

-
adamka16
őstag
Úgy néz ki jön a második whitebox-om
Ma kaptam emailt a csomag feladásáról 
-
Mate
nagyúr
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Nekem, 240-es nettel jobban tetszik az új megoldás.
-
De nagyon sz@r ez az új megoldás, hogy a grafikonok nem a nulla és a mért maximum, hanem csak a mért minimum és a mért maximum értékek közt készülnek! Amikor rápillantok, hirtelen azt hiszem mindig, hogy volt netszakadás, kimaradás, mert legalulra megy a vonal, aztán utána veszem észre, hogy csak 58 és 62Mbps közti ingadozásról van szó!
-
Mate
nagyúr
The next reporting month will be October 2014 so please keep your device connected. The project contract will run until the end of November 2014 however this may extend beyond this date.
-
Balinov
titán
válasz
Intruder2k5
üzenetére
okes, akkor en ertettem felre, koszi a felvilagositast, hagyom akkor egyenlore beken a cuccot
-
Mate
nagyúr
válasz
Intruder2k5
üzenetére
A mostani levélben ha jól rémlik 2014 végét írták.
-
-
Most nézte kollégám, Ő kapott! Viszont Ő a mostani körben nincs benne, májusban jelentkezett!
-
-
Balinov
titán
Sracok, gyors kerdes, mennyi is az az ido, miutan vissza szabad tennem a gyari FW-t a tiplink routerre? Nem emlekszem, hogy 1 vagy 2 ev az aktivalas utan..
-
Mate
nagyúr
Kaptam tőlük levelet, amibe megint jelentkezhetnék a tanulmányra. Erről tud valaki valami infót?
-
Mate
nagyúr
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Időnként iszonyat lassan töltődnek be az oldalak. Van, amikor pl. videót meg se lehet nézni, annyira lassú. Viszont speedtest szerint megvan a sebesség. Google DNS-t használok.
Direkt azért kértem fórumtárstól eredményeket, hogy össze tudjam vetni adott időben nála mit mért.
DNS Response Times:
Nála: 20-25 között
Nálam: 40-208 közöttRTP Jitter UP
Nála: 1,7-3 között többnyire.
Nálam 4-11 között. Jó párszor 35, akár 55.UDP Latency
Nála: 10-11 között többnyire
Nálam: 15-25 között, néha 41-53 között.Viszont Website Load Times mérések teljesen jók.
Sebesség mérés annyira nem izgat, bár ott is elég nagy eltérések vannak. Egyik órában még 10.76-ot mér, utánna meg 246-ot.
-
-
Tido
aktív tag
válasz
donmackó
üzenetére
"Azt írják, hogy a következő jelentés van októberben, és a felmérés az év végéig folyik, úgyhogy kérlek tartsátok az eszközt bedugva/online.
"The next reporting period will be October 2014 with the study currently running until the end of 2014, so please keep your device connected"
csak hogy ne legyen félreértelmezés.
Mondjuk YumeD megoldása engem is érdekelne, mert jó lenne a szülőknél is az N-es wifi előnyeit élvezni"734es hozzászólásom, csak fogalmam nincs, hogy kéne belinkelni

-
donmackó
addikt
Meddig fog tartani a mérés? Szeptember vagy október?
-
Mate
nagyúr
DNS response time gondolom annál jobb, minél alacsonyabb. Hatással van a weblapok megnyitásának sebességére?
Igazából ugyan ez a kérdés vonaktozik az RTP jitter up/down-re és UDP-s mérésekre is. Melyik mit takar?
-
Mate
nagyúr
Van valaki 240-es (esetleg 120-as) upc-s netel?
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Nintendo Switch 2
- BIOS topic
- Windows 11
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Hardcore café
- CES 2026: árad a Panther Lake az Inteltől
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- ZBook Fury 16 G10 16" 4K+ IPS i7-13700HX RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe magyar vibill gar
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i7-11850H 32/512 T1200 4GB /1 Millió/
- Samsung Galaxy Note 10+ 5G
- Apple iPhone 12 Pro Max 256Gb, 12 hónap Garancia, Kék Színben, Uj akkumulátor
- Dell Latitude 5521 / i7-11850H /16gb ram / 256gb SSD / Világitó Bill / WIN11
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Lenovo L13 Core I3-10110U / 4GB DDR4 / LAPTOP 2
- ÚJ Quansheng UV-K6 adóvevő eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Visszament gariba!

Én 120/10-el vagyok.