- Hoztunk 15+ kevésbé ismert Windows-tippet és -trükköt
- Projektor topic
- Házimozi belépő szinten
- Dell notebook topic
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- Vezetékes FEJhallgatók
- ZIDOO médialejátszók
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
PROHARDVER!
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Retekegér
MODERÁTOR
Ha minden küldetést rendesen végigcsinálsz (beszélsz a Vezetővel, majd a Dokival Strelok búvóhelyén) akkor Prypat-ban megjelenik egy quest, ahol szerezhetsz egy dekódert (nem mellesleg egy qrva jó rucit is), ezzel a dekóderrel kell elbattyognod a kóddal védett ajtóhoz, mely egy emelettel feljebb van, mint a wish granter-hez vezető út.
-
_stick_
őstag
Sziasztok!
Hogyan lehet előhozni a játék másik 2 befejezését? -
<cafat>
senior tag
tetszik ez a játék, de azon kívűl h küldiket teljesítünk, + túl kell élnünk, mi a valódi feladatunk benne, miért vunk mi ott, és h jutunk ki?
-
Balancee
aktív tag
Sziasztok! Egy SP demo linket nem tudtok?
-
Hunty
csendes tag
Sziasztok! Azt szeretném kérdezni hogy mié van az h a játékot mikor elindítom csak azt a kis képet teszi ki h ''blabla all right reserved blabla'' a gázmaszkos fickóval, utána eltünik a kép és annyi. XP sp2-t használok 8800gtx el 158.22es driverrel. Egyik patchel sem működik... Segítsetek please
-
ROBERTOH
őstag
válasz
Larry303 #682 üzenetére
Ha ez az ami pripjaty elején van, akkor úgyahogy megcsináltam. (magyar nyelvűt használok) Konkrétan a vezető, akit követni kellett volna belesétált az első tűzrakásba, és ott is hagyta a fogát, de a többieket elkísértem a ''mélygarázsig''. Lehet hogy az ő halála a problem?
-
nagyon leültetetek ''gyerekek''
mindenkinek ilyen jól megy a stalker, vagy pedig mindenki a nyarat élvezi?(1 hét múlva én is azt fogom tenni
)
-
[link]
azon a ponton van egy lezuhant helipopi és körülötte jó sok kutya... ha a brainscorcher felől megyek be, akkor a szikláknál, olyan mintha egy Controller izélné az agyamat (elhomályosulnak a dolgok, meg dűlöngél a márkdvánom) esetleg van ott egy Controller, vagy csak a kutyák szórakoznak?
[Szerkesztve] -
jaja a flesht húsnak fordították, de az ötletgazda sztem a magyar stalker oldal volt... ott már a játék megjelenése előtt fent voltak azok a dolgok, amik benne vannak a játékban (szereplők, zóna lakói...) és ott a flesh húsként szerepel
innen jött az ötlet [link] ezen belül jobb oldalt a Zóna, majd a Zóna lakói -
Primőr
aktív tag
ÉS ráadásul a magyarban úgy fordították azt, aminek a szemét ki lehet venni, hogy Hús. és ráadásul nagyon sokat átnéztem már, és csak a legutóbb sikerült az egyiknek megszereznem a szemét.. nem tudom, miért.
-
na jó... ez esetben semmi baj a fordítással, ugyanis visszaemlékeztem és ha szörny darabkát kell valakinek szuvenírbe vinni, akkor a küldetéshez kiírja hogy mit kell elvinni (jelen esetedben a pseudodög farkát) és a kép mindig ugyanaz hozzá... egy szörny, ami mindig a flesh képe
-
válasz
ROBERTOH #667 üzenetére
a pseudodog így néz ki [link]
van nekije farka amit meg lehet szerezni (pseudodog's tail)
van a sima kutya, az a vak dög és annak is van beszerezhető része, bár elég ritka (dog's tail)
van a flesh [link] neki szeme van, amit meg lehet szerezni (flesh's eye)
van a snork bácsi, neki meg jó az ugrálója (snork's feet)
meg tudomásom szerint a bloodsucker csápjai maradtak még (bloodsucker's tentacles)
ja meg még a vaddisznónak az izéje (boar's hoof)
[Szerkesztve] -
ROBERTOH
őstag
A pseudokutya farkára gondolsz (Flesh)? No az az amit nem találtam meg, pedig minden mutánst leírtottam a falu melletti területen. Egyébként a kereskedő küldetéseinek nagy részét a közelben lehet megoldani.
Én még nem értem a végére, de nem probléma, ha a mellékküldetéseket (pl.: szerezz be egy műtárgyat stb.) nem teljesíted, ezzel csak pénzt buksz.
-
emery2
tag
válasz
ROBERTOH #665 üzenetére
Üdv! Azt szeretném kérdezni, hogy a szörnyfarkat hol lehet szerezni. A kereskedőnek vinném el ''suvenírba''
. Továbbá ha nem minden küldetést tudok teljesíteni, (vannak sikertelen küldetéseim) el juthatok a játék végéig? Köszi a választ és bocs, de nem volt időm a topikot végignyálazni....
-
lordring
aktív tag
Nincs vmi olyan mod, amivel nem kell órákig gyalogolni, de megmaradnak a mentett állásaim?
A Transportmod csak a nemtom hanyas peccsel működik, amivel viszont elvesznek a mentéseim.
-
if u dont like it, dont play with it...
ha közvetlen profilokat nem is lehet választani, de a játszik az ember, elmenti, aztán ha valaki más ül le a géphez és játszik, akkor ő is elmenti más néven, és így működik a rendszer...
nekem 2újratelepítés után is működnek a mentéseim, azaz már 3 profilom van... és mindegyik mentés működik
ki van ez találva -
Primőr
aktív tag
Most látom, hogy a stalkeres kollegák arra se voltak képesek, hogy többprofilos üzemmódba lehessen rakni a játékot.. ha például több ember is játszana egy gépen......
-
True
aktív tag
Darkvalley-ben a gyár mögötti részen, ott ahol a folyó felett átivel egy hid is... A gyárkapú mögött meg rögtön egy darú látható... Viszont amióta felvettem a gitárt azóta 1X már megfagytam... nem tudom van-e hozzá köze, szerintem csak a nagy meleget nem szereti a machine...
-
True
aktív tag
Awe mindegykinek..
E meg mire lehet jó sztetek? Mert felvettem, meg volt melette egy mobil is, de semmi extra... Mert még ha hegedű lenne azt csak megértem (netán ha kifogy a lőszer, elhuznám a nótájukat, vagy a csíkot) de egy gitár... Meg a mobil? Ha szorult helyzetbe kerülök, kérek telefonos segitséget? ÁÁÁÁÁÁÁÁ... [link] [link]
-
Primőr
aktív tag
válasz
Larry303 #651 üzenetére
''11 éves vagyok, még csak most kezdtem nemrég, és a kiindulópontnál vagyok még. Egy küldetést már teljesítettem.''
Ilyen választ várnál, mi? Nos, nem, ez mind nem igaz, ugyanis már Pripjatyot is elhagytam, aztán gondoltam egyet, és visszafordultam a legelejéig, és ott csinálgattam küldetéseket, most meg megint visszafele indultam el. De már több napja nem is játszottam. Igen, ranglistán is első vagyok már egy ideje.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i7-3740QM I 8GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- BESZÁMÍTÁS! ASRock AB350 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 6GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest