- A Solidigm elhagyja a végfelhasználókat célzó SSD-k piacát
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- A GravaStar egyedi megjelenésű fémegerei is beléptek az ultrakönnyű szegmensbe
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- CL 30 alá mennek a G.Skill hamarosan debütáló RAM-jai
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Home server / házi szerver építése
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
-
PROHARDVER!
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
VinoRosso
veterán
válasz Mr. Green #1595 üzenetére
nekem is volt ilyen nyáron többször is, és kifigyeltem hogy valami nem kóser a játékkal. Megölte az egyik Geil modulom. Akkor csinálja a kifagyást, amikor valami 'ütközés ' van a játékban. Néha bekattan, olyankor egy korábbi mentéstől újra kell kezdeni, és máshogy vinni a cselekményt, mert ugyanott ki fog fagyni. Van egy pár ilyen mentésem, dirket kiteszteltem, pl ha beszéltem valakivel, akárhogy megszóltítottam, bármikor, lefagyott. Vagy ha megcsináltam egy küldetést, és utána átmentem a következő pályarészre, akkor pontosan 25 másodperc múlva kifagyott, akármerre mentem, akármit csináltam. Fetettem az 1.3as patchet, ezzel idáig 1x volt ilyen, pedig elég sokat játszottam már ezzel is. Szal stabilnabbnak mondható vele. Viszont ezzel érdemes az egész játékot újratenni...amugy egy könyvet tudnék írni a Stalker bugokról. Ezek java elég negativ viszont van egy elég kellemes kis bug, vagy nem tom hogy az e, lehet hogy dikert rejtették el a készitők, vagy már mindenki tud róla, csak nekem sikerült most rájönnöm, bár eddig még nem olvastam sehol. A lényeg: ha belemész az elektromos anomáliába az öveden legalább 4 db elem( elekrtomos csapás elleni +30%os ) artifacttal, akkor megjavítja a ruhádat és feltölti az életed! Elég sok csapás kell hozzá, ha már le vagy rongyosodva, de ez elég jól jön így is, mert az 1,3as patch-csel elég gyorsan kopnak a ruhák. és igy nem kell megválni a legjobb daraboktól miután tönkrementek, és lehet őket használni jórészt az egész játék során. Sajnos a fegyverjavitásra még nem találtam semmit pedig az is elég jól jönne néha.
Van egy rakat képem még a bugokról, már egyszer linkeltem párat, majd teszek fel újakat. A legérdekesebb mostanában, hogy amikor SPSA14 van a márkdánom kezében, úgy néz ki a keze, mintha a GPU bele se számolna semmit a geometriába. Úgy van kinnt, ahogy a proci tesszalál, rá van húzva a textúra azt bab. Elég ramatyul néz ki, hogy mindenütt full grafika, a képernyő közepén meg egy pár poligonból összetákolt kéz figyel. Elég nagy hiba, hogy ez nem szúrt szemet a készítőknek, úgy látszik nem sokat mászkáltak ezzel az egyébként elég jó kis puskával. -
Mr. Green
tag
Sajnos behalt a stalkim, pár napja még jól ment (egy-két fagyással még ki is békültem), de ma elkezdtem vele játszani és kb 5 perc múlva mindig kifagy. Nem értem mi lehet a gond, mindenből a legújabb van fent, a gép alkatrészeinek a hűtése megfelelő, semmi vírus vagy ilyesmi. Valami ötlet?
-
titán
válasz Winner_hun #1591 üzenetére
Mivel tudom ezt megcsinálni?
-
Anthony28
őstag
Tényleg ott van a spiccen! Ráadásul nem is könnyű fokozatban nyomom, pont azért hogy vergődjek is egy kicsit néha, meg nehogymáá hamar a végére érjek.
Aztán ha végignyomtam jöhet a Bioshock,Half Life 2 Episode Two,World In Conflict,Lost Planet...szóval ha Crysis nem jönne Novemberben akkor is lenne mivel játszanom télen!Call Of Juarez teszt ATI 3870 X2-vel ! Irány a logout-om... :-)
-
titán
válasz Winner_hun #1589 üzenetére
Azt meg hogyan? A video az a mozgókép, a screenshot meg az állókép.
-
titán
Most nézem csak, több mint 5000 screenshot-ot készítettem a játék alatt.
-
titán
válasz Anthony28 #1585 üzenetére
Én most azt mondom, befejezve a gémet, hogy ilyen játékkal még sosem játszottam. Tényleg él a zóna, bármikor és bármit töltök vissza, mindig más és másképpen történik. Egyszerüen hihetetlen, hogy ez egyáltalán létezik. Ehhez képest a többi fps, egy scriptelt idióta lövöldözés. Nem tudok betelni a játékkal. Most éppen a yantar pályát töltöttem vissza, de már teljesen másképp csinálok mindent, mint először.
-
titán
Akkor nálad valami gebla lehetett, gondolom a kihagyott küldetések miatt. Ha minden igaz, a legjobb befejezést kaptam, igaz én mindent megcsináltam, kivéve a kruglov megmentését, de az elvileg nem befolyásolja a befejezéseket.
Most töltöttem vissza a kruglovos pályát, el kell vezetni yantarba, védeni kell a katonáktól. Nem is értem, hogy ez akkor hogyan kerülte el a figyelmem. No mindegy, szép volt ez így is. -
Anthony28
őstag
Nagyon zsír ez a játék! Asszem már a 4. pályán vagyok. A grafika csodaszép, és mit mondjak.. 1680x1050 full full-ba 90-100fps-el szakít! Jól van optimalizálva.
Call Of Juarez teszt ATI 3870 X2-vel ! Irány a logout-om... :-)
-
-
titán
Úgy néz ki a 162.18-as whql lesz a jó driver, azóta nem dobott kékhalált. Lebilincselő ez a játék. Féltem picit a pripyatól és az erőműves résztől, de talán ezek voltak a legkönnyebbek.
A másik érdekes dolog, hogy mint írtam is, benéztem korábban pripyatba és az erőműbe. Akkor rengeteg katona jött ellenem mindenhol, alig győztem őket hentelni. Tegnap, mikor élesben nyomtam, akkor pripyat előtt még elmentem a csaposhoz kereskedni egyet, vette fel egy kis muníciót. De semmi más fontosat nem csináltam és érdekes módon pripyat előtt a sorompónál már a haver katonák voltak nem ellenségek, ahogy a városban sem volt annyi ellen, a hotelt is már a haver stalkerok védték. Gondolom addigra kinyírhatták az ellent, vagy a fene tudja mitől ez a változás.[ Szerkesztve ]
-
qdak
addikt
a stalkerom elromlását a vinyom elromlása okozta
ஃ°˙*˙°ஃ доступ запрещен ஃ°˙*˙°ஃ; Eladó HP ML350 G6: https://hardverapro.hu/apro/hp_ml350_g6/friss.html
-
Mr. Green
tag
válasz 3psilon #1567 üzenetére
A legfrisseb van fent mindenből (mint mindig, ez az alap ). Kicsit vvettem a csúszkákat, és most nem fagy ki és nem swappel mint állat, feltételezhetően a vison distance miatt csinálta, most az 75 % körül van (amugy játék közben észre sem lehet venni a 100 vs 75-öt), és naon fain minden. Bár a játéknak a memokezelése naon idegesít, ezt remélem kijavítják majd a clear sky-ban (új verzióju engine lesz (x-ray 1.5) uhogy bizakodom).
-
-
Killer01
őstag
válasz Mr. Green #1564 üzenetére
a megakadásokkal nem tudsz mit csinálni, a game memóriakezelése miatt van -eléggé optimizálatlan-, simán képes benyelni 4 giga swapfájlt is. A kékhalálok ellen se nagyon van gyógyír, próbáld meg a legutolsó patch-et felrakni rá /ha eddig nem azzal mentél/, nálam jelentősen csökkent a kifagyások száma.
-
qdak
addikt
S.T.A.L.K.E.R Radiation Limited Edition Bonus Disk érdemes megvenni ? tud v ki rolla v mit?
játszotatok vele?ஃ°˙*˙°ஃ доступ запрещен ஃ°˙*˙°ஃ; Eladó HP ML350 G6: https://hardverapro.hu/apro/hp_ml350_g6/friss.html
-
qdak
addikt
hát nem tom, nekem 1G dual 400 van, 1024 ben 50%-75% os beálitásokkal, élsim. nélkul. megy rendesen. bár most nem de az nem a gép hibálya hanem a gazájé.
ஃ°˙*˙°ஃ доступ запрещен ஃ°˙*˙°ஃ; Eladó HP ML350 G6: https://hardverapro.hu/apro/hp_ml350_g6/friss.html
-
3psilon
aktív tag
Nálam NVIDIA + chipset driver + BIOS frissítés segített csak. Az nvidia frissítés nem volt elég a kékhalálok ellen.
Mr. Green te is frissíts, és amúgy nekem is 2 giga ramom van, és vannak fix helyek, ahol néha megáll 1-2 másodpercre tölteni. Elviselhető.
Specs: Ryzen 7 5800X, 48Gb RAM, RTX 3060Ti 8Gb, Fedora Linux | Kawasaki ER-6F 2006
-
Mr. Green
tag
Hali mindenkinek!
Lehet h volt már róla szó, ezt szeretném megtudakolni: az van h több helyen megáll egy pillanatra a játék (1-2 s), rendre uazokon a helyeken. 1GB ram-al tolom, full dynamicban nem is lepődtem meg ezen, de staticban is ezt csinálja (amugy staticban ezt leszámítva viszi 80 fps-körül u hogy minden maxon van). Eléggé furcsák ezek a rejtélyes megakadások, vmi motor bug lehet? vagy tölt? ha az utóbbi azt azért szerintem nem így kellett volna megoldani . 1ébként full dynamicban sokszor ilyenkor lefagy a játék, és egész játék alatt swappel. A lefagyásra nincs vmi ötletetek, vagy 2GB-nél már nem csinálná? Légyszi aki 2GB-vel tolja (persze aki nem az is ) írjon már pár tapasztalatot. Meg jó lenne swappfile eligazítás. 2 GB van beállítva, azon a particiíon ahol az oprendszer is van.
-
titán
Múltkor kíváncsiságból benéztem az erőműbe, persze csak odarohantam, hogy milyen. Ahogy leértem a hídról, lelőttem a balra lévő ellenséget és futottam, mint a gép a nagy épület mellett, egészen a félig leszakadt kapuig. Onnan lehet aztán lamászni az erőmű épületébe. Csak annyi lenne a kérdésem, van-e jelentősége, hogy szaladok egészen a bejáratig (talán 2 ellent lőttem le közben), vagy ki kell ottkint filézni mindenkit? Elég sok ott az ellen, nincs igazán kedvem hozzá.
Bent az erőműben azért elég félelmetes, főleg hogy állandóan magyaráz egy hang. Brrrrr -
MODERÁTOR
válasz Anubiss #1548 üzenetére
Ez ám a hír... Kb. már a játék megjelenését követő pár órában tudtuk a végződéseket... Az oroszok már előbb kézhezkapták, gyorsan végigtolták (vagy kivették a videókat a játékból) és feltették youtube-ra...
Picit lemaradtál...Grigorisz: Spoiler
spoiler = leleplezésHarrrr!!!!
-
qdak
addikt
1 nagyon jo cucc minden ( fegyver ) vehetö a kereskedönél. én most nem tom kiprobálni mert megint meghalt a stalkim. hawer adta azt mondja o(j)an fegyver van benn amit nem is látott még!
LINK TO LETÖLTÉSSஃ°˙*˙°ஃ доступ запрещен ஃ°˙*˙°ஃ; Eladó HP ML350 G6: https://hardverapro.hu/apro/hp_ml350_g6/friss.html
-
qdak
addikt
valaki segitsen hogy lehet a kocsikba életet lehelni, hjiába raktam fel a mod ot és irtam átt a dokum&sett ben a filet nem indulnak
-
Anubiss
tag
Na figyelem! Ez a hsz. azoknak szól akik már lepörgették a gammát.
Spoilerek!!!!!Itt van az összes befejezés lefilmezve...
-
qdak
addikt
válasz 3psilon #1546 üzenetére
mi akkor nincs is sima ak 47? az igazi 7.62*39 töltettel? majd csinálok 1 fotot amivel most megyek emlitést se láttam a 74/2 gyorstüzelö verziojárol a stalkeres oldalon
ui: müxxik a Stalkim
[ Szerkesztve ]
-
qdak
addikt
asszem megvan: SS1 aliber: 5,56 x 45 mm, Barrel Length: 449 mm, Weight: 4,01 kg, Overall Length: 977 mm, Mechanism: Gas Operated. Note: “SS” stands for “Senapan Serbu” or “Assault Rifle”
[ Szerkesztve ]
-
qdak
addikt
na a biztonsági képfile másolása közben lehet hiba ? ha vinyorol vonyora másolok ? sose volt még ilyen !
Grigorisz : ünnepelünk ? nem! csak ha müködik a stakim megint[ Szerkesztve ]
-
Grigorisz
aktív tag
Csak azt tudjuk javasolni neki, hogy készítsen egy új képfile-t az eredeti példányáról, hogy ne kopjon a DVD mechanikája (mert biztos csak azt félti azért van képben) és próbálja újra a telepítést.
Taggá lettem
[ Szerkesztve ]
Ha egyel kevesebb lenne az IQ-m már nem is állat lennék, hanem növény!
-
Grigorisz
aktív tag
-
qdak
addikt
válasz Grigorisz #1538 üzenetére
helo nekem nem az m 134 kell nem arra gondoltam, tegnap leszedtem s mikor ujjra akarom rakni ezt irja kb 10X probáltam mindig ez van, a képfájlt átraktam 1 ik vinyórol a másikra sérülhet a file közben? mert akkor az a bajj ezt irja:hiba
mit tudok csinálni help??
[ Szerkesztve ]
-
Grigorisz
aktív tag
100%, hogy a teljes játékban nincs benne kb fűszál pontossággal átnéztem a zónát és sehol sem láttam ilyet, amúgyis a kép amit Ndruu kolléga linkelt kb az Agropromnál lehet (szintén béta mert a full verzióban az az ajtó tárva nyitva) ott meg ettől gyengébb fegyvereket lehet csak találni. tehát ha tudni akarod a nevét reménykedsz benne, hogy valaki emlékszik rá a bétából vagy te feltelepíted és megnézed.
[ Szerkesztve ]
Ha egyel kevesebb lenne az IQ-m már nem is állat lennék, hanem növény!
-
-
qdak
addikt
kár, nem tudod/tudjátok h mejik fegyver ez, sajna csak azt tudom amia fejemben maradt, s a stalkis oldalakon sem találom (össze vissza irnak a fegyverekröl, söt azt is olvastam v hol h lehet kocsikázni is, nekem nem sikerül) a fegyver asszem 3 betü volt a newe, 556x45 tölténnyel, orosz, s a leirásban a pontosságát dicsérték. sajna nincsenek meg a mentéseim ujjra kezdtem .
ui: minden sima rifle re, lehet találni távcsövet?
-
qdak
addikt
valakinek volt már ilyenje ?ஃ°˙*˙°ஃ доступ запрещен ஃ°˙*˙°ஃ; Eladó HP ML350 G6: https://hardverapro.hu/apro/hp_ml350_g6/friss.html
-
qdak
addikt
remélem van mentésem nemsoká kiderul
haver magyarázott v mi arénát ahol én nem voltam, én viszint 2X láttam azt a viseot mikor mindehonnan mutáns patkányok jönnek ö meg nem[ Szerkesztve ]
-
3psilon
aktív tag
Vissza kell töltened egy Csernobil előtti mentést, mert az erőműtől már nem tudsz visszamenni. A meet the guide küldetést kell, Cordonban, majd elhúzni Agropromba, majd Pripjatyba
Azért a Wish granternél még nagyon nincs vége a jtéknak, ez után jönnek a legjobb harcok
Specs: Ryzen 7 5800X, 48Gb RAM, RTX 3060Ti 8Gb, Fedora Linux | Kawasaki ER-6F 2006
-
törölt tag
A dekódert még Piripócson kellett volna felvenni ha nem tetted meg. A Hotel nevő helyen van egyébként az egyik emeleten egy szobában, az erőmű bejáratától nincsen messze a hely. De a titkos hely pribatyban küldetés csak akkor jelent meg neked ha még az X16-os labor után végignyomtad a find the guide (találd meg a vezetőt) küldetést is.
-
True
aktív tag
Ja jól látod... New Game... Innét már nincs vissza út... Max ha a dekóder megvan aszem oda még innét vissza tudsz menni...
Nem postázok még mutteromnak sem... Telószám az adataimnál volt, amíg az új PH láthatatlanná nem tette...... ja a mágnesmotort, csak ráadásnak csináltam...
-
qdak
addikt
hello megint, itt tartok: vmi kivánság teljesítő , de ha rámegyek vége a játéknak viszont van 1 csomo feladat amit nem csináltam meg ki lehet innen jutni ? v csak ujj játékot tudok kezdeni amit nem akarok !!!
v elég lenne 1 falon áttjárás kod is HELP!ஃ°˙*˙°ஃ доступ запрещен ஃ°˙*˙°ஃ; Eladó HP ML350 G6: https://hardverapro.hu/apro/hp_ml350_g6/friss.html
-
3psilon
aktív tag
válasz zsolti1990 #1518 üzenetére
tweakguides.com-ot meglesed, úgy beállítod, hogy szép is lesz, meg 60fps is (a float32mod állítólag gyorsít a grafikán... lásd az írásomat )
-
törölt tag
Én beállítottam valakinél egész jól egy 8600GT-re (cpu: Pentium E2140, ram: 2G), és 1280x1024-ben szépen megy, object dynamic-ban, csúszkák 50% körül, textúraminőség 75%, ezzel a beállítással is sokkal élethűbb mint bizonyos játékok plafon grafikán És nagyon jól skálázható a performance ebben a játékban, a leg gagyibb képtől kezdve a fullextrásig, mindenre be lehet állítani.
-
Grigorisz
aktív tag
a grafika szép lesz csak az egymást követő képkockák száma lesz alacsony
amúgy ha nem 20000*10000 felbontáson akarod játszani akkor elég leszHa egyel kevesebb lenne az IQ-m már nem is állat lennék, hanem növény!
-
MODERÁTOR
hát... még elszaladozik...CrySis-t már ne próbáld, sírni fogsz Mediumon talán még elviszi, de elég nehezen...
S.T.A.L.K.E.R. jó driverrel röhögve megy fullon is (persze ha van 2GB memóriád és jól be van állítva a pagefile mérete)
Harrrr!!!!
-
VinoRosso
veterán
milyen felbontásban akarod tolni?
-
zsolti1990
csendes tag
MSI NX 8600 gts-en szép grafika lessz?KÖsz
-
titán
Amint megtaláltad a helikopter mellett vaszilijev hulláját, azon nyomban mehetsz is yantarba a laborba, persze lőszer/egyebek legyen nálad, mert nem lesz könnyű pálya. Ha kifiléztél mindenkit ottfent, az egyik épületben le kell menni a lépcsón és már tölti is az új pályát, ahol a szinteken le kell kapcsolgatni a gépeket. Egyébként ha felmész a tetejére és a folyosóra belépsz, akkor újraindul a 4 perces számláló, így bőven lesz időd hatástalanítani a gépezetet. Az egyik lépcső mellett találsz egy jó kis ruhát is.
[ Szerkesztve ]
-
qdak
addikt
itt tartok : 1, 2 azt
irja a pda find vmit ahogy a képen is látszik de nincs ott semmi mit tegyek ti hogy csináltátok ???manutdzoli: 2 tártol kifeküdt olvass vissza én is ott vagyok
[ Szerkesztve ]
-
3psilon
aktív tag
Ha a legjobb guide kell: gamepressure.com regisztrálás után pdfben letölthető, képekkel, minden mi jó. a gamefaqs.com-on meg van leírás a felszerelésekről, ellenfelekről stb.
-
titán
válasz manutdzoli #1509 üzenetére
Én ez alapján játszottam/játtszom, szerintem korrekt leírás, néha persze nem pontosan ugyanazt/ugyanúgy kell csinálni:
Menekülés!
Mindenütt tűz, tűz, tűz, de sebaj, ki az ajtón sebtibe’! Aha, ahogyan azt csak szeretnénk, semmi ilyesmi, az ajtó közben bezárult, és lángol is ráadásul.
Akkor hogyan tovább? Sokan itt akadnak el, jajveszékelnek, vinnyognak, szirénáznak, pedig – nincs ok aggodalomra.
Egy áttetsző, gömbvillámhoz hasonlító (bár nem láttam még gömbvillámot) energiagömb a felelős mindenért, a tűzcsóvákért, és a bezárt ajtó miatt is. Nos, álljunk rajta bosszút: jól irányzott célzásokkal pumpáljuk tele golyóval, miközben követjük egyfolytában. Arra persze vigyázzunk, hogy ne sebezzen le nagyon, célszerű, ha közben mentünk és vadul medipackezünk egyfolytában. Nagy nehezen egyszercsak felrobban, a tüzek kialszanak, az ajtó kinyílik, nekünk pedig szabad az út.[ Szerkesztve ]
-
3psilon
aktív tag
válasz manutdzoli #1509 üzenetére
Úgy, hogy elolvasod az előző hozzászólásomat.
-
manutdzoli
senior tag
Földalatti laboratóriumban vagyok,ahol megszereztem egy papírt,iratokat amit a pultosnak kell elvinni.De ahonnan jöttem,az az ajtó becsukódott és azt írja hogy valaki nem engedi.És egyfolytába tűzcsóvák kergetnek és megölnek.Hogy jussak ki?
FORZA FERRARI!!Ferrari 2007 World Champion-Kimi Raikkönen.........INTEL-NVIDIA.......
-
MODERÁTOR
válasz manutdzoli #1502 üzenetére
A köszöngetős professzor (halóhaló prof.) Yantar-ban minden sz@rt hajlandó megvenni... Ha jól emlékszem, akkor ő megveszi a snork feet-et, meg a bloodsucker tentacle-t is... meg talán a többit is...
qdak : inkább linkeld a képeket amúgy meg lőjjed azt a repkedő szutykot és akkor megmurdál... dobj rá gránátot és bekajálja... aztán szabad lesz az út kifelé
[ Szerkesztve ]
Harrrr!!!!
-
3psilon
aktív tag
Nem tudom mit akarsz. Kijutni? Az a lángoló izé egy poltergeist. Ha odamész a kontrollterem lépcsőjéhez, megjelennek a lángforrások, DE közben látsz egy ide-oda lebegő vöröses alakot -szellemet. Na ne kíméld lőszerrel, sörétes, gránát (a szomszéd szobában van) mindent bele és végül meghal majd kinyílik az ajtó. Csak ne lepődj meg hogy a minimap mellett egy jó nagy számot látsz majd
-
manutdzoli
senior tag
És az állatoknak a testrészét hol lehet eladni??Mert a kereskedők nem veszik meg??Gondolom orvosoknak kell eladni,vagy tudósoknak.
FORZA FERRARI!!Ferrari 2007 World Champion-Kimi Raikkönen.........INTEL-NVIDIA.......
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Milyen videókártyát?
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Társasjáték topic
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest