Hirdetés
- Androidos tablet topic
- A processzorba integrált hűtésen dolgozik a Microsoft
- iPad topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
AthlonXP
őstag
Még nem próbáltad? LOL. Szerintem nézd meg, mert nem olyan rossz. Ráadásúl teljesen új sztori, új pályák ( részben ), vezethető járművek, stb... Viszont nagyobb gépigény jellemzi. Bár ez utóbbi neked nem számít, ahogy látom
. Én csak az első 2-3 pályát toltam, aztán hagytam a fenébe, mert közben jött az OL.
De nézd meg, mindenképp szerintem, márcsak az új küldik miatt is. Gyakorlatilag telejesen új játékot kapsz tőle. Pl. rögtön az első pályán, a katonáknál kezdessz. Mert a hadsereg ebben a modban a stalkerek barátja. Sőt az első feladatot is tőlük kapod.És az első pályán a kereskedő sincs a helyén, üres a bunkere. Na meg ez is tele van új szörnyekkel. Bár egy kissé bugos a mod. Ajánlott trainerrel játszani, mert ha meghalsz, akkor hajlamos a játék kilépni a winbe.
Van még 1-2 hibája, de azért egy próbát megér. Az 1.04-es patch kell neki vagy jobb. És mivel új kűldetések vannak, ezért a szöveg is más, mint az eredetiben, így a magyarítás nem jó hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
- GIGABYTE GeForce RTX 4070 Ti SUPER AERO OC 16G - Alza garancia 2027.11
- Gamer PC - R5 5600X, RTX 3060ti és 16gb RAM + GARANCIA
- Gamer PC - i5 12400f, RTX 3070 és 16gb D5 RAM + GARANCIA
- Intel I9 14900K + ASRock Z690 PG Riptide + TeamGroup 32GB(2x16GB) DDR4 3200MHz CL16
- Alaplap javítás Telefon Tablet Laptop Konzol
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- Apple iPhone Xs Max 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest