- Dell notebook topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- TCL LCD és LED TV-k
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Szállingóznak a képek az érkező új VGA-król
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- RAM topik
-
PROHARDVER!
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PROti
tag
válasz Medvelászló #2895 üzenetére
Csáó!Nekem Athlon xp 2800+-om van és ha nem is szaggatás mentesen,de azért el lehet játszani!
-
titán
Persze, én is csak brahiból trainerezek, k@rva jó így mászkálni és írtani az ellent.
Alapban én se cheatelek, mert elveszik a játék élvezete, izgalma, hisz nincs miért izgulni.Egyébként meg is szívtam este, mert az X18-ban ott az a törpe kis k@csög, akit csak artifactal lehet kifilézni, az meg nem volt nálam, mert minek.
[ Szerkesztve ]
-
-
titán
válasz Medvelászló #2895 üzenetére
Az AK az egyik legszarabb fegyvert. Miért azzal kínzod magad?
-
Medvelászló
senior tag
válasz Grigorisz #2894 üzenetére
Milyen procit ajánlanál helyette ,én 1024-esben nyomom,eddig csak két pályán/Vad terület ,és Pitypang városban / volt problem vele ,mindkettő amikor kint voltam a szabad ég alatt ahol egyszerre sokféle színt és árnyalatot kellett megjelenítenie,nagyon akadozot,már-már élvezhetetlenné téve a játékot!érdekes módon a többi pályán nem csinált ilyet,gondoltam bele dobom a gépemet egy elektromos delejbe,megsemmisíteni !!Böcce az infót,kipróbálom azzal amit javasoltál
Próbáld ki csít nélkül én is úgy nyomom,nagyon izgalmas és rendkívüli élményt nyújt a játék ha nem sumákolsz benne Egy alényeg legyen egy nagy tűzerejű fegyvered,/nálam Ak--távcsővel, gránátvetővel,hangtompítóval,___pisztoly szintén ht-val,rengeteg gránát,kb 30db,dragunov mest.löv.puska,lehetőleg páncéltörő lőszerrel/AK is,1000db körül/Jó ruha,lehetőleg ne pizsiben mászkálj mert letépik a blökik,meg a zombik nagyon gerjednek a STALKER-okra/sok eü csomag,mind3 féléből,injekciók,és sok szerencse -
Grigorisz
aktív tag
GTA-ban csalni???? minek???? ott nincs zóna, nincsenek hárdkór monszták, kemény ellenfelek VC-ben hatos körözési szintnél 1-1,5-órákat szoktam hentelni csít nélkül Stalkerban néhol nekem is elkelt a csít.
MaciLaci... felbontásfüggően de elég. (640*480)
[ Szerkesztve ]
Ha egyel kevesebb lenne az IQ-m már nem is állat lennék, hanem növény!
-
Medvelászló
senior tag
válasz AthlonXP #2868 üzenetére
Anno mikor még csak alapjátékom volt meg én töltöttem le egy magyarítást/STALKERHU-v1.00/ Kb90%-ban működik a OL-mod-al/Kanyhalos 1.2 v/ is legalábbis eddig,van némi angol is benne de elenyésző!!!! Nem tudja valaki ennek a játéknak elég a 2500+-os proci?
Chainreaction and mutation,
Terminated population! by Kraftwerkadioactivity -
Xelo
addikt
erre nem kéne ennyire büszkének lenni de Te tudod én nem vagyok képes cheatelni, nekem full elveszi a játék élményét, illetve azt az örömet amit akkor érzek ha sikerül megcsinálnom vmit ami úgy néz ki hogy veszett ügy, de csak megoldom, ahogy tudom... embere válogatja, én anno csak GTAkban csaltam, de azoknak nem vittem a történeti cselekményt csak baromkodtam, aztán jött a SA amihez normálisan hozzákezdtem, abban már nem is csaltam.
[ Szerkesztve ]
-
Xelo
addikt
hát mondjuk figy warehouse részen van egy kis házikó (illetve pár) a duty és freedom bázis között.. namost ott 6 exoskeletonos dutyguy ül a tűz körül, 3 járőrözik a környéken.. most monszta vagy freedomos legyen a talpán aki ezeket képes megölni normal fokozaton összvissz 4 dutyssal találkoztam itt.. azok is megvoltak purcanva jól..
[ Szerkesztve ]
-
Xelo
addikt
van vmi ami nagyon érdekes: előzőleg stalker nehézségen játszottam OL 1.3.2 modifikációval: akárhova mentem többnyire halott stalkertetemeket találtam utam során, nem bírták felvenni a versenyt a szörnyek hadaival.. nost veteran/elit nehézség, 1.3.3-mas mod: a mutánsoknak igazából csak erejük és életük nőtt, nem úgy mint a stalkereknek, akik sokkal pontosabban céloznak, használnak gránátokat, és sokkal taktikusabban mozognak, és nem csak elviekben: megfordult az eddigi felállás! akárhova megyek kisebb stalker-csoportosulásokba botlok, döglött szörnyetegekkel övezve. nekem ez nagyon tetszik, végre az emberi lények fel tudják venni a versenyt a zimbeszombikkal és egyéb emberzabálókkal. a tűzharcok sokkal izgalmasabbak, és én is nyugodtabban barangolhatok
-
Xelo
addikt
most engedták át a dutysok hogy beszéljek barmannal. én egy "elrejtett" Vintar-t tudok, ami nem is annyira elrejtett, a Freedom bázison. azzal kezdtem utazásomat, hogy azt megszerezzem. sikerült.. elég jó kezdő felszerelés
-
P2000WRC
tag
Xelo belinkelt múltkor egy Secrets-es videót. Erről jutott eszembe, hogy én is találtam egyet. Sötét Völgyben az épületben, ahol az X16-as laborhoz kell lemenni, van egy lépcső ami egy műhelybe vezet fel, ahol tele van esztergagépekkel, satupadokkal stb. Ott a lépcső mellett van egy doboz, amit ha szétlőttök, egy csomó 9x39 SP-5-ös golyó lesz benne. A megszerzése kicsit körülményes, mert fel kell ugrani annak a micsodának a tetejére. Ha tudtátok, akkor nem szóltam. De ha nem, és érdekel valakit, képet is belinkelhetek...
-
titán
Akit esetleg érdekel:
Az OL módban a gamedata/config/weapons könyvtárban megkeresed a fegyverhez tartozó filet, majd az ammo_mag_size sorban átírod a számot, akkor tudod módosítani a tár nagyságát. Én is átállítottam egyenlőre 50-re, nem kell azzal is tökölni.
Ja és az artifactok értékét is lehet módosítani, de ezt még nem próbáltam ki.
[ Szerkesztve ]
-
hoffman_
nagyúr
esetleg a felhasználóban keresendő.
Ezt kikérem magamnak. Nem. Itt azzal lesz a gond hogy én a játékaim mellé zárójelben nem szignózhatom hogy origi.... Pl így: Stalker(eredeti)....
Bár elvileg én is account vagyok. Erre abból következtetek,hogy soha nem kérdez rá semmire. Mindent amit csinálok azt csinálja Úgyhogy nagyjából patthelyzet...
De mivan akkor ha 1.004/5 nékül játszom? Csak simán OL-t és OL 1.3.3at teszem fel? Mert az úgy 1x már működött...[ Szerkesztve ]
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
titán
Tegnap megint elkezdtem előről, de az alap játékot. Benyomtam a traider patchet és a rubel cheat-ot é vettem egy Vintart 600 lőszerrel, és még egy katonai páncélruhát. Utána meg a biztonság kedvéért benyomtam a halhatatlanságot és a lőszer cheat-ot is. Ennek így aztán k@rva nagy értelme volt tudom én is.
Csak az a gond, hogy az OL móddal ellentétben itt nem 30, hanem csak 10-es a tárja, így rengeteget kell tárazni. A kicsomagolóval megtaláltam a file-t, amiben át kell írni a darabot, de viisza már nem tudom csomagolni, így az egész nem ér semmit.
-
Xelo
addikt
válasz hoffman_ #2877 üzenetére
hmm én kb 16-17-én raktam fel a Vista-t egy újabb körre, akkor felrakta az összes addigi update-et, illetve 18-án megjelent az SP1 azt is leszedtem és telepítettem Win Updaten keresztül, azóta is azt a Vista-t használom. ami még fontos lehet hogy én full admin account-ban vagyok, azaz minden ami fut az adminmódban fut, és nem kérdezgeti hogy BIZTOS HOGY AKAROD? jó vírus/spywareirtóval és tűzfallal sztem tök fölösleges. legújabb driverek, directx, fennt van: STALKER (eredeti), Counter-Strike: Source (szintén), Hellgate London (ez meg pláne), UT III (úgy mint az előzők), Team Fortress 2 (steamen vásárolt), COD4 (az előzőekkel megegyező), illetve Crysis (szintén), és az Assasin's Creed ami a neten keringő eléggé bétaszagu képződmény, és mindegyik tökéletesen müxik, semelyik se lépett még ki, nem is fagytak le, semmi problémát nem okoztak. így nem feltétlenül mindent úgy kell kezdeni hogy a Vista f0ssh1t, néha a probléma a különböző telepített software-ekben, driverekben, esetleg a felhasználóban keresendő.
[ Szerkesztve ]
-
hoffman_
nagyúr
-
hoffman_
nagyúr
Tudom,én sem az exe-re gyanakszom. 99% hogy a Vista.
Kidob: Játék közben ha menteni akarok,akkor kirak az Asztalra ezzel: az X3_RDA.exe működése leállt. Van amikor a mentésig sem jutok el,és már az escape-nél kidob...
[ Szerkesztve ]
-
-
hoffman_
nagyúr
válasz hoffman_ #2869 üzenetére
Jajjaj Sajnos csak félsiker... Hosszútávon nem okés. Nem tetszik neki az exe és állandóan kidobja. Pedig már kezdtem megörülni
Amúgy arra gyanakszom,hogy ez a Vista miatt lehet. Szinte biztosra veszem Nem ez az első játék aminél ien jeletkezik...és XPn okés volt.
[ Szerkesztve ]
-
hoffman_
nagyúr
Hatalmas Köszönet Lauda kollégának!!
Hála neki S.T.A.L.K.E.R. + OL + 1.0005 = működik!!!! Köszönöm
És persze Xelonak is, aki elindított az ösvényen
-
AthlonXP
őstag
Hát akkor ennyit a magyarításról... Pedig már nagyon vártam... Amúgy én a priobit trainerrel nyomtam, mert írták, hogy ha meghalsz a gamében, akkor simán kivág a winbe. Én nem hittem el, így először trainer nélkül, alapban nyomtam. De amikor az első pályán kiszáltam egy btr-ből, az felrepűlt a levegőbe és rám esett. Azonnal végem lett és a játéknak is. Így azután trainer rulez volt nálam. Bár utólag már ezt is megoldották, mert ahonnan le lehet szedni a modot, már ott van a javítása is ennek a hibának. Ami ugye a linkeden is szerepel.. És köszi a linket.
-
greenmukk
tag
Hello!
A szkrínsotokat hova menti a gép?? sehol nem találom
megtaláltam
[ Szerkesztve ]
-
hoffman_
nagyúr
válasz Medvelászló #2864 üzenetére
Hol vagyok én még attól De köszönöm az infot. Bár a játékmenet tényleg kuszának tűnik,azért kezdek eligazodni rajta
szerk.: Xelo addikt lett!!! Grat
[ Szerkesztve ]
-
titán
válasz Medvelászló #2864 üzenetére
Nem bonyolult az, csak összetett. Faxán egymásra épül minden.
-
Medvelászló
senior tag
válasz hoffman_ #2834 üzenetére
A fegyvereket érdemes a csaposnál eladni ő többet ad érte mint a többiek a képződményeket/műtárgyakat/Yantar-ban a prof-nál,kifizeti a teljes összeget!Én mikor felvettem a ruhát át dobott másik pályára,2 napig azt sem tudtam hol vagyok,mire rádöbbentem hogy mit kell csinálnom! !??Behajtottam Mtz-vel a banditák közé ,istenem de meg voltak lepődve mikor megláttak a traktorral Mivel igen bonyolult a játék és kiszámíthatatlan,csak rád van bízva hogy játszod végig!! Sok sikert és keményen nyomulj,mert nem maradsz életben ebben a játékban!chain reaction and mutation
-
titán
De hüle vagyok. Beb@szom neki a traider patchet és meg is van oldva a fegyver gond.
Illetve kell neki a rubel trainer is, hogy meg tudjam venni.
[ Szerkesztve ]
-
titán
Érdekes egyébként, hogy van akinek reklamál a stalker. Nekem szerencsére sem a módokkal, sem a patchekkel nincs gond.
Most azon gondolkodom, hogy az alap játékba kéne valahogy becsempészni a Vintart és úgy elkezdeni, de a bemásolós módszer eddig nem jött össze.
-
hoffman_
nagyúr
Csak mert Windows. Amúgy 1.4es patchet nemtom leszedni... Egyik oldal se engedi letölteni De OL fenn van. Megnézem elindule egyáltalán. Ha jó a mod,akkor miben fogom észrevenni? Mivel nekem az alapjátékkal sincs sok tapasztalatom
szerk.: Hoppika. A modnál van a gubanc. Már neki nem tetszik h a játékom nem origi. Ezzel nem tudok mit kezdeni
[ Szerkesztve ]
-
hoffman_
nagyúr
Hát épp most raktam újra. Szószó ez van. Nagyon szeretném de sajna most nincs 7ropim egy jó Stalkerre. Ami meg van. Az gondolom tudod h mért nem jó. Ha ezzel a patchel se megy akkor felrakom patch nélkül. Így görbüljek meg Max elszáll a Vista. Úgyis elegem van már belőle. Jöjjön vissza XP....
Thx az eddigieket
[ Szerkesztve ]
-
hoffman_
nagyúr
válasz hoffman_ #2854 üzenetére
"A required security module can not be activated. This program can not be executed."
-> Nálam telepítésnél vmért nem kért aktivkódot...
Ezen kívül semmi gond... Gondolom az 1.0005ös patch egy okos patch. Szúrja ha valami nem okés... Szóval a következő a kérdésem. LO megy enélkül is gondolom. Szóval ha 1.0005 a modhoz és a játékhoz egyarán kimarad... Az nekem baj?
[ Szerkesztve ]
-
hoffman_
nagyúr
Amúgy sajna laptopról netezek Így át kell rakni a leszedett cuccokat. És most van vagy 150Mb anyag amit át kell rakni a nagy gépre. És csak egy 2éves vacak pendriveom van. Szal csak a transzportálás lesz vagy 2 óra
[ Szerkesztve ]
-
Xelo
addikt
hát OL mód így is hozza azt a nehézséget mint az alap, illetve szerény véleményem szerint nehezebb képzeld ha még megfelelő felszerelst se tudnál benne összehozni.. OL modban legalább úgy viselkednek a fegyverek ahogy kell (többnyire..)
hoffman_: csak ügyesen, szurkolok, remélem sikeresen végrehajtod az operációt
[ Szerkesztve ]
-
hoffman_
nagyúr
Nem tudom túl fogja-e élni a program Köszönöm
Tehát ha jól értem... Stalker+10005 --> ez felülírva OL által --> ez felülírva OL+10005 által --> ez felülírva OL1.3.3 által ....
Még sztem ma meg tom csinálni,ha lesz elég időm. Köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
titán
Az a baj, hogy sokszor nem is látni semmit attól a rohadt homályosságtól és villódzástól. Próbáld csak ki.
Az előbb visszatöltöttem az alap játékos mentéseimet, mondom megnézem miért görcsöltem olyan sokatt akkoriban. Elmentem a bárba. Alig van cucc a kereskedőnél, csak néhány fegyver, semmi Vintar és egyéb távcsövesek. Asszem a legjobb a GP37 volt. A másik, hogy egy katonai pánvélruha 160000 egy exoskeleton pedig 200000 rubel. Az OL módban ennek pont a fele. Ja és alig van artifact, szóval elég nehéz volt pl az OL módhoz képest.
-
titán
Kipróbáltam az ABC Inferno-t, de le is szedtem gyorsan. Folyamatosan homályosodik a kép és valami időjárási anomália miatt egy csomószor alig látok, szar az egész. No és olyan nehéz, hogy novice-n fél órát kínlódtam a parkolónál, vagy 100-szor kinyírtak. Nem is tudtam végül megcsinálni. Most nem azért, de mi lesz akkor később.....?
-
Xelo
addikt
válasz hoffman_ #2847 üzenetére
ne a stalker mod managert használd a telepítéshez!!
installáció menete:
1.0005-ös patchet simán telepíted-> OL 1.3 kicsomagol, a benne található gamedata-t (egésszet) másold át a STALKER mappájába, ha már található ugyan ezen néven egy mappa "mindent felülír" -> a kicsomagolt OL mappájában találsz egy olyat hogy 1.0005-öshöz OL patch, ennek a gamedata-ját átmásolod ugyancsak a STALKER mappájába, mindent felülír -> OL 1.3.3 gamedata-jat bemásolod mint az előzőeket remélem érthető
szerk: a játék eredetileg STALKER: Oblivion Lost néven jelent volna meg, csak hát beleszóltak olyan dolgok hogy megjelent az Oblivion c. RPG, és csak nem nézett volna ki jól ha ők is így hívták volna a játékukat.[ Szerkesztve ]
-
hoffman_
nagyúr
Muszáj még kérdeznem. Olyan jól tudtok válszolni
Xelo: A patch lent van. Most épp az Oblit szedem. Az ehhez tartozó patch-et viszont nem találtam Bár ez vicces. Egyik nagy kedvencem az Oblivion és ez a mod kissé megtéveszt + ahhoz is van egy mod Lost Spires néven. Ez ugrott be elsőre... A szörnyiket köszönöm,jópáral már találkoztam innen.
+ az 1.hszben lévő magyarítás mennyire jó/használható? Mert angolul el-elmakogok,de azért nem az igaziLauda: egy ilyennel már találkoztam... Pont fordultam be valahova amikor előtűnt a láthatatlanságból és nekem ugrott... Asszitem leesek a székről Kifingatni nemnagyon tudtam...
-
Xelo
addikt
válasz hoffman_ #2843 üzenetére
[pár mutáns] - itt nincs az összes kigyűjtve, és a leírásuk is elég hiányos, illetve hibás. jaja az artifactokat oda lehet pakolni a a slot 2 fegyóktól jobbra. a medkitből elkell a jó sok, főleg az általam ajánlgatott modban, mert nem egyszer futottam bele a zombik hordájába
-
hoffman_
nagyúr
Xelo: Thx A hely az artifactoknak... Hát igazából nemtom Gondolom oda ahova a pisztoly meg a puska megy csak egyel jobbra? Hát ha már ennyire kihangsúlyozod az alapjáték és a mod közti különbséget asszem belehúzok
Lauda: Még így is sok szuri van nálam Az anomálikat pedig többnyire sikerül elkerülnöm. Medkitem is van 10sima meg 4army-s Amúgy az ellenekről(nem emberek) valami összegzést nem tudtok? Eddig nem találkoztam olyan húde sokkal,de amit láttam az a szívbajt hozta rám
szerk.: ejjej azok a hüjjje 'rangok'
[ Szerkesztve ]
-
titán
válasz hoffman_ #2838 üzenetére
Szuri az legyen amennyit csak össze tudsz szedni, venni nem kell hozzá. Kaja max 2 darab legyen nálad, inkáb zabáld meg az ellenségét, feleslegesen ne cipelj súlyt. A bárt meg fogod találni, hisz oda is kell menned, a pda-n megnézheted hol van. Ott az egész zóna, tudsz nagyítani, kicsinyíteni.
Asszem én meg befejeztem a priboi-t. Lőnek rám öten és kilép a franca, így képtelenség játtszani vele. Inkább kipróbálom valamelyiket az előbbiekből.
szerk: Xelo megint
[ Szerkesztve ]
-
Xelo
addikt
válasz hoffman_ #2838 üzenetére
alap játékban nem kell kajából ennyi, de pl Oblivion Lost-ban lehet aludni, és alvás után mindíg éhes a Marked One. artifactokat elején nem érdemes használni, majd ha egy Slug-ot vagy Soul-t beszerzel, akkor azt érdemes felrakni, illetve olyanokat mellé ami kiegyenlítő ezen artifactok negatív hatásait, meg egy olyat ami úgy -30al leviszi a sugárzást alap játékban azt hiszem 5 hely van artifactoknak emi elég szűkös, OL modban pedig talán 10. a szuri alap játékban nem feltétlenül kell ha nem nagyon barangolsz veszélyes helyeken, de OL modban vannak ilyen sugárzáskitörések amiknél kell az injekció vagy a pia, stalkere válogatja..
mint jelent hogy fél lában áll a játékod? talán tudunk segíteni. a mod a játék stabilitását semmilyen formában nem befolyásolja, nyugodtan felrakhatod.[ Szerkesztve ]
-
hoffman_
nagyúr
Lauda és Xelo:
Igen azért írtam,mert gondoltam hogy kapok segítséget Kösznöm A kieget és a patch-et megszerzem ahogy tudom. Csak sajna a jártékom mondjuk úgy,hogy gyenge lábakon áll ilyen téren és félek hogy modok ledönthetik a fél lábáról... A mentéseim tényleg nem fognak hiányozni,tanulásnak pont jó volt. A Trade és az 'F' azért ismeretes számomra is. Nem vagyok napi20órás.gamer,de azért mennek a dolgok Csakhát a sok másik ügyes Stalker nem hülye, hogy megvegye tőlem a jókis nehéz fegyvereim jó sok pénzért... És hiányoltam az általatok említett helyeket,mint pl a bárok. De akkor nem kell aggódnom,lesz még.
Köszönöm az eddigieket. De mivel most eléggé benne vagyok,sztem még fogjuk folytatni Jah,mégvalami. A kajákról,piákról,szurikról... Mennyi érdemes h nálam legyen? Mert most is összeszedtem, vagy 12sugárzás elleni szurit meg 8 kenyér és kolbász meg 10 kajacsomag van nálam. Nem sok ez? + Ezek az artifactok még nem tiszták teljesen... A hatásuk miatt gondolom jó ha van egy nálam... A többit meg nyugodtan eladhatom nem?
[ Szerkesztve ]
-
titán
Szia!
A játéknak van egy fő szála, azt muszály követni, ettől függetlenül néhány dolgot fel lehet sorrendben cserélni. Én ez alapján játszottam végig először: [link]
A mellékküldetéseket alkkor és úgy csinálod, ahogy akarod. A fő cselekményre nincs hatásuk, csak azoknak, amelyiknél valamelyik csapat, a kötelességiek vagy a szabadságharcosok oldalára kell állni és segíteni nekik, mert akkor a későbbiekben a másik csapat az ellenséged lesz, akiknek segítettél azok pedig barátok.
Kereskedni a bárban tudsz még és yantarban sakharovnál. Fegyverek, ruhák a bár, artifactok sakharov, itt kapsz értük a legtöbbet.
szerk: Xelo megelőzött. Köszi a kigyűjtést, asszem próba lesz este megint.
[ Szerkesztve ]
-
Xelo
addikt
semmi probléma, azért vagyunk hogy segítsünk.
lássuk csak: ugyebár a küldetések két részre oszthatóak: vannak a special mission-ök, amik a játék történetét vezetik, és vannak különböző mellékküldetések. az utóbbiakat igazából nem fontos megcsinálni, de ha tetszik a játék, a kalandozás érdemes lehet, mert kaphatsz értük pár elég jó cuccot (a pénz nem ilyen, én általában ellenek holmijainak eladásából szerezhetsz lóvét). a megszerzett itemeket akárkinek el tudod passzolni, természetsen ellenséges egységeknek nem. simán odamész egy stalkerhez akivel szimpatizálsz, beszélsz vele (F gomb), majd lent a TRADE gombbal megnyitod az adok-veszek ablakot. természetesen mindenki (kivéve a fő traderek mint pl a csávó a játék elején, vagy a barman) egy bizonyos mennyiségű lóvéból gazdálkodnak, azaz mindent egy embernek valszeg nem fogsz tudni eladni. ha az alap játékkal játszol figyelembe kell venned hogy sok sidequest időre megy, azaz ha nem csinálod meg x időn belül elbukod, és a reputationod bánhatja. igazából a játékban nincsenek úgynevezett szintek, csak ugyebár a töltések megtörik a játékmenetet, DE előző részekre vissza lehet menni, SŐT szinte folyamatosan vissza kell majd menned (sok új helyszín régebbiekből nyílik csak Te azt még nem tudod ). nem probléma ha meghal egy-egy mellékszereplő, nem lessz gáz abból ha kinyúvad Nimble, csak jól jársz mert megtarthatod a páncélt. én például Wolf-ot találtam holtan.. pár hozzászólással előbb linkeltem egy videót amit érdemes megnézni, pár értékes dolgot találhatsz, kezdésnek sokat segít. ha még az elején jársz ajánlom letöltened az 1.0005-ös patchet, illetve az Oblivion Lost 1.3 modot, és az 1.3.3 patch-et hozzá, segítünk telepíteni ha megvan. Ezzel még izgalmasabb és félelmetesebb lesz a játék (pl este=full sötét), mindenképp megéri felrakni. Egy a probléma az eddigi mentéseid nem fognak működni, de szerintem érzékelni se fogod a hiányt.[ Szerkesztve ]
-
Xelo
addikt
összegyüjtöttem a legnagyobb, legígéretesebb modokat:
[Faiakes MOD 2.4]
[Oblivion Lost 1.3]
[STALKER Rebalanced]
[ABC Inferno]
[New Realism and Sound]
[STALKER H.E.L.L.]
ezek a hypeolt modok, leg"használtabbak", érdemes lehet őket kipróbálni. -
hoffman_
nagyúr
Üdv!
Jó ideje be akartam fogni ezt a gémet a vasamba és ez a tegnapi nap folyamán sikerült Nem csalódtam benne,nálam 10ből 11... Felülmúlja azt is amit vártam. Nagyban játszom vele,de sajnos nem ehhez vagyok szokva és a fejlődési rendszer az értékrendszer meg az egyéb viszonyok kissé idegenek...
Ha az a helyzet hogy nagyon tele vagyok már pakolva és el szeretném passzolni jónéhány holmim, hol tudom ezt megtenni? Mivel a játék legelején lévő tag óta nem találkoztam senkivel,akire rásózhatnám a fegyvereket. Most asszem a 4 szintre léptem nemrég. Tudom,hogy ez nagyon az eleje De a kereskedést hiányolom. Nameg... Most kezdtem. Pár órám van csupán a játékban és már most olyan szerteágazó,hogy azt se tom fiú vagyok-e vagy lány. Mindegy hogy a rámbízott feladatokat milyen sorrendben végzem el? Vagy ha -mint most- a 4ik szinten lévő küldit csinálom,akkor vissza tudok menni(érdemes?) az első szinten lévő megcsinálatlan küldihez?
+ Jahm... Talán a 2. küldi a játékban. A csávót akinél a pendrive van kiszabadítom. És ad egy ruhás küldit. És megszerzem a ruhát. Azonban az előte zajló párharcban véletlenül meghal a tag,akinek a ruhát vinném. És megtartom a ruhát... Az ilyen kis bakik okoznak gondot a játék folyamán,vagy csak simán változik a játék menete?
Srry a sok kérdésért
-
titán
válasz AthlonXP #2832 üzenetére
Nincs mit!
Fasza lesz ez a mód az biztos, csak még van mit rajt javítani. Ahogy olvasgatom hamarosan jön hozzá a 2.0-ás javítás, csak a srácnak kevés ideje van rá mostanában. Addig szerintem mindenképp várni kéne vele, bár én lehet azért továbbviszem. Az igazi gond, hogy nincs lemagyarosítva, mert azt írja a srác, hogy rengeteg emberrel kell beszélni, hogy tudd merre kell menni és egy csomó helyre csak akkor jutsz be, ha beszélsz xy-nal. Aztán van egy rakás eldugott doksi és kód, amit szintén csak a beszélgetésekkel tudsz kideríteni. Sajna a magyarosításról még hír sincs, nemtom mi lesz így, mert én most nem fogok hirtelen megtanulni angolul.
A javításokat itt találod, én is ezt a hármat tettem fel: [link]
[ Szerkesztve ]
-
AthlonXP
őstag
Igen, vannak azér abban is jó dolgok.. Majd később én is megpróbálkozom vele, ha már lesz hozzá javítás. Amúgy találtál valamit ahhoz a modhoz, amit még érdemes felrakni hozzá ( pl javítás vagy más kiegészítők... ) ? Ja és ha igen, akkor hol?
Sikerűlt visszamennem a szarkofágból pripjatyba, köszi szépen. Én simán átmentem korábban azon a lyukon a falon, pedig most észrevettem, hogy a pda is jelezte, hogy a kijárat jobbra az ajtónál van és nem kell átmenni a lyukon, ahol korábban bejöttem. Lehet, hogy már az 1.3.2-es javításnál is jelezte a pda, de akkor nem figyeltem... -
titán
válasz AthlonXP #2830 üzenetére
A cordon pályán is pl csak 2 faszival kellett beszélni, semmi egyéb. Persze azért a parkolóba bementem hentelni. A garbage-n az első igazi feladat, mikor segíteni kell a bessnek. Utána mondom megnézem a telep mögött az artifactokat, kb. 5 perc múlva jött vagy 20 bandita, mondom anyádat. A cordon pályán meg ilyen 15-20 fős kutyafalka támadott meg, szóval vannak meglepetések. Ja és nincs olyan sötét éjszaka, mint az OL módban, hamarabb észre is vesznek.
-
titán
válasz AthlonXP #2828 üzenetére
Köszike, egyébként meglett már. De rohadt búgos és sokszor kilép, pedig azt a 3 patch-et is feltettem hozzá, de ha minden igaz még ezen kívül is vannak hibajavítások.
Mindjárt az elején beleállt a tűzbe egy katona és ott héderezett, nem igazán zavartatta magát:
Utána meg a síneknél pofán lőttem sörétessel a katonát és ugyanúgy barát maradt:
Az erőműből pedig vissza lehet menni bármeddig. Menj be az épületbe ahol kijöttél és ugyan azon az úton vissza, egészen addig, amíg az elején át nem bújtál egy lukon a falon. Ez ott van, ahol a folyosókrül belépsz végülis a főépületbe. Na ott lesz egy másik ajtó, annak kell menni és betölti a kinti pályát, onnan meg lazán vissza a városba.
-
AthlonXP
őstag
Esetleg... Bár gondolom azóta már meglett.
Az a menj vissza Pripjatyba szerintem sántít egy kissé. Én nem tudtam már visszamenni az erőműből. Szal miután belépsz magába a szarkofágba, utána már nemtudsz onnan visszamenni. Úgyhogy szerintem ez kiesett. De ha neked mégis sikerűlne, akkor írd már le légyszi, hogy hogyan, mert érdekelne. Tegnap öszvissz 3-4 órát bolyongtam a felszínen, de se főellenséget, se semmi hasznosat a monolittal kapcsolatban nem tudtam meg.. Pedig feltettem az 1.3.3-at... Asszem ma újrakezdem az egészet és meglesem azokat a titkos tárolókat amiket a Xelo által belinkelt videókban lehet látni..
THX Xelo. -
Xelo
addikt
agropom-nál járok de már annyi a cuccosom hogy nem férek magamtól van egy hosszú rifle amit még a játék elején vettem, az vmi kibajó, van 200 shoti sörét, 1200 mp5 töltény, ak-47, 36 kötszer... nem rossz elit/veterán szinten szerintem. kb 2-3 lövés és nyikkanok, szal azért vannak újratöltések.
-
titán
Én meg asszem kipróbálom ezt a priboi módot/sztorit.
Nerm tudtok véletlen egy letöltési helyet? Persze én is keresgélek közben.
[ Szerkesztve ]
-
Xelo
addikt
nahh elkezdtem elit nehézségen OL 1.3.3-mal uhh nem könnyű. van egy bázis a kezdőhelyhez közel, nah azt akartam kiírtani de ezek a granyódobáló állatok.. uhh.. űúgy rohangáltam a gránátok elől mint egy mérgezett egér. de csak sikerült
-
titán
Azt a választ kaptam a stalkerfansit-on, hogy menjek vissza pripjatyba és a pda-n látni fogom mit kell csinálni. Mindenesetre most megpróbálom ezt, hátha bejön.
-
VinoRosso
veterán
Volt valakinek olyan Vista Ultimate alatt, hogy swappolt a stalker mint állat, mintha alig lenne memóriája( 100% hdd használat ) , és egy pár perc után kifagyott? Tört a pista.
-
Xelo
addikt
válasz Medvelászló #2818 üzenetére
sok mod van amiben lehet OL nem tudom hogy egy-e a sok közül jelentem a játék elején lévő questadófaszinál a föld alatt már nincs sugárzás kitörésnél
-
Xelo
addikt
kezdéshez egy kis segítség: [link]
-
AthlonXP
őstag
válasz Medvelászló #2813 üzenetére
-
Xelo
addikt
Oblivion Lost 1.3.3 patch by Kanyhalos
Fő jellegzetességek:Újradolgozott stalker mesterséges intelligencia:
-az npck megpróbálják elkerülni az anomáliákat
-az npck gránátot dobnak
-teljesen átdolgozott "lopódzás" és reakciók
-nincsenek halott npck tábortüzeknélFegyverek:
-minden fegyver átdolgozva, valósághű a visszarugással
-béta-stílusú fegyver pozíció és HUD
-új fegyver: AK-47Újra engedélyezett irányító AI:
-az irányító (zombi) átveheti az irányítást különböző npck fölött és az ellenfelére küldheti azokat
-ha egy npc az irányító aurájának területén tartózkodik rögtön zomb-szerüvé(irányítottá) változik
-ha az irányító meghal, az npc visszaváltozikKiterjesztett rendszertelen események:
-már nem csak a különböző frakciók támadják egymást, hanem a mutánsok is területeket próbálnak foglalni
-egy üzenet értesít ilyenkor mint a frakció-háborúknál
-minden szinten új meglepetésgeket találhatszÁtdolgozott időjárás:
-az időjárás valósághűbb és Chernobyl-ba illő
-nincsenek hirtelen kitörő nagy intenzitású viharok, illetve ezek kiegyensúlyozottak
-sokkal jobb kitörés effektekKüldetés-vezetés:
-mellékküldetés és autoküldetések időlimitje megszűnt
-küldetés újra felvehet egy nap elteltével
-show(?) jutalom mellékelveÁtdolgozott spawn-rendszer:
-most sokkal több mutáns respawnol, de nem azok a fajták amik eddig
-van rá esély hogy kutyák helyett bloodsuckerrel találkozol
-az alvózsákot használva megnöveled az esélyt az aktuális szinten való szörnyek respawnolásánakTextúrák:
-béta-stílusó kar-textúrák
-újabb skin néhány mutánsnak
-egyedi Chimera skinMás:
-jobb effekt a Spy Dog-hoz
-francia és olasz fordításban is
-több menedékhely kitörés előlszabadfordítás by: Me
[ Szerkesztve ]
-
AthlonXP
őstag
válasz Medvelászló #2807 üzenetére
Akkor az 1.05-öset tedd fel. Kitölthetnéd a cuccok részt a profilodban. Elvileg amúgy elégnek kéne lenni a 128megás videókarinak ( bár attól is függ, hogy az milyen.. ).
-
Xelo
addikt
válasz AthlonXP #2806 üzenetére
S.T.A.L.K.E.R. - Oblivion Lost 1.3.3. (by Kanyhalos)
This is a cumulative patch, Oblivion Lost 1.3.2. patch included.
It's NOT requires start new game if Oblivion Lost 1.3 installed, you can continue your savedgame.
This patch is both compatible with 1.0004 and 1.0005 patch and with english, french, italian, russian and german languages.
Just overwrite everything in your gamedata with this gamedata and load your savedgame!The main focus of this release is the AI and of course the realism.
MAIN FEATURES:
Reworked stalker AI
- the npc's are avoiding the anomalies
- the npc's are throwing grenades
- totally reworked stealth and reactions
- there are no dead npc's around campfiresWeapons
- all weapons reworked, they have realistic recoil
- beta-style weapon positions in HUD
- new weapon AK-47 (new model)Re-enabled controller AI
- the controller can take control on the npc's and lead them against his enemies
- if and npc is inside the controller's aura, then he immediatelly become zombified
- when the controller die, then npc return to normal npc what was beforeExtended random events
- now not just the fractions attack each other, the mutants are trying to take territories
- a message will notice you, like in the fraction wars
- you can had some surprises in each levelsReworked weather
- the weather is much more realistic and fit in to Chernobyl
- there are no more suddenly intensive storms, they are balanced
- much better blowout appearance, has got a new effectorQuest management
- sidequests and autoquests has no time limit
- you can obtain the quests again after 1 day
- show reward includedReworked spawning system
- now much more mutants respawning, but not the same type of mutants was before
- there's a chance to meet a bloodsucker instead of a dog
- using the sleeping bag increases the respawn chance in the actual levelTextures
- beta style actor arm textures
- new skins for some mutants
- unique Chimera skinOther
- added a better effector to the Psy Dog
- italian and french translation
- more blowout hideoutsCREDITS:
- Stalkers are no blind (thx for Red75)
- Crazy Grandier (thx for xStream)
- Campfire bugfix (thx for bardak)
- PLR's realistic weapons 2.0 (thx for PLR)
- French translation (thx for johnnythewolf)
- Italian translation (thx for Claysoft'65)
- Controller zombifies the npc's (thx for AMK Team)
- ZRP task manager (thx for NatVac)
- Show Reward (thx for Onionradish)
- Beta style actor arms (thx for Stalkermuckl)
- Unique Chimera skin (thx for Domestos)
- Blowout hideouts (thx for DEXXX)
- AK-47 model (thx for Zereset & Dester)IMPORTANT:
DO NOT INSTALL THIS PATCH WITH SMART MOD MANAGER, BECAUSE IT CAN CAUSE DUPLICATE SECTIONS ERRORS!
INSTALL THIS PATCH MANUALLY, JUST A SIMPLE COPY, OVERWRITE EVERYTHING AND LOAD YOUR SAVEDGAME!
IF YOU WANT TO USE THIS MOD IN FRENCH, ITALIAN, GERMAN, OR RUSSIAN, THE YOU MUST CHANGE THE LANGUAGE SECTION IN THE LOCALIZATION.LTX FROM ENG TO FRA, ITA, GER OR RUS.
IF YOU ARE USING SIDE-MODS AND HAVE PROBLEMS, THEN I CAN'T HELP.------------------------- Copyright 2008 Kanyhalos ---------------------------
-
Medvelászló
senior tag
válasz AthlonXP #2805 üzenetére
nekem fent van a p1-3-ig,a 1.0004 ,1 0005+ ol mod,1.2 verzió/Kanyhalos/!!!!Ha felnyitja az ajtót az kivisz az erőműből a teleportokig ha nem tévedek,elkezdtem teleportálgatni de abbahagytam a 7.teleportálás környékén mert elakadtam,a gépemmel az a baj ha kint vagyok az ég alatt,iszonyatosan belassul ,és szaggat,élvezhetetlenné teszi a játékot/2 pályán volt eddig ilyenem,lehet h. a vidijókártya nem szeresse?/128 memoriás a kártyám
-
AthlonXP
őstag
válasz Medvelászló #2803 üzenetére
Igen, azzal is azt kell felülírni. És van benne két könyvtár az 1.04 és az 1.05 ös pecs névvel. Azokat is használni kell, de csak azt, amelyik pecs fent van a játékhoz ( pl. ha 1.05-ös pecset telepítetted a gaméhoz, akkor csak azt a könyvtárat használd, aminek 1.05 a neve...)
A kódtörőt csak 1x kell használni. -
Xelo
addikt
alássan jelentem megjelent az Oblivion Lost 1.3.3 hivatalosan, Kanyhalosnak még csak RapidShare-re sikerült felraknia: [link]. hajrá így tovább a készítőknek!
a bugba egy fícsőr nem került bele, Kanyhalos azt akarta hogy ezeknél a viharkitöréseknél az NPCk is fedezéket keressenek, csak sokan sürgették a mod kiadását így majd a következőben lesz valszeg benne. illetve azt is elárulta hogy az 1.3as sorozat ezzel lezáródik, és az 1.4 egésszen más lesz, már agyal rajta.[ Szerkesztve ]
-
AthlonXP
őstag
Én minden teleportot kipróbáltam, ami ott volt. Végül is nem volt nehéz, mert lineárisan kellett menni. Követtem végig az egészet, de sehova sem vezetnek. Az utolsó 4-5 meg csak körbe-körbe visz, semmi értelme. De lehet, hogy az utolsónál kéne vmit csinálni, de én ott a gömböket körbejártam és sehol egy ajtó, vagy bármi, amivel kezdhetnék valamit.. Nem értem.
De tökmindegy, mert ezek szerint a geme végtelenített, így most irány vissza a pálya elejéhez, közben meg keresgélek..
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Dell notebook topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Politika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Külpolitika
- Milyen monitort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
- Macbook Air M1 91%
- Újszerű Apple MacBook Air 15,3" (2023) 80 Ciklus 100% akku- 10C GPU, 8GB, 256GB (MQKW3MG/A) Éjfekete
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X + RTX 4060 Ti + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- ÚJ bontatlan S9 41mm Graphite Stainless steel Cellular Rozsdamentes acél azonl átvehető Deák térnél
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest