- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Mosquitoo
senior tag
válasz
AthlonXP #5205 üzenetére
És hát reménykedjünk, h az a CS orosz verzió csak valami kirippelt béta-verzió.
(Ha nem az, akkor nem néztem utána eléggé
)
A Crysis nem volt más, mint egy grafikai ámítás, nuku történettel, játéknak álcázva. Csak azért csinálták olyanra, hogy az emberek megvegyék a legújabb videókártyákat, RAM-okat, procikat... Nevetséges, hogy egy core 2 Duo 3.0 GHz-el és egy 8800 GT-vel akad... (Ez nem az én konfigom volt)
A Crysis Warhead valszeg azért optimálisabb, mert azt már játéknak szánták.
Másik nagy reménységem, hogy a Far Cry 2 elinduljon...
-
M@nH.
aktív tag
válasz
AthlonXP #4948 üzenetére
"ezt honnan tudod? "
Mert a legtöbb gameban így van. Pl.:HL, HL2-ben is alkalmazták elég sokat, mert ha noclip-be mész akkor láthatsz szobákat a pályán kívül is.
Ja igen és töltés miatt is ahogy a többiek is mondták. Ha lenne a stelker-hoz noclip cheat vagy trainer akkor megnézném hogy hol is van az a szoba igazából. -
remington2
senior tag
válasz
AthlonXP #4948 üzenetére
Ugyan a kérdés nem nekem lett intézve, de:
[link]Itt van egy kis cikk a san andreas "rejtett" épületbelsőiről. Szerintem ő is valami hasonlóra gondolt, nekem legalábbis ez ugrott be.
Hogy érthető legyen: amikor SAban belépsz egy épületbe (lakás), akkor nem abba a házba kerülsz "fizikailag" amelynek ajtaja előtt álltál, hanem a progi "elteleportál" a terep egy olyan részére, amely része a játékvilágnak, de amúgy nem érhetnéd el (pl. végtelen magasan van, vagy a "vízvonal" alatt. Amikor kisétálsz onnan, a progi ezt érzékeli, és "visszaröpít" oda. Valahol olvastam róla, hogy a készítők miért ezt a megoldást alkalmazzák, de sajna már nem tudom
Itt egy kép a rejtett belsőségekről: [link] -
M@nH.
aktív tag
válasz
AthlonXP #4945 üzenetére
"szanaszét lőttem az egész kócerájt
( a manusszal együtt... )"
Valszeg amikor visszamész a kereskedő élni fog mivel az másik map a game szerint. Mikor te az erőműből portálsz hozzá akkor igazából nem a cordonbeli csákóhoz portálsz(csak a játék szerint) hanem egy lecopyzott szobába ami valahol elvan helyezve a pályán.
De amúgy nekem az OL 2.2 óta sosem teszi el a fegyót. -
$p@rr0w
őstag
válasz
AthlonXP #4894 üzenetére
Onnan már ne kezd újra Prypiattól már csak 1-2 óra játék, és vége (nem tudom milyen fokozaton játszol). Amúgy az előbb említett idő intervallum után még jóval tovább kell várni a CS-re.
(#4893) - = Zk = -: Vistaból ne öntudatra ébredős verziót telepíts, mert álmodban kinyír a géped.
-
remington2
senior tag
válasz
AthlonXP #4775 üzenetére
Én is ezt a kérdést teszem fel. Amit fenn leírtam az egyszeri alkalom, ráadásul igencsak bugszínű, mert azok oda még most is be vannak ragadva, és nem jönnek el onnan (ami nagyon szuper, mert gáz kimenni - bejönni a pályára
(gondolom az irányítók miatt van, ezért most próbálom őket onnan "kicsalni".
Ehhez képest a sztorik amiket meséltek, sokkal izgalmasabbak. Azt már korán észrevettem, hogy a cordon néhány mutáns kinyírása utána szinte "lakatlan", persze stalkereken kívül. És máshol sem pezseg az élet úgy, mint az alapjátékban. Kutyát 1000 éve nem láttam, nagyritkán van egy-két pseudodog, aztán semmi. Blowout is ritkábban már, mint a játék elején. Ha nincs ez a horda, még bloodsucker is ritkaságszámba megy (max a faluban van 3, akiknek a kinyírása amúgy is alapfeladat). Úgy általánosságban sokkal kevesebb mutánssal találkozom, mint a játék elején, vagy az alapjátékban. Flesh-t sem láttam már régen.
Én is rosszul csinálok valamit?
-
M@nH.
aktív tag
válasz
AthlonXP #4697 üzenetére
"pl leesik róluk minden ajtó amikor beszálsz
"
Jah az nekem is megvolt. Emlékszem hogy már annyitól széthullott pl. a jeep hogy nekimentem sprintelveOlyan is előfordult hogy felgyorsítottam egy verdával majd kiugrottam belőle, de beakadt a lába a csávónak a kocsiba és meghaltam, persze a kocsi a lábamnál fogva húzott tovább
(Ez még a hídnál lévő katonáknál történt, gondoltam majd elkapja a csávót a verda de hát...)
Viszont ol-ben most módosítottam a verdák sebességét
pl tetszett ahogy a hídnál lévő katonák feje fölött ugrattam át a niva-val. Azok csak
én meg
-
remington2
senior tag
válasz
AthlonXP #4688 üzenetére
Az hagyján, gondolom bug a pálya elején, amikor átér vele.
De hogy hozza ki onnan?
Nem tudjátok, hogy a barkeeperes fegyver-páncél-lőszer választék a trader mod maga? Úgy értem, nem nagyon van benne fokozatosság, mint az original game-ben, illetve lehet nála freedomos ruhát is venni például. Először bosszantott, de visszaolvastam miket változtattak a laborokban meg red forestben (törpék meg plusz szörnyek ellenfélnek), inkább hagyom úgy ahogy van
-
Mosquitoo
senior tag
válasz
AthlonXP #4654 üzenetére
Én is azon megyek és abban venni észre, hogy mindjárt az elején, amelyiknek lehet egy elsősegély csomagot adni, hogy mire odaértem, kinyírták a kutyák... Mire Barba értem, az őrséget kinyírták a kutyák... (És azt is, akitől a feladat kapm, hogy tiszítsam ki a kutyák vackát)
Egyébként a Blowoutnak csak az utlolsó részében jön a radioaktivitás, úgy néz ki, ez amolyan utóhatás...
-
remington2
senior tag
válasz
AthlonXP #4637 üzenetére
"You must delete everything from the previous versions, and install a clean Oblivion Lost 2.1 without any side-mods!"
Ez a readmeből van. Érdekes, hogy az alap 2.0 és a 2.1 között ennyi eltérés van én azt hittem hogy csak javított változat
Én az alapgame könytárát mindenféle mod nélkül felpatchelve kimásoltam tartaléknak, hogy ne kelljen az egészet újratelepíteni (mindig így teszek minden játékkal, gta-kkal, train simulatorral).
-
Mosquitoo
senior tag
válasz
AthlonXP #4629 üzenetére
Annak mindig túl kell élnie... ha nem, az balszerencse...
Egyébként most én a legnehezebb fokozaton megyek és a rosszarcúak jobban céloznak, meg könnyebben meghalsz, de nem egyszer volt, hogy az AK 74 SU-val csak simán csípőből, célzás nélkül lőttem a bandita felé és heccsát, egy golyótól meghalt, máskor meg egy egész sorozat kellett bele... Így, OL-lal sokkal változatosabb a játékmenet.
Meg a vadászpuskával ha 10 méterről célzás nélkül lövök, akkor mindent eltalálok, csak azt nem, amit akartam, de célozva meg 100 méterről leszedtem egy banditát (kutyát, vadkant stb.)...
Meg amikor blowout volt, lementem egy földalatti cuccba, mondom akkor átalszom, mert nem akarom kivárni, erre: "Blowout! Don't sleep! Run for your life!"
(Ez az 1.3.3-tól van benne, 1.3-ban simán átaludtam.
) Ja és 1.3.3-ban bugos az alvás, mert amikor fölkel, akkör 360°-ban pörög...
-
remington2
senior tag
válasz
AthlonXP #4609 üzenetére
Egy korábbi, Kareszovics által írt hszben találtam ezt az illúziós infót, amelyben - gondolom én - vagy valamilyen fordításból vagy magyarításból idézett be.
Ha viszont meghalt a tudat (szétlőtte őket), akkor már nincs semmiféle illúzió, mert nincs alapja. Bár tény, hogy a nooszférás babrálás hatása megmaradt, a sérülést nem hozták helyre, viszont elpusztultak.
Lehetne a Clear Sky után egy Dark Sky is, az eredeti játék után, ahogy elszabadul a pokol a kezelhetetlenné váló zónában
-
Mr Manson
tag
válasz
AthlonXP #4609 üzenetére
Igen OL-al vittem végig!Köszi a választ igy legalább nem keresgélek meg teleportálgatok ujra meg ujra
Még ennek elenére is nagyon jó játékélménybe volt részem!Egyenlőre ebben a műfajban nem alkottak jobbat számomra
Azt hiszem a mostanság is nagy népszerűségnek örvendő call of duty 4 is megirigyelheti a "kövesd a stalker csoportot (majd érd el az erőművet)" cimű küldetést!Na az nagyon beadta!
Jahh és jó ez a topic is!Good Hunting, S.T.A.L.K.E.R
-
remington2
senior tag
válasz
AthlonXP #4602 üzenetére
Köszi az infot!
Csak annyit kérdeznék még, hogy a zónából mennyi volt az illúzió? A közös tudat elmondása alapján + a legjobb befejezés videója kapcsán van némi zavar bennem. A videó alapján szép zöld a fű meg "béke" van, ezt csak Strelok látja, vagy ez egy utalás arra, hogy az EGÉSZ zóna egy illúzió volt?
Utóbbiban nem hiszek, hiszen a tudat maga is elmondja, hogy a második robbanás utáni események + stalkerek meg minden IGAZ, és élő dolog (ugye akkor babráltak a noosphere-el, a nooszférával, sikertelenül) . Gondot is okozott sokat, ezért építették - már a robbanás után jóval - az agyperzselőt, hogy távol tartsák őket.
Így viszont a vidi kicsit inkonzisztens. Meg a sztori is - főleg a videók - kicsit összecsapottnak tűnnek.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
AthlonXP #4557 üzenetére
előfordul néha. és ötletem sincs, mi okozhatja
de egy idő (talán pár perc/reload/másik pálya) után elmúlik, mint a békáváváltozás;>
apropó: OL 2.1ről vannak már valakinek tapasztalatai? jelenleg nyaralok, legerősebb gép az én régim (cel2.66D, 1g ram, x1600pro) amit odaadtam hugomnak
, és hát menni megy rajta, csak éppen nem az igazi... meg időm sincs sok. nézegettem, hogy vannak újítások, úgy nézem az árusokat is megtweakleték, a mozgó anomáliák pedig nagyon babák.
Hun'reeth: OL 1.33ban barba érés után már 15 perccel ILel és egyebekkel lehet futkosni. GP36 meg alap, amíg nincs pénz az M203ra. egyébként az OL visszaállítja a fegyverek nevét a valóságosra.
-
Mosquitoo
senior tag
válasz
AthlonXP #4565 üzenetére
Szívesen.
Amúgymeg: Fracture leírása:
Ismeretlen emberi mutáció, genetikai kísérletezés eredménye, vagy a hátramaradt embereket torzították el a Zóna állandóan változó körülményei. Feltételezhetően elkorcsosult karja teszi lehetővé a telepátiát. Közelről szemügyre véve az arcát, az egy normális emberi lényére emlékeztet. Ez a teremtmény nagyon alattomos. Többnyire köpeny alá rejti elkorcsosult végtagját. Távolabbról egy púpos remetére hasonlít, és néha szándékosan megpróbálja csapdába csalni a gyanútlan sztalkereket egy kéréssel vagy beszélgetéssel. Ahogy a sztalker hátat fordít, felemelkedik és támadásba lendül elkorcsosult végtagjával. Ha egy sztalker megosztja vele az ételt, akkor előfordulhat, hogy elmond néhány nagyon érdekes információt a Zónáról, vagy elmesél egy történetet. Patkányt, kutyát, „husit” és néha embert is eszik. Néha előfordul, hogy követi a magányos sztalkereket, és kirabolja őket, miközben alszanak.Valakinek sikerült már így "kapcsolatba lépnie" egy Fracture-al?
Zsíros Törpe Mesterről, avagy Burer-ről egy történet:
A sztalker egy sötét folyosón haladt, átmászott a szeméthalmazon és különféle ipari hulladékon. A kezében egy AK-74-est tartott és egy életforma-érzékelőt viselt az övén. Az érzékelő halk figyelmeztető jelzést bocsátott ki, és nagyméretű élő szervezetet jelzett tíz méterrel előtte. A Sztalker kikapcsolta érzékelőjének hangját, megfeszült, és tekintetét a folyosó végén található ajtónyílásra szegezte, ahonnan a törpe felbukkanhatott. Az érzékelő azt jelezte, hogy az életforma közeledik - nyolc méter, hét méter, hat, öt, öt, öt. A törpe megérzett valamit. A sztalker az ajtónyíláson tartotta az irányzékát, úgy tűnt neki, hogy a sötétség egyre sűrűbbé válik. A törpe öt méterre állt tőle, az ajtónyíláson túl, és várt. Ekkor a sztalker mozgást látott, és csaknem tüzet nyitott arra a téglára, ami mozdulatlanná merevedett közvetlenül előtte. A tégla rémisztő sebességgel repült a sztalker felé. Ahogy a tégla eltalálta, a sztalker elveszítette minden józanságát és átrohant az ajtónyíláson, hogy aztán egy egész falnyi repülő téglával találkozzon.A leírás alapján ez az X18-ban van és a Stalkernek AK-ja volt, úgyhogy nem jó előjel AK-val lemenni oda... (bár a tégláknak tökmindegy lesz...
)
ui: huhhhúú, de hosszú lett...
-
Mosquitoo
senior tag
válasz
AthlonXP #4563 üzenetére
Gugléba. Asszem innen töltöttem le, de innen is le lehet, itt van magyarítás, itt meg Trader Mod, hogy minden legyen a Bárban a Csaposnál.
De vissza fogom rakni az 1.3-mat, mert ez nem tetszik.
-
Mosquitoo
senior tag
válasz
AthlonXP #4557 üzenetére
Nekem is OL alatt volt ilyen, amikor a "Postás dzsekit" vittem Nimble-nek, akkor legyilkoltam egy Pseudodögöt és utána úgymaradt a fehér csík, szintén betöltés után jó lett.
Hun'reeth és mégis hogy olvasom el?
Kattintgattam rajta össze-vissza, de nem lehet vele semmit sem csinálni...
-
$p@rr0w
őstag
válasz
AthlonXP #4209 üzenetére
A Steam is "régiósítva" van szóval a WW-s frissítésnek vinnie kéne... Amit nem értek, hogy miért írja hogy már updatelve van?
(#4210) Hun'reeth: Az az igazság hogy szerintem hiába rakok fel bármilyen külső patchet, mert ha fel is megy utána kérni fogja a cd-t, mivel az exe-t is átírja, a Steames verzión meg ugye nincs másolásvédelem...
Mi bajod volt az orange box-al? Azt kimondottam a Steamhez készítették.
-
$p@rr0w
őstag
válasz
AthlonXP #4203 üzenetére
Hát még mindig nem egészen stimmel.. Az a baj hogy nem tudod mi az a Steam. Tehát ez egyfajta "online áruház program" amin keresztül megveheted, letöltheted, és használhatod a játékokak, (persze amelyeket a kiadóktól megvett, -vagy nem tudom hogy megy ez- a steam) ez eredetileg a Valve játékaihoz lett kifejlesztve (Counter-Strike, Half-Life stb.) aztán a HL2 megjelenése óta egyre több játék jelenik meg ezen keresztül (is) legtöbbször pár nappal a bolti premier előtt, és némi kedvezménnyel is akár. Viszont mikor letöltöm automatikusan a játék elérhető legfrissebb verzióját szedi le, ami sajos a fentebb említett okok miatt az 1.0005. Tehát nem én használom az automata update-t, hanem eleve az 1.0005-öt tölti le. A te szavaiddal élve akkor "patchelt játékot vettem", csak sajtos ezt előre nem közölték... Megpróbáltam letiltani az automata patchelést, és úgy letölteni, de egyből láttam a fileokon, hogy az 1.0005-öt szedi... Szóval most arra kéne megoldás hogy crack nélkül tudjam futtatni a warez verziót (eredeti exe-vel, és seriallal). Akkor talán nem dobnak le a szerverek...
-
Bencom ™
őstag
válasz
AthlonXP #4126 üzenetére
Miért sértődnék meg? A konfigomhoz kb 4-5 éve csak annyit nyúltam hogy tettem be egy plusz vincsit, és egy plusz ramot, meg cseréltem egy VGA-t....
Amúgy gondolkodom már egy teljes gépcserén, nyáron többek között erre is gyűjtenék, ha a rohadtak egyáltalán hívnának dolgozni, de hiába írom fel magam a munkaközvetítőnél műszakba, nem szólnak hogy lehet menni
Ezt meg majd meghagyom faternak, mert hiába kezd durván összeomolni, ő még egy win reinstallt sem enged, sőt megtiltotta, mert hogy jó ez a gép mindig csak nekem rosszalkodik... -.- (igen, végül is IE6-hoz nem kell nagy gépigény, a Skype meg csak elfut valahogy... és nem tévedés, fatert még arra se sikerült rávenni hogy FF-et használjon IE helyett, mert hogy az biztonságosabb.... ha csak legalább annyira értene faterom a géphez, mint én a neutronbombák molekuláris szerkezetéhez, lehet hogy nem itt tartanánk...
)
Proci: van az úgy hogy nem műxik, de ezt már írtam...
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
AthlonXP #4126 üzenetére
[OFF] na, az viszont jó. gépem nekem is szépen apránként lett alá... 2.4celeronDvel vittem először végig (x1600proval... előző AGPs rendszer - szépen ment staticon), x800gtoval másodszor a jelenlegi quad mellett (innen a tapasztalat
, az S3 VirgeDXel a Vistánál durvább programot nem próbáltam
), végül utoljára került a gépbe a hd3870, aztán örvendtem
.
komolyabb AGPs kártyánál meg lassan jobban megéri a teljes csere egy apróbb C2Dre, az a poén, hogy adott esetben még olcsóbban is jössz ki (AGPre nincs kártya, ami meg van az horror áron... ehhez képest lassan 11-13 körül mozognak a 7900as pciok phn, 20 alatt már 3850es is van).
géppara meg sose jó
pénzhiánnyal fűszerezve szintén (tavaly volt egy tápelszállással fűszerezett délutánom, amikor kis híján e2140am lett fél giga rammal és az emlegetett S3massal, mert éppen annyim lett volna rá... hála égnek a codegen táp csak az egyik kondenzátorát sütötte ki, többi alkatrész túlélte... végül hugom megkapta névnapjára most márciusban kicsit megerősítve táp/hűtés szempontjából a konfigot
). [/OFF]
na és hogy ne csak off legyen: AMK modnak van már angol portja? esetleg próbálkozott már valaki a CS alpha engine és SoC mergelésével? ahogy nézegettem, alapvetően a logikája a játéknak nem változott (config fileok nagyrészt maradtak), viszont nem tudom, hogy melyik file mit is használ pontosan... ellenben baba lenne az új particle effekteket bedolgozni OL alá aug végéig
ahogy néztem pl Priboi mod alatt próbálkoznak pár featuret átemelni, ebből gondolom, hogy azért valamilyen szinten kompatibiliseknek kell lenniük. viszont filefronton az e3ra való techdemora hivatkozás tiltott, viszont valszeg ilyen apróságokkal az orosz modding community valszeg nem sűrűn foglalkozik
pontosabban de, de a kiszivárgott beta 2215 buildet valószínűleg nem csak 1-2 ember látta... így elnézve a modokat és a használt textúrákat pár helyen;>
off meg nem müxik valamiért
-
Bencom ™
őstag
válasz
AthlonXP #4119 üzenetére
sima photoshoppozás közepette először bekockázta a képernyőt majd a kockákat becsíkozta, újraindítás után dettó, semmit nem lehet látni, aztán miután megigazítottuk a csatlakozásokat (ugyanis az egyik wincsi ki szokott mozdulni, és erre gyanakodtunk, hátha itt is ez van) minden rendben volt, csak épp nem is indult el a gép addig a pillanatig míg vissza nem cseréltük a régire... azóta megy, azóta a stalker indításakor látom az egeret (szép atomjellel) de az egész képernyő fekete... (igen, nincs menű, és régebben is így volt, azért is cseréltem le a VGA-t.)
Fogalmam sincs mi baja...ZK: ez egy 6600 gt volt, amit helyette betettem (a régi) az egy 9100 pro. Ezzel nem megy.... kess meg luxus, szóval most pihenni fog kicsit...
de azóta az integrált hangkártya is elszállni látszik, legalábbis a battlefield 1942 ment simán, aztán egy pillanatban hirtelen elkezdett hülyéskedni a hang (ugrál és szaggat és stb, baromi idegesítő, ha egyet lövök akkor olyan hangja van mintha két tárnyi lőszert ropogtattam volna el, és olyan sokáig is szól...) de eddig csak a BF-ben csinálja... de restart, újraindítás, kikapcsolás, semmi nem segített rajtakezd összeomlani a gépem? hurrá.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
AthlonXP #4096 üzenetére
ahá... akkor van egy ötletem mi lehetett a baj. lehet bizonyos cuccokat csak akkor pakol ki, ha már X dolgot megtaláltál. akkor visszaDarkValley. váá.
igazából nem lenne problémás a dolog, ha Exoban lehetne futni (nem), nem csak pisztolyhoz dobnának lőszert az ellenek (de), a fegyverek már OL szerint sebeznének (nem), lenne PKM (nincs), súlyhatár emelve lenne (gyakorlatilag az inventory/belt átalakítása miatt nem), mert alapjátékhoz a blowout ArmyWarehouse szörnycsomagjai kicsit erősek.
asszem végzek ezzel (dokumentumok 75%a megvan), aztán nekiállok OL 2.0át ill a faction change/reset modot megdolgozni. van 1-2 ötletem, hogy hogy lehetne kicsit megpiszkálni a dolgot (bár kérdés, hogy hogy is müxik az egyes reputáció különböző szervezetknél... meg hogy mennyire lehetne a DeusEx2 faction rendszerét implementálni).
CS pedig nyárvégén... bár addig már időmnemnagyonleszjátszani, az is tény
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
AthlonXP #4093 üzenetére
patchet, modot csak tiszta játékra rakunk, mindenféle mod nélkül. az 1.01es jármű mod nem biztos, hogy 1.05el is kompatibilis... .05-.06ot meg csak tiszta .05re szabad rakni.
*** Priboi ***
elvileg amikor eljutsz Army Warehouseig, onnantól mászkálni fog. hagyd a fenébe, 4000 ru nem ér annyit.
más: CNPPben voltam. kódzáras ajtón nem jutok túl. egyiken se, pedig van 2 és fél kódom. hm.
valami olyasmit pampog a játék, hogy találjam meg az UHFS dokumentumokat. ami nagyon jó, mert a második flee megvan, az első nincs... nem tudja valaki hol a rákban van? yantart végigjártam, Bart vgigjártam, x16?ot végigjártam (az van yantar alatt asszem), x18ba nincs meg a kódom, x10be nincs meg a kódom, az antidote nincs a helyén, nomeg a dokumentumok se dark valley bázison. burer kulcsa megvan, a kék házban szintén a nagy büdös semmi van. agropomban nem maradt semmi, bár az alagút végén lévő cuccot felszedtem, és nem jelent meg a pdaban... remek. ghost és strelok ládikója megvan, de dekódolni még mindig nem sikerült.
az őrült stalker pendriveja mit nyit? és ghosté? ötletem sincs merre kéne menni, potyára meg red forestbe nincs kedvem megint elgyalogolni. pripatyba meg főleg.
bónusz: kinyírtam Baron kívül pár mercet... na következőre vorogyin ellenségessé vált... mind1, már beszéltem vele. maradék dutysok viszont barátságosak
ellenben blowout után tömegesen pakolja ki a szörnycsapatokat a játék army wareousera... nemmintha nem lenne egyéb bajom.
patch meg... valami nem kóser. elvileg a death bugnak már nem kéne bennelennie (jelentem, van), és a két új terület se müxik. vagy csak nekem nem sikerült átjutni, de valami akkor se stimmel. ártweakelés/új fegyvereket se találtam meg, pedig szintén benne kéne lennie. szóval valami nagyon ne stimmel itt.
-
-
VinoRosso
veterán
válasz
AthlonXP #4074 üzenetére
én úgy emlészem hogy nem kompatiblisek. volt egy gamma amit ezért kellett újrakezdenekm, mikor felraktam az 1.4-et. De lehet nem jól emlékszem. Az időgépre viszont tuti emlékszem, de most vettem új lapot, felteszem a Stalkert azokkal a patchekkel és csinálok róla egy screenshotot.
-
Bencom ™
őstag
válasz
AthlonXP #4070 üzenetére
na, má megint hülyeségeket írkálsz
Vino: alapban magyarosítás...
a rohadt életbe... akartam lőni egy print screent, de nem engedi beilleszteni sehogy, pedig eddig meg tudtam csinálni!na mind1, akkor legépelem a szöveget szó szerint:
Mama gyöngye
Csodálatos műtárgy. Tartsd biztonságban - Jó mert csak pozitív hatásai vannak. A tudósok nem tudják, hogyan lehet ilyen műtárgyat laboratóriumi körülmények között előállítani.(ennyit ír az inventoryban róla)
A lexikon nem ír róla, sem az időgép anomáliáról, pedig a szarkofágban vagyok, és megcsináltam minden mellékküldetést szinte, és mindig mindenkit átkutatok. -
Bencom ™
őstag
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
AthlonXP #4053 üzenetére
*** Priboi ***
nem mondod, hogy egyszál semmiben eljutottál Pripatyig
nincs rajtad vért. a kék a mentális épség, a sárga medkit gyógyít rajta. azért csökkent mert a controller/törpe elkapott. alapjátékban legalábbis asszem azt jelzi, vagy a nagy büdös semmit. a vért állapotát csak OLben (és ott marha zavaró, mert nem látni a mentális épséget... ami néha eléggé para).
az nfo file világosan leírja, hogy nincs rajtad vért. és mellette 0ás resistjeid vannak. szóval vegyél fel valami vértet, úgy egyszerűbb lesz az életed;>
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
AthlonXP #4049 üzenetére
*** Priboi ***
ne tévesszen meg senkit az alap kép, a katonánkon nincs védőruha a játék elején -0ás resistekről is feltűnő a dolog-! a második kék csík a mentális épséget mutatja, legalábbis elvileg, és nem a vért állapotát.
ha éjjellátóban közel mész bármilyen hőforráshoz, akkor az lángolás effektet fog mutatni. pl tábortűznél/anomáliánál olyan a dolog, mintha hatalmas tűz lenne előtted, ez a meghülyült éjjellátó miatt van. viszont így éjjel remekül ki lehet szúrni az anomáliákat.
-
Bencom ™
őstag
válasz
AthlonXP #4049 üzenetére
az csak az alapban van úgy hogy ha inventoryban bármilyen ruha van nálad, bármilyen állapotú, mindig maximálisnak mutatja, ám ha felveszed és kilépsz az inventoryból, akkor már a valós állapotot jelzi? Mert pöppet zavaró, hogy nem tudom egyből megnézni, mi milyen állapotban van hanem még hatszor fel kell venni mindet, hasonlítgatni, kilépni-belépni, stb...
Proci: de az autó miért számít nagy hőforrásnak? Anomália van benne vagy wtf?
-
VinoRosso
veterán
válasz
AthlonXP #4041 üzenetére
saját katonai páncélruhám van rajtam, ami már a játék elején is megvan
Nem tom nekem is a páncélruhát rajzolja ki, de szerijtem nincs rajtam az elején semmi. Legalábbis nem jelenik meg a páncél állapota csík, és nem írja a védelmet se semmit. Viszont ha felveszek egy másik rucit, akkor megjelenik a csík.
-
Bencom ™
őstag
válasz
AthlonXP #4037 üzenetére
a freedomosoknak van egy szerelőjük, kraw vagy hogy hívják...
Vino: valszeg ahogy a cím is mutatja az egyik része az út pripjatyiba, a vége meg maga a város...
Amúgy az a vicces, hogy ezek hiába nem játszható részek, de bennevannak abban a 9 gigában
kiszedhették volna igazán... vagy meghagyták a lehetőséget, hogy az igazi fanok meghekkeljék, és játszhatóvá tegyék?
-
groth99
csendes tag
válasz
AthlonXP #4011 üzenetére
"azt nem tudom,hogy a 3. vh-t milyen fegyverekkel fogják vívni,de hogy a negyediket botokkal meg kövekkel,az biztos"
Bizony,a lézernek sok - hadászati szempontból - előnyös tulajdonsága van,pl a fénnyel ellentétben nem szóródik még nagy távolság után sem,minél nagyobb energiájú a lézernyaláb,annál gyorsabban hatol át bármilyen anyagon,nincs ellene páncél (tudomásom szerint),stb. Kézenfekvő volt,hogy kifejlesszenek valami fegyvert is,ne csak az orvostudomány használjaHogy ON is legyek egy kicsit: hallottam,hogy az OL moddal freeplay lesz a stalker. Ez konkrétan miben nyilvánul meg? Mindig kapok valami mellékküldetést,vagy mi?
-
VinoRosso
veterán
válasz
AthlonXP #4002 üzenetére
pedig elvielg beletették, oda volt irva a release note-s ba. Ha jól tom az eredeti játékba se lehetett bejutni olyan könnyen, mert senki nem tudta, hogy merre van, de volt egy olyan szál, ahol elrabolták a márkdánt a gyilkosok, akiknek ott van a főhadiszállásuk(meg a zsoldosoknak is) és úgy jutott el a cselekmény oda. Am most néztem nem rég én is, hogy a CS-alphában volt csak oda dead city írva( a priboiban valami más volt), meg az NPP melletti pálya, amiről beszéltem, az is ott van, szal kervertem a kettőt.
-
Bencom ™
őstag
-
VinoRosso
veterán
válasz
AthlonXP #3994 üzenetére
a yantar felett van a térképen, az army warhousestől balra, meg van még egy pálya ami szintén hasonlóképpen néz ki a térképen, az az NPP-től van szintén balra vízszintesen. Még nem voltam ott, de elvileg van átjró, legalábbis ha jól emlékszem láttam azokat a kis köröket, ahol át lehet menni.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
AthlonXP #3954 üzenetére
tanulj angolul. közli, h elmegy érte, majd mondja, hogy egy afféle robin hood, aki a gazdagok pénzét a szegényeknek adja.
ami nem igaz. robin hood ugyanis nem halt meg az első ilyen alkalommal, csapatával együtt.azt hiszem ez mindent elmond, hogy nálam az arc hogy szokta végezni (farkasok martalékaként leginkább... néha disznók vagy varacskos desznyók eszik meg, mindegyik fészkel a környéken és egy idő után mind éhes... ha pedig hullát találnak, felfalják
).
nem kell közel menni. ott már Bulettől (Free the Dutyer mission, automatán megkapod) van távcsöved, 60 méter pedig... nos azt még AKval is pontosan át lehet lőni. hát még ha IL85/LR300/Vintorez/Groza van Nálad;> és nálam szokott... Vintorezzel konkrétan 3 ellenfelet kilősz (de ilyen távolságból talán a Groza kivételével a másik kettővel is megoldható a dolog, ha van csöved az LR300ra is), mire előkapják a fegyverüket, szóval esélyük sincs a fiúknak.
nem véletlenül szokott terrible reputationom lenni a játék végére az ilyen neutral stalker kilövések miatt... ami néha felmegy excellentre is, dehát ez van
mondjuk itt picit hiányoltam, hogy a srácok mindig felajánlják, akármekkora is a tapasztalatom és reptuationom. jó, el lehet intézni azzal, hogy nagyon hülyék, de gondolni kellett volna arra, hogy egy tipikusan ideges (általában először lő a legkisebb gyanús mozdulatra is, aztán preempitíven a környéken állókra is), állig felfegyverzett veterán arccal érdemes e szórakozni, még ha sokan vanak is... figyelembe véve a többszáz killjét.
-
Bencom ™
őstag
válasz
AthlonXP #3954 üzenetére
lol, ez vicces
na, nem mintha nem írtottam volna ki mindig azt a tábort, mert mindig azért mentem oda, hogy az épp aktuálisan barman álltal kiszabott népírtást véghezvigyem
és a vicces az egészben, hogy többször is oda kell menni, mindig mást kiírtani, és a csávó mindig ott van, pedig a teljes tábort eliminálni szoktam egy az egyben... -
- = Zk = -
félisten
válasz
AthlonXP #3906 üzenetére
Nagyonis igazat adok AthlonXP kolegának...
az ő(és Bencom)segítségével énis az alap gámé alá fabrikáltam a Lost modot,és nem bántam meg...
kibba jó játék...én(hála a VGA-mnak) feltettem az Ultra_High_modot....a látvány leírhatatlan számomra...full grafin is ütős,hátmég ultra módban
de amit leginkább kiemelnék az az hogy az alapgáméhoz viszonyitva REALISZTIKUSABB lett a OL!!!(persze vannak hibák...aláirom)
pl én azon behaltam mikor este lett a pályán...korom sötét...lámpa fénye tökfőzeléket sem ér,night vison meg ...haggyuk!irkálok neked,közben bevillannak képek az OLmodból,lehet még ma átfabrikálom az alap gámémat....!!
-
proci985
MODERÁTOR
-
Bencom ™
őstag
-
Bencom ™
őstag
válasz
AthlonXP #3870 üzenetére
párszor leírtam már, hogy szigorúan csak a sima alap stalkert nyomom 1.00001-es pach-hel.
És még csak másodjára tolom végig, csak most minden kis mellékküldetést igyekszem megcsinálni, plusz beálltam a dutyhoz. Majd ha harmadjára tolom, akkor a freedom-osokhoz állok be.
Killer: Akkor Lövész, Szellem, Agyar, és Doktor?
KiraAkkor én aztán kereshettem volna a Fang's secret stash-hét, ha a magyarban nem is úgy van
-
Bencom ™
őstag
válasz
AthlonXP #3867 üzenetére
nekem az artifactos is, ugyanis van már két moonlightom, 5 soulom, 2 mamas beadsem, 2 crystal, meg még pár egyéb elég hatákony artifalctom, de mivel egyszerre csak ötöt lehet feltenni, mindig zavarban vagyok, melyiket is kéne?
közben továbbjátszottam, szóval ha kell a mentés, akkor már a meet the guidot is megcsináltam, meg vagy további 10 mellékküldetést, abból 3-mat a dutynak, 4-et a kocsmárosnak, a többi 3 meg automata küldetés volt.
Amúgy egyedül én élvezem hogy, hogy mindig minden pályát oda vissza be kell járni?
Pl reflexből jönnék "haza" a wild territoryból, a lefalazó épületnél ugye mindig van 4 merc, már rá is készültem, hogy leszedem őket, erre a pda csak egyet jelez... könnyüszerrel leszedem, oké... a többinek ott a hullája, pda semmit nem jelez... bemegyek a folyosóra, erre 3 (ismétlem HÁROM) snork egyszerre hördül fel és ugrik rám azon a kis szar folyosón
Hirtelen nem tudtam, hogy befossak, vagy inkább összehugyozzam magam???
De végül is leszedtem őket...ja meg rászoktam az improvizálásra, magyarul: minden fegyveremet elteszem a már említett arénánál levő zöld ládába kivéve az egyik Vintart, meg a töltényeit, és elindulok. Az első embertől elszedem a fegyvert, és amíg kitart, azzal megyek tovább... így mátrixozni is szoktam, ha kifogy a lőszer, akkor nem tárazok, hanem eldobom, és elő a másik... igaz ez az inventory rendszer miatt talán lassabb
De multkor pl a roncstelepen egy duplacsövűvel és kb 30 golyóval vágtam át magam. Elég volt...
És így nem unatkozok az utakon sem, ajánlom mindenki figyelmébe -
Bencom ™
őstag
válasz
AthlonXP #3862 üzenetére
Jah... azon gondolkodom, hogy oldhatták meg a bloodsuckert, meg a ülönböző egyéb mutánsokat?
Amúgy mindig eszembe jut, milyen lehetne paintballozni a zónában??
monstre: ha gondolod, tudok egy mentést küldeni ami az x16 kilövése, és soksok mellékküldetés megcsinálása után készült. Van egy rejtekhelyem rengeteg fegyverrel az aréna "danger" ládájában, és a mentésben éppen yantarban vagyok asszem (az a baj hogy vagy nagyon régi, vagy a végjátékbeli mentéseim vannak, vagy pedig ez, mert általában rámentek mindent az előzőre).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Elitebook 840 G3 laptop (15,6FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Magyar/Win11)
- AMD Ryzen 5 5500 - GTX 1080Ti 11Gb - MSI B450 Max
- HP Zbook 15 G3 laptop (15,6FHD/I7-G6/16GB/256SSD/AMD2GB/MagyarVilágítós/Win11)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB KOLINK Observatory Lite TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest