- Huion Kamvas rajztablet
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Egy módosított állománnyal több GPU-ra is engedélyezhető az AMD-féle FSR 4
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Majdnem 20 évvel később befejezték a rajongók a PC-s Grand Theft Auto IV-et
-
PROHARDVER!
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laris2
senior tag
válasz
Antonius1978 #14899 üzenetére
Sensut köszi leszedtem, majd jelzem, ha végeztem, vagy közbejött valami probléma.
Egy kérdés ez a Yuri Semetsky véletlenül nem a Megjelölt?
Brown az x-10-es laborban van. Az irányító bőr 30000 rubel. A trafóházban lévő Exó az csak csali. Én többször is megszereztem, már örültem is neki, de amikor átmentem egy másik pályára, egy csámcsogást hallottam, és már nem is volt rajtam. Ha elintézted a barlangban az irányítókat, akkor a szeméttelepen nézz szét a trafóház tetején a sínek mellett, vagy a mozdonyon. Ezen a három helyen lehet. Ha megmentetted Verkát menj vissza Zapadlóhoz, és elmondja a rejtekhelyét, hol találod. Zapadló nem ad vissza semmi ellopott cuccot, de kárpótol.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman ZM-T7 Corsair 550W
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
- Xiaomi Redmi 14C 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest