-
PROHARDVER!
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nem_tom
őstag
válasz
Dhampir #11448 üzenetére
Eddig olyan, mintha simán az eredetit játszanám, új fegyverekkel (amiktől nem estem hasra) és sokkal több buggal. Lehet, hogy megfogom unni és áttérek majd a LEGENDARY-ra... remélhetőleg az jobb lesz.
OL 2.2 természetesen többször is megvolt annó, mint az elődje. (1.2, jól emlékszem?)
-
Dhampir
félisten
válasz
nem_tom #11442 üzenetére
Az Oblivion Lost 2010-től én sem ájultam el. Itt hagytam abba.
Az OL 2.2-őt próbáltad már?
-
nem_tom
őstag
válasz
Balathruin #11443 üzenetére
Működött! Köszi!
Már csak a további 1.000.000 buggal kéne kezdeni valamit.
(#11445) sklopp: Emlékeztem erre a funkcióra, de gőzöm sincs hová mentené és nagyon lusta vagyok ahhoz, hogy feltúrjam az egészet a képért.
-
nem_tom
őstag
válasz
Balathruin #11443 üzenetére
Ezt kipróbálom, de biztos ami biztos csinálok egy biztonsági másolatot.
-
nem_tom
őstag
Ismételten szeretném kikérdezni a véleményeteket egy kisebb problémáról.
Elkezdtem játszani az Oblivion Lost 2010 -el. Nos eddig két, számomra kissé eléggé zavaró bugot kellett megtapasztalnom. Az egyik, hogy a fák nekem részben áttetszőek. Ezen kicsit enyhített, hogy a dinamikus fényeket maxra csavartam, viszont azt meg már a gépem sokkalja. A másik: amikor egy vérszopó támadáskor láthatatlanná válik, akkor az is be bugol és ilyen feketés színe lesz. Ezt miként tudnám orvosolni, már ha lehetséges? Köszi előre is!
Akartam mutatni róla képet, de a Print Screen gomb úgy döntött, hogy nem hajlandó működni a játékban.
Egyébként eddig nem ájultam el a módtól. A magyarosítás király lett, respect érte. Viszont eddig a plusz alig pár darab fegyvert leszámítva nem nyújtott semmi újat. Ráadásul kissé bugosra sikeredett. Na mindegy, még sok van hátra a játékból, majd meglátjuk mi lesz a véleményem amint végeztem.
Aztán még lehet, hogy kipróbálom majd a LEGENDARY módot is, hátha az nyújt valami plusz izgalmat.
-
emre
veterán
válasz
SaGa59 #11426 üzenetére
Ami nekem van az ezt írja: SoC WW update 1.0005 must be installed before playing
mod: vótmá...off
-
hubai1979
őstag
válasz
shield #11433 üzenetére
Ezeket a játékokat szivesen veszi az ember elő,Mindig akad hozzá egy- két jó ujítás gondolok bizonyos módokra.Mostanában csak stalkert nyomom, pedig van a vinyón bőven játék de csak ezek érdekelnek.Ez a Shadow of Chernobylos sgm egyáltalán nem rossz, csakhát ahogy montad jó jönne hozzá egy fórdítás.A minap találtam egy japán modot,hát ember ha láttál még komoly grafikát amit azok kihoztak belőle én mondom félelmetes volt,még a legapróbb fű is mozgot meg mitudom én.De kemények voltak minden japánúl volt lefórdítva, a fegyverek,páncélok.gyógyszerek minden.Ha elővete a gitárt gitározot ,cigizet,ita a votkát jólnézet ki nagyon.
-
nem_tom
őstag
Halihó, sziasztok!
Szerettem volna elővenni ismét ezt a játékot, de egy kis problémába ütköztem.
Játékot feltelepítettem, majd rá a 05-ös patch-et. Aztán jött az OL2010. Most nem indul el a játék, mert valami baja van az "xrLUA.dll" fájlal. Ilyenkor mit csináljak belőle? Pálinkát?
Köszi előre is!
-
op.erik
aktív tag
válasz
flash- #11423 üzenetére
A STALKER Complete 2009 és az Autumn Aurora 2-t ajánlom figyelmedbe!
-
flash-
veterán
sziasztok
szeretnék játszani a stalker sorozattal, kezdeném a shadow of Chernobyl-al.
melyik moddal játsszak amivel a legjobb grafika érhető el normális játékminőség mellett?
-
shield
Topikgazda
válasz
hubai1979 #11419 üzenetére
Ezt a modot én is hamar kiszúrtam, de amint olvasom, igen jól jönne hozzá egy fordítás, mert nagyon kell figyelni az üzeneteket és figyelmesen kell elolvasni a párbeszédeket. Ez meghatározhatja a küldetés elvégzését és egyes cuccok megtalálását. Én várok vele, lehet hogy SaGa idővel kezelésbe veszi.
Akkor már lesz értelme neki állni. -
hubai1979
őstag
Nem néz ki rossznak.[link]
-
op.erik
aktív tag
F.O.T.O.G.R.A.F. (All-in-one) fegyver adaptáció.
Ez az összeállítás tartalmaz minden eddig kiadott javítást, illetve más modokból összeszedett fegyvereket, és az azokhoz tartozó animációkat.
Tartalma: F.O.T.O.G.R.A.F. + végső javítás, angol honosítás és fegyverpakk.A játékmenet maradt az eredeti, viszont a fegyverek, a hangok és a textúrák cserélődtek.
Telepítés:
1. A STSoC 1.0004 verzióra patchelése.
2. A Foto_1 és Foto_2 fájlok tartalmának a SoC fő könyvtárába másolása.
3. Ha kívánjátok, használjatok ENB-t vagy az Orginal shaders-t (eredeti shader) (egyszerre nem megy a kettő). Az ENB zabálja a gépet!!!
4. Használd a mellékelt user.ltx fájlt.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fujifilm X
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Építő/felújító topik
- Gyúrósok ide!
- Windows 11
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest