- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Megosztott háttértároló
- Kiderült mit tud a Nintendo Switch 2 rendszerchipje
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Apple MacBook
- Projektor topic
-
PROHARDVER!
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nem_tom
őstag
Ismételten szeretném kikérdezni a véleményeteket egy kisebb problémáról.
Elkezdtem játszani az Oblivion Lost 2010 -el. Nos eddig két, számomra kissé eléggé zavaró bugot kellett megtapasztalnom. Az egyik, hogy a fák nekem részben áttetszőek. Ezen kicsit enyhített, hogy a dinamikus fényeket maxra csavartam, viszont azt meg már a gépem sokkalja. A másik: amikor egy vérszopó támadáskor láthatatlanná válik, akkor az is be bugol és ilyen feketés színe lesz. Ezt miként tudnám orvosolni, már ha lehetséges? Köszi előre is!
Akartam mutatni róla képet, de a Print Screen gomb úgy döntött, hogy nem hajlandó működni a játékban.
Egyébként eddig nem ájultam el a módtól. A magyarosítás király lett, respect érte. Viszont eddig a plusz alig pár darab fegyvert leszámítva nem nyújtott semmi újat. Ráadásul kissé bugosra sikeredett. Na mindegy, még sok van hátra a játékból, majd meglátjuk mi lesz a véleményem amint végeztem.
Aztán még lehet, hogy kipróbálom majd a LEGENDARY módot is, hátha az nyújt valami plusz izgalmat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Megosztott háttértároló
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Autós topik
- Kiderült mit tud a Nintendo Switch 2 rendszerchipje
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Gitáros topic
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- További aktív témák...
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple Retina Macbook Pro 16 - 2019 - Használt, megkímélt
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest