- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
Új hozzászólás Aktív témák
-
fanti
addikt
válasz
djculture #3839 üzenetére
Vannak S.T.A.L.K.E.R rajongók (én is az vagyok).
És az én szememben igenis hihetetlen az, hogy a mai világban még vannak olyan emberek, akik képesek ingyen alkotni egy ilyen gyönyörűszép játékot!
Bugos? Lehet, hogy még itt-ott igen, de ezek mind javításra kerülnek.
De én maximálisan tisztelem és csodálom a készítőket, hogy egy ilyen hatalmas munkát felvállaltak és csak az elismerésemet tudom kifejezni feléjük!
Példaértékű a munkájuk minden szempontból! -
batman91
őstag
válasz
djculture #3835 üzenetére
Menj innét, nem kell fikázni, főleg ha még ki sem próbáltad. Ha normálisan utánajártál volna akkor tudnád, hogy miért is jött ki így. Későbbre tervezték volna kiadni, csak egy idióta béta teszter kiszivárogtatta. Így nem volt más választásuk, kiadták mielőtt még szénné lopták volna a modderek.
-
Shogo_84
csendes tag
válasz
Mert nyilvános béta teszt nélkül még 6 év mire kijönne.
Amúgy meg nagyon nehéz kérdés, mert van hogy valakinek ez jó, valakinek az, stb..
Pl nekem speciel, a generátorig 1 apró bug, 1 kifagyásom volt.
(gyors mentést/töltést nm használtam sose)És a hivatalos AAA címek se különbek (WD, ott vannak hogy nemhogy bugos, de még nem is tudják elindítani.. ciki.).. szal erről ennyit.
Aki stalkeres, az tudja mibe vágta fejszéjét.
Régen se volt másként. most se lesz.
Főleg hogy a gyökerektől indul SOC motorral.Nem kell vele játszani most, senki sem mondta.
Várjatok csak, míg kitapossuk nektek az ösvényt/stabilat. -
PeL
addikt
válasz
Te meg arra írj valamit hogy szerinted miért erőltetett. Részben maguknak, részben nekünk csinálták, teljesen ingyenes, nem fizetik őket azért hogy csinálják, a saját szabadidejüket ölik bele, téged meg nem kényszerít rá senki hogy játsz vele ha nem tetszik. Fikázni és ócsárolni lehet őket, habár figyelembe véve az előbbi tényeket és hogy amatőr csapat áll a project mögött (értsd: nem hivatásos programozók és játékkészítők) teljesen érdemtelen és értelmetlen... Ahogy írtam már párszor korábban, esetleg készíthettek ti is jobbat ha úgy gondoljátok (ezt a játékot leszólogatókra értem, akinek nem inge...)
Pont ezen tények miatt komolyan nem értelek titeket fikázókat egyébként...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest