- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Androidos tablet topic
- OLED monitor topik
- Raspberry Pi
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- 3D nyomtatás
- Milyen egeret válasszak?
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- LG LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
mickemoto
őstag
Újratelepítettem a játékot, csak a legutolsó patch-el, de még mindig ugyanúgy kifagy amikor a doktorral találkozok az ingoványban.
Ezt írja ki hibának:Expression : fatal error
Function : CTexture::Load
File : ..\xrRender\SH_Texture.cpp
Line : 216
Description : <no expression>
Arguments : Can't open video stream -
mickemoto
őstag
Az ingoványban amikor a doktort kell felkeresni ott mindig összeomlik a játék.Van erre valami megoldás?
-
CJ4567
nagyúr
válasz
Plazmacucci #4192 üzenetére
Én úgy jártam, hogy felraktam Object Dynamic Lighting magasra, van 30-40fps mondom hú de jó, de jó ez a patch, majd Sidorovichnál körbenézek, és ahogy nézek körbe, 10-15 fps, majd 0, nagy nehezen kimegyek, kint van kemény 0(igen, nulla) FPS
-
Én komolyan nem értem mi van ezzel az izével. Belövöm a játék grafikáját, megvan az 50-60 fps. Aztán 10-15 perc múlva gondol egyet, és ugyanazon a területen beesik 30 alá, és ott is marad. Wut?
-
borovi
aktív tag
ehhh! megvan az első crash. eléggé lehangolódtam.
-
vhw
addikt
Nem tudom volt-e már róla szó, vagy lesz-e egyáltalán, csak kíváncsiságból érdekelne, hogy mégis körülbelül, nagyságrendileg mennyi ember támogatta anyagilag is az LA-t? (bár kétlem, hogy nyilvános lenne, de ha az összegről is lenne valami kép...)
Egyébként hogy zajlik egy ilyen program pénzügyi része? Hisz a srácok valamennyire kész alapokra építkeztek, ezzel hogy számolnak el és kinek?
(Csupán kíváncsiságból érdekel, hogy mit érhet el egy tisztességes csapat, még ha csak egy masszívabb modról is van szó. És mit egy West Games-es banda a meglehetősen gyanús aktuális Areal tervével)
-
vidaila
senior tag
Magyarítással máris sokkal élvezhetőbb lett
-
shield
őstag
"A kicsomagoláshoz használd a Totalcommandert, csak .dbx plugin kell hozzá. Simán kilehet másolni az állományokból ami kell és vissza is lehet másolni. Amikor a .db fájlt nem nyitja meg, akkor hozzá rendeled a programhoz (pl. .db7 vagy .db8) ekkor ikont is ad a fájlhoz és ezután az ilyen nevű fájlt már megfogja nyitni és látod is hogy melyik fájlnál van a TC ikon. Remélem azért érthető amit írtam."
IDE felraktam a TC-t és a plugint. -
mickemoto
őstag
A bányába belépéskor, az autós üldözés után nekem azt írja ki a küldetésre hogy: " Menj mélyebbre a bányába - nem teljesített.Kicsit sokat szöszmötöltem mielőtt bementem volna talán azért?Kapok is egy rádióüzenetet hogy ne menjek beljebb mert a kordonban felidegesítettem valakiket és hogy keressem meg a szolgálat vezetőjét.
Az a baj hogy nincsen korábbi mentésem és nem tudom hogy ha időben bemennék a bányába akkor mi lenne, mert így akárhányszor bemegyek valaki hátulról mindig fejbe kólint és meghalok.capulet75
Én úgy tettem fel a legújabb patchet hogy előtte fent volt a korábbi is.Nem lehet hogy az zavar be néhol? -
capulet75
addikt
Na újrakezdtem az egész cuccost, legutolsó peccs meg magyarítás. Annyi gebasz van hogy a szeméttelepen a szürke csak ismételgeti hogy " tenk jú a segítséget, meg h infója van számomra" de baromira nem mond semmit csak ezt osztja folyamat, és emiatt nem lehet továbbmenni.
-
B.Á.L.!.N.T
senior tag
válasz
Plazmacucci #4173 üzenetére
Elvileg kéne,ha nem is sokat,de kéne.
-
-
=WiNTeR=
senior tag
Visszavonom az optimalizálásról alkotott véleményemet, nem igazán lett gyorsabb az LA 1.3002 alatt
-
A Use DX10.1 instead of DX10 kapcsoló dob valamit az fps-en?
-
lsc
nagyúr
Magyarítás. Köszi a készítőknek, megy.
-
capulet75
addikt
Kicsit kiestem a ritmusból, voltpár viharos hónapom most.
-
-
capulet75
addikt
A patchek egymásra épülnek vagy elég az utolsó?
-
Shogo_84
csendes tag
Igen, létrehozva a mappákat, és belehelyezve az átírt fájlokat, azokat fogja használni elsődlegesen.
Itt vannak a beépített új fájlok, kiszedve az adatfájlból.
Érdemes a szerkesztéseket újra megcsinálni, mert változtattak ezt azt a fájlok némelyikében.
Régit visszamásolva gondok lehetnek (pl megint lesz dupla hálózsák) -
roby71
tag
válasz
Süni 1985 F #4159 üzenetére
-
bacika
csendes tag
Minden jó eddig, esetleg tud valaki olyan parancsot ami kiírja az fps-t valamelyik sarokba, vagy használjak külön progit ha érdekel?
-
PeL
addikt
válasz
ericdrawen74 #4153 üzenetére
Le is kell szednie, mert behelyettesíti a szabványos stalker .db formátummal, beépíti a gamedata fájljait, azért tűnik el. A patch readme-jében is írják:
It will wipe the previous patch
content, as well as gamedata, and bins directory from the game. So if you had
modded files, make sure you back them up before you run the patch.modolni ugyanúgy lehet, ahogy eddig, csak vissza kell másolni a modolt gamedata fájlokat (feltéve ha kompatibilisek a legújabb patch-el)
-
=WiNTeR=
senior tag
Nakérem, aggodalomra semmi ok, csak a system és actor ltx-eket szépen a helyükre bepakoltam, és újra 5 tonna a teherbírása szerencsétlen Marked One-nak
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mobil flották
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Androidos tablet topic
- Linux kezdőknek
- Drón topik
- További aktív témák...
- Thin 15 B12VE 15.6" FHD IPS i5-12450H RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest