Hirdetés
- Megjött a Cherry legfrissebb, taktilis karakterisztikájú kapcsolója
- 8 bővítőhelyes Jonsbo "akvárium", akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
- 4K felbontású, 240 Hz-es OLED monitorokkal köszönti az őszt a Lenovo
- Ismét egy teljesen friss egérrel gyarapította kínálatát a Pulsar
- Legalább 20 éves lemaradásban vannak a kínai litográfiai cégek?
- OLED TV topic
- Lemokey L5 HE 8K billentyűzet tesztje
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Apple MacBook
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sensut
őstag
Hát ha ez így van, akkor azt kár lenne a kukába dobni. Annyi szemét készül manapság, amibe befektetnek a kiadók, nem értem, hogy egy ilyen nevet mért nem karol fel senki. Már csak a név egy fél siker. Hátha mégis na, talán a Cossacks hoz némi lóvét a házhoz és abból folytatni tudják. Az jó lenne.
-
SaGa59
őstag
2: ez orosz modder divat. Mostanában orosz CoP és CS modokat fordítgatok magyarra és eddig egy sem volt, aminél ne lett volna script vagy ltx fájlokban megjelenítendő szöveg. A legjobb a Zsurnaliszt mod, aminek a teljes beszélgetés állománya egy ltx-ben van, ráadásul úgy, hogy az első 15 sor után jön kb 80 üres sor, így nem vettem észre, hogy van tovább is, csak amikor elindítottam, akkor derült ki, hogy gyakorlatilag még semmit sem fordítottam le belőle...
Persze ezt elég könnyű megcsinálni, ha egyszer rátalál az ember, de amikor egy szót kell kibányászni az egész modból, és valahol egy script mélyén van, na az jó buli. 3 féle keresőt használok, de még így is néha kézzel kell végigtúrni a gyanús fájlokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- OLED TV topic
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Lemokey L5 HE 8K billentyűzet tesztje
- Battlefield 6
- Villanyszerelés
- OpenWRT topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Svájcban bukkant fel egy Berlinbe készülő HMD
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ZBook 14 G8 - i7-1165G7 I 16GB I 512SSD I Nvidia 4GB I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 640 G8 - i7-1165G7 I 32GB I 512GB SSD I 14" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G7 - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÚJ ÁRU 08.25. !! Dell Latitude Precision XPS Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
- Samsung UE65NU8002 165 cm / 65 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest