- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Androidos fejegységek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Gaming notebook topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bakelit, Vinyl lemezjatszó
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
dezowave
csendes tag
nincs
a legelső 1.0-ban volt, de az első patch ami kiadás után kb 3nappal kijött ki is vette. Kapcsolgathatod, de nincs hatással semmire, mert az engine-ben kitörölték... valami miatt. Mindenesetre még ha lenne is, akkor sem változtat a tényen, hogy 1024x1024-es árnyékot tud max, a LA pedig 8192x8192 max, a lassulás ebből ered, továbbá a tűéles dinamikus árnyékok is. Akinek elég volt a soc féle pixeles árnyék, az nyugodtan tolhatja low shadowmappal, bár még akkor is a duplája lesz a soc-énak.
-
-
-
-
Dhampir
félisten
Nem tudom megítélni, mert fostosabb videókaresszel tolom, mint korábban, laggol is veszettül.
(#4573) ericdrawen74
(#4571) borovi
Emiatt vagyok dögfáradt, alig bírtam elhagyni a Zónát.
SaGa59-nek ezúton is köszönöm a magyarítást.
-
Dhampir
félisten
-
Hurkaleves
őstag
ha tudnák optimalizálni az mindenkinek jó lenne...
amit eddig legjobban optimalizált és legszebb játéknak tartok azok a Bethesda munkái (Fallout 3, Skyrim...) mind gyönyörűek és kevés vas kell hozzá! ha valaki meg tudta csinálni más miért nem? ott bazi nagy terek vannak és még a laptopom se rezzen meg. -
spank309
csendes tag
-
Aarpok
őstag
Szerintem jobb ha nem akarod tudni
Egy speciális osztag 5 - 6 főből jól felszereltek és állati pontosan lőnek illetve dobálják a gránátot.Képesek a pálya legtávolabbi pontjáról is fejbe lőni.Az SGM módokban (COP) lehet összefutni velük egyetlen céljuk,hogy az őrnagy úr kihaljon a zónából.
-
BandiHUN
veterán
Ez OK,én is megpusztulok,ha nem megyek fedezékbe,de a lényeg,hogy mennyire ritkitja az NPC-ket például a kitörés?Adott esetben az ellent?
Mert ugye ha leöli a katonákat,ki lehet fosztani.Ha leöli a haverokat,nem lehet bizniszelni...erre gondolok,hogy szól-e a játékba bele,védeni kell-e a barátokat reload-dal,érdemes-e kivárni a kitörést,mikor x katona előtt vagyok gyenge cuccal?Erre gondolok.
Gondolom az alapkarakterek dolgait nem befolyásolja... -
-
Muzlizom
újonc
SPOILER!
Nem ismerem a modot, de Cordonban, amennyire rémlik a pszi-kitörés kékes villámlásként jött, de a menedék azon oldalán nem láttam ki, ahol konkrétan kisült. Kimentem, hogy lássam, és szépen belémcsapott valami, amitől össze-vissza kovájogni kezdtem, de túléltem.
A "sima" kitörés elég ütős, vörös minden, rengések, rázkódások, a mélynyomóm majd kikattant. Tetszett. -
SaGa59
őstag
-
SaGa59
őstag
*Performance tuning
r1_ssa_lod_a 32.
r1_ssa_lod_b 24.
r2_ssa_lod_a 32.
r2_ssa_lod_b 24.
r__detail_density 0.4 --this changes grass density (from 0.2 ULTRA to 0.6 LOW)
r__dtex_range 10. --this changes the range at which to clip detail textures (fine textures used for close ups)
r__geometry_lod 0.5 --this reduces geometric detail in the distance (unnoticeable, unlike in skyrim) (lower number, higher performance AFAIK)*fov 62.75 - original fov, slightly better for me
Forrás:
http://freetexthost.com/eghim5bquy -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GeForce RTX 3060Ti (OEM HP)
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- Felújított Playstation 4 Slim 11.00 FW + GoldHEN 500GB - Előre telepített PS4 játékokkal
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest