- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Hobby elektronika
- Milyen SSD-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- SONY LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dhampir
félisten
válasz
Antonius1978 #37199 üzenetére
Igen, az angol nyelvű és az alapjátékra kell rátenni.
-
Dhampir
félisten
válasz
Dhampir #37197 üzenetére
Találtam egy újracsomagolt verziót:
S.T.A.L.K.E.R Путь в Припять [RePack by SeregA-Lus]
Ebben a fix és a bővítmény is benne foglaltatik az érintetlen alapjátékkal együtt:
» За основу взята лицензия GSC Game World
» Ничего не вырезано / ничего не перекодировано
» Версия игры: v.1.6.02
» Версия модификации: 1.0.0.1Состав:
» Мод Путь в Припять
» Фикс
» + Add-on
» Фикс 3 -
Dhampir
félisten
Szerintetek utólag rá lehetne varázsolni az orosz nyelvet az all in one modra (Way in Pripyat)?
-
Zsoxx
senior tag
-
kekeeci
senior tag
Úgy ahogy Antonius1978 írta, annyit még hozzáfűznék, hogy a játék kezdetétől így szól a fő feladat:
'Meg kell találnom a Stalker csoportot, az egyik épület legfelső emeletén, amik ágakkal kapcsolódnak egymáshoz, és át kell adnom nekik a dokumentumokat.'
Ez van a feladatlista legtetején az első pillanattól kezdve...
-
kekeeci
senior tag
Szombaton letöltöttem, eddig tartott.
A végét kicsit összecsapták, de amúgy egy játszható kis mod volt. -
Antonius1978
addikt
Erre tudok neked valaszolni, ha jol emlekszem, akkor fel kell menned a szollo-indakon abba a lakasba, es ott lesz 1 papir, egy ertesito, hogy a csapatod az iskola alagsoraban var rad. Ha jol emlekszem, az sem tragedia, ha nem mesz fel hogy elvedd a papirfecnit, mehetsz egyenesen a suliba, ugy talalod meg a csapatod, hogy oda kell menj a suli udvarara, es a bal sarokban van egy kissebb lepcsohaz, ami levisz egy kis alagsorba, ahol van 1-2 szoba, a leghatsoba amikor be akarsz menni, akkor betoltodik az a foldalatti palya ahol a kis csapatod van.
Mivel a sulinak 2 udvara is van, azaz vegulis 3, akkor szerintem a masik oldalon kell keresd a lejaratot, azaz ahol Zuluval harcoltok a mutansok ellen az alapjatekban, annak a helynek a tulso felen. -
Antonius1978
addikt
válasz
Dhampir #37187 üzenetére
Hat fene tudja, de ha TZS oldalan van fix, akkor lehet hogy az az oroszhoz jar? Mindenesetre nem vesztesz semmit, ha felteszed a fixet, nem? Vagy szedjed TZS oldalarol, es tedd a fixet is ra, es akkor nem lehet semmi gond
Kekeeci : akkor jol van ha Fang adja, viszont lehet hogy jol emlekszem, hogy a liftet is be kell inditani a lefelso emeleten?
-
Dhampir
félisten
válasz
Antonius1978 #37184 üzenetére
Eszerint az English all in one verzióhoz nem kell a fix, hanem csak az orosz alaphoz?
-
Antonius1978
addikt
Huha, ez jo kerdes, most kapasbol nem tudom megmondani, mert ugye annyi moddal jatszodtam, hogy sok minden keveredik, lasd az elozo bakimat is a folt kapcsan.
Sajnos nem jut eszembe, ugyanis a legtobb modban benne van Pripyat, es a labor is (tehat nagy esellyel keverem az emlekeimet), mindenesetre nezz szet a legfelsobb emeleteken, mintha ott lenne egy lelott tudos, es nala lenne 1 kartya, esetleg nezz szet a foldszinti mellekhelysegekben, talan az egyik WC cseszeben lesz. Azaz valamelyik modban/modokban igy volt.Na de varj baszki, hisz most ugrott be, hogy Dodopeknel minden szamon van tartva, nezd meg az o oldalat, ha elakadsz, miert is nem jutott ez eszembe eddig.
Ahogy nezem, itt nem is kell menni a laborba, azaz de, varj csak mostmar bevillant hogy megis le kell menni gyogyszerert, de az istennek nem emlekszem, hogy hogyan jutunk le oda. Most olyasmi dereng, hogy a legfelso emeleten el kell inditani a liftet - es akkor lehet kulcs nelkul, a lifttel siman lemesz, majd meglatod.
[link] - ezt mindenkepp nezd meg -
Zsoxx
senior tag
válasz
Antonius1978 #37184 üzenetére
Az X8-ba hogy lehet lemenni? Valami belépőkártyát kér.
-
Antonius1978
addikt
Na bocsesz hogy csak most valaszolok, szoval ha jol emlekszem, akkor - hoppa, gondoltam leellenorzom a Moddb-n azt a foltot, amirol Dhampir meselt, es hat hogy nincs hibajavito foltozas. Sajnalom, de akkor ugy tunik, hogy - es most neztem epp utanna - szoval eltevesztettem a dolgot, a folt az a Chernobyl Chronicles-hez van, mostmar eszembe jutott, ott van egy jelenet a mosodanal, hogy ki kell hallgass egy uzletelest talan a Zsoldosok es Monolith kozott?! mar nem tiszta, naszoval az atvezeto animacio feltesz teged a mosoda tetejere, es onnan nezed vegig a targyalast, ott valami lovoldozes lesz, es ott kapsz valami nyomot, ami alapjan el kell menned az egyik tombhazhoz, mert ott van az a monolitos, akinel egy kepzodmeny/mutargy/ereklye - nevezd ahogy akarod - van, ami tulajdonkepp a Monolith egy darabkaja, es csak a birtokaban tudsz atjutni a Eromuhoz.Mindjart megnezem TZS oldalan, hogy nala van-e valami folt a WiP-hez, talan van, es valami konnyito foltocska?
Itt is van, itt valoban van valami fix, de nem emlekszem, hogy mire vonatkozik : [link]UI : ha meg nem nezted vegig TZS oldalat, akkor most tedd meg, rengeteg jo mod van ott magyarul, amit erdemes vegigtolni...es van meg par mod, ami csak angolul van legfeljebb, pl most a Spatial Anomaly ugrik be, az is nagyon fasza, ha tudsz angolul.
-
Zsoxx
senior tag
válasz
Antonius1978 #37180 üzenetére
Mit csinál a mosodás szkript? Ott nincs senki, az ajtók is be voltak ragadva. Úgy kellett gránáttal kinyitnom, hogy bejussak aludni.
-
Dhampir
félisten
válasz
Antonius1978 #37180 üzenetére
Köszönöm szépen!
-
Dhampir
félisten
Sziasztok!
A The way in Pripyat modnak a Moddb-ről letöltött "English all in one" verziójához fel kell tenni a fixet is (Fix 6.07.Way in Pripyat.rar)?
-
Antonius1978
addikt
Mert igy csinalta meg a mod keszitoje - a jatekban hulyeseg, de lefordiva a Stalker vilagara esetleg azzal magyarazhato, hogy minden kitores utan elzarodik a visszafele ut (uj anomaliak jelennek meg, vagy a mashol levok oda vandorolnak), ne izgasd magad, majd hozzaszoksz, amugy sem kell olyan tul surun visszajarni, kb 3-4 alkalommal...
-
Zsoxx
senior tag
WiP: Kihagytam a földalatti küldetést, viszont elakadtam Armyban. Ez valami vicc, hogy nem lehet azon az átjárón visszamenni Yantarba, ahol átjöttem? Miféle baromság ez?
-
-
Zsoxx
senior tag
válasz
Antonius1978 #37174 üzenetére
A CoP indításakor megjelenő logók alapján gondolom, hogy ATi-ra és AMD-re van optimalizálva. Nekem Geforce RTX VGA és Intel proci van, szóval ez is okozhat problémát.
-
Antonius1978
addikt
Nos lehet hogy akkor ez is bekavar, ha nem eredeti a jatek, habar en eredeti jatekot hasznalok es a NO-CD exe-t, hogy ne mind kerje a CD-t ugyebar. A jatekokat olyan 12-13 eve vettem meg, Bukarestbol rendeltem egy cegtol, marmint a ShoC es a CoP-t.
Visszaterve arra, hogy mint emlitettem, nekem nem omlott ossze a WiP amikor le kellett menni az Alagsorba, talan azert volt, mert en eleve Dx9-el jatszodtam, es nem Dx10-11-en? Mar nem tudom megmondani, de mindenesetre ugy emlekszem, hogy most nem volt ilyen gond, amikor eloszor vegigjatszodtam, akkor mintha lett volna, de arra sem merek merget venni.
Legeloszor amikor jatszodtam, akkor egy GT 9600as 1 megas kartyam volt es valami 4200as AMD proci, utanna egy 1,5 megas 680-as Nvidia ha jol emlekszem es FX 4300as AMD, most ugyanaz a proci van es januartol egy 6 gigas 1060-as, mindig 7es ablakban jatszodtam
Annyit tudok meg megemliteni a Stalker jatekok kapcsan, hogy rengeteg mod van, amiben latom, hogy foloslegesen futnak a hatterben valami (hibas) szkriptek es szerintem azok is terhelik a jatekot, magyaran hajlamosabbak lesznek az osszeomlasra velemenyem alapjan.
Erdekes amugy, hogy meg az eredeti jatekban is van par apro hiba, pl nem tetszik neki, bizonyos - a jatekhoz atalakitott - hangallomanyok formatuma.Ezekrol is mind hibauzeneteket ad ki, erre akkor derult feny, amikor xxFreexx-el csinaltunk egy ugynevezett magyar modot, melybe en magyar zenet akartam pakolni, es ott vevodott eszre. Asszem o megtalalta a progit, amivel olyanna lehetett a zeneanyagot alakitani, hogy a jatek nem pofazott erte, az alap dolgokat is atjavitottam vele, ezert ez a mod, amit egy alapjatek megspekelve par fegyverrel es pancellal meg meg par egyeb aprosaggal a legstabilabb mod lett, vagy 50x jatszodtam vegig, es csak 1-etlen 1x omlott ossze, az is valami virusirto frissiteskor. -
Zsoxx
senior tag
válasz
Antonius1978 #37169 üzenetére
ATi kártyával és AMD procival tolod?
-
Zsoxx
senior tag
válasz
Antonius1978 #37169 üzenetére
Lehet, hogy megvan a hiba oka?
https://tzsweb.hu/site/stalker/Mods/twinp/mod.html"Kezdeném az egyik legfontosabbal: csak eredeti játékkal legyen játszva, mert előfordulhat az, hogy nem eredeti esetén az underground-nál megmakacsolja magát a játék."
"Fontosnak tartom még megemlíteni azt is, amennyiben DX10-ben, vagy DX11-ben játszunk és elérjük az Underground-ot, ott kénytelenek leszünk DX9-re visszavenni a grafikát, különben nem fogunk továbbjutni összeomlik a pálya végén a játék). Ismert hiba, sajnos nincs rá javítás."
-
Antonius1978
addikt
Hat ez roppant erdekes, en amiota Stalkerezek - mondjuk ugy 2010-tol, osszesen 10 fagyasom ha volt, de lehet kevesebb.
De mivel most nem a Wind of Time-al jatszol - annak lehet picitt magasabbak voltak a kovetelmenyei esetleg - akkor miert nem teszed ujra a jatekot a rendes Windowsodra, es ugy probald ki a Way of Pripyatot? -
Zsoxx
senior tag
válasz
Antonius1978 #37167 üzenetére
Mert a Wind of Time csak így indult el, és mivel volt ezen egy CoP telepítés emiatt, egyszerűbb volt ezt használni egy másik modhoz is. A STALKER modokra jellemző gyakori fagyások miatti hideg reset sem tesz jót a rendszernek egyébként. Virtuális gépnél ez nem probléma.
-
Antonius1978
addikt
Akkor szerintem itt lesz a baj, az a virtualis dolog nem tudja ugy kezelni a jatekot, mint egy teljes rendszer, amihez minden a rendelkezesre all. Nem ertem, mert nem tudom hogy neked miert kell emulator hogy futtasd a jatekot? Miert nem siman inditod es kesz? Vagy W10-ed van es azalatt nem fut? Netan ez valami Linuxon futo emulator?
-
Zsoxx
senior tag
válasz
Antonius1978 #37163 üzenetére
A játékot VMware Workstation Player alatt létrehozott virtuális Win7 alatt futtatom. Ennek saját VGA drivere van, más nem is megy fel a rendszerre. A C++ meg .NET framework cuccokat megnézem, köszi.
-
Antonius1978
addikt
Elgondolkodtam, hogy mifele nagy teremrol van szo, es leesett, a viztisztito alatt levo nagy teremrol, nos, tobbszor tapasztaltam, hogy sem a legjobb fegyverek loszerei, sem granatveto nem a leghatasosabb a Metro szorny ellen, hanem egyedul a reces tojasgranattal lehet viszonylag konnyen kinyirni, meg kessel, ezeket hasznald.Szerezz be minel tobb granatot, es kozepen felmaszol az emelvenyre, es dobalod a granatot, amig ki nem purcan.
Az hogy nem mukodik rendesen a jatek, az szerintem vagy monitorkartya driver, vagy esetleg nem a legfrissebb Windows, valamint a C++Redistributables meg NetFrame keretprogramok hianya miatt lehet.Kb 1 eve ujra vegignyomtam a modot, es nekem abszolute semmi hiba sem fordult elo ujabban, ha jol emlekszem, meg a statikus megvilagitast sem kellett atallitsam mint regebb.Tehat mindenkeppen tegyel ujabb drivert ha lehetseges es a 2 emlitett keretprogramot csereld mas verziojura, vagy telepits fel tobb fajtat. Ahogy magamnal nezem, van 2005, 2008, 2010, 2013 es 2015-os verzio egyidejuleg fenn.
-
-
Zsoxx
senior tag
válasz
Antonius1978 #37160 üzenetére
Már voltam bent a nagy kör alakú teremben, csak azt a nagy szörnyet nem bírtam megölni és visszamentem lőszerért. Amúgy dokumentumokat, amit a gyár melletti pasas kért, egyáltalán nem találtam.
Nem tudom, mit lehetne még csinálni, hogy működjön. -
Antonius1978
addikt
Szeva, ne add fol, mert ez a mod a Stalker jatekok gyongyszeme, elkepeszto atmoszferaval, meg idaig egyik sem volt ilyen fasza, talan meg a Chernobyl Chronicles kozeliti meg.
Probald azokat a Netframe marhasagokat, es egyeb ilyen keretprogramot is frissiteni, talan ott van a kutya elasva. -
-
-
Zsoxx
senior tag
A haladó beállításokban nincs olyan, aminek a nevében DX9 szerepel.
Végigpróbáltam az összeset úgy, hogy a főmenüben állítottam át a grafikát és utána töltöttem be a mentést. Egyik sem működött.
Viszont amikor DX11-ről játék közben állítottam át objektum-dinamikusra, már jó volt újraindítás nélkül is, nem fagyott le. (Pedig ilyenkor kiírja, hogy a beállítások érvényesítéséhez újra kell indítani a játékot.) -
sklopp
őstag
Ezzel korábban én is találkoztam, de semmiféle praktikával nem tudtam sikert elérni. Az egyetlen megoldás ennek a feladatnak a kihagyása lett, a lakókocsiban tanyázó megbízótól pénzben kellett megváltani a dolgot. Hiába kaptam egy spéci mentést a moddb-ről, nem használt. Aztán jóval később, egy újabb telepítés után egyszercsak simán működni kezdett ez a feladat is, azóta is megy. Hogy mitől javult meg, rejtély, talán valami Win 7 frissítés? Amit Dhampir kolléga említ, az SGM 2.2 modban szükséges ugyanitt a rácsos ajtó megközelítése előtt, majd visszafelé jövet ismét helyreállítható az eredeti pozíció.
-
Zsoxx
senior tag
Way in Pripyat: Yantarban le kellett mennem a föld alá, ami hasonló, mint az Agropom underground. Az alsó folyosó végén van egy létra felfelé. A fenti szobából nyílik egy másik nagyobb, de amint 2 méternél közelebb megyek az ajtóhoz, kifagy a játék. Próbáltam már statikus megvilágítással is indítani, nem segít. Tud valaki erre valami gyógyírt?
-
Victorio
aktív tag
Hali, hoztam egy rajongói kisfilmet. Ha már volt akkor bocsesz.
https://www.youtube.com/watch?v=GvJ91D-N29g&t=839sAmúgy újra feltettem a SoC-t nosztalgiázni.
Néztem a képeket az ukrán háborúról, és néhol annyira ismerősek tűnnek a szétlőtt/felrobbant épületek, elfogott a vágy, hogy újra játsszam.
Ha csak egy bugmentesítő és grafika tuning patch-et szeretnék amivel műxik a fi csopis magyarítás, akkor még mindig a SoC Complete az ajánlott? Vagy született azóta valami (pl a CS - Sky Reclamation Projecthez hasonló) mégjobb? -
SaGa59
őstag
Igen. Felteszed azt a mappát a telepített játék fő könyvtárába, felülírva amit felül akar írni és kész. A gamedata mappa létezik, csak az alapjátékban be van csomagolva az adatbázis fájlokba (gamedata.dbx), tömörítve. Ha létrehozol egy gamedata mappát, akkor azokat a fájlokat fogja használni, amit ott talál, azok helyett, amit az adatbázis fájlokban.
De ehhez a $game_data$ kezdetű sort módosítani kell a főkönyvtár fsgame.ltx nevű fájljában egy tetszőleges editorral (pl notepad), erre:$game_data$ = true| true| $fs_root$| gamedata\
Ez minden stalker játékra igaz, csak arra kell figyelni, melyik mod melyik játékhoz való, és a ShoC esetében az alapjáték verziója is számít.
-
Zsoxx
senior tag
A CoP már eleve úgy készült, hogy moddolható legyen? (Csak most, hogy felraktam a Suttogások Völgyét, feltűnt, hogy nincs saját .exe fájlja, csak egy gamedata mappa, ami viszont a CoP-ben alapból nem létezik.)
-
Dhampir
félisten
Vajon mi lett a csernobili állatokkal és a velük foglalkozó önkéntesekkel? :-(
Farkasok, Przsevalszkij-lovak és a többiek...
The Dogs of Chernobyl - Abandoned In The Zone
-
Sensut
őstag
Szerintetek rendben van, hogy a Stalker 2-t nem fogják kiadni Oroszországban, mindazok ellenére, amit az orosz modderek tettek ezekért a játékokért - hogy annyi éven keresztűl életben tartották őket a modjaikal? Szerintem ez felháborító
A játékosoknak semmi köze a háborúhoz!
-
Dhampir
félisten
Sziasztok!
Ezeket a videókat láttátok már?
S.T.A.L.K.E.R. Top 5 legjobb mod a 2020-as évben!
S.T.A.L.K.E.R.: ТОП - 5 ЛУЧШИХ МОДОВ 2020 ГОДА!S.T.A.L.K.E.R. Top 5 legjobb mod a 2021-es évben!
S.T.A.L.K.E.R.: ТОП - 5 ЛУЧШИХ МОДОВ 2021 ГОДА! -
Csimba Wamba
újonc
Sziasztok!
Történt egy kis hiba nálam. : -)
Rakosgattam a gamedata-t, hogy minden rendesen működjön, meg is csináltam, most minden nagyon fasza, szóval backup gamedata-t kitöröltem....
Aztán kis idővel később jöttem rá, hogy a "rang"-omat vissza állította nullára.
Tudja esetleg valaki, melyik file-ban hol lehet ódosítani?
Köszönöm! -
Eszembe jutott a napokban, hogy vajon a GSC Game Worlddel és a STALKER 2-vel mi lesz most, hogy elindultak az oroszok? Erre most jött ki a hír, hogy leállították a fejlesztést, amíg nem győznek, mert most Kijevben nem tudnak a munkára összpontosítani.
-
Zsoxx
senior tag
Nah, megszületett a (majdnem) megoldás a Wind of Time vs Windows 10 problémára.
VMware Workstation Player virtuális gépen Windows 7 x64. Először fel kell tenni egy GoG-féle Call of Pripyat-ot a Win7-re, mert az telepít egy fontos rendszerösszetevőt (szerintem a Visual C++, de nem vagyok biztos benne). Utána indítható a standalone WoT. A grafikát DX11 enhancedre, beállításokat hagyd mediumon.
Kérdés esetén írjatok. -
Csimba Wamba
újonc
Pripjatyban lesz a nagy találkozó!
Lesz ebből bőven mém... -
-
Laris2
senior tag
válasz
Sensut #37124 üzenetére
Ebből a dokumentum regényből megtudhatod mit látott, tudott, és tevékenykedett, az egyes adott fontos személy, aki valamilyen módon fontos szerepet játszott a történetben. Az író a felvett interjúkat átkonstruálta, így belebújhattunk a bőrébe, és elvileg megélhettük a történeteiket. Megtudhatjuk az orosz emberek kötelességtudó mentalitását, akik még mindig a háború szellemében éltek. (ez veszélyes lehet az orosz ukrán konfliktusban is, hiszen eléggé önfeláldozó nép mind a kettő) Továbbá megtudhatjuk a média tájékoztatását. A reaktort építő konstruktőrök munkáját (hibáit). A megrendezett igazságszolgáltatást, hiszen a vádlottak padján ülő felelősökkel szemben voltak a "szakértők", akik közül néhányan ott ülhettek volna a "bűnösök" között. Hogy mi volt a hiba, és miért robbant föl a blokk, és kinek milyen szerepe volt ebben, arra ad választ ez a könyv. Egy érdekességet leírnák, tehát amikor szóba került ez a kísérlet, (az izraeli bombázások Iránban egy RBMK reaktor ellen) Akkor az egyik neves konstruktőr azt mondta,"mi az felakarjátok robbantani az erőművet,"
-
Sensut
őstag
válasz
Laris2 #37123 üzenetére
Láttam oldalakat ahol megrendelhető Magyarországról a Csernobili Eposz, de azóta meg is feledkeztem róla. Utána fogok nézni alaposabban...
Amúgy ennek a Stalker feliratnak a karakterei is majdnem ugyanazok, mint a játéké például, szerintem a kettő nagyon is összefügg. Egyébként ez valami hotel vagy motel neve lehet a Zóna belépőjénél, ahol megszálltak. A gyerekek pedig iskolabuszra várnakAzt hiszem én értettem félre az angol híradót amikor azt mondta, hogy a létesitmény működik máig is, de nem akkora kapacitással, vagy jelentőséggel(?), fene tudja..., de a lényeg, hogy valójában nem reaktor működik ott, hanem egy villanyhálózat központja. Az viszont már elég gáz ha elfoglalták, bár ezzel kapcsolatosan semmiféle hír nem terjeng azóta se, csak hogy megemelkedett a radioaktivitási szint a környéken, miután a harckocsik és a többi végig vonultak és felverték a port.
-
Laris2
senior tag
válasz
Sensut #37122 üzenetére
Aha, de ez a STALKER név, vagy szó, mennél többet olvasok róla, annál jobban nem tudom, hogy pontosan mit is jelenthet. Olvastam a Csernobili eposzban, hogy a tetőn dolgozó likvidátorok is Stalkereknek nevezték magukat. Egyébként nálatok meglehet venni, vagy rendelni ezt a könyvet?
-
Laris2
senior tag
[link] Szerintem ez a videó választ ad Csernobil elfoglalásának a kérdésére. Sétálgatva az "arany folyosón", majd belépve egy irányító terembe megtudjuk milyen fontos munkák folynak ott.
-
-
emre
veterán
-
Sensut
őstag
válasz
Csimba Wamba #37116 üzenetére
Én is így tudtam eddig, csak a CNN-t idéztem a tegnapról.
-
movax
őstag
válasz
Csimba Wamba #37116 üzenetére
"A csernobili területen hivatalosan csak tudományos munka folyik."
Jaja, de mi tudjuk, hogy tulajdonképpen mi folyik ott, hányszor jártunk a reaktornál...
-
-
-
movax
őstag
A csernobili erőmű környékén harcok vannak, Nem a monolit vagy a Szolgálat, hanem az oroszok és az ukránok.
-
Csimba Wamba
újonc
válasz
kekeeci #37107 üzenetére
Erre azért nem válaszolnék, csak idézem az írásom, amire a válasz érkezett:
"Értsd, nem egynél vagy kettőnél, hanem az összesnél. A Vörös erdőt csinálom, és egyáltalán nem mutatta, hol van az átjáró Jupitertől, majd amikor megtaláltam és átmentem, nem mutatja, hogy az erdőben merre kell menni."
Értem én, hogy Senior Tag, de talán érdemes lenne elolvasni a felvetést, mielőtt neki állunk választ körmölni.
Egyébként megoldódott, megint a gamedata variálással.
Sensut, friss tapasztalatból mondom, hogy teljesen igazad van! :- )
Itt ott folyton szétesik, de sok új küldetés van benne, és még így is megéri bent bóklászni a Zónában!
Köszönöm a segítségeket! -
kekeeci
senior tag
válasz
Csimba Wamba #37104 üzenetére
Azon feladatoknál, melyeknek nincs konkrét célpontja, a feladat-sor végén nincs céljelző - lásd 'Keress szerszámokat a szerelőnek.' vagy Szarka keresése.
-
Sensut
őstag
válasz
Csimba Wamba #37104 üzenetére
Ez feltehetően azért van, mert az orosz kollegák így szeretik összerakni a modokat. Még az is szerencse, ha van minimapod és célkereszted, mert általában azokat is eltüntetik. Persze lehet valami bug is, de nem valószínű. Nem tudom melyik modról van szó, de sokat tudok ami alaposan meg van herélve. Természetesen vissza lehet állítani őket, de az elég pepecs munka fájlokkal meg szkriptekkel.
Azt is tudni kell, hogy az úgynevezett "összetevők" több kárt szoktak okozni, mint amennyi jót hoznak, úgyhogy bármiféle bugra számítani lehet ha nem a tiszta alap játékot vagy modot játszod. Leggyakoribb bug a CTD, de hiányosságok is előfordulnak gyakran, kimaradt feladatok vagy nem teljesülő feladatok, kimaradó spawnok stb. -
Csimba Wamba
újonc
Újabb problémám van.
Gyakorlatilag folyamatosan játszom az összetevőkkel, mert hol ez, hol az a gond.
Most épp az van, hogy a főküldetéseken kívül nem kapok koordinátákat.
Tehát látom a főküldetést, működik is, ha rátalálok tudok is tovább haladni, de nem mutatja hova kell menni. Nincs az az ikon a sor végén, hogy lássam, hova kell menni.
Értsd, nem egynél vagy kettőnél, hanem az összesnél. A Vörös erdőt csinálom, és egyáltalán nem mutatta, hol van az átjáró Jupitertől, majd amikor megtaláltam és átmentem, nem mutatja, hogy az erdőben merre kell menni. Nyilván meg lehet találni, de azért nem kényelmes.
Tudja valaki, hogy ez miért lehet?
Köszönöm! -
Zsoxx
senior tag
Már csak azért is furcsa, mert most letöltöttem az Anomaly-t (újra, csak próbaképpen), és tökéletesen fut. Pedig az is CoP mod.
Az utolsó ctd nyoma a log fájlban:[error]Expression : !m_error_code
[error]Function : raii_guard::~raii_guard
[error]File : ..\xrServerEntities\script_storage.cpp
[error]Line : 748
[error]Description : not enough memory16 GB memória mellett...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Path of Exile (ARPG)
- Google Pixel topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- Asztali PC , i7 9700K , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 1TB HDD
- Dell Inspiron 5406 2-in-1i5-1135G7 16GB DDR4 3200 512GB NVME 14" FHD Érintőkijelző W11Pro
- Eladó MacBook Pro 14" M1 Pro (2021) 16/512 99% akku Makulátlan állapotban!
- Újszeru GIGABYTE G5 - 15.6" FullHD 144Hz - i7-13620H - 48GB - 1TB - RTX 4050 - Win11 - 1,5 év gari
- Eladó garanciás,új állapotu projektorom kihasználatlanság miatt!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged