- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen egeret válasszak?
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- OLED TV topic
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- OLED monitor topic
-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laris2
senior tag
válasz
Antonius1978 #37812 üzenetére
Beszélj Timstrikével, ő most friss a témában, megad mindent amire szükséged lesz a játék indításához, én meg közben frissítem a fordítást, és időnként megosztom.
-
Laris2
senior tag
válasz
Laris2 #37792 üzenetére
Kicsit módosítok, a súlycipelést nem a ruha, hanem a hátizsák fajtája szabja meg. Van is a játékban több fajta. Felvettem egy taktikai hátizsákot, és megduplázódott a súly határ. Sőt, ha a két fegyverünket a "slot"-ban hordjuk, nem növeli a súlyt, ugyanez a műtárgyakra is érvényes. Csodálkoztam is fordításkor, miért ez a sok zsák.
-
Laris2
senior tag
válasz
Timstrike #37791 üzenetére
Köszi, én már túl vagyok rajta. Most a Return of Scar2 megy, fasza játék, és van benne kraft. Átírták, bővítették a történetet. Így az elején nem láttak el minket jó fegyverrel, ruhával, és pénzszerzési lehetőséggel. Az ellenség jól felszerelt, de üres zsákjaik vannak. Igaz, durva a módosíthatatlan súlykorlátozás is. Csak a legszükségesebbeket célszerű cipelnünk. Kidobja a pluszt. Azért páncélonként eltérő. Így három pályán túl, elhagyva a legütősebb fegyveremet, (lefűrészelt csövű) kicsit szenvedős. Viszont jól kiegyensúlyozták az arányokat, egy pontos lövés AK-val, kb 50 méterről, és fekszik az exós zsoldos. Feladatlista marker jó, feelingje szórakoztató. Szövegfordítás kész, SmS-ek nagyrésze még orosz.
Stalker 2 : mikor lesz egyben a játék? tavaly kétszer is levettem az ujjam a megrendelő gombról, mert amit olvastam róla, az nem volt meggyőző. Kis gép tuning is volt. Alacsony beállításokkal biztosan menne.
-
Laris2
senior tag
válasz
Timstrike #37772 üzenetére
[link] nem kell újra kezdened, javítja a Járműtemető kijáratait, és a memória részt is.
Ez a kiscica barát, aki elbánik még a kimérával is. Van egy szelídített rágcsa is, aki kikaparja a rejtekhelyeket, és magunkkal vihetjük bárhová. Nagy étvágyú, de a hátizsákban kussban van. -
Laris2
senior tag
válasz
speki1982 #37735 üzenetére
A Járműtemető kimaradt nekem, jól jönne hozzá egy végigjátszás. Elírtam, Jupiteren monolitosok vannak. Kb 8-10-en vannak egy-egy elfoglalt bázison, és egyáltalán nem erős ellenfelek. Megvan az 5 totem is, viszem őket a bárba a csaposnak, jó pénz jár érte. Ahogy írtad, eléggé alap felszerelésekhez juthatunk hozzá, de full-ra fejlesztve nagyon hatékonyak, és ellenállók. ( exóban PKM-el Terminátorok lennénk) Megszereztem a tudós laborban a legújabb detektort, ez jelzi a műtárgyakat, és az anomáliákat, valamint a rejtekhelyeket jelző artit. Remek játék ez.
' Tzs , "a Mega-n hol?" jelenleg csak a Return to the Zone- magyarításom van.
-
Laris2
senior tag
-
Laris2
senior tag
[link] Javítás a Return to Zone-hez
-
Laris2
senior tag
válasz
' Tzs , #37715 üzenetére
Nem a templomná akadtam el, egyébként kellett találnod a templomban egy fényképet, a hátulján egy térképpel. Az jelzi a kulcs helyét. (más ha aktiváltad az antennákat, lejutsz a laborba, legalul vedd fel a koponyát, teljesül a feladat, amire semmi jel nem utalt.) A katonai bázison kaptam a feladatot, hogy egy irányítót kell megölnöm. Oké is lett volna, de letámadtak a zombik és míg velük foglalkoztam, eltűnt az irányító az Oficer nevű zombival akinél a kulcs van., na ez volt az első elakadásom. Célszerű a pozitívabb megoldásokat választani, az a féllábú is menne a családjához. Ha teljesíted a kívánságát, hogy meggyógyuljon, megöli az a laborból kiszabadított anomália.
A többi részbe, csak belenéztem. -
-
Laris2
senior tag
válasz
' Tzs , #37710 üzenetére
Le van ez fordítva, csak nincs javítva. Sajnos a google néha, de igen ritkán a vezérlő karaktereket is lefordítja, ekkor jelennek meg a szöveg helyett a karakter láncok. Ha pontosan leírod, akkor megtalálom, és javítom. Ellehet akadni benne, sokat segít a fontos feladatoknál a bevágott videó. De azért kell logikázni is, vagy kérdezni
-
Laris2
senior tag
Nekem bejön ez a "Vissza a zónába" Minden feladat jelölve a térképen, tehát viszonylag egy laza játék, A felszerelés, vásárlás javítás passzol a játék imázsához.
Új pályák, új történet. Jelenleg Zaton elővárosánál tartok, ahol ismerős helyekkel is találkoztam, pl. a laborral a Pain of The Past-ban találkozhattunk. A labor lentebbi része, pedig egy az egyben a REborn Istok aktiváló terme. Elsőre kicsit ijesztő lehet a széfek kinyitása, de speki a 37695-hsz-ben teljesen jól leírta. Én könnyítésül leírtam egy cetlire az első tíz szám mellé az abc első tíz betűjét, így nem kell számolgatni, csak a fentről lefelé sorrendre kell figyelni.A magyarítás gépi, lehetnek benne elérthető szövegek, de a feladatlista, és a jelek a térképen segítenek.
-
Laris2
senior tag
válasz
speki1982 #37664 üzenetére
Igen, és ebben benne van a negyedik rész is. A fordítás guglis, de teljesen érthető, azért a sarkalatos részeket pontosítottam. (több helyen olvastam, hogy vannak akik megelégednének egy fél fordítással is, ez ennél több. Viszont egy spéci fordításra, sok száz órát kellene fordítani.
kérdés?.............) -
Laris2
senior tag
Sziasztok. Lehet rosszul időzítek, de a nyáron elkezdtem a Return to the Zone modot, és most volt időm, és befejeztem. Erről a játékról bővebb infót a Tzs 37630-as h.sz.-ban lehet. A magyarítás hozzá itt. [link]
Ebben már szerepel a Túlélés 2023-is Én belejátszottam, és szerintem nem olyan kemény, mint amit írnak róla.Miről szól ez a rész? "Itt vagyok újra az odumban" Tehát, az emberünket kalandos utakon kell irányítanunk a zónában. ( a fordításban még lehet pár mellékes angol szöveg a scripts fájlban ) -
Laris2
senior tag
válasz
Antonius1978 #37638 üzenetére
Szerintem rendben van ez így, hogy nem egy kaptafára készülnek ezek a modok.
Csak gondolj bele, van akinek dögunalom az, amiben más csak szenved. -
Laris2
senior tag
válasz
' Tzs , #37633 üzenetére
A CoP modban csak a text mappa fájljait kell átkódolni, és fordítani. Szükséged lesz a Notepad ++-ra- ezzel nyitod meg a fájlokat a kódoláshoz, és a fordításhoz. Valamint egy Norton Kommanderre. Ez egy jó kereső, a teszteléshez, javításhoz. És a Google. Más nem is kell. Ha megvannak szólj, és priviben leírom a fordítás folyamatát, keletkező fordítási hibák javítását .
-
Laris2
senior tag
válasz
' Tzs , #37617 üzenetére
Ez a CoP folytatása lenne? Olvasgattam, mit írnak róla, a CoP- os játékok nem igazán jönnek be nekem, bár a plusz pályákkal megspékelve?
Ránézek, ha végeztem az NS 2023-al.
Szerintem a Google értelmezhetőbben, és hibátlanabbul fordít mint a Deepl. (gondolok itt a karakterláncokra, nem igazán írja át őket) Egy kijelölés-beillesztéssel 5000 karaktert, kb 4-5 KB-ot fordít. -
Laris2
senior tag
-
Laris2
senior tag
válasz
Milos136 #37488 üzenetére
Ha NLC7, akkor a Light Edition. Ez az eredeti könnyített változata. Témája, végigjárni azt az utat, amerre Strelok is járt egy évvel előtte. Azóta a zónában sokminden megváltozott, más képződmények mutánsok frakciók, de főleg az igencsak veszélyes laborok. Indulásként, csak annyit, hogy hősünket is a halottas autó mellett találták, de egyre jobban úgy tűnik, hogy ő nem az autóval jött. Strelok az egyik kulcsfigura, de mivel foglalkozott, miután megjárta az erőműt. Ezt tudjuk kideríteni a fő szállal együtt.
-
Laris2
senior tag
válasz
Antonius1978 #37485 üzenetére
[link] Pain of the past magyarítás. Nekem működik
-
Laris2
senior tag
válasz
Antonius1978 #37483 üzenetére
Ránéztem, az új fix írta át cirillre ezeket a betöltő, és beállítási szövegeket.. Párat fordítottam benne, jó lesz de ékezet nélküli. Gondolom nézve a kommentjeidet ez nem okoz neked problémát. Viszont most nincs időm rá, pár nap múlva meglesz. Végigjátszást viszont nem ígérek.
-
Laris2
senior tag
válasz
Antonius1978 #37477 üzenetére
Szia. Én fordítottam a Pain of the past-ot. A játék végigjátszható, viszont jó pár a fő feladathoz kapcsolódó küldetés nem indul be. Lehet ezt javították. Viszont a magyarításban fordítva vannak azok a feladatok is.
[link] a magyarítás -
-
Laris2
senior tag
válasz
' Tzs , #37389 üzenetére
"Ha tényleg van igény " Ez már egy ideje aktuális, a topikban. Más. Elkészült a S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobil - Secret Trails 2 (OGSR motoron) fordítása, és az NS 2016-ossal is jól haladok, mindkettő kézi fordítás. Azért gondolom, valakit csak érdekel. Ezek felújított modok, és ha már hozzányúltak, javították a hibákat, és az elképzelésük szerint újra formázták. Ez főleg az ST-2-őn látszik.
-
Laris2
senior tag
válasz
Antonius1978 #37348 üzenetére
Ha nincs MEGA fiókod, akkor nem engedi letölteni.
-
Laris2
senior tag
válasz
Antonius1978 #37346 üzenetére
Egy rövid CoP mod. Működik a letöltés, most ellenőriztem.
-
Laris2
senior tag
válasz
Antonius1978 #37344 üzenetére
A SoC összefoglalóban működik. a Pain of the Past
-
Laris2
senior tag
válasz
Antonius1978 #37332 üzenetére
Szia, vannak új modok, de nem egyszerűek. Pl a Reborn trilógia, az NLC 7 LIGHT-EVOLUTION, ennek jelenleg a tesztelése folyik. Készül az NS 2016 (kb 60%) Valamint a Secret Trails 2 (OGSR motoron) Ennél sikeresen átintegráltam a szöveget némi módosítással az AMK ST2-ből, de még a tesztelése sem kezdődött el. Szétnézhetsz a SoC topikban is.
(Az a helyzet, hogy fordítgatni jobban szeretek már, mint játszani, talán az angol miatt. És ha valamit lefordítok, sem kedvem, sem türelmem nincs már végig olvasni az egészet. Elég hülyén hangzik, de ez van) -
Laris2
senior tag
-
-
Laris2
senior tag
válasz
Sensut #37124 üzenetére
Ebből a dokumentum regényből megtudhatod mit látott, tudott, és tevékenykedett, az egyes adott fontos személy, aki valamilyen módon fontos szerepet játszott a történetben. Az író a felvett interjúkat átkonstruálta, így belebújhattunk a bőrébe, és elvileg megélhettük a történeteiket. Megtudhatjuk az orosz emberek kötelességtudó mentalitását, akik még mindig a háború szellemében éltek. (ez veszélyes lehet az orosz ukrán konfliktusban is, hiszen eléggé önfeláldozó nép mind a kettő) Továbbá megtudhatjuk a média tájékoztatását. A reaktort építő konstruktőrök munkáját (hibáit). A megrendezett igazságszolgáltatást, hiszen a vádlottak padján ülő felelősökkel szemben voltak a "szakértők", akik közül néhányan ott ülhettek volna a "bűnösök" között. Hogy mi volt a hiba, és miért robbant föl a blokk, és kinek milyen szerepe volt ebben, arra ad választ ez a könyv. Egy érdekességet leírnák, tehát amikor szóba került ez a kísérlet, (az izraeli bombázások Iránban egy RBMK reaktor ellen) Akkor az egyik neves konstruktőr azt mondta,"mi az felakarjátok robbantani az erőművet,"
-
Laris2
senior tag
válasz
Sensut #37122 üzenetére
Aha, de ez a STALKER név, vagy szó, mennél többet olvasok róla, annál jobban nem tudom, hogy pontosan mit is jelenthet. Olvastam a Csernobili eposzban, hogy a tetőn dolgozó likvidátorok is Stalkereknek nevezték magukat. Egyébként nálatok meglehet venni, vagy rendelni ezt a könyvet?
-
Laris2
senior tag
[link] Szerintem ez a videó választ ad Csernobil elfoglalásának a kérdésére. Sétálgatva az "arany folyosón", majd belépve egy irányító terembe megtudjuk milyen fontos munkák folynak ott.
-
Laris2
senior tag
válasz
' Tzs , #36796 üzenetére
Hát nem tudom érdemes-e annyi időt ráfordítani. Egyébként is van egy fordításom, amit még az ősszel kezdtem el a Tajni Puttal együtt, azt fordítgatom. Utánna javítgatok a Tajni Puton, hogy játszhatóbb legyen. Szerintem az a gond vele, hogy elég kidolgozatlanra sikeredett a szöveg része, mivel szóban közölték az éppen aktuális információkat a játékosnak, amit csak az oroszul tudók értenek. Így nem véletlen, és teljesen jogos a negatív vélemény a játék játszhatóságáról.
-
Laris2
senior tag
[link] Call o Chernobyl 1.4.12 magyarítás. Mehet ez is az összefoglalóba. Pár SMS nincs lefordítva, mert valamelyik több GB-os DB fájlban van.
-
Laris2
senior tag
Érdekes, föltelepítettem a dobozos CoP-ot, rátettem a Szövetség ideje gamedatát, és a localization mappát, és működik vagy tíz feladat után is.
-
Laris2
senior tag
[link] Szövetség ideje 3 magyarítás. A fájlok átolvasása alapján javítottam.
A játékban lévő nyomozós feladathoz írok egy kiegészítőt. Mivel négy gyanúsítottunk van, és hogy ne ártatlant küldjünk a vesztőhelyre, a nyomozás végén vegyük figyelembe a megállapított tényeket. Tehát a gyilkosnak volt a gyilkosság előtt min. 10 perc szabadideje. Cigarettázott, (ezt ellenőrizzük a gyanúsítottaknál) Valószínűleg nagyon izgult, vagy ideges volt, mivel nem szívta végig a cigiket. Aránylag gyorsan tudott futni, és gyakran járt az erdőbe. Ezekkel a tulajdonságokkal, tényekkel csak egy gyanúsított rendelkezett. -
Laris2
senior tag
Ritkák a nem természetfeletti megoldatlan rejtélyek, remélem erre is pont kerül. nekem pl több mod nem indul Win.10-en, amivel nem volt problémám Win.7-el.
-
Laris2
senior tag
válasz
sklopp #36511 üzenetére
Köszi ezt a videót, és ha jól emlékszem úgy írták a szövegfájlban amikor fordítottam, hogy 10 percet kell várni a szkennerre, néztem a videóban a fickó óráját és ő 1 óra múlva vette föl a szkennert, azért nem sikerülhetett nekem a feladat.
Még az is felmerült bennem, a könyvel kapcsolatban, hogy elhúzódhatott a lövöldözés, és közben eltűntek a hullák. Nekem nem volt ilyen problémám, többször is megtaláltam.
-
Laris2
senior tag
válasz
Antonius1978 #36509 üzenetére
Arra emlékszem, hogy igyekeztem többször is, a leírás szerint megoldani, de nem sikerült. Az ott lévő hátizsák, egy későbbi feladat része. Valami nem stimmelhet azzal a feladattal.
-
Laris2
senior tag
válasz
Antonius1978 #36507 üzenetére
Ez főszál, mivel sokan kijátszották, így a spawn hiba teljesen kizárt. A könyv nélkül nem megy tovább a játék! Az még elképzelhető, hogy amikor kilőtted az utolsó ellenséget, akkor spawnolódik be a hullája, jól elrejtve valahol.
-
Laris2
senior tag
-
Laris2
senior tag
válasz
Sensut #36461 üzenetére
Ez is stand-alone verzió, de csak úgy indul, ha fel van telepítve az eredeti alapjáték. A mód motorjába be van építve egy ilyen ellenőrző program, ami ellenőrzi az alapjáték kódját, és ha az eredeti akkor engedi indítani a játékot. De nekem valamiért el sem kezd betölteni. ezt írja hibának
(0xc000007b) -
Laris2
senior tag
válasz
Sensut #36458 üzenetére
Engem azért érdekelne ez a Road To The North, de nem tudtam lelket verni bele. A leírás szerint próbáltam GOG-os, és eredeti verzióssal is. (az alapjáték csak az eredetiség igazolása végetti kód miatt kell, amit a mód ellenőriz) hogyan lehetne ezt elindítani, ez lenne a kérdésem.
-
Laris2
senior tag
válasz
Sensut #36386 üzenetére
Jól látod a helyzetet, de csak azért mert a feladatok jelentős része még mindig nem elérhető. Itt Jackal is keveri a kártyát, az ő megbízásából megyünk a laborba doksikat keresni, de ugyanerre a feladatra megbízza az ismeretlen területen lévő zsoldosokat is. A laborban, meg a bandita Pók levadássza Jackal embereit. Mi a laboros kaland után meglépnénk a zónából, de előtte el kell végeznünk, egy nemes feladatot. Emberiség feladatsorral Ez a Tichy feladat eléggé.összetett, egy medált kell keresnünk majd a stalker összegyűjtött pénzét a nővérének kell átadni, ami kell a beteg anyjuk gyógyításához. Közben lesz Pókkal is feladatunk, ez a hazugság hálójában feladatsor, ahol pár dolog tisztázódik. A könnyű pénz feladatsorban kiderül, hogy Huntsman egy szemétláda, meg kell ölnünk.Srewet is a közös feladataink előtt meg kell ölni, erre Joker kér fel.Szintén nem érhettük el Basilisk feladatait. Petruha,Quest feladatait sem. A szöveg a Rus/dialog/exgar-ban elérhető- a feladatlista st/qest/general, és az SMS-ek a scripts/xr/effects fájlokban találhatók. Szerintem sem volt a modder a helyzet magaslatán. Kapott egy viszonylag jó témát, és nem tudta kivitelezni. Pókot megláthatod, ha a laborban a záró jelenetnél nem nyírsz ki mindenkit, akkor odaenged a játék, (többre számítottam)
-
Laris2
senior tag
[link] Pain of The Past magyarítás,
Alap CoP kell (én GOG-osra telepítettem) Kicsomagolod a játékot ráteszed a 7M-ás javítást, amit megtalálsz a 36369-es hsz-ban, majd felülírod a magyarítással, és kész. Maradt benne kevés kriksz kraksz orosz, de ez nem zavar. Jó játékot
Köszi Sensut, a segítséget. -
Laris2
senior tag
Nagy tisztelet Sergey Grygoroovychnak a munkájáért.
Más. A Pain of The Past mód fordításával végeztem, de van vele probléma. A történetet két szálon lehetne futtatni, de nálam csak az egyik szál működik, így kimarad a fele küldetés. Ezt nem tudom, hogy scripts hiba-e, vagy rossz sorrendben veszem fel a feladatokat. A lényeg jön egy fontos SMS, hogy beszéljek a stalkerek vezetőjével, mire odaérek kapok egy másik SMS-t aminek a küldetéssorozat neve "sorrend" Nos ha az elsőt elkezdem, kidob a játék. Ha a sorrend feladatot kezdem el, az végig visz a játékon, és az előzőt, már nem is adja. Ezt a fordításból tudom. Még egy keveset kísérletezek vele, és felteszem. Ha játékhiba, így kell elfogadni. -
Laris2
senior tag
válasz
Dhampir #36362 üzenetére
Szerintem nem nagyon vannak olyan stalker módok, amiben alig van lövöldözés. És ha jól belegondolunk, mindannyian horror meséken nőttünk fel. (Van jó, és gonosz, a gonosz addig gonoszkodik, amíg a jó valami brutális módon el nem intézi) És a könyveket sem hasonlítgatnám a játékokhoz. Az etalon az alapjáték, mivel így ismertük meg a stalker játékokat. Értéke a szinte valós építmények a zóna, az erőmű és részben a történet. A történetről csak annyit, hogy a játékban is tudni akarjuk mi történik az erőműben, amire meg is kapjuk a választ a játék végén, de főleg a Golden Ballban. Ugye itt emlegetik a nooszférát, ami a valóságban is létezik ez egy információs burok, amiből a "duga" is adatokat gyűjtött. Tehát szerintem az O-tudat csoport nem más, mint a radar (duga) kezelő személyzete.
-
Laris2
senior tag
válasz
speki1982 #36353 üzenetére
Igen fordítom, nem mondanám egy nagy durranásnak, de arra jó amit fentebb írtam. Van benne vagy száz küldetés, de sajnos ezeket át is lehet ugrani, ami miatt lemaradhatunk sok érdekességről.
Két teljesen új pályán játszódik a cselekmény, az egyik a labor, ahol kezdtük, és ahol majd.....
-
Laris2
senior tag
válasz
Csicska32 #36347 üzenetére
Jó lesz az, egyébként is a stalker játékokhoz nagyon jó forgató könyveket írnak. Itt is jó lesz a téma. Fölébredünk egy laborban, majd újból máshol, és a különböző helyeken megtalált dokumentumokból kell kiderítenünk mi is történik. Tökéletesen megfelel a mostani ínséges időkben egy kis figyelem elterelésre. 40%
-
Laris2
senior tag
válasz
shield #35979 üzenetére
A fordításom végleges. Én feltelepítettem a játékot, de nem rendszerlemezre, nem program files(x86) ba, nem neveztem át a játék könyvtárat, és nem rendszergazdaként indítom. Csak tedd bele az én működő configs fájlomat, hátha jó lesz. Ami hibákat írtál, én nem találkoztam ilyenekkel.
sklopp: csak egy hülye gondolat részemről, az sem lenne jobb megoldás, ha minden keresendő tárgy táblákkal lenne kijelölve. (kis útbaigazítás, azért mindegyik feladathoz van, valamilyen módon) -
Laris2
senior tag
válasz
Papa Joe #35976 üzenetére
A vörös erdőben a teleport környékén van Leshim pisztolya. Valera lőszerei a bárban, szemben a hangárral a déli előőrs felé az egyik sírnál. Kicsit macerás, az anomália miatt. De egy másik alkalommal az előőrs utáni sírok egyikében is találtam. Igazad van ezzel a valahol van témával, de ez valószínűleg azért van, mert a feladatok felvétele után szóban mindig adnak valami információt, de ezt csak az oroszul tudóknak segítség.
-
Laris2
senior tag
válasz
Papa Joe #35970 üzenetére
Ilyen esetekben nem kell foglalkozni a megrendelővel. Ha elvégezted a feladatot, később kapsz egy SMS-t, amiben megköszönik, és adják a rejtekhely koordinátáit, vagy a pénzt amiben megegyeztetek. Az SMS-t akkor kapod amikor a felszabadított területre megérkeznek, akik adták a feladatot. Ez több perc is lehet.
-
-
Laris2
senior tag
-
-
Laris2
senior tag
Akinek van kedve újra játszani, a választási lehetőségeknél válassza a józan észnek ellentmondó lehetőségeket. Az elején nem kell odaadni a pénzt az őszhajúnak, Bubble fogva tartóit is ki kell nyírni, stb. A főfeladatot nem befolyásolja, (bár a vége felé az x-5-ben elágazik) kapsz érte némi pluszt feladatot, és minden le van fordítva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- TP-LINK routerek
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Path of Exile 2
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Battlefield 6
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Bezámítás! HP Victus 16-D0655NG Gamer notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB W11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3065, 100% Akksi
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Motorola Moto G54 Power 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest