-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kekeeci
senior tag
Úgy ahogy Antonius1978 írta, annyit még hozzáfűznék, hogy a játék kezdetétől így szól a fő feladat:
'Meg kell találnom a Stalker csoportot, az egyik épület legfelső emeletén, amik ágakkal kapcsolódnak egymáshoz, és át kell adnom nekik a dokumentumokat.'
Ez van a feladatlista legtetején az első pillanattól kezdve...
-
kekeeci
senior tag
Szombaton letöltöttem, eddig tartott.
A végét kicsit összecsapták, de amúgy egy játszható kis mod volt. -
kekeeci
senior tag
válasz
Csimba Wamba #37104 üzenetére
Azon feladatoknál, melyeknek nincs konkrét célpontja, a feladat-sor végén nincs céljelző - lásd 'Keress szerszámokat a szerelőnek.' vagy Szarka keresése.
-
kekeeci
senior tag
Csak azért választottam ezt a rejtekhelyet, mert ez talán a legismertebb (és ezt értem el leghamarabb
).
A talajszint alatt megjelenő, onnan elő elő-elő bukkanó (vagy nem) dolgok is idegesítenek, de többször is előfordult már, hogy teljesen szabadon álló tárgyat nem sikerült felvennem.
Az adott helyen levő 'kőbe szorult' kötszert ha meglövöm, még jobban becsúszik a sziklába.
-
kekeeci
senior tag
A játék 'motorjának' mélységeit ismerő 'szakember' segítségét keresem.
Már szinte a kezdetek óta idegesít a CoP azon tulajdonsága, hogy nem lehet tárgyakat felvenni, ha annak a képe nem jelenik meg.
Pl Zaton - rejtekhely a hídtól keletreHiába vagyok eléggé közel hozzá, hiába jelzi, hogy felvehető, nem veszi fel.
Hogyan lehetne ezt kijavítani?
(nem szeretem, ha kihagyott rejtekek vannak a térképemen)
Tudom, hogy nem új dolog, de most borult a bili, a sokadik modnál, ahol előfordult. -
kekeeci
senior tag
válasz
shield #36773 üzenetére
Sajnos belebabráltak a fegyver fájlokba:
L85
SIG 220
SVD
Új fegyverikonokat használ, sajnos az eredeti igazítással:
LR-300
MP5
SIG 220 (itt az eredetinél is van egy kis igazítás hiba)
Végül az eredeti játék célzott (szkópos) lövései:
L85
SVD
(a pontatlanság abból adódik, hogy nem sikerült - nem is sikerülhet - a lövés pillanatában képet készíteni)
((bár megpróbálhattam volna FRAPS-szal))A sima - irányzékos - célzott lövés a Remake-ben is jól működik.
(Nem akartam már vele foglalkozni, de a félreértések tisztázása végett újra felraktam, most újra törlöm)
(Ja még az egyik kedvencem, az óriás csupa-agyar vadkan.)
-
kekeeci
senior tag
válasz
shield #36770 üzenetére
Tudod úgy vagyok vele, hogy egy mod készítője nem foglalkozik ilyen apróságokkal, hogy a távcsöves fegyver célzott módban hova lő, vagy az eszköztárban a hangtompító illeszkedjen a fegyvercső végére és még folytathatnám, akkor szerintem az a mod még nincs kész.
Persze megcsinálhatnám magamnak, de akkor másik száz modot is meg kellene, és akkor mikor játszanék...
Inkább hagyom, és játszok olyannal, ami (közel) hibátlan. (Most pl Jagged Alliance - Back in Action - Realistic Rebalancing Mod, ezt lehet másfél kézzel is.) -
kekeeci
senior tag
Próbálgatom a kezemet, erre legalkalmasabbnak a CoP Remake 3-at találtam (ShoC topikban beszéltünk róla).
Szép, jó de...
A zatoni kezdő küldetéseket végigcsináltam, az alapjátéktól semmiben nem különbözik, nincs új tartalom.
Ez még nem lenne nagy baj, de távcsövessel q_va nehéz lőni, nem a célkeresztbe megy a lövés:L85
Dragunov
Azt hiszem még várok ezzel a moddal.
-
kekeeci
senior tag
válasz
Sensut #36618 üzenetére
Igazad volt.
Beszereztem egy orosz verziót, azzal elindult.A hadi-raktárakig mentem el, nem sok eltérés van az alapjátékhoz képest.
(Sötétvölgyből Borongóson keresztül vezet az út Kordonba)Az alapjáték hibáin semmit nem javított.
Kezdéskor olyan visszhangos, mintha egy nagy csőben játszódna.
Plusz területek:
- Borongós
- Mocsár
- Halott város
Ezeken a területeken egyelőre csak mellékküldetések vannak.A tűz anomália kékes színű (gázláng szerű) kinézetet kapott:
Az artifactok érdekes 'kisugárzást' kaptak:
Néhány NPC tud javítani:
Az egyedi fegyverek egyedi kinézetet kaptak. A rajtuk levő optikák nem levehetők:
- Gyorstüzelő AK:
- Bes AK-ja:
- Kiegyenlített L85:
- MP5 9x18 (pisztoly helyre rakható):
- MP5 SD:
- Roham SG-551:
- Roham Abakan:
- Meterlövész LR-300:
-
kekeeci
senior tag
válasz
KisBundi #35684 üzenetére
Az összefoglalóban találsz párat.
-
kekeeci
senior tag
-
kekeeci
senior tag
válasz
Dhampir #34708 üzenetére
Nem kell 'megvédeni', nem bántja senki.
Teljesen különböző játékok, összehasonlításuknak annyi értelme van, mint a paradicsomot hasonlítani a csirkecombhoz, azon az alapon, hogy mindkettőt lehet a piacon kapni.
Semmi baj nincs azzal, hogy más játékokat - történeteket is szeretnek a fórumtársak, ezzel szerintem csak többek, értékesebbek lesznek. -
kekeeci
senior tag
válasz
Antonius1978 #34181 üzenetére
A bece- (nick-) nevek nem biztos, hogy mindig magyarok, és az sem biztos, hogy mindig értelmezhetők.
Szidorovicsot, Petrenkót, Kuznyecovot minek fordítanád? -
kekeeci
senior tag
válasz
McTuja #34004 üzenetére
Dehogynem, mivel ez egy orosz nyelvű telepítő, egyszerűen csak csinálnod kell egy magyar nyelvű telepítőt és minden jó lesz.
Amúgy néhány hozzászólással ezelőtt már szó volt erről a problémáról.
(tzs182-nek ajánlanám, hogy az oldalán a letöltési link mellé tegyen egy telepítési útmutatót, illetve itt az összefoglalóban is meg lehetne említeni a problémát.)
-
-
kekeeci
senior tag
-
kekeeci
senior tag
válasz
Balathruin #33592 üzenetére
Szerintem így reálisabb, egy valódi fegyvernél sem változik az 'egérérzékenység', ha távcsövet használsz.
-
kekeeci
senior tag
Idéznék neked a PROHARDVER lapcsalád 'Alapelveiből' (ÁSZF).
'12. Jótanácsok, további szabályok:
4. Hozzászólás
2. Ha 5 percen belül eszedbe jut még valami a hozzászólásod után,
akkor használd a (Szerkesztés) gombot,
ezzel szerkeszteni tudod az aktuális hozzászólásodat.' -
kekeeci
senior tag
válasz
Walter #33142 üzenetére
http://stalker.wikia.com/wiki/Lab_X-19
Ezt olvasd el.
-
kekeeci
senior tag
-
kekeeci
senior tag
válasz
Antonius1978 #32689 üzenetére
Nem értem minek neked ékezetes betű, mikor ide is mindig azok nélkül írsz?
-
kekeeci
senior tag
-
kekeeci
senior tag
Oprendszertől függ, win 7-től felfelé "c:\Users\felhasználónév\AppData"
Egyébként rejtett mappa, ha intézőt használsz akkor be kell kapcsolni a rejtett fájlok - mappák megjelenítését, hogy hol az megint oprendszer függő (google a barátod), ha TC-t használsz, beállítások - képernyő - rejtett fájlok megjejenítése, rendszer fájlok megjelenítése.
-
kekeeci
senior tag
Amit linkeltem mappaszerkezettel van csomagolva.
Kicsomagolod, módosítod az értékeket, bemásolod a játék mappájába.
Az fsgame.ltx-et módosítod:
$game_data$ = false | true| $fs_root$| gamedata\ - így néz ki
$game_data$ = true | true| $fs_root$| gamedata\ - ilyen kell legyen . -
kekeeci
senior tag
válasz
SaGa59 #31949 üzenetére
Az eredet valóban azonos, de a végeredmény teljesen különböző.
Ajánlom figyelmedbe a STALKERSOUP fórumot. -
-
kekeeci
senior tag
Egy kis segítség
(csalás)az 'F' nyomogatáshoz:
az actor.ltx-ben apickup_info_radius
változót átírni nagyobbra (pl. 30), akkor távolabbi cuccokat is észre lehet venni. Eredetileg ez csak 2 - 5 szokott lenni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2937, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest