Hirdetés
- Apple MacBook
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
- ASUS blog: kisebb, de nem gyengébb – a mini PC-k forradalma
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Projektor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csimba Wamba
újonc
válasz
kekeeci
üzenetére
Erre azért nem válaszolnék, csak idézem az írásom, amire a válasz érkezett:
"Értsd, nem egynél vagy kettőnél, hanem az összesnél. A Vörös erdőt csinálom, és egyáltalán nem mutatta, hol van az átjáró Jupitertől, majd amikor megtaláltam és átmentem, nem mutatja, hogy az erdőben merre kell menni."
Értem én, hogy Senior Tag, de talán érdemes lenne elolvasni a felvetést, mielőtt neki állunk választ körmölni.
Egyébként megoldódott, megint a gamedata variálással.
Sensut, friss tapasztalatból mondom, hogy teljesen igazad van! :- )
Itt ott folyton szétesik, de sok új küldetés van benne, és még így is megéri bent bóklászni a Zónában!
Köszönöm a segítségeket!
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Bittorrent topik
- Apple MacBook
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Family Link
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
- ASUS blog: kisebb, de nem gyengébb – a mini PC-k forradalma
- Eredeti játékok OFF topik
- Path of Exile 2
- Milyen videókártyát?
- Padavan firmware
- További aktív témák...
- Új, bontatlan Kingston FURY 16GB DDR5 6000MHz CL36 Beast XMP/EXPO - 2 év bolti garival! -
- HP ProBook 430 G3, 13,3" HD kijelző, I5-6200U CPU, 8GB DDR3, 128GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia (
- Lenovo Thinkpad T470S, 14" FHD kijelző, I5-6200U CPU, 8GB DDR4, 128GB SSD, W11, Magyar bill, Akku X,
- Dell Latitude 5480, 14" FHD kijelző, I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Magyar bill, Számla, 1
- Garancia!: 2027.03.24 MSI Katana GF76! I7 11800H / 3060 / 16GB DDR4 17Colos kijelző!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Airpods Max fülpárna, gyári Apple
- Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
shield