- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Autós kamerák
- Hobby elektronika
- Autóhifi
- 5G-s tablet, bírja a strapát, projektor is van benne. Mi kell még?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csimba Wamba
újonc
válasz
kekeeci #37107 üzenetére
Erre azért nem válaszolnék, csak idézem az írásom, amire a válasz érkezett:
"Értsd, nem egynél vagy kettőnél, hanem az összesnél. A Vörös erdőt csinálom, és egyáltalán nem mutatta, hol van az átjáró Jupitertől, majd amikor megtaláltam és átmentem, nem mutatja, hogy az erdőben merre kell menni."
Értem én, hogy Senior Tag, de talán érdemes lenne elolvasni a felvetést, mielőtt neki állunk választ körmölni.
Egyébként megoldódott, megint a gamedata variálással.
Sensut, friss tapasztalatból mondom, hogy teljesen igazad van! :- )
Itt ott folyton szétesik, de sok új küldetés van benne, és még így is megéri bent bóklászni a Zónában!
Köszönöm a segítségeket!
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Samsung Galaxy A55 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Motorola Edge 60 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Asus G752VS Gamer laptop eladó!
- Makulátlan iPad Air 5 (M1 chip) 64GB Wi-Fi + Cellular, prémium kiegészítőkkel!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Gigabyte 750W
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- HP EliteBook 835 G7 AMD Ryzen 5 4650U
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest