Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Antonius1978

addikt

válasz Zsoxx #37170 üzenetére

Nos lehet hogy akkor ez is bekavar, ha nem eredeti a jatek, habar en eredeti jatekot hasznalok es a NO-CD exe-t, hogy ne mind kerje a CD-t ugyebar. A jatekokat olyan 12-13 eve vettem meg, Bukarestbol rendeltem egy cegtol, marmint a ShoC es a CoP-t.
    Visszaterve arra, hogy mint emlitettem, nekem nem omlott ossze a WiP amikor le kellett menni az Alagsorba, talan azert volt, mert en eleve Dx9-el jatszodtam, es nem Dx10-11-en? Mar nem tudom megmondani, de mindenesetre ugy emlekszem, hogy most nem volt ilyen gond, amikor eloszor vegigjatszodtam, akkor mintha lett volna, de arra sem merek merget venni.
    Legeloszor amikor jatszodtam, akkor egy GT 9600as 1 megas kartyam volt es valami 4200as AMD proci, utanna egy 1,5 megas 680-as Nvidia ha jol emlekszem es FX 4300as AMD, most ugyanaz a proci van es januartol egy 6 gigas 1060-as, mindig 7es ablakban jatszodtam :D
    Annyit tudok meg megemliteni a Stalker jatekok kapcsan, hogy rengeteg mod van, amiben latom, hogy foloslegesen futnak a hatterben valami (hibas) szkriptek es szerintem azok is terhelik a jatekot, magyaran hajlamosabbak lesznek az osszeomlasra velemenyem alapjan.
    Erdekes amugy, hogy meg az eredeti jatekban is van par apro hiba, pl nem tetszik neki, bizonyos - a jatekhoz atalakitott - hangallomanyok formatuma.Ezekrol is mind hibauzeneteket ad ki, erre akkor derult feny, amikor xxFreexx-el csinaltunk egy ugynevezett magyar modot, melybe en magyar zenet akartam pakolni, es ott vevodott eszre. Asszem o megtalalta a progit, amivel olyanna lehetett a zeneanyagot alakitani, hogy a jatek nem pofazott erte, az alap dolgokat is atjavitottam vele, ezert ez a mod, amit egy alapjatek megspekelve par fegyverrel es pancellal meg meg par egyeb aprosaggal a legstabilabb mod lett, vagy 50x jatszodtam vegig, es csak 1-etlen 1x omlott ossze, az is valami virusirto frissiteskor.

• Dhampir

félisten

válasz Zsoxx #37170 üzenetére

Kedvet csinálsz ismét ehhez a jó kis játékhoz. :)

Képi segítséggel játszod? Van egy olyan hiányossága is, hogy a térképen nem mutatja a küldetés célpontját, ha jól rémlik.

Új hozzászólás Aktív témák