- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonius1978
addikt
Nos lehet hogy akkor ez is bekavar, ha nem eredeti a jatek, habar en eredeti jatekot hasznalok es a NO-CD exe-t, hogy ne mind kerje a CD-t ugyebar. A jatekokat olyan 12-13 eve vettem meg, Bukarestbol rendeltem egy cegtol, marmint a ShoC es a CoP-t.
Visszaterve arra, hogy mint emlitettem, nekem nem omlott ossze a WiP amikor le kellett menni az Alagsorba, talan azert volt, mert en eleve Dx9-el jatszodtam, es nem Dx10-11-en? Mar nem tudom megmondani, de mindenesetre ugy emlekszem, hogy most nem volt ilyen gond, amikor eloszor vegigjatszodtam, akkor mintha lett volna, de arra sem merek merget venni.
Legeloszor amikor jatszodtam, akkor egy GT 9600as 1 megas kartyam volt es valami 4200as AMD proci, utanna egy 1,5 megas 680-as Nvidia ha jol emlekszem es FX 4300as AMD, most ugyanaz a proci van es januartol egy 6 gigas 1060-as, mindig 7es ablakban jatszodtam
Annyit tudok meg megemliteni a Stalker jatekok kapcsan, hogy rengeteg mod van, amiben latom, hogy foloslegesen futnak a hatterben valami (hibas) szkriptek es szerintem azok is terhelik a jatekot, magyaran hajlamosabbak lesznek az osszeomlasra velemenyem alapjan.
Erdekes amugy, hogy meg az eredeti jatekban is van par apro hiba, pl nem tetszik neki, bizonyos - a jatekhoz atalakitott - hangallomanyok formatuma.Ezekrol is mind hibauzeneteket ad ki, erre akkor derult feny, amikor xxFreexx-el csinaltunk egy ugynevezett magyar modot, melybe en magyar zenet akartam pakolni, es ott vevodott eszre. Asszem o megtalalta a progit, amivel olyanna lehetett a zeneanyagot alakitani, hogy a jatek nem pofazott erte, az alap dolgokat is atjavitottam vele, ezert ez a mod, amit egy alapjatek megspekelve par fegyverrel es pancellal meg meg par egyeb aprosaggal a legstabilabb mod lett, vagy 50x jatszodtam vegig, es csak 1-etlen 1x omlott ossze, az is valami virusirto frissiteskor.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Medence topik
- Spórolós topik
- BestBuy ruhás topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motoros topic
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- AKCIÓ - 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest