Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Milyen videókártyát?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Házimozi belépő szinten
- Home server / házi szerver építése
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kompakt vízhűtés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdésed a témában feltennéd, kérlek olvasd el az alábbi ÖSSZEFOGLALÓT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Acheron
őstag
válasz
tomazin #2294 üzenetére
Azért egy mozgásérzékelőt tesztelni nem ennyire egyszerű, hacsak nem ultrahangos
A legtöbb érzékelő passzív infra, nem a mozgást, hanem a mozgás által létrehozott hőváltozást érzékelik (egyfajta hőképet látnak a figyelt helyiségről.) Ha a környezet hőmérsékletével egyező hőmérsékletű palackot gurigázol, egy egyenletes hőmérsékletű szobában, arra az infra nem riaszt be. A kisállat "érzéketlen" megoldások is csak arról szólnak, hogy vagy nem érzékel egy bizonyos hőkibocsájtás alatt (egy macska kevesebb hőt bocsájt ki, mint egy ember), vagy az egyszerűbbeknél egyszerűen kimaszkolják pl az egy méter alatti teret (ez mondjuk nem túl biztonságos, de láttam már ilyet)
Van rá esély, hogy a porszívót ne vegye észre, de mivel az elektromos motor vélhetően bocsájt ki hőt működés közben, arra nagyobb, hogy észreveszi. Ki kell próbálni. A fentebb említett zóna kikapcsolás biztosan megoldás erre (ha jól van tervezve a rendszer, akár szobánként ki lehet kapcsolni a figyelt területet.) -
RegElek
csendes tag
Kinek, hogy áll a január elején rendelt porszívó szállítása?
8-án rendelt, 9-én elindított csomagom 01.30-án " Customs clearance processing complete.", azóta megint semmi.Hazánk postája pedig sokadszorra bizonyítja, hogy nincsenek a helyzet magaslatán. Két Ali-s csomagomról jött értesítő, hogy beért az országba (01.30 és 02.01), de a posta csomagkövető rendszere még nem látja, csak a feladás dátumát, mindezt úgy, hogy azóta eltelt ~1 hét.....
-
Stehe
aktív tag
Sziasztok!
Elhatároztam magam a Xiaomi mellett, viszont felmerült egy fontos kérdés: Riasztórendszer bekapcsol a robotporszívóra? Beszéltem a szakemberrel, aki bekötötte a riasztót, ő említette, hogyha kisállatérzékelős a mozgásérzékelő, akor biztos nem, egyéb esetben nem tudja garantálni, hogy nem szólal meg a riasztó... Nálam mivel nincs a házban kisállat, így nem azt a verziós mozgásérzékelőt változtattam, az összeset lecserélni meg drága lenne...
Aki próbálta / használja a robotporszívót riasztóval, írja már meg, hogy mik a tapasztalatok! Előre is köszönöm!
-
megkérdtem egy fórumtársat, hogy nézze meg milyen kupont tud most szerválni a robotra.
Akik írták, hogy szeretnének ír majd nekik privátot. -
Mosqu!to
addikt
Egy korábbi postban voltak az alábbi kódok említve:
$276.99 kód: XIAOMIVAC
$276.99 kód: XMROBOTAS
$276.99 kód: OFERCHINASXMV
$276.99 kód: MIROBOT
$276.99 kód: XIAOMIVAMTEzeket érdemes végigpróbálni CN raktáron, valamelyik általában dob 27x árat, az eu express meg 2 usd vagy valami hasonló.
UPDATE: utolsó 3 kód műküdik, EU express 2,44 USD, szóval 280-on belül megvagy (+ biztosítás ha kell).
-
m4rk.89
aktív tag
ILife A6 Invisible wall-t és filtereket hol érdemes venni?
-
Stehe
aktív tag
válasz
Mosqu!to #2268 üzenetére
Sziasztok, köszönöm a válaszokat!
Most már egyértelmű, Xiaomi lesz a befutó, mert ahogy látom szisztematikus működés csak jóval drágább kategóriában elérhető...
Ahogy már más is írta, Geekbuyingon lehet kapni 250 USD-ért, viszont azt nem láttam, hogy az EU Express megoldás +70 USD lenne.
Akkor mindennel egybevéve most legolcsóbban a Gearbesten lehet megvenni? Ahogy néztem a honlapot, most 420 USD-ért találtam meg...
-
Mosqu!to
addikt
válasz
tomazin #2270 üzenetére
"App is olyan minden adatot vinne ha nem tudnam szabalyozni mihez fer hozza."
Mihez fér hozzá, és mivel korlátozod?
Nekem nem rémlik, hogy angyon magas jogosultságokat kért volna, de már rég telepítettem.
A lakás alaprajza miatt meg nem izgulok, mi a jóégre tudnák felhasználni algoritmus javításon kívül?
-
ultio
aktív tag
Illetve a fórumos kollégák leírása alapján a Rumba szebben takarít
Mivel össze-vissza megy, simán átmegy egy helyen többször is, ezért takarít szebben.Azonban mivel a robotporszívót célszerű akkor üzemeltetni, mikor nincs senki a lakásában, a Xiaomit el lehet indítani kétszer, háromszor stb. és még így is esélyes, hogy hamarabb végez, mint egy olyan gép, amelyik nem szisztematikusan takarít.
A garanciáról meg annyit, hogy az első robotporszívónk LG volt, de egy hibás terméket kaptunk. Az árát kértük inkább vissza, tény, hogy szó nélkül visszautalták, de mire megjött a pénzt, addigra Kínából is megjött volna bármilyen alkatrész. És többször kellett személyesen is bemenni, mert mindig volt akadályozó tényező.
És erre meg azt mondom, persze, hogy volt, mert ha másnak is hibás volt a 150 ezres LG robotporszívója, akkor 4-5 géppel számolva már meg is érheti visszatartani hónapokig a pénzt ilyen-olyan okokra hivatkozva. -
Gabesz87
veterán
A köv. problémám/kérdésem lenne. Valószínű elfelejtettem kikapcsolni az automatikus plugin frissítést, mert ma vettem észre, hogy visszaállt kínaira a porszívó appja. A magyar hang szerencsére megmaradt. Ezt most hogy tudom ilyenkor orvosolni? Ill. láttam, hogy van új MiHome is (5.1.3). Ezt hogy lehet frissíteni? Le kell törölni a régit, és mindent újra beállítani (plugin+magyar hang)? Vagy frissíthető törlés nélkül is? Simán telepítem az apk-ból és kész?
-
-
Mosqu!to
addikt
Szia!
Melyik kuponnal jön 250-ért?
Amúgy személy szerint a Xiaomi mellé tenném a voksom. A Roomba-t be kell tenni minden helyiségbe, a Xiaomi végigtalál az egész lakáson. Ha a robot a kerék alsó pontjától a felső szenzor tetejéig 9,5cm, akkor természetesen bemegy a 10cm-es kanapé alá. Az akksija amúgy Li-ion. Ha valami meghibásodna (elég kevés példa van erre), akkor az utolsó csavarig tudsz hozzá rendelni alkatrészt, és nem túl drága (leszámítva a lézeres szenzort).
Hozzátenném, a roombát nem ismerem, de amilyen tisztaságot a Xiaomi csinál,annál több szerintem nem kell (max a felmosás), viszont az extra funkciók miatt én rá voksolok.
-
-
Stehe
aktív tag
Sziasztok!
Most, hogy már 100e alatt is több típusú porszívót lehet kapni, elgondolkodtam a robotporszívó vásárláson. Különböző teszteket olvasva az alább 2 típust találtam érdekesnek, odaírtam az (általam ítélt) pro/kontra érveket:
- XIAOMI 1gen porszívó: Jelenleg 250 USD-ért is kapható kuponnal, viszont garancia szempontból kérdéses. Illetve a fórumos kollégák leírása alapján a Rumba szebben takarít, bár nem tudom melyik típus. Viszont pozitív, hogy telefonon nyomn lehet követni a ténykedését, és az akksija is elég nagy. Bár azt nem találtam meg, hogy Litium vagy NiMh fajta.
- Roomba 605: Ezt is be lehet szerezni kb. a fenti áron, viszont itt van garancia. Ha jól látom, itt nincs telefonos app, ahol nyomon lehetne követni a takarítás státuszát,
Ti a fenti két típus közöl melyiket ajánlanátok? Egy 80m2-es lakásról lenne szó, ahol minimálisan van csak szőnyeg... Illetve amit még láttam, hogy a magasságuk kb. 9,5 cm. Ez azt jelenti, hogy pl. egy 10cm magas kanapé alá már be tudnak menni?
Azért lenne sürgős választanom, mert első esetben ha ki akarom használni a kupont, akkor cselekednem kell! :-)
-
DopeBob
addikt
válasz
Williamgrant #2173 üzenetére
Köszi a kódokat.
Rendeltem egyet én is, még a gen1-ből. Sokat gondolkodtam rajta, de kezdésre szerintem ez is elég lesz. Úgyis akkor megy, amikor nem vagyunk otthon, a hangja kb mindegy, a másik verzió azért lényegesen drágább. Kíváncsi vagyok nagyon már milyen lesz
-
syler123
veterán
válasz
Mosqu!to #2262 üzenetére
Köszi!
Lehet egy papucs rádőlt vagy nem tudom, mert azokat egymásra hajigáltam mielőtt elmentem
Azóta kétszer takarítottam vele, de nem volt gond, nem volt hiba.
Azt tudom hogy a függöny is meghülyíti, volt hogy láttam, hogy szinte végtelen ciklusba került, kicsit megtolta, majd megfordult, megint megtolta picit és csak így tovább. Ilyen térelválasztó függöny, amit ugyan elhúzok, de oda tud menni és tologatja. -
Mosqu!to
addikt
válasz
syler123 #2252 üzenetére
Nekem akkor csinált ilyet, amikor rádőlt egy deszka és más irányba ütötte a robotot.
Ezzel megzavarta a pozicióérzékelését, és utána úgy vette hogy minden el van kcisit fordulva. A következő takarításnál már jó volt és azóta is jó.A lényeg hogy ha elkezd takarítani, ne emeljétek fel és forgassátok el manuálisan, mert attól meghülyül az adott körben.
-
totog
tag
Ma megérkezett hozzánk is a gen2 xiaomi, alias roborock. (Gearbestről, G-W-4, péntek éjjel rendeltem, hétfőn elindult és csütörtökön ideért.) Robi a Robot azóta már felfedezte a lakást.
Volt némi gond a setuppal, mainland china-val tudott csak csatlakozni, de hiába kértem angol hangot, a telefon feliratai kínaiak maradtak, az app nyelvét még külön angolra kellett állítanom (Európai régióban, majd vissza Mainland China-ra).
Eddig úgy tűnt nem lesz gondja a lakásban, egyedül a radiátorokkal gyűlt meg a baja. Pont akkora alatta a hely, hogy a robot befér, de a tetején a lézeres érzékelő már nem. Kicsit megszeppent/visszahőkölt amikor először majdnem beragadt, azóta tisztes távolságból kerüli.Egyelőre még szerencsére a gyerek is békén hagyja, mert fél tőle...
A magyar nyelvi csomaggal majd később én is megpróbálkozok.
-
Roli5
tag
Sziasztok.
Most jött két darab Haier XShuai kamerás robotporszívó. Egy éves garival, amit Németországban lehet érvényesíteni, oda kell küldeni, ha gond lenne vele. Főkeféje van közepén. Távoli eléréssel vezérelhető és kamerája nézhető illetve oda-vissza hangkommunikáció lehetséges. Kibontottuk, anyumnak nem jön be. Önköltségi áron odaadom, harminchat nagyorrú mátyásért. Komplett dobozában, dokkoló állomással,tartalék oldalkefével, HEPA szűrővel. Valami felmosószerű is van hozzá. Privátban nagyon szívesen küldök képet.Ilyen: [link]
-
syler123
veterán
-
Balázzs
senior tag
Lepcsot mennyire szereti? Azaz tudja elkerulni
A leesest? Emeleti galerianal a korlat alatt sztem atfer, a
Lepcsonel van kiskapu ab gyerkocok miatt, de sztem Ott is atfer. -
Balázzs
senior tag
Sziasztok!
xiaomi 1gen porszívót rendeltem, tegnap meg is jött, viszont nem tudom párosítani. Rákerestem neten is, ugyan azt írja, hogy reseteljem a gépet, majd amikor villog a led akkor keressek rá az app-ban, de nem találja így sem.
van valami más megoldás?
köszi
Balázs
-
RegElek
csendes tag
válasz
espista #2240 üzenetére
Gearbest csoportban kaptam segítséget, mert nekem is úgy látszott, hogy január 9 óta meg se moccant.
Itt próbáld meg az 1550-es "előjel" nélkül:
http://www.faryaa.com/user/index/package-refer/type/trackNekem azt írja, hogy vámkezelés alatt, míg a DPD oldalán továbbra is az van, hogy megkapták az infókat.
-
retesz147
addikt
válasz
Turbobacsi #2235 üzenetére
Pontosan, ahogy a többi is (még az új Xiaomi is csak csorgatja, ha jól tudom)
Engem egyébként érdekel a dolog (korábban sokat kerestem), csak az ára nem tetszik(20-25$ adnék érte max, többet nem ér), főleg nem úgy, hogy rongy sincs hozzá és még vadásznom kell, hogy melyik lehet a rávaló
-
qqzs
őstag
válasz
Turbobacsi #2235 üzenetére
mint minden vizes porszivo
-
retesz147
addikt
Hátha valakit érdekel:
Ilife A6 víztartály. -
espista
senior tag
Sziasztok. Még január 5-én rendeltem a gearbest-től EU Expressel egy 1st gen Xiaomi porszívót, de nem kaptam nyomkövetési számot. Meg tudom valahol nézni, hogy merre jár a porszívóm?
-
-
m4rk.89
aktív tag
Hello!
Olcsóbb kínai robotok közül melyik az ajánlott?
-
Gabesz87
veterán
Megvolt a Xiaomival az 1. takarítás
Igaz, két nap alatt, több részletben. Egy eset volt, hogy beszorult az íróasztal alá (épp befért alá, aztán kijönni már nem tudott), de ettől eltekintve teljesen elégedettek vagyunk, szépen feltakarított, és meglepő, mennyi koszt összeszedett. Abszolút megérte az árát, örülök, hogy nem random robotot vettem.
-
Gabesz87
veterán
válasz
Joba006 #2224 üzenetére
Nekem is jelzett az AVG, de kizárást adtam hozzá, így nem törölte le. De ahogy írtam, nekem viszonylag egyszerűen megoldódott a probléma: simán csak átraktam az egész mappát a C: meghajtó gyökérkönyvtárba.
Más téma: volt már itt szó tartozékokról: honnan érdemes venni? Régebben EZ volt linkelve, csak ha jól emlékszem, vita téma volt, hogy ez most az 1. generációhoz, vagy a 2-hoz jó. Szóval Gen1-hez ez jó, vagy esetleg van így csomagban máshol jobb ajánlat? Aliról még nem rendeltem.
-
Joba006
csendes tag
válasz
Gabesz87 #2207 üzenetére
Nekem is sikerült a magyar hang, de nagy szenvedés volt. Ha másnak is a hiányzó php.exe a gond (#2207 hozzászólás), akkor a vírusirtó lehet a ludas. Órákig tartó kísérletezés (sokszori VC és Java újratelepítések, telócserék stb. után) egyszerűen ki kellett kapcsolnom a Norton-t addig, amíg kicsomagolom a win-mirobo.zip file-t, mert automatikusan törölt az "aljas"
Mintha valahol más is ezt írta volna, csak Avast-tal járt így.
Szóval fel a fejjel, a módszer egyszerű és nagyszerű!
-
Joba006
csendes tag
válasz
kenguru99 #2222 üzenetére
Nem tudom, csak egy tipp, de külsőre a Bleamn típusai kísértetiesen hasonlítanak erre
Alin több fajta van
https://bleamn.aliexpress.com/store/2781165?spm=2114.10010108.0.0.1010a5b5ma8tZ1
Igaz, hogy azokon sötét a betét a kijelző körül, de a tetején a megvilágított ikonok, az ütköző alakja, a távirányító kinézete, vagy a tetején a körkörös minta és a kiemelkedő fekete "UFO" árulkodó lehet. Vagy már a Bleamn is koppintás
-
kenguru99
senior tag
A navon relax-ról valakinek van tapasztalata? Gondolom ez valami egyenkínai termék átcímkézett változata.
-
farkas26
Topikgazda
Kérdésem lenne az ilife A4s-hez tudom,hogy nincsen virtuális fal,de tudná kezelni?
Csak arra gondolok itt,hogy a amikor legurul a dokkolóról l azt se közelíti meg utána, míg le nem merül vagy küldöm haza. Gondolom addig hasonló jelet bocsájt ki a mint a virtuális fal,de lehet tévedek. -
totog
tag
Roborock-ot (az uj xiaomi) esetleg vett/tervez venni valaki?
Ugy latom kb csak a geekbuying ES opciojanal van international verzio raktaron, de az osszes kupon gearbest-es (ott kinai csatlakozos van csak). -
qqzs
őstag
Kezi odanavigalas utan racsukod az ajtot majd ha vegzett es szolt hoyg nem talalja a dokkolot akkor kinyitod az ajtot es hazakuldod. (nem probaltam csak igy a legegyszerubb) de ha csak helyi kosz van akkor a hazakuldes gomb nyomvatartasaval helyi takaritast csinal kb 2m2 teruletet jar be
-
pn4hvq
senior tag
-
Gabesz87
veterán
válasz
sz_gabor #2210 üzenetére
Na szuper minden, sikerült a magyar hang is, meg a magyar felület is, köszi! Simán átmásoltam a win-mirobo mappát a C: gyökérbe, és úgy ment.
Még egy amatőr kérdés: ha most a nappaliban van dokkolón a gép, de én pl. csak a gyerekszobát akarom porszívózni, azt hogy kivitelezzem? Oda kell navigálni a távirányítóval (vagy kézzel odavinni), és rányomok, hogy porszívózás, és ennyi? És ha végez? Mert ha becsukom a szoba ajtót, hogy ne menjen ki, akkor nyilván nem tud visszamenni a dokkolóhoz.Ja még valami: olvastam korábban, hogy az automata frissítést ki kell kapcsolni, mert visszaáll kínaira (vagy ilyesmi). A Mi home beállításoknál a plug-inek frissítése opciót kell kikapcsolni?
-
sz_gabor
tag
válasz
Gabesz87 #2209 üzenetére
Roli5-nak ugyanaz volt a problémája,így oldotta meg.
Ha így se megy próbáld elindítani a php.exe-t elindul-e.Az eredeti MiHome a telefonra teszi a plugin mappát amihez csak rootolt telefonon lehet hozzájutni, ezért a miui MiHome-on néhány script módosítva van hogy olyan helyre tegye a könyvtárat ahol rootolás nélkül is ki lehessen cserélni.
A legtöbb telefonba már akkora a belső tároló hogy nem használnak SD kártyát, azért írják hogy a belső tárhelyre (Ami a telefon beállításába be van állítva tárhely arra teszi). -
Gabesz87
veterán
válasz
sz_gabor #2208 üzenetére
Ja, nem tudtam hogy ki kell cserélni. Én azt hittem az ugyanaz,mint amit le is töltött magától. Viszont azt nem értem,hogy mindig azt írják a miuin hogy ez a mappa a belső tarolon van. Nekem viszont az SD kártyán van. Vagy az mIndegy?
A másik hibát illetően meg nem vagyok előrébb,mert pontosan így csináltam. Az Example-hez (tudom, hogy mintát jelent, épp ezért) nem is írtam semmit, csak az első két sort írtam át a saját Ip és token-re. Elég egyértelmű. És így is jön ez a hiba.
Még megpróbálom fokonyvtara tenni. Arra is gondoltam, hogy lehetséges, hogy 32bites javát tettem fel. De a hibauzi nem erre iranyul. -
sz_gabor
tag
válasz
Gabesz87 #2207 üzenetére
A 10402-at is természetesen le kell tölteni a MIUI fórumról (a gyáriba nincs magyar nyelv) és ki kell cserélni az eredetit, a MIUI.hu fórumon leírt módon.
Ezen az oldalon elolvastad a hozzászólásokat (már le lett írva mit kell csinálni a képen levő hibánál)?
Win-mirobo.ini :
ip= ide írod az porszívó IP címét
token= ide írod a tokent;EXAMPLE magyarul példa
;ip=192.168.0.100
;token=abcdef0123456789abcdef0123456789Ahol az elején ; van nem kell semmit írni ez csak egy minta hogy kell kitölteni az adatokat.
-
Gabesz87
veterán
Na megjött ma a porszívó. A MIUI oldalról leszedtem a Mi Home-ot. Feltettem, a porszívót is sikerült párosítani, meg a hangját átváltani angolra. Frissítette a fw-t, és a plugin ahogy láttam, a 10402-es, szóval azt külön már nem töltöttem le a MIUI-ról, gondolom akkor az u.a. Amit nem értek, hogy az app magyar nyelvű, de a porszívó menüje azon belül ilyenkor kínai. Ha átváltom angolra az app menüjét, akkor a porszívó menü is angol lesz. Hogy lehet magyarul megjeleníteni? Ill. még egy kérdés: próbálkoztam a magyar hanggal. Viszont a win-mirobo-nál megakadtam. Amikor rendszergazdaként futtatnám, ezt írja ki:
Meg abban sem vagyok biztos, az ini fájlnak hogy is kéne kinéznie. Van egy IP és egy token sor, azokat átírom a sajátomra, de nem értem, miért van alatta egy EXAMPLE sor még egy ip és token-el. Ezt is át kell írni? Vagy ez törölhető?
-
retesz147
addikt
Urak, egy telefon a DPD-nek és mindin megbeszélhető....
Utóbbi időben nem jön sms a szállításról, de gondolom azért valamennyire nyomon követitek a csomagot, amint Magyaroroszágra ér, egy telefonn a DPD-nek és minden megbeszélhető, elintézhető előre (szomszéd, más cím, más dátum)....
Sőt tovább megyek, ha jön a futár elkéred a számát és valszeg kövire is Ő hozza a DPD-s csomagot, akkor már konkrétan Őt hívod és minden lebeszélhető velük, általában.... -
válasz
Gabesz87 #2204 üzenetére
nálam is ez volt, hogy úgy hívott, hogy ott van a ház előttt. mondom az frankó, de én meg nem. mondtam adja oda a szomszédnak. melyiknek, mert ez egy sarokház - kérdezte. ez volt a szerencsém, hogy ezt mondtam, mert a végén odaadtam volna valaki másnak, mert az egyik számot félrenézte.
szóval aggodalomra semmi ok, business as usual -
Gabesz87
veterán
Nem tudom mi a fene folyik a DPD-nél, de most kicsit tele van a hócipőm velük. GB-ről várok 3 csomagot, még dec. 29-én, és 30-án kaptam meg a csomagszámokat. Az egyik a porszívó. Pénteken hívott a futár, hogy csomagot hozott, de mivel nem voltam otthon, és a szomszédban sem volt senki, nem tudtam átvenni. Jó, mondta, hogy majd hozza köv. munkanapon, vagy kérhetek címmódosítást az ügyfélszolgálaton. Először nem is tudtam mi az, aztán megnéztem GB-n, DPD-n és Farya-n is, és úgy derült ki, hogy a porszívó. Na azóta se hétfőn, se kedden nem jött a csomag, meg az a fura, hogy a kézbesítésről se e-mail, de sms nem jött, hogy hozzák. Most meg a DPD csomagkövetőn sem látok semmi infót, mind a 3-nál megint ugyanaz van, hogy az adatok továbbítva a DPD felé. Ki érti ezt....tegnap hívtam az ügyfélszolgálatot, és rájuk pirítottam, hogy nekem ma kihozzák, mert kiverem a hisztit!
-
syler123
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt Dreame D9 Max Gen 2 - az egyik legolcsóbb Dreame
- Teszt Narwal Freo Z Ultra - ne kerüld el!
- Teszt Eufy X10 Omni - lát, de nem néz
- Teszt Roborock S8 MaxV Ultra - a piacvezető csúcsmodellje
- Teszt Dreame X40 Ultra - épp csak kávét nem főz
- Teszt Roidmi EVE CC - könnyűszerrel
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Bemutató ILIFE V5S Pro robotporszívó
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Teszt Samsung PowerBot VR9000 robotporszívó teszt
- Hír Megvan a Dreame csúcsmodelljének európai ára
- Hír CES 2025: 6 centiméteres akadályt mászik meg ez a porszívó
- Hír CES 2024: Ez itt a robotporszívók új királya?
- Blogbejegyzés Akciófigyelő: Ez egy olcsó robotporszívó, de ahhoz képest erős
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro újszerű, nagyon keveset ment
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB -RTX 4050 -1,5 év gari
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest