Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Házimozi belépő szinten
- Home server / házi szerver építése
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kompakt vízhűtés
- Apple MacBook
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdésed a témában feltennéd, kérlek olvasd el az alábbi ÖSSZEFOGLALÓT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jeromosi
aktív tag
Sziasztok.
Adott egy Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro.
Beleraktam a felmosáshoz szükséges tartályt, ráraktam a felmosáshoz szükséges fejet, de ha elakarom indítani a felmosást, azt írja, hogy installáljam a víz tartályt.
A porszívózás és felmosás egyben megy, de a sima felmosás nem.
A legfrissebb szoftver van rajta.
Ez a probléma mitől lehet?
Előre is köszi. -
Gabenbácsi
csendes tag
Szevasz mindenki - mop pro eseteben talalkozott mar vki a felmosassal kapcsolatos problemakkal? Tartalybol a gep belsejebe juto viz stb. Vannak tapasztalatok?
-
phain
tag
Sziasztok !
Nem igazán van most időm és kedvem se teszteket olvasgatni, totálisan megbízom abban amit javasoltok.60nm lakás, emelet nincs, küszöb se (két takaroléc szerűség a konyha/nappali és a nappali/előszoba között). Vastag szőnyeg nincs. (egy darab közepesen vastag IKEA s)
Roborock S50 elég lenne ? vagy érdemes az S5MAX ban is gondolkozni ?
Ha bármi más gyártó is opcionális szívesen fogadom az ötleteket.
-
Pozsi85
tag
válasz
mikesgabor #11592 üzenetére
egy későbbi verzióban lesz lehetőség. a kinai régión már van multi map.
-
mikesgabor
aktív tag
válasz
Pozsi85 #11591 üzenetére
Köszönöm.Igen azt írja ki,hogy firmware is up to date.
Még egy utolsó kérdés és nem is zaklatlak titeket.
Ezzel a készülékkel lehet több térképet készíteni vagy csak egyet?
Sehol nem találok ilyen opciót.
Azért akarnák kettőt,hogy a másikon a szőnyegeket kivegyem a no go zónákkal. -
Pozsi85
tag
válasz
mikesgabor #11588 üzenetére
Hogy érted, hogy nem enged? meg sem jelenik az új fw igaz? mert akkor tényleg gebasz volt, és visszavonták.
A device leveling akkor kell ha nem mászik át valamin, vagy ilyesmi. újra kalibrálja a giroszkópot. vagy valami hasonló szenzort. -
mikesgabor
aktív tag
Mit jelent a device leveling?
Nem találok róla semmit. -
mikesgabor
aktív tag
válasz
mikesgabor #11588 üzenetére
3.5.3_0017 van rajta.
-
Pozsi85
tag
válasz
mikesgabor #11586 üzenetére
melyik fwre akar frissíteni? mert ahogy én a bátyám gépén láttam a problémásat visszavonták.
-
mikesgabor
aktív tag
Sziasztok.Ma lettem boldog tulajdonosa egy Xiaomi vacuum mop pro-nak és az a kérdésem,hogy merjem-e frissíteni?
Olvastam,hogy a májusi frissítéssel gond volt,mert hogy 80%-nál megakadt és a porszívó alvó állapotba került,ahonnan nem ébredt fel. -
sharp4
őstag
Sziasztok!
Roborock S50-nek mi az utódja? Hol lehet beszerezni a legolcsóbban?
-
hunluigi
senior tag
válasz
Squirrel #11580 üzenetére
Plusz dokkoló a fenti szintre nem megoldás?
-
Squirrel
őstag
Először nekem is ugyanezt csinálta. Írta, hogy az aktuális térképen kívül mindent töröl. Mondom oké. Utána a nappali szintjén takarítottam, minden oké. Vittem az emeletre, ismét takeszkodás, mondta a gép, hogy új szintet érzékel, csinál egy új térképet, erre rámentette a nappalis térképre. Mondtam a jó k. kínai anyukádat. De mindegy, beállítgattam itt is az invisible falakat, no go zónákat. Ezek állítgatása közben, mikor egyszer lépek az edit map-be, látom hogy az eddig beállított invvisible wall-ok (az összes) kicsit el lett csúszva a térképhez viszonyítva. Innentől kezdve, ha újat húztam neki, nem érzékelte egyiket se pontosan. Na itt elgurult a gyógyszer, majdnem lerúgtam szegény Rozit az emeletről (ez a neve). Lehoztam, mondom takarodj a dokkodra, hát már azt se találta meg. Ezek után töröltem mindent, amit találtam a beállításokban és törölni lehetett. És rendeltem egy fehér s5 maxot az amazonról. A fekete lesz a nappali-konyha szinten, a fehér az emeleten, az alagsori/bejárati/vendégszobás szintre meg néha leviszem valamelyiket. Mondjuk ott meg van 2 fekete szőnyeg, attol fosik mint az adócsaló a nav-tól. Úgyhogy ott csak félmunkát végez a Rozi. Amíg meg nem jön meg, addig nekifutok a hétvégén még egyszer. Nekem a több szint takarítás a no go zónák, invisible wall-ok miatt lett volna jó, ne próbálja állandóan meghágni a bárszékeket meg a surround sugárzók állványát...
-
Pozsi85
tag
amúgy, mi mop pro fw téma:
sokaknak tégla lett a gép, hiába global verzió.
nekem frissült
a családban van még 2.
Ők nem mertek frissíteni. már fel sem ajánlja, úgyhogy vissza is vonták... -
válasz
Squirrel #11570 üzenetére
Bocs, de nekem minden gond nélkül sikerült a két szint. Bekapcsoltam, hogy 2 szinten szeretném használni, írta, hogy az utolsó beállított térképen kívül mindent törölni fog. Felvittem az emeletre és elindítottam. Megcsinálta, elmentette az emeleti térképet és maradt a régi is.
Azóta nem használtam újra az emeleten, mert sajnos a dokkolót fel kell vinni mindig, ami nem túl kényelmes megoldás. Azt hittem ezt ki lehet kerülni, de sajnos nem. -
Headless
őstag
válasz
wierra #11572 üzenetére
amúgy nem feltétlen kell a két porszívó de én fognám azt kikapcsolnám a térképmentést teljesen, nem látom akkora értelmét végig megy minden alkalommal csak gombbal indítod, amikor felviszed az emeletre nem kell baszakodni a telefonnal.
jó dolog a zónázás, de valahogy semmi értelmét nem látom, ha nem tud úgyse fog bemenni. és alapvetően megkell tenni mindent, hogy ne akadhasson el.
gen 1 megy 3 éve nálunk két naponta.
-
Squirrel
őstag
Hogy lehet visszarakni a régi firmware-t? Teljesen hülye lett a porszívó. Azt se tudja, mi az invisible wall, nekimegy aminek nem kéne, elbassza a térképet, arrébb csúsznak rajta a berajzolt no go zónák, invisible wall-ok. Buzi kínaiak.
Kitöröltem minden térképet, kezdek újra mindent előlről. Ez a multifloor jó nagy baromság, dokkal együtt kell vinni a robotot másik emeletre. Szerintem hagyom majd a francba, veszek egy másikat az emeletre. Egyszerűbb, mint mindig mindent hurcibálni.
-
Squirrel
őstag
Sziasztok!
Én hülye, frissítettem az s5 max-ot. Írták, hogy hogy vele multifloor végre. Frissült, indít a porszívózás a régi térképen, végez vele, vi szem az emeletre, indít, kiírja hogy új térképet talált, mentheti-e. Katt, hogy persze, erre a rohahék rámentette az eddigi főtérképre. Arról persze semmi back-up map, az a funkció eltűnt teljesen... A térkép1 felett van egy fül, hogy enable multifloor, csak persze nem lehet bekapcsolni. Ez így szarabb, mint eddig volt.
-
RiZool
tag
Köszi mindenkinek
-
darkmann
őstag
válasz
RiZool #11562 üzenetére
https://rendeljkinait.hu/hirek/termekajanlok/itt-vannak-a-geekbuying-legujabb-ajanlatai/
S5 Max 140e-ért EU raktárról. -
RiZool
tag
Sziasztok!
Szeretnék S5 Max-ot venni. Esetleg tudtok tanácsot adni hol éri meg a legjobban ?
Köszi! -
kircsi21
csendes tag
Nálunk S5 Max van, ahol gyárilag leszedhető a főkefe két vége, ja és van 3db hosszúhajú... Ez a leszedhető véges megoldás valami fantasztikus, ezt minden egyes főkefe tisztításnál megállapítom! Nagyon ajánlom az upgrade-et mindenkinek, akinek nem ilyen a keféje! A sima porszívónk szívófején van 2 kis görgő, na azok tengelyéhez tud jól becsavarodni a sok szösz és hajszál, iszonyat kínlódás megszabadítani tőlük... Ennek fényében kb. átérzem milyen lehet a szétszedhetetlen főkefét pucolgatni. Szóval szerintem nagyon nem fogjátok megbánni!
-
Wajk
addikt
válasz
Erdei88 #11559 üzenetére
Gshopper, Aliexpress, eredeti alkatrész.
utángyártottat olyan $7-$8 körül láttam, azt mondják az sem rossz...(#11557) kmarci25: szeretek vigyázni, tisztán tartani a cuccaimat. szégyellem, de majd mutatok képet a főkeféről. Mondjuk azt megjegyezném, hogy régebben volt iLife modell annak valószínűleg jobb volt a főkefe tervezése, mert azzal ilyen gondom nem volt. Csak középen tekeredett fel, amit szépen le lehetett vágni a hozzá adott pengével, mint ahogy a Roborock-nál is ha a kefe részre tekeredik fel.
-
válasz
werszomjas #11470 üzenetére
Ékszíjcsere.
(Legalábbis nálam a Neato D95-nél ez orvosolta az oldalkefe hasonló problémáját.)
Keress rá a Youtube-on hátha lesz ehhez is videó a csere folyamatáról. -
kmarci25
veterán
válasz
Pozsi85 #11548 üzenetére
Szerintem az lesz a baj, amit írtál, a szűk hely. Nálunk is van a lakásban a hálóban az ágy mellett szűk rész (50-60 centi), oda sokszor be se megy, vagy ha bemegy, akkor sokszor elakad, és pont az történik, amit írsz, új térképet kezd rajzolni. Ilyenkor az a megoldás, hogy leállítom, visszviszem a dokkhoz, és az app-ból küldöm tölteni. Ilyenkor forgolódik kicsit, rájön, hogy hol van, megy tölteni, az appban meg visszateszi a korábbi térképet. Szerintem szűk helyeken nincs annyi tájékozódási pont, amiből rájönne, hogy merre jár.
-
Pozsi85
tag
sziasztok! mi mop prom azt csinálja, sokszor, hogy elindul, de mintha nem tudná hol van, és elkezd egy új térképet. ez lehet amiatt, mert elég szűk (kb 40 cm) helyre tettem be? van mikor rögtön oda megy ahova kell, de van amikor elindul teljes takarítani, mintha új lakásba lenne.
-
egykettő
aktív tag
válasz
magellaner #11538 üzenetére
Nem tudom, nem néztem utána csak be dugtam és elkezdtük használni.
-
Dr.NX
addikt
Ó basszus, most látom, hogy a főképernyőt fel lehet húzni?
https://youtu.be/0VNKjpjq_h4
Ott van a szívóerősség meg az angol nyelv is.kmarci25: Köszi! Közben megtaláltam én is, nem tudom erre magamtól hogy kellett volna rájönnöm.
-
magellaner
tag
Sziasztok a xiaomik kozul melyiket érdemes megvenni a mop pro-t vagy a sima mi robotot?
-
Ercsé
újonc
Turbadonál mop pro 99180 Ft. Erre érdemes lecsapni?
https://turbado.hu/porszivo/xiaomi-mi-robot-vacuum-mop-pro-black -
Viro0213
friss újonc
válasz
Viro0213 #11526 üzenetére
Sziasztok!
Sajnos továbbra sem tudok csatlakozni a robotporszívóhoz.
A telefon IOS a hálózat T-Home. Azt írja nem biztonságos hálózat, és valószínűleg ezért nem enged az alkalmazások keresztül csatlakozni! De ha rácsatlakozok a porszívó hálózatára ott nem tudok a hálózatnak titkosítást beállítani!
mi lehet a probléma?
Roborock S5 max robotporszívóról van szó!
Ha valakik tudja a megoldást kérem írjon!
Illetve, ha tudtok akkor ajánlanátok szervizt hogy hol tudnak segíteni!? -
Dr.NX
addikt
válasz
Yellow73_a #11535 üzenetére
Hát igen, én is ollóval nyiszálom.
Fogok rendelni egy Roborock-hoz valót, azt szét lehet szedni és állítólag kompatibilis.
I just tried to replace the Mijia 1C brush with the Roborock S5 Max brush and it fits perfectly well. The Roborock S5 Max, S4, and S6 come with a brush that has detachable side tips. -
Yellow73_a
tag
"A hengeres keféjét szét lehet szedni valahogy? Nagyon beszorul a szélére a hosszú haj, nehéz kipiszkálni."
Nekem ugyan első generációs robotom van, de azt a kefét nem lehet szétszedni. Hegyes körömvágó ollóval szoktam szétvagdosni a beszorult hajakat, úgy könnyebb leszednei. -
Dr.NX
addikt
Kínai 1C-re (Xiaomi Vacuum Mop, nem pro) lehet feltenni angol nyelvcsomagot? Az enyém működik rendesen EU szerveren, de csak kínaiul beszél. Nem nagy gond, de jobb lenne angol nyelven.
A hengeres keféjét szét lehet szedni valahogy? Nagyon beszorul a szélére a hosszú haj, nehéz kipiszkálni.
-
-
Elux
tag
Sziasztok!
360 S6 tulajdonos vagyok már lassan két éve.
Eddig elégedetten, és örömmel használtam a porszívót, és egy nagyon jó, megbízható gépnek tartom. Ma viszont a play áruház küldött egy üzenetet, hogy a 360Robot applikáció nem biztonságos, és le is vette a választékról, így letölteni már nem lehet ( Play Protect üzenet szerint).
Vannak itt 360 S6 tulajdonosok? Nektek is küldtek üzenetet? Mi ilyenkor a teendő? Tudtok valami más új applikációról?
Egyébként az app tovább használható. -
apple87
senior tag
Ár érték arányban van jelen jobb mint a mi mop pro?
-
Viro0213
friss újonc
Sziasztok!
Vásároltam egy Roborock S5 max robotporszívót. De nem tudom összehangolni a Wi-Fi-vel és a telefonnal. Ios a telefon.
Azt írja, hogy nem biztonságos a hálózat, de jelszót nem tudok beállítani!
Csatolok 1-2 képet!
Hát ha segít!
Ha valaki tud legyen szíves segíteni! -
egykettő
aktív tag
válasz
Pizzafutar #11513 üzenetére
Nem tudom de túl olcsónak tűnt és imádom az Aldis garit, szal vettem egyet :)
Eddig jól működik (egyszer indítottuk el), kivéve jogy:
1)klasszikus kinyitható ruhaszárító lábát nem tudja megoldani, fennakad.
2) 1cmes rövidszőrü szőnyegen szépen halad de mégis hibávaleáll rajta, lehet a fekete vonalak zavarják meg? -
-
darkmann
őstag
Sziasztok! S5 Max és S6 pure közt nem tudok dönteni. Valahol olvastam, hogy az S5 Max-ban nincs beszorulás érzékelő, és hogy a nagyobb víztartállyal nem tud felmászni magasabb küszöbre vagy szőnyegre ha tele van a víztartály. Igaz ez? A vízpumpa nem lehet hátrány az eggyel több hibalehetőséggel? Igazából az S6 pure tartálya is elég lenne szerintem, a lenti szint kb. 70 négyzetméter, a felső szint kb. 40-45, úgyis külön kellene a két szintet felmosni.
-
wierra
senior tag
válasz
sugarforce #11511 üzenetére
Érdekes, én csak akkor tapasztaltam brickesedést, amikor én szúrtam el valamit ROM-frissítés folyamán (konkrétan nem a telóhoz való ROM-ot tettem fel).
Ettől függetlenül persze elfogadom más ettől eltérő tapasztalatát. -
kmarci25
veterán
-
kerelyfe
csendes tag
válasz
tranceplanet #11512 üzenetére
Ami eddig változásként feltűnt, hogy a "start charging" helyett "start the charge"-ot mondja az angol női hang.
-
Pizzafutar
aktív tag
Sziasztok,
Az Aldi ismét saját néven árulja valamelyik gyártó robotporszívóját. Melyik készülék ez?
[ALDI - EASYHOME] -
tranceplanet
addikt
Én is megkaptam a xiaomishop levelét. Nálam is szépen végigment 100%-ig a frissítés, a porszívó újraindult és azóta is hibátlanul működik. Amikor megvettem, akkor is firmware frissítéssel indítottam, aztán kellett neki egy factory reset, ezután jól működött. Akkor megfogadtam nem frissítgetek, csak ha már garantáltan hibamentes. Erre persze pár napja én is felraktam ezt az újat, de most már sokadszorra bebizonyosodott, hogy nagyon-nagyon óvatosan kell ezt kezelni. A következőt tutira nem rakom fel, majd, ha proper státuszba kerül.
-
kmarci25
veterán
Xiaomishop-tól (tőlük vettem) most jött email a frissítés körüli problémákról. (Javasolják, hogy aki még nem frissített, az ne tegye továbbra sem, aki frissített és működik, annk nincs tennivalója, akinek meg kinyírta za új fw, az jelezzen vissza.) Nagy plusz pont nekik.
-
herrká
senior tag
válasz
wierra #11502 üzenetére
Állítólag a mi Blitzwolf robotunkat is az ölte meg! A neten keresgetve, többen írták, hogy azután halt meg az akksi, hogy a legutolsó frissítés fel lett telepítve. Ez nálunk is így volt. A frissítés óta nem töltött, csak lemerült 0-ra és azóta nem veszi a töltést. Blitzwolf elhajt, hogy csak az Amazonról vásárolt készülékeket garizza. A Banggood nemes egyszerűséggel nem is reagál a levelekre. Akkumulátort külön nem lehet kapni. Állítólag az akku elektronikája miatt nem csereszabatos semmilyen más robotéval...
-
wierra
senior tag
válasz
sugarforce #11505 üzenetére
...az ég kék, a fű zöld, a víz meg nedves...
Neked mi a tapasztalatod, mivel fordult már elő, hogy a gyári frissítés nulláza a gépedet? -
Tono34
tag
Úgy érzem én még kivárok a frissítéssel.
-
kmarci25
veterán
válasz
wierra #11500 üzenetére
Miért szívás? Nekem teljesen jól működik, frissült a legújabb verzióra is, gond nélkül. Persze vannak a kínaiban hasznos funkciók, de igazából egyik sem vág földhöz. Persze ez szubjektív, de egy szintes a lakás, így elég egy térkép, a feltörlés jó úgy, ahogy van, a kellékek elhasználódása pedig oké, jó lenne ha mutatná, de igazából kibírom, majd észben tartom.
Néztem, hogy mit tud, mikor megvettem, azokat hozza. Én meg vagyok elégedve, nem érzem úgy, hogy szívnék vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt Dreame D9 Max Gen 2 - az egyik legolcsóbb Dreame
- Teszt Narwal Freo Z Ultra - ne kerüld el!
- Teszt Eufy X10 Omni - lát, de nem néz
- Teszt Roborock S8 MaxV Ultra - a piacvezető csúcsmodellje
- Teszt Dreame X40 Ultra - épp csak kávét nem főz
- Teszt Roidmi EVE CC - könnyűszerrel
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Bemutató ILIFE V5S Pro robotporszívó
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Teszt Samsung PowerBot VR9000 robotporszívó teszt
- Hír Megvan a Dreame csúcsmodelljének európai ára
- Hír CES 2025: 6 centiméteres akadályt mászik meg ez a porszívó
- Hír CES 2024: Ez itt a robotporszívók új királya?
- Blogbejegyzés Akciófigyelő: Ez egy olcsó robotporszívó, de ahhoz képest erős
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro újszerű, nagyon keveset ment
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest